GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Tot ce ai nevoie pentru un sejur minunat
Ocupând o uriaşă suprafaţă, hotelul se întinde practic pe o adevărată peninsulă. Terenul pe care a fost începută construcţia încă din anul 1991 (în 1992 a fost dat în folosinţă), a pus la grea încercare proiectanţii turci, având multe coborâşuri şi urcuşuri, dar ceea ce au realizat aceştia este remarcabil, un hotel parcă plutind pe un deal abrupt la poalele căruia se sparg valurile înspumate ale mării.
Hotelul, pe parte de cazare, este compus din două mari zone: zona clasică (hotelul propriu-zis, supraetajat, format din camere cu terase ample, acestea având toate vedere la mare) şi zona de bungalouri etajate. Accesul către aceste bungalouri se face pe alei străjuite de pini, palmieri imenşi, dafini, portocali, mandarini, arbuşti cu rodii, lămâi, măslini, leandri înfloriţi şi multe tufe de rozmarin şi lavandă, care seara împrăştiau o mireasmă îmbietoare. Hotelul are o grădină extrem de bine întreţinută.
Acest complex hotelier se întinde pe o suprafaţă imensă, ocupând două dealuri (care dau direct în mare) şi un golf mare cu nisip şi stânci. Ajuns aici, nu ai timp să te plictiseşti, iar amabilitatea celor care lucrează la hotel ne-a surprins în mod plăcut, întotdeauna zâmbitori, te fac să te simţi extraordinar de bine.
Hotelul oferă turiştilor multiple posibilităţi de relaxare şi distracţie, detalierea lor o voi face mai jos, după cum urmează:
Recepţia:
După ce intri în complexul hotelier, ajungi în faţa recepţiei, o construcţie avangardistă, cu coloane frumos sculptate, iţi lasă o puternică impresie de "Bine ai venit! ". Recepţia este de fapt inima hotelului. Am fost întâmpinaţi cu limonadă cu mentă şi mici produse de patiserie. Am ajuns în jurul orei 09.00, prea devreme pentru check-in. Nu ni s-a dat camera imediat, dar am primit brăţările care atestau serviciile "all inclusive" de care urma să beneficiem.
Recepţia aşezată strategic, etajată pe 3 nivele, unea la mijloc hotelul clasic (din stânga complexului hotelier) cu bungalourile (din dreapta complexului hotelier) şi restaurantul principal al hotelului. În interiorul recepţiei se aflau magazine cu de toate (de la tricouri, echipamente de scufundare, suveniruri, până la ceasuri şi bijuterii), 2 baruri (unul exclusiv în interiorul recepţiei, la nivelul 2-în jos), respectiv un alt bar (principal) cu terasă şi internet cafe. Pentru a ajunge la al doilea nivel, cobori scările şi găseşti barul specificat mai sus, standuri unde poţi viziona fotografii cu tine şi familia şi ieşirea spre restaurantul principal, sala de jocuri pentru copii etc. Hotelul are angajaţi care fac fotografii turiştilor pe parcursul şederii lor aici şi le descarcă la acest centru, iar cine vrea să le cumpere le poate primi la diferite dimensiuni, de la 9/13 până la A3.
La nivelul 3 (recepţie minus 2 nivele) sunt: centrul spa, baia turcească, un restaurant pentru ocazii speciale (nunţi, reuniuni private) şi perla locaţiei, o piscină imensă (cca. 30/15 m, adâncime 1.60 m), având lipită şi o piscină mai mică (5/5 m – adâncime, 0.40 m) pentru copii. Ambele sunt complet acoperite şi străjuite de plante exotice.
