GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Urmaream de mai mult timp situatia politica din Tunisia, aceasta destinatie fiind una pe care vroiam sa o atingem de cativa ani, si astfel anul acesta ne-am hotarat sa "riscam", avand in vedere o calmare a spiritelor in aceasta zona.
Inainte de a trece la review-ul hotelului, va rog sa-mi permiteti cateva lamuriri a unor afirmatii care se tot vehiculeaza pe "canalele" de traveling de pe la noi.
1. Nu va duceti in Tunisia deoarece este o tara foarte nesigura.
Nu am avut acest sentiment nici macar o secunda in cele 7 zile pe care le-am petrecut acolo. Este adevarat ca este o "democratie" tanara si trec printr-o perioada in care incearca sa descopere libertatatea, de aici si diferitele stadii de agitatie prin care a trecut aceasta tara, dar toate aceste probleme de ordin socio-politic nu au absolut nicio influenta asupra turistilor care vin la ei, sau a resorturilor in care sunt cazati.
La sosirea in Tunisia, tour-operatorul ne-a sfatuit sa nu parasim incinta resortului si sa nu mergem in excursii cu agentii locale, lucruri pe care le-am respectat, avand in vedere ca eram si cu copii mici.
Pe la mijlocul sejurului nostru, am aflat de la rudele din tara, cum ca, liderul opozitiei fusese asasinat si ca sunt miscari de strada in Tunis in urma acestui eveniment. Daca nu ne spuneau cei de acasa acest lucru, nu cred ca aflam pe perioada cat am stat acolo, avand in vedere starea de calm absolut din Sousse (statiunea unde se afla hotelul nostru).
2. Nu va duceti in Tunisia in timpul Ramadan-ului, deoarece oamenii sunt nervosi si mai stiu eu cum.
Complet fals. Sejurul nostru a fost in perioada Ramadan-ului si nu am observat niciun fel de nervozitate din partea staff-ului resortului sau a celor de pe la magazinele de pe unde am facut diferite cumparaturi, ba din contra, se comportau foarte frumos, zambitori si respectuosi.
Impresia pe care mi-au lasat-o tunisienii este aceea ca sunt o natie musulmana mai moderata, foarte asemanatori cu turcii, deoarece am vazut femei tunisiene atat in costum de baie cat si in Burca.
Am vazut tunisieni cand beau apa in timpul zilei, am vazut tunisieni care vindeau mancare gen fast food in strada, in zone ne turistice. De exemplu la barierele de taxare de pe autostrada erau niste pusti care vindeau un fel de scovergi printre masinile oprite la coada (masini exclusiv tunisiene)
Acestea fiind spuse, am sa trec la review-ul propriuzis.
Zborul catre Tunisia a fost facut cu un avion destul de mic, Bombardier CRJ900, operat de compania Tunis Air Express (low-costul lui Tunis Air)
Din pacate, datorita cererii destul de reduse pentru aceasta destinatie, tour-operatorul a fost nevoit sa inchirieze acest tip de avion, care nu are drept de aterizare pe aeroportul din Monastir, aeroport mult mai apropiat de statiunile turistice decat cel din Tunis, unde am aterizat noi.
In situatia de fata transferul de la/catre aeroport a durat 2 ore, lucru destul de neplacut mai ales la intoarcere cand plecarea de la hotel s-a facut la ora 3 dimineata.
Strict din punctul de vedere al transferului si in situatia actuala, recomand sa alegeti hoteluri din zona Hammamet, deoarece distanta de la aeroport pana acolo se parcurge in 1 ora.
Zborul a durat 2 ore, fara niciun fel de peripetii, si fara nimic gratuit la bordul aparatului (am aflat ulterior ca apa ar fi fost gratuita, dar nu ni s-a oferit nimic la bord)
Dupa aterizare, ne-am asezat cuminti la coada pentru viza, avand completate formularele din avion, totul a decurs destul de repede, fara probleme.
Ne-am luat bagajele, si ne-am indreptat catre locul unde tour-operatorul avea amenajat un ghiseu. Acolo ni s-au dat niste pliante cu excursiile organizate de catre acesta, mici sfaturi si ni s-a indicat autocarul care trebuia sa ne duca la hotel.
