ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 12.12.2015
  • *) Email NEFUNCȚIONAL
  • --- F ---
    GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
    DIN: Alexandria
    ÎNSCRIS: 06.09.15
    STATUS: PREMIUM
    DATE SEJUR
    DEC-2015
    DURATA: 4 nopți
    prieteni
    2 ADULȚI

    GRAD SATISFACȚIE
    SERVICII:
    90.00%
    Mulțumit, mici obiecții
    CAZARE [camere etc]:
    80.00%
    Mai degrabă mulțumit
    BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
    90.00%
    Mulțumit, mici obiecții
    CADRUL NATURAL:
    95.00%
    Mulțumit, aproape încântat
    DISTRACŢ. / RELAXARE:
    80.00%
    Mai degrabă mulțumit

    NOTARE MEDIE REZULTATĂ
    87.00%

    AUTORUL ar RECOMANDA
    această destinaţie unui prieten sau cunoscut
    la PMM* = 27 EUR
    *PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

    TIMP CITIRE: 11 MIN

    Pensiunea DOINA

    TIPĂREȘTE

    Ca sa ajungem in Maramures, unde ne-am cazat la Pensiunea Doina din Vadu Izei, am condus 12 ore fara intrerupere si, dupa asa ceva, devenisem extrem de critica.

    Pe la ora 19, cand ajunseseram in zona, deja mi se parea ca totul - Maramuresul - e altfel decat m-as fi asteptat; chiar daca, fiind intuneric, nu puteam vedea nimic, dar parca simteam ca nu e ce asteptam; acum imi dau seama ca ma asteptam sa fie mai putin atins de civilizatie si asta e ceva absurd…

    De la soseaua principala din Vadu Izei si pana la pensiune drumul a fost plin de gropi; am intrat in fine in curtea pensiunii si ne-am inviorat un pic de primirea usor grandioasa, datorata faptului ca intram prin portile deschise pe un domeniu (si nu trebuia sa deschidem poarta spre o mica curte …), trecand apoi pe doua podete marginite de snururi sarbatoresti prinse de capatul unor pari scunzi din lemn - aranjament continuat pana spre fatada pensiunii prin mici arcade create din zidarie.

    Deja am gafat, dupa cum ne-am dat seama intuitiv, mergand cu masina pana in fata pensiunii, cand patronii si-ar fi dorit sa ramanem in parcarea de pana in ultimul pod, fara insa sa fi pus vreun indicator.

    Holul pensiunii (ca si toata pensiunea, atat cat am vazut-o noi) era aranjat ca un sopron curat; se cautase o expresie cat mai rustica; pe plafon ieseau in evidenta barnele groase din lemn, peste care se asezasera scandurile care constituiau plafonul; pe jos, gresie obisnuita, in centru, o masa mare, pe peretele din stanga, un fel de cuptor taranesc, apoi, un cuier cu imbracaminte taranesca din Maramures- fuste si basmale colorate- si apoi un Tv cu ecran foarte mare, cred ca de peste un metru. Erau doua randuri de scari, care porneau pe peretele din spate, pe cele din mijloc se urca la mansarda, iar pe cele din dreapta se urca la etaj. Scarile erau facute din doua trunchiuri lungi de copac, in care se scobise loc si fusesera prinse treptele, facute si ele din jumatati de trunchi. Atunci m-am gandit ca o astfel de structura lunga si neintarita va vibra si va rezona si zilele urmatoare am avut ocazia sa constat justetea observatiei.

    Noi am fost cazate la etaj, camera Twin. Mi-a fost draga camera de cum am intrat; pe jos era scandura, pe plafon, la fel ca si la parter, se vedeau barnele din lemn si scandura plafonului (peste care cred ca se calca direct, la mansarda si ca nu mai era altceva pus peste ea)

    Pe un perete, placat cu lemn, erau ferestruica mica, cu doua ochiuri, si usa balconului, care avea si ea geam; La ferestre si la usa erau perdele albe facute din tesatura groasa de in, care parea realizata in casa.

    Balconul se intindea pe toata fatada pensiunii, era generos, lat si lung, dar inutilizabil in ce ma priveste. Singura data cand am iesit pe el a fost in seara sosirii, cand in camera de alaturi, cu care il imparteam, nu se cazase inca nimeni. In zilele urmatoare chiar ne-am stresat sa tragem cat mai bine perdeaua, care, chiar si trasa, tot lasa cam vreo cinci centimetri descoperiti.