Camerele:
Bungalourile - construite de-a lungul dealului, străjuite de alei cu o vegetaţie luxuriantă de invidiat, oferă turiştilor suprafeţe ale camerelor generoase, marea lor majoritate sunt formate din camere duble, una cu 2 paturi de 90/200 cm, respectiv cealaltă camera cu un pat mare matrimonial, de 140/200 cm. Curăţenia în aceste camere se face zilnic, prosoapele se schimbă zilnic, aer condiţionat, seif în cameră (localizat în debara), mobilă OK, televizor clasic (CRT), balcon mare (cca. 2.5/2m) cu masă pentru cafea şi 2 scaune. Baia dotată corespunzător: feon, priza (220V) pentru aparatul de bărbierit, oglindă amplă, duş etc.
Hotelul (clasic) - construit pe panta unui deal, se întinde pe o lungime de cca. 200 m, oferă turiştilor camere cu vedere la mare în proporţie de 75%, respectiv 25% vedere în pădurea de pini care înconjoară hotelul. Aici au stat prietenii cu care am mers, vă povestesc ce am văzut la ei: şi aici camerele au o suprafaţă generoasă, cu pat dublu şi o sofa, televizor LCD, mobila este bine întreţinută, balconul este imens (cu măsuţă şi două scaune, uscător pentru prosoape), aer condiţionat, seif cu cheie în cameră. Şi la ei curăţenia s-a efectuat zilnic, prosoapele s-au schimbat zilnic, lenjeria de pe paturi o dată la 2-3 zile. În baie, tot confortul, ca şi la noi.
Ca şi minusuri ale camerelor, în cazul celor de la hotelul clasic nu pot face precizări, prietenii noştri cazaţi aici mi-au spus că totul a fost OK, plasa de ţânţari de la uşa balconului - inexistentă, aceasta fiind singura lor problemă.
La bungalouri: nici noi nu am avut plasă de ţânţari la uşa de la balcon, dar acest lucru nu ne-a provocat foarte mari neplăceri, am avut de acasă aparat şi pastile. În camera noastră aerul condiţionat funcţiona deficitar, în timpul funcţionării era extrem de zgomotos. Noaptea îl opream, era enervant. Pentru uscarea prosoapelor, la intrarea în cameră se aflau câteva "beţe" aşezate în stea. Mobila nu era tocmai nouă (aceste tipuri de camere, faţă de cele din hotel, nu au mai fost renovate de ceva vreme) dar se prezenta bine.
Piscine:
Să le număr... erau 10 piscine (şi cu cele de la tobogane), dar să încep descrierea lor:
Piscina acoperită de la recepţie era mare, aproximativ 30/15 m (ovală) - 1.60 m adâncime. De fapt erau două - una mică pentru copii şi cu plasă de protecţie pentru ca aceştia să nu cadă din greşeală în cea mare în timp ce se joacă. Această piscină acoperită este înconjurată de ficuşi imenşi (10-15 m înălţime), de zeci de alte plante luxuriante aflate în interiorul acestei locaţii.
Piscina mare de lângă restaurantul fast food: are cam 50/15 m, cu adâncime variabilă, de la 1.40 m la 1.80 m. Lângă acesta, una mică pentru copii (5/5m cu adâncime de 0.4 m), un veritabil "centru nervos" al resortului, la piscina de aici se desfăşurau jocuri (minipolo), tot în proximitatea acesteia se făcea şi aerobic, cu profesor specializat. Între orele 16.00 şi 17.00 se servea îngheţată la cornet în cadrul programului all inclusive (cu vanilie, cacao sau frişcă), iar între palmierii de lângă piscina erau amenajate locuri unde puteai lenevi într-un hamac.
Piscina cu apă de mare de lângă Marina Beach: mare, extrem de mare (cca. 80/50 m), avea legătură directă cu marea, în mijlocul ei se înâlţa o stâncă, iar dacă te scufundai acolo, puteai admira stele de mare, arici de mare etc. Dupa amiaza, dacă aveai o felie de pâine şi o fărâmiţai, acolo se adunau o mulţime se peşti de diferite culori şi mărimi, un adevărat spectacol acvatic, menit a încânta pe cei mici şi nu numai. Adâncimea acestei piscine nu o cunosc, dar fiind practic o piscină artificial creată la malul mării, presupun că apa era adâncă.
