ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 07.05.2011
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 13.08.09
STATUS: SENIOR
DATE SEJUR
MAY-2011
DURATA: 4 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 30 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 7 MIN

Casa Muntelui din varful muntelui = Casa sufletului

Ilustrație video-muzicală
ROA - Ne place (www.officialdjx.tk)
TIPĂREȘTE

[Un batran tamplar se afla in pragul pensionarii. Era inca in putere, de aceea patronul sau il mai dorea la lucru in echipa sa. Cu toate acestea, batranul era hotarat sa se retraga, pentru a duce o viata mai linistita alaturi de familie. Renunta la un salariu bunicel dar prefera linistea. Cu parere de rau pentru pierderea unui mester asa de priceput, patronul ii ceru sa mai construiasca doar o singura casa. Batranul accepta, insa nu mai punea suflet in ceea ce facea. Chema ajutoare nepricepute si folosea scanduri nepotrivite. Si lui ii era rusine de cum arata ultima lucrare. Cand in cele din urma o ispravi, patronul veni sa o vada. Ii darui tamplarului cheia de la intrare, zicandu-i: - Aceasta este casa ta, darul meu pentru tine! Tamplarul ramase uimit. Ce mare rusine! Daca ar fi stiut ca isi construieste propria casa, atunci ar fi facut-o cu totul altfel. Morala in povestea de mai jos: proprietarii au stiut ca-si fac propria casa]

Acum va scriu "la cald". Suntem inca aici, adica sotia si cu mine plus cei doi baieti care vor sa ramana. N-am rabdat pana acasa sa nu scriu nimic.

Sa va spun ca este bine? Va crede doar o parte dintre voi. Sa va spun ca este rau? Nu veti auzi asa ceva de la mine.

Sa va spun ca a fost un premiu AFA (pentru anul 2010)? Veti spune ca din acest motiv ne-a fost bine.

Daca ati citit impresiile mele postate pana acum, din alte locatii, ati vazut ca am scris realitatea vazuta cu ochii mei. Nu am ‘umflat’ cand a fost de bine, nu am ‘faultat’ cand a fost de rau.

Sa va spun ca patul a fost mic sau mancarea rea? Nicidecum. Mi-ar cadea tastatura de la calculator.

Noua chiar ne place, ne place, place, place.

Realitatea vazuta de mine este asa: pensiunea se afla la cota cea mai mare de pe drumul ce leaga Rucarul de Bran. Indiferent in ce parte mergi, la stanga sau la dreapta, mergi 'la vale'. Catre Rucar/Campulung sau catre Bran/Brasov.

Ne-am intors, dar inca suntem sub influenta benefica de la Casa Muntelui.

Drumul Bucuresti – Fundata: si la dus si la intors am mers pe A1 Bucuresti – Pitesti si DN 73 Pitesti – Fundata.

Pe A1 am gasit asfaltul sarit si daca ai noroc sa iei o groapa, o simti bine de tot. Atentie ca pe prima banda, pe ambele sensuri de mers, sunt sleauri care te cam fura la viteza.

Cum am intrat pe DN 73 din Pitesti, am gasit un drum tapetat cu gropi, pana la Campulung, dar foarte rau pe primii 15 km. Daca vezi o portiune mai buna, n-o calca prea tare ca dai in gropi, mari. Din Campulung, drumul este bun pana pe la km 70-75, cand apar craterele pe o lungime de circa 10 km. De-abia dupa ce treci de Podu Dambovitei drumul este mai bun.

Noi am avut ‘norocul’ sa prindem ploaie zdravana pe autostrada si vreo 3 sau 4 bariere pentru un vagon automotor pe DN 73, asa ca am pierdut ceva vreme. In total am facut circa 4 ore (inclusiv Bucurestiul de traversat) pana la pensiune.