Aproape de iesirea din aeroport erau parcate cele 2 autocare ale agentiei, si ne-am dus la cel care ne fusese indicat. Acolo am avut primul contact cu stilul Tunisian. Era un tip la autocar care aranja bagajele in cala de bagaje a autocarului. Am asteptat linistiti sa ne preia bagajele, dupa care i-am multumit... cand tipul incepe sa ceara baccis... evident ca nu am scapat de el pana nu i-am dat 1 euro... si evident ca nu avea nicio treaba cu agentia
Ne-am urcat in autocar si am pornit la drum catre Sousse. Dupa 2 ore destul de plictisitoare de mers pe autostrada am ajuns la hotel.
Prima impresie a fost una ok, hotel foarte mare, curat in curtea exterioara a hotelului, oameni de paza, curtea inchisa... pana aici totul bine.
Aungem la receptie, dam voucherele pregatim cate 10 Euro in pasapoarte, cand stupoare... nu ne cere pasapoartele. Incercam noi sa cerem niste camere mai bune, dar tipul de la receptie, foarte amabil ne spune zambind ca discutam daca nu suntem multumiti. Ok, mai completam si aici niste hartoage si ne luam cheile de la camere. Toata operatiunea ~10 min.
Ne ducem catre lifturile indicate, si aungem in camera.
Camera
Camera foarte mare, cred ca una dintre cele mai mari camere de hotel in care am stat (doar in Caraibe am avut una ceva mai mare) cred ca avea in jur de 35mp, curata, 2 paturi unite si unul separat.
Mobila destul de veche, dar vopsita in acelasi ton cu usa de la intrare, cu o vopsea lucioasa si groasa, facuta sa reziste.
Aerul conditionat centralizat, si-a facut foarte bine treaba, singurul dezavantaj fiind ca nu avea posibilitatea de a regla temperatura, nici telecomanda, ci doar un buton de on/off pe peretele de la baie.
Pe holul de la intrare era un dulap mare cu 4 usi, suficient de incapator chiar si pentru pretentiile sotiei, utilat atat cu umerase cat si cu polite.
Tot in dulap se afla seiful (contra cost) 24 Dinari (parca) = 12 Eur
Un alt minus ar fi lipsa minibarului, lucru pe care-l stiam si am rezolvat problema prin inchirierea unui minifrigider contra sumei de 21 dinari (10 EUR) pt 7 zile.
Balconul mare, masuta cu 2 scaune si un uscator.
Baia mare, curata, cu cada, uscator de par, si un dispensor plin de gel de dus, prosoape... si cam atat. Fara sapun si alte cele.
Toaleta curata, dezinfectata (cel putin asa scria pe sigiliul de pe capac)... nimic de comentat
Curatenia s-a facut zilnic, prosoape schimbate daca era cazul, lenjeria la 2-3 zile
Masa
Din start de la receptie ni s-au dat niste cartoane cu numarul camerei si nr de persoane, precum si ora pentru cina, pentru a ni se atribui o masa, la care ar fi trebuit sa stam obligatoriu la cina. Dimineata si la pranz se putea sta la orice masa, numai la cina trebuind sa pastram programarea respectiva, masa de seara fiind organizata in 2 serii, una incepand la ora 18 si cealalta la ora 20.
Restaurantul era f mare, curat, niciodata nu s-a pus problema sa nu gasim masa libera, in conditiile in care vorbim de un hotel cu ~700 camere. In permanenta erau curatate mesele, debarasarea facandu-se suficient de rapid, angajatii de la restaurant fiind bine organizati pe zone. Tot ei tineau si loc de ospatar, aducandu-ti ce aveai nevoie de la baruri (erau 2 baruri in incinta restaurantului) daca doreai. La masa de seara clientilor nu li se permitea sa-si ia singuri de baut de la baruri, fiind obligatoriu sa ceara unui ospatar. (reguli facute pentru confortul oaspetilor si nu din alte considerente)
La barurile din restaurantul principal nu se putea comanda decat apa, bere, sucuri si vin.
Dimineta
Chestiile obisnuite, oua fierte/prajite/omlete, 2 tipuri de salam f gustoase dealtfel, vreo 3 tipuri de cascaval care nu ne-a placut deloc, unt, gemuri, miere, cereale... ce sa zic... suficient pt oricine.
Aveau o multime de produse de patiserie... extraordinar de gustoase (cum de altfel s-a dovedit a fi toata mancarea de acolo), un fel de scovergi, clatite, fructe... si nu mai stiu... cam atat cred.