Parcul acvatic: este superb, absolut superb, bine gândit şi amenajat în aşa fel încât nimeni să nu se plictisească pe parcursul şederii aici. Pitica mea a fost în culmea fericirii. Tot acest complex acvatic era compus din:
- piscine pentru copii: situate lângă miniclub, erau în număr de 3, în mijlocul uneia trona o caracatiţă tobogan acvatic, fiind principala atracţie a celor mici, mai erau 2 mini tobogane cu apă la piscina învecinată, cu pod de lemn legat cu sfori, superb pentru cei mici, adâncimea lor de 0.4m;
- piscina mare (cca. 40/15 m) cu mini insulă şi poduri la mijloc, înconjurată de o mulţime de sezlonguri, avea adâncimea de 1.60 m;
- piscina rotundă de lângă barul de la Aqua Park, în circumferinţă de aproximativ 10 m, adâncă de 1.40 m, cu scări subacvatice unde puteai să leneveşti la soare cu un cocktail în mână;
- toboganele, în număr de 5, iţi ofereau senzaţii pe care cu greu le pot descrie, acolo se află un tobogan pâlnie - absolut superb, unul galben de forma elicoidală, unul de viteză, unul pentru copii mai mari şi perla toboganelor Pine Bay Aqua Park, unul alb pe care erai obligat să te dai cu colac dublu, acesta semăna cu un soi de trambulină care iţi crea un plăcut gol în stomac de fiecare dată. Piscinele de jos, în care se terminau taboganele, aveau următoarele adâncimi: cea de la pâlnie avea 1.60 m, respectiv celelalte 2 în care se terminau restul toboganeler aveau 1.40 m. Destul de adânci pentru cei mici, după părerea mea.
Restaurantul principal:
Situat imediat lângă recepţie, între hotel şi bungalouri, aici se servea micul dejun, prânzul şi cina. Ca suprafaţă este imens, în proporţie de 70% descoperit (tip terasă), cu mese mari. O mare parte din mese erau aşezate la umbră (sub copertine sau umbrele de soare). Restaurantul are şi loc special pentru servirea mesei celor mici (scaune şi mese pentru copii).
Micul dejun: ceai (o mulţime de tipuri - ţi le preparai singur), cafea (aparate nesscafe şi cafea naturală), sucuri (binecunoscutele dozatoare cu chimicale (portocale, ananas, mere etc.) cu un gust oribil şi dozatoare de fanta, cola şi sprite), o mulţime de preparate de patiserie, calde (aveau acolo un turc la un cuptor pe gaz, care făcea covrigi şi turtiţe calde, aburinde) şi reci, mai multe tipuri de măsline, brânzeturi (7-8 tipuri), cereale (2 tipuri), lapte (cald şi rece), peşte marinat, omlete (ţi le preparau cu ce doreai tu), ouă ochiuri, aparat de făcut sandvişuri calde (ţi le preparai cu ce doreai tu), aparat de prăjit feliile de pâine, un loc de unde iţi preparau sucuri naturale (dintr-un anumit tip de fruct sau mixuri) - cost 7 TL (2E) /pahar (500ml), fructe confiate (caise, stafide, struguri negri), dulciuri (prăjituri cu cremă), fructe (pepeni roşii şi galbeni, piersici, pere, mere roşii şi verzi etc.) şi nelipsitele produse care compun micul dejun englezesc (cârnaţi, fasole, bacon prăjit etc.). Micul dejun era în fiecare zi din aceleaşi produse, dar erau aşa de multe, încât nu ajungeai să le încerci pe toate pe parcursul vacanţei.