Amplasament: imediat dupa ce treci din judetul Arges in Brasov, pe dreapta, vezi reclama pensiunii la drum. Faci dreapta pe un drum judetean circa 10 metri si apoi la stanga intri in curtea pensiunii.

Pensiunea este pozitionata chiar in varful muntelui de la Rucar catre Bran, iar in fata se afla postul de politie. Altitudinea din parcarea pensiunii, citita pe GPS, este de peste 1200 m. voi reveni cu detail despre altitudine si coordonate GPS.

Pensiune: arhitectura frumoasa, iesita din clasicul cladirilor patratoase, cu loc de parcare, iarba si loc de joaca pentru copii. In spatele cladirii este foisorul unde se poate servi masa in zilele calde, dar tot acolo se pot organiza serile festive, cu gratar si foc de tabara.

La interior te intampina o atmosfera calda si placuta inca de la receptie.

Dupa prezentarile de rigoare, ne-au fost aratate doua camere din care sa ne-alegem. Am ales camera 5, la etajul 1.

Pensiunea are 2 etaje cu 14 camere, iar la parter, pe langa receptie, gasesti un hol, restaurant si sala de conferinte.

La subsol, de fapt un demisol, este crama, sala de joaca, sala de fitness, sala de relaxare, sauna.

Fiecare coltisor al pensiunii, pe hol la parter sau la etaj, pe scara, in restaurant, de fapt peste tot, sunt elemente decorative deosebite, de bun gust, care iti incanta privirea.

In camere si in restaurant pot spune sigur ca nu se fumeaza, dar nu pot fi la fel de sigur pentru holul de langa receptie. In zilele in care am stat acolo nu am simtit nicaieri fum de tigari.

Camera: destul de mare, cu mobilier din lemn natur: pat dublu, noptiere, pat suplimentar, masa cu televizor, dulap de haine, fotoliu, minifrigider si balcon. Baia nu foarte mare, dar cu destul spatiu cand stai la chiuveta, dotata cu ventilator, consumabile, prosoape, hartie, cabina de dus suficient de mare. De fapt are ceea ce trebuie sa aiba. Parka am vazut si o priza pentru aparat de ras electric, dar nu sunt sigur pentru ca nu folosesc aparat electric.

Camera in care am stat noi este la fel cu ceea ce se vede in pozele de pe site-ul pensiunii.

Fiecare camera poarta denumirea unui varf de munte, dar acest lucru nu se vede decat pe site. Sugerez proprietarilor ca fiecare camera sa fie etichetata cu denumirea pe care o poarta, pentru mai multa personalitate.

Restaurantul: incapator si frumos aranjat, cu semineu, cu televizor mare pe perete. Cel mai important este ca nu simti deloc fumul si mirosul de bucatarie si nu pleci cu arome imbibate in haine. In schimb, simti aburul deosebit de placut al mancarurilor gatite si foarte gustoase.

Mancarea: micul dejun este, de regula, sub forma de bufet, atunci cand pensiunea are mai multi clienti. Daca sunt clienti mai putini, atunci micul dejun se comanda din meniu.

La masa de pranz si de seara poti comanda aproape orice, dar toate pregatite acolo si foarte gustoase, portiile fiind atat de mari incat te ridici cu greu la sfarsitul mesei. Nu va dezvalui decat ca am mancat o pastrama de oaie nemaipomenita, de-mi vine sa ma duc sa mai iau una, sarmale ca acasa, bulz, cas afumat, prajitura de casa si alte bunataturi, iar vinul casei te imbie la tot ce-i bun. V-am facut pofta? Mergeti acolo si Rodica va va servi cu tot ce-i mai bun.

Preturile: cazarea intr-o camera dubla pentru doua persoane costa 120 lei/noapte, iar mesele sunt 25 lei/mic dejun si 50 lei/dejunul sau cina, de persoana. Bineinteles, la dejun si cina puteti comanda din meniu, chiar daca nu aveti sejur cu demipensiune.