Ceaiuri de vreo 5 feluri, cafea f buna, lapte, cacao, sucuri la bar, printre care si un fresh de mere parca... si cam atat.
Pranzul
La pranz, iarasi o varietate de feluri de mancare, constand in 3-4 feluri de carne (pui, miel, curcan, vita, peste, fructe de mare), din care obligatoriu una la gratar, restul gatite in diferite feluri dar foarte foarte gustoase, pizza, paste, diferite salate, diferite garnituri, antipasto, prajituri... si astea f gustoase, fructe (prune, piersici, pepene, struguri, banane) ce sa zic... suficient cat sa pleci multumit
La cuptorul de pizza si la paste de obicei era coada.
O chestie de bun simt mi s-a parut faptul ca nu permiteau accesul la masa in costum de baie, sau patial imbracat. Chiar daca nu se impunea dress-code la niciuna dintre mese, era necesar un minim de decenta in restaurantul principal.
Pranzul se mai putea servi si la restaurantul de la plaja/piscina, unde varietatea era mai putin bogata, dar si acolo aveau un gratar, faceau pizza, si cateva garnituri. Dupa ora 15 faceau clatite si scovergi, dar se faceau niste cozi... de iti cam pierea cheful (mai ales la gogosi)
Cina
In acelasi ton cu pranzul, exceptand cozile imense care se faceau la mancare, mai ales la inceputul seriei.
Cred ca este lucrul care m-a deranjat cel mai mult la acest hotel. Am prins vreo 3-4 zile niste cozi la masa de seara... mari de tot, in special la gratar si pizza.
Se pare ca nu sunt suficient de pregatiti pentru perioadele cand hotelul este plin. Nici venitul mai tarziu la masa nu este neaparat o optiune, deoarece se intampla ca la un moment dat anumite feluri mai cerute sa se termine definitiv, si le inlocuiau cu altele. Asta era valabil cam la toate tipurile de mancare.
Daca la masa de pranz era si optiunea restaurantului de la piscina, la masa de seara nu se putea merge decat in restaurantul principal sau la cel A-la Carte, care avea un nr mic de locuri si necesita rezervare prealabila.
Mancarea e foarte buna, foarte variata, cateva feluri de mancare in plus fata de pranz, diferite specialitati pe care numai seara le faceau, inghetata (pe care numai seara o aveau) de 3-4 feluri, torturi... o gama suficient de variata de feluri de mancare. Cartofi prajiti nu au facut decat o singura data, fapt ce a generat un nou pol de imbulzeala, pe langa cele de la gratar si pizza.
Una peste alta, mancarea a fost excelenta la toate mesele, nu am mancat in 2 zile aceeasi mancare (exceptand micul dejun), chiar daca au mai repetat anumite feluri, au facut-o in asa fel incat in fiecare zi sa ai ceva nou si nicio zi sa nu semene cu alta.
Restaurantul A La Carte "Le Baron"
In pretul sejurului era inclusa si o seara la restaurantul A La Carte, fapt de care am vrut sa beneficiem si noi.
Rezervarea este bine a se face la inceputul sejurului, deoarece este un restaurant mic, cu putine locuri. Este compus dintr-o terasa si un spatiu interior, din ce am vazut noi, numai la terasa erau facute rezervarile.
Meniul era compus din Startere (cateva feluri de salate), Supe (2 feluri), Main Course - Peste sau Fripturi (fiecare avea cateva feluri) si Desert.
Nu vreau sa insist prea mult asupra lui, manacarea gustoasa, dar portiile cam mici. Fiecare avea dreptul la cate 1 fel din fiecare tip de mancare (exceptie main-course unde trebuia sa alegi unul dintre felurile de peste sau fripturi).
Distractie si Relaxare
Hotelul dispune de 1 Lounge bar in zona receptiei (nu se fumeaza) 1 Cocktail Bar - la iesirea catre piscina, cu o terasa mare, 1 bar cu plata si 1 terasa la plaja/piscina (aceasta avand 2 baruri)
Bauturile alcoolice cam de proasta calitate, numai locale, dar in cocktail merg.
Berea foarte buna, vinurile f bune si imbuteliate. Sucurile in mare parte dozator, dar cam dulci, + cola sprite si kinley pe care le dadeau din sticle de 1 L.
In Lounge Bar nu prea se intampla nimic, barmanii cam plictisiti, era bine de stat la pranz cand afara te topeai, inauntru la aer conditionat era foarte bine.
