GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Ne-am propus, impreuna cu inca o familie prietena, sa facem o saptamana pe plaiuri bucovinene, cu cazare agro si mancare ca la mama acasa. Am ochit 2-3 pensiuni care sa ne permita sa avem acces in mai multe zone.
La Iazurile Bucovinei ne-a tentat ca patronii sunt tineri, crezand noi ca fac un altfel de turism si vor fi mai atenti la nevoile clientului. Total eronat, a fost exact pe dos.
Cazare cel mult acceptabila, sub nivelul prezentat pe site, iar mancarea dezastru. Nimic natural, chestii reincalzite, mancaruri fara gust, totul dupa asteptari de cate o ora.
Nici vorba de tuica, visinata, afinata, ciorba radauteana, tochitura si alte minunatii de care tot auzim. Cireasa de pe tort, apa de la chiuveta. Despre atitudinea patronilor nu mai e cazul sa pomenesc, caci la asa servicii, e de prisos.
Pacat de cadrul natural al zonei, care este mirific.
Asadar Iazurile Bucovinei - Cacica, la rubrica asa nu.
Trimis de niki in 25.07.13 01:14:09
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (niki); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest review
1 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Răspunsul unităţii:
Bună ziua,
Sunt câteva puncte pe care dorim să le clarificăm împreună, doar în cazul în care acceptaţi bineînţeles.
1) Despre cazare apreciaţi ca este acceptabilă. Suntem de acord cu părerea dumneavoastră. Condiţiile pe care le oferim sunt la nivelul de 3 margarete-pensiune agroturistică. Vă rugăm ca pe viitor sa faceţi diferenta între o pensiune agroturistică si o pensiune turistică sau un hotel, asta doar în cazul în care doriţi condiţii superioare. Stiaţi exact unde veniţi, pe site-ul nostru există o galerie bogata de poze (aproximativ 150) din care reiese destul de clar imaginea în ansamblu a fiecărei camere. Din acest motiv încasăm 70 lei/camera cu baie proprie.
2) În comentariu apare un aspect numit "atitudinea patronilor", fapt care îmi pune semne de întrebare în legătură cu faptul dacă aţi fost sau nu cazată în locaţia noastră. Doamnă, cu câţi patroni aţi intrat în contact?
Este unul singur, şi dacă imi daţi voie mă voi prezenta acum: Ioan Strugariu este numele meu, am 28 de ani şi de agroturism m-am apucat la 21 ani pentru a conserva propritatea unde afirmaţi că ati fost dumneavoastră.
Consider că a alege o pensiune agroturistică ca şi modalitate de cazare înseamnă în primul rând dorinţa de a interacţiona cu oameni ai locului, inclusiv cu gazdele. În acest domeniu nu există răceala lanţurilor hoteliere de 50 de camere, fapt pentru care respectul trebuie să fie reciproc. Sintagma clientul nostru stăpânul nostru nu se aplică când urmează să locuţi în sânul unei familii. Eu personal nu ţin minte să fi discutat cu dumneavoastră, iar dacă au fost motive să fiţi nemulţumită de anumite aspecte, le-am fi clarificat impreună ( aspecte care nu ţin de camere şi condiţiile de cazare) şi v-aş fi returnat contravaloarea sejurului petrecut.
3) Masa. Ce aţi servit la noi? Vă amintiţi?
Noi nu avem restaurant fapt pentru care asigurăm masa doar pentru persoanele care doresc strict acest lucru. În momentul în care discutăm despre servirea mesei explicăm, tuturor posibililor oaspeţi, destul de clar că nu avem posibilitatea de a face reţete extravagante ci mancare din zonă, gatită strict casnic din produsele noastre. De regulă servim mic dejun şi cină iar în preţ nu sunt incluse băuturile. În discuţiile cu oaspeţii noştrii stabilim şi o ora în care se serveşte masa. Şi atunci doamnă, cum poate să fie mâncarea reîncălzită, dacă noi gătim pentru maxim 5-6 persoane?