    Camera era mica, intre paturile cu cadru metallic inalt in capete (de care ne-am lovit in zilele urmatoare) erau vreu 50 centimetri, iar intre ele, pe jos, era asternut un pres din lana trasa, mitoasa, foarte placut la calcat cu piciorul gol; un pres la fel era pus si de-a curmezisul camerei. Intre paturi, drept noptiera, era asezat un mic scaunel din lemn vopsit in negru, cu picioarele evazate, acoperit cu o broderie mica alba.

    Drept mobilier aveam o masuta si un scaun, in culori naturale si cat mai putin prelucrate (scaunului I se lasase pe spatar o gaura provenita dintr-un nod) si un dulap ingust de 60 centimetri si inalt de vreo doi metri.

    Televizorul era asezat pe un suport din scandurici agatat cu o funie groasa de plafon si era un un Beko vechi, la care n-am putut urmari mai nimic nici dupa ce am anuntat ca se vad doar "pureci". La tv-urile din holul pensiunii si la cel din bucatarie, unde era de asemeni unul mare cu ecran plat, erau cu totul alte posturi decat la cel din camera, si ambele aveau o imagine perfecta; patroana a admis zambind conciliant ca e posibil ca din cauza vechimii cel din camera noastra sa nu aiba imagine buna.

    Baia, realizata dupa o gaselnita a proiectantilor de pensiuni, foarte raspandita - prin care se ia din spatiul camerei, economisind spatiul care ar trebuit creat suplimentar constructiei pentru bai - era extrem de mica, micsorata si mai mult de cabina de dus aflata in interior, ceea ce facea ca, pentru a ajunge la scaunul de WC, sa te strecori printre cabina de dus si chiuveta, intre care erau cam 40 centimetri.

    Dar mie mi-a placut camera in prima seara si m-am straduit sa nu las expus vreun obiect personal, care sa-I ia din farmec, asta chiar daca eram dupa atatea sute de kilometri de condus.

    A doua zi dimineata, desi ploua, am iesit in curtea pensiunii, impropriu spus “curte”, era un domeniu nemarginit; in fata cladirii in care eram cazate era o alta cladire, cred ca era un fel de camara, care avea alaturi un Sopron inchis pe trei laturi, mobilat cu bancute rustice din lemn si decorat cu stergare agatate pe suporti la inaltime, care sa le lase sa atarne si sa le expuna astfel. In spatele acestei cladiri curgea un parau, peste care o podisca de lemn permitea trecerea la proprietatile vecine.

    In dreapta si in spatele pensiunii se intindea o faneata si padurea, ale aceleiasi proprietati. Am vazut un singur leagan undeva in departare, dar presupun ca acel spatiu imens ar fi fost suficient ca si loc de joaca pentru oricat de multi copii ar fi fost cazati deodata; in ce ma priveste, desi ploua, mi-am putut inchipui cum as fi stat intr-o seara de mai in amurg intinsa in fan si as fi privit cerul cu stele printre spicele ierbii, in cantecul greierilor; spatiul era suficient de mare ca sa ma faca sa ma simt ca si in camp.

    La pensiune erau doua pisicute jucause, un pui de siameza si o mata autohtona matura, care ne-au insotit prin ploaie pana la faneata si apoi pana in parcare (desi nu ne cunosteau) intocmai ca doi catei credinciosi; puiul, respectuos, incasa supus suitele de labute dojenitoare de la mata matura. Amandoua alergau prin ploaie si noroi si sareau de colo-colo de parca erau pe arcuri, iar intr-o zi una dintre ele mi s-a strecurat nevazuta pe sub brat cand stateam la masa, inmuindu-mi oasele de placere…

    In prima seara am luat contact si cu bucataria, micuta si aranjata tot rustic si fara fite. In chip de mese erau patru bancute din lemn, peste care erau asezate stergare taranesti inguste, iar stalpii inalti pe care erau fixate bancutele erau impodobiti cu trunchiuri subtiri de copac sculptate, cu ulcele si farfurii de pamant - decoratiuni care se regaseau si in restul bucatariei.

    Spatiul de servit masa era comun cu cel in care se gatea si dupa o masa de seara era musai sa pui la spalat rufele respective si sa te speli pe cap din cauza mirosului iremediabil impregnat.

    In prima seara, mai tarziu, au sosit oaspetii de la mansarda si, intr-adevar, fiecare pas al lor in camera facea sa vibreze plafonul;

    bine ca erau linistiti si asta nu ne-a cauzat deranj pe restul perioadei.