Prânzul: supa (2 tipuri - cremă de ciuperci şi cremă de legume) – nouă nu ne-au plăcut, preparate calde - de la dovlecei, ardei gras, vinete umplute cu diferite amestecuri vegetale sau combinate cu diferite tipuri de carne, până la 3-4 feluri de carne de pui (la gratar, la cuptor, frigărui), grătar de oaie, produse de patiserie (calde sau reci), fructe (pepeni roşii şi galbeni, pere, cireşe, piersici, mere roşii şi verzi, caise, prune - toate acestea servite alternativ, de la o zi, la alta), prăjituri (cu cremă, glazurate, torturi, tarte, baclavale, cataife etc). În materie de băuturi: vin (alb, negru şi roze) la sticle aşezate în nişte frapiere imense, pline cu gheaţă, apă plată în sticle (0.5l sau 1.5l), sucuri (ca la micul dejun), bere, ceai (diferite tipuri, la pliculeţe). Oricum, ceea ce se găseşte la prânz la restaurant satisface şi cele mai pretenţioase gusturi.
Cina: aproape fiecare seară era dedicată unui anumit tip de bucătarie, spre exemplu într-o searaă găseai tot restaurantul amenajat în stil tradiţional turcesc (cu baloane gravate cu steagul turciei, cu chelnerii imbrăcaţi specific), în altă seară în stil italian sau mexican. Preparatele respectau, în marea lor majoritate, stilul impus al acelei seri. Asta nu înseamnă că nu găseai obişnuiţii cartofi prăjiti şi chiftele sau hamburgheri Mai puteai găsi şi preparate clasice, specifice bucătăriei internaţionale, agreate de către toate naţiile prezente (grătare de pui, diferite tocane de legume, etc.), deci aveai ce mânca în cazul în care mâncarea mexicană, spre exemplu, ţi se pare prea condimentată.
La orele de vârf era aglomeraţie mare, cu mese necurăţate imediat (uneori trebuia să îi rogi tu să îţi dabaraseze masa). Inexplicabil, în ciuda mărimii restaurantului, uneori pentru a găsi un loc la masă trebuia să aştepţi şi 10 minute (treaba asta se întâmpla la orele de vârf).
Restaurantul Fast food: aflat între clădirea care adăposteşte recepţia şi piscina mare, acest restaurant oferă mâncare rapidă: kebab de oaie, cartofi prăjiţi cu ketcup şi mustar, hamburgheri din carne de oaie şi pui, pizza (extrem de gustoasă), produse calde de patiserie şi diferite prăjituri reci (fară cremă, gen fursecuri). Tot aici mai poţi servi sucuri (cola, fanta, sprite), ceai, apă plată etc. Acest restaurant era deschis de la 10.00 până la 18.00.
Restaurantele a la carte:
Hotelul are 4 restaurante a la carte:
Restaurant tradiţional turcesc: situat în partea dreaptă a complexului hotelier, lângă parcul acvatic, oferă un singur meniu în cadrul sistemului all inclusive, compus din aperitive turceşti şi o farfurie cu diferite tipuri de carne, gătite tradiţional (grătare, frigărui de oaie etc.). Ţi se oferă un meniu din care iţi poţi alege ce vrei tu, dar va trebui să plăteşti pentru alte feluri de mâncare faţă de cele standard. La sfârşit, ca desert, o cupă cu îngheţată extrem de gustoasă. Băutura este aceeaşi cu cea de la restaurantul principal, singura diferenţă fiind faptul că te serveşte un chelner şi tu nu mai trebuie să mergi singur să aduci vin, suc sau altele. Sincera mea părere - nu meriă să iţi strici o seară din vacanţă la acest restaurant, produsele servite aici erau aceleaşi cu cele pe care le puteai găsi în restaurantul principal, deci nimic special.
Restaurantul cu specific chinezesc: situat în cadrul aceleiaşi locaţii ca şi cel tradiţional turcesc, oferă o atmosferă cât de cât chinezească, câteva lampioane agăţate pe ici pe colo de culoare roşie... şi cam atât. Mâncarea servită aici este compusă dintr-un meniu standardizat (singura opţiune pe care tu o poţi face este legată de tipul de carne de la meniul principal - vită sau pui), masa începea cu un aperitiv compus din cateva rulouri de sushi cu un pic de ceapa murată cu ghimbir şi un pic de sos de soia, respectiv o farfurie cu câteva aperitive (un pic de varză cu morcovi şi câteva foietaje umplute cu un soi de carne cu orez). Preparatul principal, un fel de tocană de legume cu bucăţi de ananas, cu carne de pui sau vită (opţiunea fiecăruia), extrem de dulce. Băutura, aceeaşi ca şi la restaurantul principal.