Gazdele: o prezenta foarte agreabila sunt d-na si dl. Bordas, dar si parintii d-nei Bordas. Atat tinerii cat si varstnicii pun mult suflet in ceea ce fac si aceasta se vede in jurul tau.

Cele 4 zile pe care le-am petrecut acolo au fost foarte placute si relaxante. Nu pot spune ca m-am simtit ca acasa, pentru ca nicaieri nu este ca acasa, dar pot spune ca m-am simtit ca-n familie. O atmosfera de familie si caldura sufleteasca emana de peste tot. Se vede ca in tot ce s-a facut acolo s-a pus si o bucatica de suflet.

Copiii au fost foarte incantati, mai ales la sfarsitul saptamanii cand au avut parte de distractie organizata de copiii gazdelor, apropiati ca varsta de ai nostri.

Asa cum este organizata pensiunea, ofera conditii pentru desfasurarea de team-building-uri si workshop-uri.

Nu va dezvalui intentiile de viitor pentru dezvoltarea afacerii pentru ca nu sunt eu cel care trebuie s-o faca, dar va spun totusi ca se vede constructia pentru extindere: bucatarie si camere.

Peisajul este superb si linistea care te inconjoara este intrerupta doar de trilurile pasarelelor. In zare vezi crestele muntilor, albe de zapada cazuta toata iarna, dar si de zapada de care am avut parte in luna mai.

Dupa o vineri calda si cu mult soare, ziua de sambata a venit cu o ninsoare ca-n povesti, care a tinut pana duminica dimineata.

La plecare, nici masina nu vroia sa porneasca sa ne duca acasa, pana nu am convins-o ca a doua zi trebuie sa merg la serviciu. Pe drum am depanat amintirile din mini-sejur.

Am ajuns acasa relaxati si cu bateriile incarcate.

Concluzie: locul este foarte frumos si placut, relaxant, aer curat de munte, bucatarie traditionala si ecologica. Merita sa incerci si apoi nu mai vrei sa pleci.

Cel mai important este ca atunci cand mergi undeva sa fii informat despre ceea ce vei gasi pentru ca sa nu ai alte alte asteptari in afara realitatii.

Totusi, la Casa Muntelui poti sa gasesti mai mult decat te astepti. Pensiunea este foarte curata, arata si este dotata pentru 4 stele, cu dotari peste cele obligatorii.

Pe drumul de intoarcere mi-am adus aminte ca nu am poze facute in camera, dar pozele de pe site sunt concludente.

Sper ca cele scrise si descrise de mine sa va ajute in vacantele voastre.


[fb]
---
Trimis de cosminp in 07.05.11 01:13:41
Validat / Publicat: 10.05.11 11:12:22
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 6665 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

18 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cosminp); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 baia cu prosoape si cabina de dus
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20900 PMA (din 23 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 30.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    18 ecouri scrise, până acum

    roxxie
    [10.05.11 11:19:38]
    »

    Felicitari pt review si pt poze, imi place foarte mult cum arata pensiunea si cred ca asta asteptau toti membrii comunitatii, niste impresii reale scrise de un turist adevarat. Asa da! Bravo.

    mariana.olaru CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [10.05.11 13:26:03]
    »

    Mi-a plăcut pilda din prolog și mi-a plăcut stilul tău alert și antrenant cu care ne-ai prezentat sejurul la Pensiunea Casa Muntelui. Impresiile bune pe care ni le-ai împărtășit vin să confirme părerea exprimată nu de mult de însuși proprietarul pensiunii, chiar în paginile acestui site, mâhnit că mulți alții dinainte s-au arătat nemulțumiți de această pensiune. Se pare că avea dreptate. Dar cum fiecare dintre noi avem propriile preferințe și pretenții, nu ne rămâne decât să constatăm noi înșine cine e cârcotașul...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    roxxie
    [10.05.11 21:54:41]
    »

    Pai parerea proprietarului nu are cum sa nu fie decat una buna, din moment ce el detine pensiunea. Dupa cum spunea de multe ori si Web, dreptul la replica al proprietarilor este intotdeauna binevenit.