    Pensiunea nu avea izolatie fonica, noroc ca oaspetii din restul camerelor au comunicat in limite rezonabile, oprindu-se la ore nu prea intarziate. Ceea ce nu inseamna ca nu am auzit peste noapte sforaituri!!!

    Un alt zgomot, despre care pot sa spun ca m-a torturat in fiecare noapte a cazarii, a fost al centralei de incalzire, care cred ca avea un punct de interferenta la parter cu un perete care se transforma la etaj in peretele camerei in care eram cazate; cat functiona centrala, zgomotul parea ca nu exista, cand inceta, realizam cat de suparator fusese, apoi pornea iara, iar frecventa cu care o facea diferea de la noapte la noapte si chiar de la ora la ora in cursul aceleiasi nopti, iar, daca dormeam pe o parte, simteam in ureche cum vibreaza patul de la acel zgomot.

    A doua zi cand ne-am intors din excursiile acelei zile, am gasit in holul pensiunii o petrecere, organizata pentru alte persoane decat cele cazate, poate din familie sau poate doar inchiriasera localul- nu stiu. Daca am fi ales acea zi ca sa ne odihnim, sa zicem, ziua noastra ar fi fost compromisa.

    Asa ca de la 18, cand ne-am intors noi, pana la 20 si 30, cand au plecat, am incercat sa suportam galagia facuta de cei 5-6 copii de maxim 6 ani - a caror placere era sa alerge pe scari, sa se strige de acolo, sa planga si sa se rasfete - dar si rasetele si glumele celor aproximativ 20 de adulti ametiti de alcool.

    Nu mi s-a parut cinstit fata de noi, cei cazati; macar sa ne fi avertizat la momentul rezervarii!

    In aceeasi seara am constatat ca se strange apa sub covorasul de plastic de la baie.

    In prima dimineata, micul dejun ne-a entuziasmat atat incat, dupa ce l-am vazut si am gustat preparatele extraordinare, fiind singure la masa, ne-am ridicat sa il pozam.

    Pe un fund din lemn erau asa:

    O bucata de carnat afumat (negatit) cam de 25 cm; o bucata de slanina afumata - cam 200 grame; o bucata de muschi afumat - 200 grame; o bucata de cascaval - 200 grame; o bucata de branza de burduf - 200 grame; o jumatate de ceapa asezata in mijloc.

    Pe o farfuriuta din lemn, un sfert de pachet de unt; in doua strachini de pamant, neaparat ciobite - nu intamplator - erau intr-una zacusca iar in cealalta – gem de gutui; intr-un paner – paine densa de casa, framantata cu aluat; in doua ulcele din pamant, de un litru, ciobite si ele, erau intr-una lapte si in cealalta, ceai;

    Intr-un bol de lut, maricel, era miere, cam jumatate dintr-un borcan de 800 ml.

    La cerere, am primit cafea, rasnita pe loc, foarte buna.

    Totul avea un gust iesit din comun; mierea transforma ceaiul in ceva divin, se simtea parfumul brebeneilor; laptele te ungea de bun ce era, gemul si zacusca erau netezite in strachini intr-un mod evident si intentionat nerafinat si erau fara cusur la gust; despre mezeluri nu pot sa ma pronunt, nu mananc, dar erau facute in casa si aratau foarte natural.

    Mancarea de la un mic dejun noua ne-ar fi ajuns pentru mai mult de o saptamana la micul dejun. Am mancat patru dimineti la rand la pensiune si meniul a fost aproape identic in fiecare zi, entuziasmul nostru trasnformandu-se, spre spaima mea (care nu voiam sa-mi stric iluzia creata initial) in plictis si, in final, in deceptie.

    Incepand de a doua zi, portiile au inceput sa scada si am dedus ca se ajustau bucatile ramase de la mesele anterioare, ca sa nu se vada urat taietura, si ni se puneau iarasi pe masa; Pana si jumatatea de ceapa, de care oricum nu ne atingeam, in ultima dimineata s-a transformat in sfert.

    Ca si variatie, gemul a fost odata de gutui, altadata, de fructe de padure, si odata de macese, iar pe fundul de lemn muschiul a fost inlocuit odata cu rulada de porc, altadata cu toba de casa, iar branza de burduf, cu branza framantata cu verdeata. In a treia zi untul de pe farfuriuta nu mai avea forma dreptunghiulara, ci era facut cocolos, fapt ce-mi da o idee pe care nu vreau s-o enunt, iar in ultima zi, in loc de unt, pe farfuriuta de lemn ni s-a servit cam 200 grame margarina!