Restaurantul cu specific pescăresc: este situat la Marina Beach, în extremitatea stângă a complexului hotelier, nu am fost la acest restaurant.
Restaurantul cu specific italienesc: situat tot la Marina Beach. Din spusele prietenilor noştri, câteva spaghete şi o prăjitură tiramisu la sfârşit, noi nu am fost la acest restaurant, deci nu pot detalia.
Rezervarea la aceste restaurante se face între orele 10.00-14.00, imediat în stânga recepţiei. O familie poate face rezervare o dată pe săptămână la unul dintre cele 5 restaurante a la carte, cu 48 de ore înainte de data dorită.
Baruri:
Barul principal este lipit de recepţie, are umbrele se soare ample, era deschis între 10.00 şi 00.00 zilnic. Aici se puteau servi: ceai, nesscafe, cafea naturală (expresso) - contra cost, cola, fanta, sprite, bere, băuturi alcoolice turceşti (aflate în programul all inclusive) sau combinatii ale acestora (gin tonic, coniac cu cola, vodcă cu suc de roşii etc.), cocktail-uri (cu sau fără alcool), diferite băuturi care nu se află în programul all inclusive (martini, diferite tipuri de vodcă, campari etc.). Barmanii aflaţi aici merită nota maximă, extrem de serviabili.
Barul de la nivelul 2: (recepţie minus un nivel): aceleaşi băuturi ca mai sus, cu specificaţia faptului că aici era o fată la bar care făcea nişte cocktail-uri absolut fantastice, paleta de culori şi gustul lor m-au impresionat. Deschis între 10.00-16.00.
Barul de pe plajă: bar clasic de plajă, cu mese şi scaune din lemn lăcuit, oferă în special bere, sucuri sau băuturi aflate în programul all inclusive, respectiv preparate dulci (fursecuri) - reci. Deschis între 10.00-18.00.
Barul de la piscina cu apă de mare (Marina Beach): acelaşi tip de servicii ca şi în cazul barului de pe plajă. Deschis între 10.00-17.00.
Barul de la tobogane cu apă: este ceva mai mic, oferă apă, sifon, cola, fanta, sprite, cafea (nesscafe), ceai şi nelipsitul dozator cu chimicale. Deschis între 10.00-18.00.
Barul de la restaurantele a la carte este aflat lângă parcul acvatic cu tobogane. Oferă acelaşi tip de băuturi ca şi barul principal, mai putin băuturi care nu se află în programul all inclusive. Deschis între 10.00-18.00.
Barul de la amfiteatru: era deschis numai seara, pe timpul desfăşurării spectacolelor din amfiteatru. Acesta oferea bere, ceai, cola, fanta, sprite sau alte băuturi aflate în programul all inclusive.
Barul de la piscina mare de lângă recepţie: extrem de dotat, concura barul principal, aici puteai servi tot ceea ce se servea la barul principal. Deschis între 10.00-18.00.
Cafe: aflat la piscine, Miniclub. Foarte cochetă locaţia, un pic rustică (mă refer la mobilier - mese, fotolii), această cafenea oferă doar nesscafe de la dozatoare, ceai, mici prăjituri reci (fursecuri). Lângă această cafenea se află o locaţie unde se făceau pe loc plăcinţele cu brânză şi spanac, extrem de gustoase... tare mai mergeau cu o bere. Deschis între 10.00-17.00, cu pauză la prânz.