La Coctail Bar era un barman super, care chiar stia meserie (barul propriuzis era deschis numai seara, ziua era doar terasa), si se organiza in fiecare seara un program artistic, adica venea cate un nene sa cante la orga sau la saxofon, se mai organiza cate un karaoke... ce sa zic... atmosfera ok... mese destul de suficiente. Tot acolo se putea fuma contra cost o shisha (narghilea).
Echipa de animatie era foarte prezenta pe tot parcursul zilei, cand organizau o serie de activitati specifice, ori la piscina ori la plaja, concursuri unele chiar amuzante, aqua gym in mare, boccia... etc
Era si un miniclub pentru copii in timpul zilei.
Seara aveau niste spectacole la teatrul de vara, cam puerile, iar unele cu tente sexuale destul de pronuntate.
Una peste alta gaseai ce sa faci in interiorul resortului, animatorii suficient de inspirati si omniprezenti.
Mai erau cateva mese de biliard, fussball, jocuri electronice. Se putea inchiria PC, iar internet era free in zona receptiei (f greu prindeai conexiune) cu viteza destul de ok.
Mai erau Centrul Spa, sala de fitness, piscina interioara, fish foot spa
In curtea exterioara a hotelului, la parterul acestuia era un mini bazar, cu o serie de butice care vindeau nimicuri si obisnuitele fake-uri de produse de firma, la unele se puteau negocia preturile si un minimarket cu preturi foarte ok si o gramada de produse.
De ex: sticla de apa minerala de 2L = 0.9 dinari (0,5 Eur). Cola 2L = 2.5 dinari
Cert este ca puteai lua de la magazinele acelea cam tot ce vroiai, incepand cu suveniruri si terminand cu pasta de dinti sau mai stiu eu ce, totul la niste preturi foarte bune.
Piscina Plaja si Marea
Hotelul se afla chiar pe plaja, accesul catre aceasta facandu-se pe langa restaurantul de la piscina.
Plaja mare, cu nisip foarte foarte fin, avand pe mijloc o poteca de lemn pana aproape de mare. Era foarte curata si o gramada de cosuri de gunoi erau printre sezloange, cat si pe malul marii (acolo erau puse niste galeti mai mari pt gunoi)
Sezloange majoritatea de lemn, cu saltea pe ele, organizate cate 2 in jurul unei palape de stuf. Gaseai la orice ora un sezlong, dar nu acelasi lucru se poate spune despre umbrela.
La ora 8-30 dimineata nu mai era liber niciun sezlong de sub umbrele. Absolut toate erau rezervate cu prosop. Noi am fost impreuna cu niste prienteni mai matinali, care la 7-30 erau pe plaja, si asa nu am avut probleme cu gasirea unui loc la umbra, dar daca veneam singuri, problema se putea rezolva la baietii care se ocupau de plaja. Evident ca imediat dez-rezervau o umbrela contra unei atentii de cativa dinari
Asta este una dintre chestiile urate de la acest hotel. Cred ca nesimtitii aia rezervau jumatate din locurile de la umbra, si nu exagerez cand zic jumatate, avand in vedere ca la ora 18 cand plecam noi, erau o multime de locuri rezervate fara sa vina nimeni la ele.
Marea, extrem de limpede, foarte curata, lina ca un lac (exceptie ultima zi cand a fost mai agitata) cu acelasi nisip fin, extrem de calda si putin adanca. Locul de baie era delimitat de zona de agrement nautic, unde se practicau sporturi nautice la preturi ok.
Ex: Parasailing = 40 dinari/pers (20 Eur) 60 dinari/2 pers (30Eur)
Sky-Jet 15min = 50 dinari/pers 70 dinari/2pers
Pe plaja erau oamenii hotelului care nu dadeau voie vanzatorilor ambulanti sa se apropie de sezloange. Acestia aveau voie doar pe malul marii si daca vroiai sa cumperi ceva trebuia sa te duci tu la ei, acestia neavand curaj sa vina la tine.
La fiecare 10 m pe malul marii era postat cate un om de la "security". In permanenta erau 3-4 persoane de veghe
Piscina era sub forma unui rau serpuit, cu diferite adancimi, inclusiv bazin pt copii, rau traversat de niste podete.
Existau dusuri pe marginile piscinelor, in zona apropiata plajei, locuri pentru schimbat hainele, toalete foarte curate.