    Se poate intampla ca intr-o unitate de cazare cineva sa intampine anumite probleme, nu consider ca e vorba de carcotasi aici, ci pur si simplu se poate intampla. Acum doar nu o sa ne ascundem dupa deget si sa spunem ca totul a fost perfect cand in realitate lucrurile nu au stat asa.

    Ceea ce mie nu imi place este faptul ca de multe ori proprietarii cauta sa gaseasca tot felul de scuze pt a justifica de ce nu s-a simtit turistul bine, sau mai rau incearca sa posteze impresii false, care se cunosc de la o posta ca fiind doar reclama si atat. Sunt sporadice, nu ofera decat putine detalii, au o singura impresie pe site si nicio poza.

    De aceea am spus ca am apreciat review-ul lui @cosminp, pt ca se cunoaste este o impresie a unui turist adevarat, cu multe informatii, detalii si poze foarte frumoase.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    commandorsteel*
    [10.05.11 23:11:35]
    »

    bun review-ul. chiar ai avut satisfactie 100%? : D

    in cazul asta totul a fost perfect?

    cosminpAUTOR REVIEW
    [11.05.11 08:04:40]
    »

    @commandorsteel, chiar nu am avut ce sa reprosez.

    pot sa fiu carcotas sa spun ca nu este lift, scara rulanta sau usi glisante automate la intrare ori piscina pe acoperis.

    da, a fost perfect pentru ceea ce am avut nevoie si pentru asteptarile mele (chiar peste asteptari), pentru ca stiam acest tip de pensiune.

    cosminpAUTOR REVIEW
    [11.05.11 08:10:55]
    »

    Mi-am luat notitele din masina si va mai spun ca altitudinea citita pe GPS in curtea pensiunii este 1276 m si coordonatele geografice sunt N: 45.45103, E: 25.24905.

    Inainte de plecare am cautat pe net si am gasit amplasata pensiunea in localitatea Fundata, si parea sa fie undeva in mijlocul satului. Atunci am sunat si am intrebat daca pensiunea este izolata .

    Acum, pe noile coordonate, poate ca Google isi regleaza tinta si o amplaseaza mai la 'bulevard', adica foarte aproape de drumul european.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    webmaster
    [11.05.11 08:23:43]
    »

    Adaugat coordonatele GPS, multumiri @cosminp.

    A rezultat urmatoarea localizare pe harta interactiva: click aici

    Imi pare ca pe hartile dlui Google figureaza inca "izolat"; probabil ca trebuie actualizata soseaua ce trece pe acolo.

    santana*
    [11.05.11 09:16:11]
    »

    Să zicem: plecare vineri din Bucureşti spre Fundata via Piteşti-Câmpulung… Cam 220 de km după ultimele socoteli… asta înseamnă 10 litri de motorină ori doi egal 110 lei aproximativ. Cu încă 240 lei cazarea (doi adulţi şi un copil) pentru două nopţi iese suma de 340 lei. Bun până aici. Hai acum să şi mâncăm… Intrăm cu prânzul de vineri. Încă 150 şi cu 150 cina de vineri 300 care se adaugă la cei 340. Ia fiţi atenţi! 640 aşa la prima strigare. Sâmbătă mic dejun (25x3=75) masa de prânz plus cina 300 fac 375 de lei buget până sâmbătă seara. Total 1015. Din păcate, noi mâncăm şi duminica indiferent de lună... Aşa că din nou mic dejun 75 plus un prânz de 150... 175+1015=1190 lei. Mai băgaţi ceva la cheltuieli neprevăzute, nimicuri din bazar, ţigări, bere pentru tată şi cico fără accid pentru puradel şi veţi ajunge pe la 1500 de lei pentru o deplasare de 3 zile, ceea ce mie mi se pare extrem de ieftin. Pe bune! Dar ia socotiţi pentru un sejur standard de 7 zile. Mă ia râsu’-plânsu’!

    cristi_an3000
    [11.05.11 10:12:27]
    »

    @santana, nush daca ai fost ironic cand ai spus ca nu ti se pare scump 1500 pt o iesire de 3 zile, insa mie mi-a stat inima-n loc la calculele tale.