Ciorbă rădăuţeană?! Mă scuzaţi, dar nu am avut niciodată asa ceva şi nici nu vom avea. Dacă aţi fi dorit mici şi ciorbă rădăuţeană sigur le găsiţi şi in Bucureşti. Vă amintesc că ciorba rădăuţeană este ciorbă de burtă în care s-a înlocuit burta cu puiul, acest lucru având loc intr-un restaurant din Rădăuţi în anii 80". În concluzie nimic tradiţional. Dacă nu aţi apreciat că v-am servit cu apa de la chiuvetă in carafa de sticlă probabil nu m-aţi întrebat de care este provenienţa apei. V-aş fi răspuns că este apa de izvor din fântâna proprie. Oricând puteaţi să refuzaţi şi să cumpăraţi o sticlă de apă plată. O cumpăram eu pentru dumneavoastră cu cel mai mare drag.
În Cacica există şi alte posibilităţi de a servii masa. La pensiunea Casa Domnească au restaurant şi se mănâncă destul de bine. Nimeni nu va impus să serviţi masa la noi. De asemenea nimeni nu va impus să continuaţi dupa prima cină.
Vişinată, palincă, afinată există dar nu sunt incluse în preţul mesei decât la pachetele de Revelion, Craciun şi Paşte.
4) Cadrul natural mirific.
Chiar e un aspect bine punctat. Mă bucur că v-a placut zona, peisajul şi probabil consideraţi că au picat din cer acolo, asa. Tot din cer au crescut şi copaci, iazuri, pomi fructiferi, absolut tot. Nimeni nu munceste, nu sau investit bani sau nu se investeşte în întreţinere. O faptura imaginară are grijă de cele 30.000 m2 de teren ale pensiunii.
Concluzia:
Vrem şi noi, întradevăr, să avem o pensiune la standarde mai ridicate şi de aceea reinvestim an de an venitul realizat în locaţia respectivă. În momentul de faţă vă oferim ce avem, mai mult decât avem nu vă putem oferi. Atât timp cât vă informăm corect considerăm că este alegerea dumneavoastră să vă avem ca oaspeţi.
Încercăm să facem un turism bazat de respect reciproc şi întelegere a nevoilor dumneavoastră dar, în acelaşi timp, este un turism selectiv. Dacă nu picaţi pe oferta noastră putem să vă direcţionăm spre alte unitaţi de cazare din Bucovina în funcţie de nevoile pe care le aveţi.
Doamna Niki, dumneavoastră ati achitat în fapt 340 lei pentru un sejur cu demipensiune/2 nopti/2 persoane. Probabil ati fi dorit un sejur de 680 lei la o pensiune de 4* dar v-ati lacomit si ati acumulat anumite frustrari. Daca consideraţi că aţi fost cazată la noi şi aţi fost atât de nedreptăţită, vă astept pe adresa de e-mail a pensiunii cu un număr de cont şi vă vom returna contravaloarea sejurului, cu rugamintea de a alege mai bine data viitoare si a nu mai creea situaţii similare şi altor unităţi de cazare de bună credinţă.
Există cu siguranţă şi pensiuni dezamagitoare pe principiul "afara e frumos gardul - înăuntru e leopardul" dar există şi oaspeţi cu pretenţii exagerate şi frustrari acumulate prin prisma lor.
Cu drag,
Ioan Strungariu - Iazurile Bucovinei
NB Ioan Strugariu este (sau a fost) reprezentant al unității
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2016 Genul de locatie unde te duci pentru a sta in mijlocul naturii — scris în 23.01.17 de Irina Raducu din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Sep.2015 Pensiunea Iazurile Bucovinei - ar fi putut fi mai bine — scris în 13.01.16 de CarmenCat din BUCURESTI - nu recomandă
- Sep.2013 La pomul laudat... — scris în 14.03.14 de vlad tomescu din BUCURESTI - nu recomandă
- Dec.2010 Sarbatori de iarna perfecte — scris în 05.01.11 de miky_pascu din PLOIESTI - RECOMANDĂ
- Aug.2010 Efect terapeutic — scris în 23.08.10 de cali din HARLAU - RECOMANDĂ
- Dec.2009 Servicii 'ca la mama acasa' oferite de tineri — scris în 04.01.10 de marianaonesti din ONESTI - RECOMANDĂ
- Apr.2009 Un loc minunat, creat si ingrijit de tineri — scris în 18.06.10 de Chloe din BUCURESTI - RECOMANDĂ