De la plaja se intra catre piscina prin niste porti, care aveau in locul pragurilor niste jgheaburi cu apa pentru spalarea picioarelor
Apa in piscina foarte calda si curata. Exista si un panou pe margine unde afisau continutul de clor, ph-ul, si temperatura apei.
Sezloange foarte multe, nu stiu daca se gaseau libere deoarece nu am venit la piscina decat pentru copii sa traga o balaceala.
Securitatea
Nu cred ca m-am simtit mai sigur in vreun hotel pe unde am mai fost. Peste tot era cineva de la "security". Pe plaja, in holul hotelului, in curtea exterioara, practic in toate locurile pe unde ar fi putut intra careva in incinta resortului
Nu stiu daca intamplator, dar la 20m de hotel era 24h un filtru de politie format din cativa politisti, dintre care unul cu kalasnikov, care opreau aleator masini si le verificau la sange.
Tunisienii si baccisul
In cadrul acestui resort se merge pe principiul ca baccisul este "most welcomed but not necessary", cu alte cuvinte nu-l cer dar il primesc cu mare placere si cel mai important, majoritatea stiu sa-l si aprecieze. Orice dinar dat la bar, la ospatar sau femeii care face curat este apreciat si in majoritatea cazurilor isi aduc aminte ca le-ai dat si incearca sa te rasplateasca cumva.
Personalul este in marea lui majoritate foarte atent cu turistii, multi zambind, intrand in vorba cu oaspetii si dornic sa ajute daca este cazul.
Limba engleza este cunoscuta de toti angajatii care intra in contact direct cu turistii, la un nivel acceptabil.
Limba franceza este aproape nativa, avand in vedere ca au fost sub protectorat francez
Bottom Line
Cursul de schimb hotel 1Eur=2dinari. Valuta se schimba la receptie.
Chitanta trebuie pastrata, deoarece dinarii ramasi nu se pot schimba in Euro sau alta valuta, decat la aeroport, in limita a 100 dinari.
Se pote venii cu orice valuta, cursul de schimb fiind unul corect. Nu se accepta decat dinari la magazine, populatia, se pare ca nu are voie sa schimbe valuta
Hotelul are clar niste minusuri, dar si destule plusuri.
Daca ar fi sa fac o sinteza a minusurilor as puncta:
- Cozile de la masa
- Terminarea anumitor feluri de mancare
- Lipsa inghetatei din timpul zilei
- Calitatea anumitor bauturi
- Lipsa minibarului si a apei imbuteliate in conditiile in care apa curenta nu este potabila
- Locurile de la plaja
Este foarte clar ca fiecare persoana se ghideaza dupa un set propriu de valori, si toate aceste review-uri au o mare doza de subiectivism, de aceea incerc in review-urile mele sa fiu cat se poate de obiectiv si sa incerc sa evoc cu cat mai multa acuratete ceea ce am vazut, astfel incat oricine sa-si poate face o parerere conforma cu propriile pretentii.
Una peste alta, eu socotesc ca hotelul are un foarte bun raport calitate/pret, avand in vedere faptul ca, daca scadem costurile transportului ajunge foarte aproape de pretul unui hotel bun din Bulgaria, si este cu totul altceva decat se gaseste la vecinii nostrii ( la cele la care am fost eu )
Sa auzim numai de bine
Trimis de liviup76 in 07.08.13 04:05:16
- A fost prima sa vizită/vacanță în TUNISIA
18 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (liviup76); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 35.84111100 N, 10.62972200 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
18 ecouri scrise, până acum, la acest articol
”datorita cererii destul de reduse pentru aceasta destinatie, tour-operatorul a fost nevoit sa inchirieze acest tip de avion, care nu are drept de aterizare pe aeroportul din Monastir
Va dati seama ca asta e o vrajeala de 2 lei bagata de agentia de turism. Lor le-a convenit sa aterizeze la Tunis datorita costurilor mult mai mici (toti turistii veneau aici, iar pe unii ii trasnportau cu autocarul 3 ore pana in statiuni) si a faptului ca au ales, din cate stiu eu (nu bag mana in foc) cele mai proaste ore de decolare (plecarea spre Tunis din anumite statiuni mai indepartate se facea la oora 3 noaptea la revenirea in tara) care sunt si cele mai ieftine.
Povestesc asta din experienta unei rude foarte apropiate care a fost in Tunisia acum vreo luna.