    Cred ca se putea gasi o solutie pentru a nu se ajunge aici. Nici eu nu sant de acord cu risipa de mancare; poate era suficient ca fuseseram impresionate prima data si mesele urmatoare sa fi fost dimensionate conform apetitului nostru, eventual dupa consultarea noastra; sigur nu s-ar fi ajuns la nota proasta de final!

    Legat de masa, am mai avut un episod neplacut; In ziua cand am gasit petrecerea organizata la pensiune, nu am mai iesit la cina si probabil ca asta a deranjat, pentru ca in ziua urmatoare, cand am intrat in bucatarie, unde erau stransi toti oaspetii (in jur de 10), am fost intampinate zgomotos de doamna Doina cu cuvintele: "cum, mancati si dumneavoastra?!"

    Ceilalti au pastrat capetele in farfurie, iar eu m-as fi intors pe loc si as fi plecat daca as fi fost singura, asa, colega mea s-a apucat sa enumere scolareste meniul cinei ca sa dovedeasca ca vorbiseram dimineata pentru masa.

    Oricum, cred ca putea gasi o solutie discreta, indiferent care, ca ne dadea sau nu ceva sa mancam, o putea face in mod civilizat.

    Eu n-am putut sa mai iau ceva, mi-am facut de lucru cu afinata de pe masa, care, tot inmuindu-mi buzele, in scurt timp mi le umflase si amortise si incordarea mi-a mai scazut.

    Mancarea de seara era prezentata frumos, se aducea supa zilei intr-o ulcica de pamant, cu polonicul in ea, si fiecare isi punea dupa pofta inimii; felul doi era servit intr-un platou taranesc de pamant, din care iarasi se servea fiecare; in acea seara se servea friptura de porc inabusita cu garnitura de cartofi natur.

    Seara, pe fiecare masa era la discretie o ploscuta cu palinca, o sticla cu afinata, foarte tare, o sticla de doi litri cu apa minerala si un paner cu fructe de curte, mere si pere, cu autentice pete negre, cu o dulceata extraordinara.

    Intr-o alta seara, la cererea oaspetilor, gazdele au invitat o formatie de ceterasi, contra sumei de 400 lei, frumos imbracati, In straie maramuresene, care nu doar au cantat, ci au si inveselit atmosfera cu glume si cu graiul lor frumos.

    Caldura am avut uneori prea multa, iar apa calda a fost non-stop; de la bun inceput am avut in camera sase prosoape iar pensiunea e curata si cred ca e un loc bun pentru cei care au nostalgia vietii la tara de alta data, traita in copilarie sau inchipuita doar.


    [fb]
    ---
    Trimis de ccbg* in 12.12.15 22:57:22
    Validat / Publicat: 13.12.15 00:32:35
    INFO ADIȚIONALE
    • Nu a fost singura vizită/vacanţă în VADU IZEI.
    NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

    VIZUALIZĂRI: 3765 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
    SESIZEAZĂ
    conținut, limbaj

    8 ecouri scrise, până acum, la acest articol

    NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ccbg*); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
    Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
    IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
    Poze atașate (se deschid în pg nouă)
    P14 Pisicuta si pensiunea
    EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
    Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
    Puteți VOTA acest articol:
    PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 21350 PMA (din 22 voturi)
    NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 27.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    8 ecouri scrise, până acum

    Larissa
    [14.12.15 00:49:31]
    »

    Bun review, felicitări!

    Merg la această pensiune în fiecare an, în ultimii 3, mai precis și constat, de fiecare dată, o scădere considerabilă a calității serviciilor, mă refer la masă, în special, micul dejun fiind exact cel descris mai sus, fără variații mari. În ultimul an am renunțat la a mai mânca seara sau prânzul aici, oricum trebuie să anunți în avans că altfel rămâi flămând. Nu sunt patroni, din câte știu e doamna cu băiatul său și puține ajutoare la bucătărie... Păcat că nu prea se mai implică, sunt foarte puțini clienți, poate mai animat de sărbători, eu de câte ori am fost eram cam singura plus colegul din dotare...

    E una din cele mai frumoase pensiuni din zonă, combină elemente tradiționale cu confortul zilelor noastre, are o curte frumoasă, un pârâu care o străbate, e izolată de drumul principal, e ca un diamant... neșlefuit, îi piere din strălucire an de an... Păcat de ea și de Maramureș, în general, un colț de rai invadat de inox, vile kitschoase și alte modernități care îi știrbesc farmecul...

    webmasterX
    [14.12.15 08:05:50]
    »

    @larissa2015 - Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

    Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

    Daca doreşti, copiază textul de mai sus şi reincarcă-l - cu eventuale ajustări, completări etc - folosind linkul ADAUGĂ IMPRESII NOI

    ccbg*AUTOR REVIEW
    [14.12.15 10:07:23]
    »

    @larissa2015 -

    Multumesc!