Plaja:
Este lungă, extrem de lungă, dar îngustă (în dreptul barului de pe plajă are 15-20 m), aceasta ocupă golful aproape de la un capăt, la altul. În rest, câteva "pontoane" de beton de pe care poţi face sărituri în apă. Peste tot şezlonguri confortabile cu umbrele, barurile de pe plajă (barul principal de pe plajă şi barul de la Marina Beach) sunt la mică distanţă de orice loc unde poţi alege să faci plajă, din loc în loc sunt dozatoare de apă plată. Intrarea în apa mării se face de pe nisip, aproximativ 2 m în apă apar pietre (rotunde, de râu), după care iarăşi nisip (se recomandă, pentru copii mai ales, cumpărarea unor papucei speciali).
În stânga complexului hotelier unde se află Marina Beach Bar, lângă piscina cu apă de mare, se află o plajă absolut superbă, străjuită de stânci imense, care oferă 3 minigolfuri de unde intrarea în apă se face exclusiv pe nisip. Aici se găsesc sezlonguri şi umbrele, iar barul de la Marina Beach este la aproximativ 40-50 m de aceste miniplaje. Acest loc oferă intimitate şi linişte, fiind un loc relativ izolat, unde nu vei întâlni agitaţia din restul complexului hotelier.
Distracţii de zi:
La piscina mare de lângă recepţie se desfăşoară zinic program de jocuri acvatice (minipolo, concursuri de înot), aerobic (cu profesor specializat şi muzică adecvată).
Distracţii de noapte:
Barul principal de lângă recepţie este deschis până la ora 02.00, dar după ora 00.00 nu mai funcţionează în programul all inclusive. Aici poţi sta liniştit, savurând un cocktail cu prietenii, ascultând acorduri de chitară ale unui instrumentist turc. Seara, după terminarea spectacolului de la amfiteatru, pe plaja (lângă barul de pe plajă) se desfăşoară program de discotecă, concursuri de dans.
Sporturi nautice:
Lângă Marina Beach, în extremitatea stângă a complexului hotelier, se află centrul de sporturi nautice şi scufundări. De aici se pot cumpăra o plimbări cu barca cu motor, se poate face parasailing, plimbare cu banana sau alte forme ciudate - gonflabile, ski nautic, scufundări cu echipament închiriat de la ei etc. Tot de aici, între orele 10.00 - 14.00, te poţi plimba prin împrejurimi cu un caiac sau o hidrobicicletă, aceste două activităţi fiind incluse în cadrul programului "all inclusive".
De ştiut:
Hotelul oferă prosoape de plajă (piscină), sunt mari, sunt din bumbac de bună calitate (absorb bine apa de pe corp). Acestea pot fi folosite atât pe şezlongurile de la plajă, cât şi pe cele de la piscine. În momentul cazării, de la recepţie, puteţi solicita (gratuit) un număr de carduri (funcţie de câţi membri sunteţi în familie) pe care le puteţi schimba pe prosoape (la piscina mare de lângă recepţie şi la Aqua Park, lângă miniclub. Acestea pot fi schimbate zilnic, cu unele curate, începând cu ora 10.00, la punctele enumerate mai sus.
Îngheţata poate fi obţinută în cadrul programului "all inclusive" de lângă restaurantul Fast food sau piscina mare de lângă recepţie. Se serveşte la cornet (vanilie, cacao, frişcă).
Dacă vă doriţi şi umbră în timpul zilei, trebuie să faceşi un efort, să vă treziţi la ora 06.00 dimineaţa, să mergeţi la locul dorit (la piscine sau la plajă) şi să ocupaţi şezlonguri care la orele fierbinţi din timpul zilei oferă o umbră răcoroasă. Nu încercaţi să puneţi prosoapele pe şezlonguri cu o seară înainte, în timpul nopţii se face curăţenie iar acestea vor fi adunate la un capăt al rândului de şezlonguri.
Între pini şi palmieri, din loc în loc, se află hamace aşezate la umbră. Aici se poate lenevi citind o carte sau se poate chiar dormi.
Ca şi concluzie…îşi poate cineva dori mai mult decât are acest hotel de oferit? Eu cred că nu. Sejurul nostru a fost unul minunat, pe care nu îl vom uita vreodată.