    1500 LEI = 385 EUR.

    Uite, eu daca vreau sa merg pana in Austria, in Salzkammergut am 1600 km dus-intors, cu 6,5% consum iese ca am nevoie de 104L motorina, deci undeva la 130 EURO, hai cu vignetele pt Ungaria si Austria sa zicem 150.

    Cazare doua nopti cu demipensiune ma costa pt mine si sotie 125 EUR. Cu cei 150 pt transport => 275.

    Cu ce mai cheltuim pe ici pe colo in doua zile, sa zicem ca ajungem la 400-450. Deci am cheltuit mai mult cu 65 eur decat tine, si am vazut lacuri alpine, ghetar, civilizatie, poate un muzeu, am gustat din minunatiile culinare austriece, etc, si cel mai important pt noi: am vazut lucruri si locuri noi.

    Ce vreau sa spun: ca turismul in Romania este extrem de scump daca tinem cont de veniturile de la noi. Mi se pare inacceptabil ca un sejur de 3 zile intr-o tara in care oamenii se zbat cu salarii incepand de la 150 EUR/luna sa coste la fel ca intr-o tara in care salariile incep de la peste 1000 EUR.

    cosminpAUTOR REVIEW
    [11.05.11 10:40:55]
    »

    @santana, da este un calcul destul de realist, dar noi, de exemplu, am mancat dimineata si apoi dupa amiaza spre seara, pentru ca ziua eram plecati.

    portiile sunt consistente, asa ca te tine destul o masa.

    pe de alta parte, nu esti obligat sa iei dinainte masa. poti comanda ce vrei din meniu si platesti cat mananci si bei.

    dorgo
    [11.05.11 20:27:22]
    »

    @cosminp... a propos de preturi, P20 face toti banii, e o fotografie de trimis la expozitii foto internationale...

    Michaell
    [11.05.11 20:39:51]
    »

    @ cosminp

    sunt curios si eu de o treaba, care, dupa cum se pare, ma mira, resp. ma deranjeaza doar pe mine, si anume, acel santier care se vede in poza nr. 27..... pe voi nu va deranjat? nu stiu... dar cred ca mie mi-ar fi sarit palaria sa vin de la sute de km iar la locul promisiunii sa ma intimpine o asemenea priveliste. dar ma rog, imi cer scuze... poate sunt eu prea sensibil.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    dorgo
    [12.05.11 06:18:48]
    »

    @cristian_3000... astazi gusturile turistilor sunt tare ciudate!! la noi prin judet a inflorit "turismul zootehnic", adica vin chartere din Danemarca, bilete vandute pe 3 luni, pe bani grei, turisti satui de marmura, sticla, plasme, internet, puf-puf-uri prin baie, si zambetul comercial, rece si prefacut al tinerelor receptionere din hotelurile de lux si vor ceva salbatic, inedit si sincer... asa ca ajung la ţară, la Bagaci, unde principala distractie a turistilor danezi e sa mulga vaca, asa cum o facea poprul lor in urma cu un secol, sa vada cu se prepara mamaliga cu branza dupa ce-ai vazut si cum se prepara branza, sa manace mamaliga cu lapte, dupa ce-au pus-o si ei de-o mamaliga... bine-nteles nu se trermina ziua turistica si fara o vizita la cramele din Bagaciu, unde gasesti un vin bun, servit direct din butoi, fara chimicale, loc in care cobori singur si din care iesi de obicei cu 2 insotitori...