In privinta orelor de zbor, este clar ca sunt datorate costurilor, dar avionul de 80 de locuri, este la fel de clar ca este din lipsa de clienti. Plus ca zborul este cu escala la Sibiu.
Vrajeala sau nu, lipsa clientilor este cea care a dus la aceasta situatie destul de nasoala
Foarte util si complet review. Felicitari.
Informatiile astea despre securitate cred ca sunt foarte importante. Cred ca au avut mult de pierdut, pe plan turistic, cu toate aceste "primaveri".
Salut! Gasim bauturi alcoolice prin sousse la magazine si lace preturi? Despre oras nimc?
Nu se gaseste niciun fel de alcool la magazine. Prin oras nu am umblat prea mult, avand in vedere avertizarile agentiei, si a faptului ca aveam copii mici cu noi.
@liviup76: chiar e vrăjeală cu „nu are drept de aterizare”... Dacă ne uităm pe detaliile tehnice ale aeroportului, se observă că nu are niciun fel de restricții pentru vreun tip de aeronavă.
@istratescu - băuturi alcoolice într-o țară musulmană? greu de crezut!
Foarte bun review-ul tau!
Mi-am adus cu drag aminte de concediul meu din Sousse petrecut in urma cu ceva timp.
Mie Tunisia mi-a lasat o impresie mult mai buna decat Turcia si mi-ar placea sa mai revin peste cativa ani.
@Dragos
Eu nu contest faptul ca nu exista restrictii la tipuri de avioane pe aeroportul din Monastir .
Chiar nu conteaza, cert este ca din momentul in care zborurile au fost operate de Tunis Air Express, s-a aterizat pe aeroportul din Tunis
@Fighter Multumesc
Tour operatorul nu organiza excursii optionale in Sahara sau la Cartagena? De obicei agentiile romanesti organizatoare de excursii cer un pret mult m ai mare decat tour operatorii locali.
@antonio777:
Bineinteles ca organiza excursiile respective. Excursia de 2 zile in sahara costa parca 200E. Nu mai tin minte preturile si am aruncat pliantul respectiv.
Preturile evident ca erau mai mari decat la localnici, dar nu cred ca este indicat sa mergi cu agentii locale, cel putin nu deocamdata.
Eu am vrut anul asta sa merg in Tunisia, dar cand m am hotarat sa merg, nu am mai gasit oferta la nici o agentie de turism. Poate la anul, imi poti spune in privat cu ce agentie ai mers?
100 de euro/persoana, 200 pentru 2 persoane, poate. Noi am nimerit un ghid foarte bun (la tour-operatorul prin care am luat sejurul), Ianos din Tg. Mures, care ne-a povestit intruna in cele doua zile. In aceasta situatie ghidul a facut toti banii. Si oricum 100 de euro pentru o noapte de cazare cu mic dejun, o cina, doua pranzuri, plimbare cu jeepul, cu camila, taxa la El Djem, etc. mi se pare un pret super ok.
Am fost dupa 10 octombrie si am prins temperaturi de 33-35 grade in aer si 25 in apa.
@mirmicu: Spune mi te rog, cat timp dureaza practic excursia? practic ce se intampla in tot acest timp?
@antonio777: Din pacate nu stiu daca iti pot reda amanuntit tinand cont ca am fost acum aproape 7 ani dar gasesti excursia descrisa foarte bine de @arru aici pe AFA Amintiri din Sahara tunisiană (I) si aici Amintiri din Sahara tunisiană (II).
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jul.2024 O vacanta perfecta! — scris în 30.07.24 de Roxanaflavia din IAşI - RECOMANDĂ
- Jul.2024 Vacanță ratată — scris în 26.07.24 de ux135011 din REşIţA - nu recomandă
- Aug.2023 Sousse Tunisia o destinatie de evitat — scris în 25.08.23 de ux130504 din CLUJ-NAPOCA
- Jun.2019 Vacanta nu prea reusita — scris în 04.07.19 de relu1307 din SATU MARE - nu recomandă
- Aug.2014 Mai vreau in Tunisia — scris în 08.10.14 de CarlaRoxana din TIMISOARA - RECOMANDĂ
- Jul.2011 Un sejur ok — scris în 20.07.11 de diiiiiiana din - RECOMANDĂ
- Jul.2010 Mult peste asteptari — scris în 19.07.11 de rtoma din MURES - RECOMANDĂ