Vă recomand cu încredere acest hotel din Kuşadasi, mai ales dacă ceea ce vă doriţi pentru concediu se regăseşte în rândurile pe care le-am scris!
Trimis de cdiana in 25.07.14 06:52:14
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA.
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cdiana); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 37.91216200 N, 27.26600000 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Da. Bun rew. Ce pot sa spun?
Singura intrebare, dupa avalansa de saptamana asta e daca articolele le-ai scris pe toate odata sau pe rand? Si daca le-ai scris pe rand, de ce ai asteptat atat sa le postezi? Daca as fi citit mai devreme, poate anul asta eram la Pine Bay Holiday Resort))
Excelent review, detaliat si la obiect! Sa spunem ca acest hotel (care mi-a dat prilejul sa debutez pe AFA!) este cel mai mare din Kusadasi, daca nu ma-nsel, atat ca suprafata cat si ca locuri de cazare, este ideal pt familiile cu copii de toate varstele, in primul rand datorita aqua-parcului din dotare! Daca ar fi beneficiat (si) de o plaja mai buna as fi afirmat cu mana pe inima ca ofera cel mai bun raport calitate-pret din statiune! Noi am stat in corpul principal iar copiii au decretat la unison ca aici s-au simtit cel mai bine dintre sejururile din Turcia!
@cdiana
Felicitari pt review! Extrem de detaliat! Si ca sa vezi ca nu sunt ciudoasa ai si de la mine un vot.
@arru
Nu le-a scris dinainte, le scrie acum ca sa fie pe locul 1. Spor la scris si mult succes!
@luciaoradea: Mamaaa, atunci bravo! , cu accent pe o
Eu as avea capu' varza intre atatea amintiri ) Succes amandurora...
@arru: mă bucur dacă îţi place review-ul. Este un hotel de luat în calcul pentru un concediu de vis în Turcia pentru că merită fiecare bănuţ.
Nu, nu se pot scrie toate odată. Sunt foarte multe informaţii şi e imposibil, cu toate noţilele pe care le iei la faţa locului. Niciodată nu e prea târziu, nu?
@marocanu21: mulţumesc pentru aprecieri şi pentru completări. Cu plaja sunt perfect de acord, este singurul lucru care îi lipseşte cu adevărat, nisipul fin. În rest, are de toate pentru toţi, chiar mult mai mult decât ai nevoie într-un concediu pentru a te simţi excelent!
@arru
Multumesc pt incurajare. La ce succes te refereai? Ca eu personal nu vanez biletul...
@cdiana
Bravo pt organizare, eu nu-mi iau notite dar poate pe viitor e o idee buna.
@luciaoradea: succes pe toate liniile> vacante reusite, gazde primitoare si tot tacamul )
@cdiana: pana acum am scris totul de amintiri, dar, recunosc, e o idee foarte inteligenta asta cu notitele asa nu uiti tot felul de detalii pe care le poti trece cu vederea... poate o sa incerc si eu
Si da, niciodata nu e prea tarziu. Vezi review-urile mele ))))
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- May.2019 Vacanta de vis — scris în 15.05.19 de cucux din BRASOV - RECOMANDĂ
- Jun.2018 Nu recomand! — scris în 24.10.18 de CRISSSS* din BOTOSANI - nu recomandă
- Sep.2015 Nu este de 5 stele — scris în 07.10.15 de kaaty2014 din BUCUREşTI - nu recomandă
- Jun.2015 Nu recomand acest hotel! — scris în 27.07.15 de Sany0s din TIMISOARA - nu recomandă
- Jun.2015 Un hotel OK — scris în 25.06.15 de dragos45 din GALATI - RECOMANDĂ
- Jun.2015 Bune si rele — scris în 17.06.15 de danezu008 din BUCUREșTI - RECOMANDĂ
- Jun.2014 Un hotel mare si aglomerat — scris în 05.02.15 de viviv din BUCURESTI - RECOMANDĂ