    Uneori o idee simpla dar inedita, face mai mult decat cel mai bun hotel, din care avem deja milioane prin lume...

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Michaell
    [12.05.11 07:11:47]
    »

    @ dorgo

    nu stiu de ce acel turizm despre care vorbesti sa fie ciudat...

    poate din punctul de vedere ar romanilor si a preferintelor pe care le au iei in mare parte la ora actual. deci: turcia, bulgaria, grecia cu oferte allincl. aceste oferte exista bineinteles si in occident dar sunt foarte tare in scadere. turizmul de care vorbesti tu si care se pare ca mira pe unii... aici de multi ani este ceva foarte normal.

    nu stiu daca esti in tema sau daca urmaresti activitatiile printului charles in transilvania. este cam ceva asemanator.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    cosminpAUTOR REVIEW
    [12.05.11 11:51:33]
    »

    @Michaell,

    absolut nimic din zgomotul extinderii nu ne-a deranjat, cu toate ca oamenii munceau.

    si la pranz am dormit 2 zile din 4.

    acolo deviza este "linistea", de care ai parte permanent.

    probabil ca in timpul in care sunt clienti se fac activitatile cu mai putin zgomot.

    Michaell
    [12.05.11 12:32:30]
    »

    @ cosminp

    ma bucura faptul ca voua v-a placut si nu v-ati simtit deranjati de lucrarile de constructie. cu siguranta iti pot spune, ca eu, de indata ce as fi zarit acel santier, as fi facut hotarit stinga-nprejur. sunt de parere ca nu poti sa ademenesti clientul cu tot felul de poze frumase pe site iar realitatea sa fie alta, deci la sosire sa ai parte de un santier. parerea mea.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    cosminpAUTOR REVIEW
    [12.05.11 13:47:15]
    »

    @Michaell,

    sunt de acord cu tine, dar partial.

    cand te duci intr-un loc sa te odihnesti si sa te relaxezi, nu este normal sa fii deranjat de lucrarile care se fac in acel loc.

    pe de alta parte, un spatiu de cazare, vila, pensiune, hotel, etc. , nu poat fi inchis pe perioada unor lucrari de (re) amenjare sau extindere, mai ales in zilele noastre cand nu sunt bani si afacerile nu merg prea grozav.

    cel mai important este ca cei care se ingrijesc de aceste lucrari sa nu deranjeze oaspetii.

    de regula, aceste lucrari se fac in orele in care oaspetii se plimba sau atunci cand locul nu are oaspeti, ceea ce este mai dificil si de nedorit.

    in unele hoteluri, mari, anumite camere/etaje in jurul locului in care se fac lucrari se inchid, tocmai pentru ca oaspetii sa nu fie deranjati.

    dar ceea ce facem acum este teorie, pentru ca fiecare proprietar/administrator isi face lucrarile cum il taie capul.

    revenind la subiect, santierul este in spate si nu se vede decat daca te duci in spatele curtii, deci nu il vezi de la intrare, iar noi nu am fost deranjati cat am stat acolo.

    Bordas
    [12.05.11 16:51:42]
    »

    Buna ziua,

    In legatura cu santierul: P 24 infatiseaza intrarea in pensiune, P 22 surprinde curtea si "fata" pensiunii, P 16 arata curtea pensiunii cu spatiul de joaca si ornamentele de arbusti din fata pensiunii, P27: extinderea propriu-zisa, P 28 unde se vede (dreapta, sus) parte din streasina de la acoperisul extinderii (in spatele pensiunii).

    Concluzie: curte libera si curata, intrare in pensiune nestingherita de santier, interior neafectat de lucrari.

    Va doresc toate cele bune.


    NB Bordas este (sau a fost) reprezentant al unității
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    6 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    Bordas, commandorsteel*, cosminp, dorgo, Michaell, roxxie
    Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Casa Muntelui:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.075474977493286 sec
    ecranul dvs: 1 x 1