ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 06.08.2018
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.03.13
STATUS: GOLD
DATE SEJUR
JUL-2018
DURATA: 10 nopți
prieteni
3 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 11 MIN

Complex Turistic Sambata - la poalele muntilor Fagaras gasesti ce-ti doresti...

TIPĂREȘTE

Sambata, 4 august 2018, pe la 11.30, am revenit (eu si parintii) in Bucuresti, dupa un sejur de 10 nopti, petrecut in Statiunea Climaterica Sambata.

Am optat pentru Complexul Turistic Sambata, care include Pensiunea Caprioara (inaugurata in decembrie 2014) si Restaurantul (compus dintr-o sala foarte mare si cocheta, o terasa acoperita -foarte utila cand ploua testata fiind in acest sezon neobisnuit de ploios -, precum si o terasa in aer liber, ambele terase amenajate cu mese si banci din lemn masiv).

OK, decizia fiind luata, am telefonat la Pensiune pt a rezerva un apartament, daca era disponbil in perioada vizata de noi. Interlocutor mi-a fost chiar managerul Complexului, d-na Mariana H., foarte amabila si prompta, revenind in max 2 min, dupa ce a verficat agenda si confirmand disponibilitatea pt un apartament. In plus, fara sa apuc sa zic ceva, ne-a oferit si un discount pt cele 10 nopti de cazare. :-) Mai mult, la intrebarea mea privind achitarea unui avans, d-na a manifestat incredere, socotelile urmand sa fie facute la fata locului.

Mmmm, promitator, nu?!?

Buuun, deci zic, sa incepem aventura noastra, daca aveti timpul si rabdarea necesare!!! (Postarile mele anterioare denota faptul ca sunt atenta la detalii… :) )

DRUMUL

In miercurea de 25 iulie, pe la 7 dimineata, ne-am asternut la drum din Bucuresti catre destinatia noastra de vacanta. Am ales varianta de drum: A3 – Comarnic – Sinaia – Predeal – Paraul Rece – Rasnov – Ghimbav – Codlea (si la dus si la intors ne-am cam invartit, indicatoarele fiind mai putine si, de fapt, mai deloc, iar noi tot conservatori, fara GPS :-)) – Beclean (am asteptat cca 20 min, drumul fiind in lucru, decopertat; sambata si duminica restrictiile au fost ridicate, iar la intoarcerea catre Bucuresti, lucrarile erau GATA!) – Fagaras – si, in fine, cele 3 Sambete, insirate ca margelele: Sambata de Jos, Sambata de Sus si…. Statiunea Climaterica Sambata.

Per ansamblu, drumul a fost foarte bun, exceptie facand segmentele deja mentionate. La intoarcere am avut in intentie Transfagarasanul, dar am mai avut un pasager caruia nu-i prea plac serpentinele, asa ca am revenit pe acelasi traseu, cu aceleasi "floricele" si discutii in contradictoriu cu tati, prin Codlea :-) …

SOSIREA

In jurul orei 12.00, am ajuns la Pensiunea Caprioara, intrarea in parcare/curte fiind direct din drumul principal, pe partea dreapta; ca indicatoare le-am urmat pe cele catre Manastirea Brancoveanu, respectiv Complexul Turistic Sambata.

Imi pare rau ca nu am avut inspiratia necesara sa intreb de ce "Caprioara"?!?!?

Dincolo de poarta, se deschide un drumeag cu pietris, pe dreapta fiind parcarea (un mix de pietris si iarba) si un spatiu verde generos in fata Pensiunii, iar in stanga spatiu verde, dar si cu posibilitati de parcare in caz de aglomeratie.

In spate, Pensiunea are un spatiu verde mai intins decat cel din fata, unde se afla doua mese din lemn masiv (similare celor de la terasa restaurantului), o fantana din lemn, de design, dar care are si "ciubar" :-).

Deci, Pensiunea pe dreapta drumeagului, iar pe stanga este cladirea Restaurantului – o idee buna de compartimentare, astfel incat in cazul unor petreceri cred ca oaspetii pensiunii nu sunt deranjati de zgomot. E o presupunere, nu am experimentat.

Apropo, desi plasata la drumul principal, este foarte liniste, poate si datorita sirului de brazi falnici ce strajuiesc la drum pensiunea… In plus, zorii de zi erau vestiti (pe la 6 dimineata) cu mult "tupeu" si dantelarii vocale de numeroase pasarele (am incercat sa le inregistrez, dar, parca, se intimidau… N-am prea reusit!). Se auzeau discret si chemarile clopotelor de la Manastirea Brancoveanu, la cca 5 min de mers pe jos de la Caprioara….

Am intrat in Receptie (da, e mai mult un hotel decat o pensiune), unde am fost intampinati de o tanara blonduta si frumoasa, zambitoare si atenta – Andrada, care ne-a dat o prima veste buna; apartamentul "nostru" (209) ne astepta, gata pregatit sa ne primeasca.