    Imi era teama de reactia altor clienti, desi eu am incercat sa fiu obiectiva si chiar am eliminate din start alte observatii personale si mai subiective.

    Larissa
    [14.12.15 11:23:42]
    »

    Dragă web, imediat ce am timp o să scriu despre pensiune și nu numai, am muuuulte destinații în tolbă...

    liviu49
    [25.01.16 19:05:41]
    »

    @ccbg - Pentru mine, care imi doresc de zeci de ani sa ajung in Maramures, citesc, mai mult mananc de placere, cu interes orice impresie din Maramures. Cel putin, daca nu voi reusi vreodata sa ajung in Maramu', voi avea impacarea ca am vizitat cu ochii mintii frumusetiel acestei zone. Sunt bucuros ca oamenii au, in general, pareri bune si foarte bune despre aceasta zona si ca microbul modernizarii oricum, fara a tine cont de specificul zonei, nu a reusit sa strice si aceasta zona turistica.

    Sunteti surprinsa de bogatia meniului la mese. Sa stiti ca eu am patit lucrul acesta cam prin toate pensiunile unde am mancat, indiferent ca a fost pensiunea Iosefina din Moieciu, pensiunea Andreea din Baia de Fier, o pensiune de langa schitul lui Daniil Sihastru (scuze ca i-am uitat numele). Se pare ca este o " boala" la mai multe pensiuni si care se pare ca greu se vindeca.

    Si ca sa va conving ca am dreptate, aceasi " boala" am descoperit-o, spre bucuria mea si la Pensiunea Lucinel, de langa Viena, unde patronul este un roman de langa Onesti, stabilit in Austria in anul 1983, daca nu ma insel, dl. Lucian.

    In incheiere va multumesc pentru aceasta pagina din monografia pe care s-ar putea sa o realizez din articolele publicate pe AFA si va doresc cat mai multe calatorii placute!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    ccbg*AUTOR REVIEW
    [25.01.16 21:13:22]
    »

    @liviu49: Ma bucur pentru aprecieri!

    Poate va puneti in gand si reusiti sa ajungeti in Maramures.

    Maramuresul si Bucovina sant destinatii turistice renumite, dar la fata locului e altceva si fiecare le recepteaza in mod propriu.

    liviu49
    [25.01.16 21:31:03]
    »

    @ccbg - In gand imi tot pun, din 1967, dar nici pana acum nu am reusit sa ajung acolo. Cum nu sunt posesor de autoturism, am fost la mana unui posesor de autoturism, care oricat de apropiat mi-ar fi fost, a considerat ca este mai usor de mers pe langa casa decat sa mearga acolo unde se agata harta in cui (Maramures si Bucovina).

    Cat am fost ghid sau organizator de grup turistic am gasit clienti pentru Bucovina, dar niciodata pentru Maramures. A mai fost in urma cu cativa ani un pelerinaj la manastiri pana in Maramures, dar pana am aflat eu nu mai era un loc liber. Cel mai aproape de Maramures am ajuns in iulie 2009, cand am ajuns pana in pasul Prislop, pe drumul de la Vatra Dornei la Borsa (celebrul DN 18, faimos nu numai prin peisajul formidabil, dar si calitatea drumului). Plecasem spre Borsa, cu gandul de a ne intoarce prin pasul Setref, Nasaud, Vatra Dornei, dar dupa aproape doua ore de mers am ajuns de-abia in pasul Prislop, asa ca ne-am intors la Vatra Dornei, oprindu-ne de mai multe ori pe malul Bistritei.

    Acum trag nadejde sa pot convinge unul din baieti (amandoi au masini) sa mearga in acele locuri. Daca pana la varsta de 70 de ani nu reusesc sa ajung in Maramures probabil ca voi renunta. Dar sa speram ca voi avea noroc!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    ccbg*AUTOR REVIEW
    [25.01.16 21:40:12]
    »

    @liviu49: Nu trebuie sa va impuneti limite. Sanatate sa aveti si puteti ajunge acolo si dupa 70 ani.

    Va urez noroc!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    ccbg*, liviu49
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Doina:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.045285940170288 sec
    ecranul dvs: 1 x 1