Serviciile la Receptie sunt impartite, cate o saptamana (de joi pana joi), de Andrada si Radu - foarte tineri, frumosi si inimosi, mereu zambitori, politicosi si gata sa te ajute daca ai vreo problema sau doleanta. Bravo!!!

CAZAREA

Apartamentul este situat la etajul 1, pe colt, orientat catre est, spre drumul principal. Alaturi (in stanga) mai este inca un apartament, cele doua (singurele din Pensiune) impartind o terasa despartita printr-un gardulet de lemn, aflata deasupra intrarii principale in Pensiune (care se inchide la ora 22.00, accesul facandu-se prin spate).

209 ne-a intampinat luminos si ne-a impresionat prin CURATENIA EXEMPLARA si spatiul foooarte generos, care a depasit asteptarile noastre formate in baza fotografiilor de pe site-uri (sa nu ma intelegeti gresit, pozele sunt fidele, dar nu surprind intru-totul potentialul pensiunii). Parchetul de buna calitate (miros permanent, discret, de lemn) a lucit "luna" zi de zi, lenjeria si prosoapele – alb impecabil si, mai presus de orice, niciun fir de praf, nici macar in zonele mai putin accesibile (de ex, sus pe dulap, aproape de tavan).

Responsabila – d-na Anca, pe care am si vazut-o in actiune, marti fiind declansata operatiunea vasta de schimbat lenjerie, aspirat, spalat pardoseala, balcon, baie etc!

Politica Pensiunii este ca activitatile de intretinere/curatenie sa se desfasoare, pe cat posibil, in prezenta turistilor.

Zilnic, d-na Anca si colega de schimb ne intrebau daca aveam nevoie de ceva si ne furnizau prosoape, hartie igienica (si aceasta de buna calitate - Zewa/piersici) …

D-na Anca, discreta si mai tacuta, ne-a recomandat si cateva obiective interesante din zona, pe care altfel, probabil, le-am fi ratat! Multumim, d-na Anca!!! :-)

Apartamentul "Rosu" se distinge printr-un stil decorativ simplist, dar elegant si foarte ergonomic:

- camera matrimoniala – dotata cu 2 noptiere, cu veioze, 2 fotolii si o masuta, masa pt tv-ul cu ecran plat, in care se afla spatiul destinat sa gazduiasca frigiderul-cub (cam galagios si pus pe harta, bolborosea aproape non-stop… :-)), 3 mochete gen covor persan si un tapet cu motive florale pe rosu; usa spre balcon are plasa pt insecte (excelenta idee!);

-livingul – un coltar extensibil, cu salteluta ferma (nu l-am desfacut, fiindu-mi suficient asa), o masuta de sticla plasata in centru pe un covoras persan, pe rosu (evident), o masa tot de sticla, cu 4 scaune, un spatiu amenajat intr-un colt al camerei, incluzand un fel de bar cu 2 scaune inalte, 2 dulapuri, de asemenea, generoase si un dulap-fagure suspendat. Geamul are, de asemenea, plasa. Tot in living este si aparatul de aer conditionat (nu l-am folosit!). Usa dormitorului, cea de la living si geamul tot din living au sisteme oscilobatante;

- holuletul dintre cele doua camere (nu exista usi despartitoare) gazduieste un dulap incapator (una dintre usile acestuia fiind acoperita cu o oglinda), precum si usa de la baie;

- baia – eeei, ati ghicit! – este mare; cabina eleganta de dus, canalizare buna, fara mirosuri ciudatele, port-prosop, calorifer orizontal montat pe perete si cu rol de port-prosoape, ventilator corelat cu aplica din tavan, dar mai exista o sursa de lumina (un bec la oglinda), uscator de par. O surpriza am descoperit-o "pitita" in piciorul chiuvetei – un odorizant interesant, o chestie siliconata, extra-plata si placut mirositoare!

- balcon-terasa – se intinde pe toata lungimea celor doua camere, are 4 scaune din lemn si fier forjat + o masuta din plastic alb; la fiecare iesire pe balcon atat din dormitor, cat si din living, sunt felinare; este chiar si o priza…

Accesul se face cu cheie, iar iluminatul cu cartela.

Exista o preocupare pt iluminatul ecologic (in camere, pe hol - cu senzori -, la Receptie, peste tooot, in tot Complexul, in parcare…), iar in camere sunt montati senzori contra incendiilor.

De remarcat si grija pt asigurarea comfortului turistilor, vineri, 3 august, fiind declansata operatiunea schimbarea saltelelor cu unele de calitate superioara (va reamintesc: pensiunea este data in folosinta in dec 2014). In plus, in doua nopti am avut si caldura in calorifere, desi afara era doar racorica, nu foarte frig. Sa mai adaug si faptul ca mi-am exprimat in prima seara doleanta pt o veioza in plus, pt living?!?! Solutionata imediat!!!

In perspectiva, d-na manager are in vedere si dotarea livingului cu televizor – o idee foarte buna, tata exploatand tv-ul cel mare din Receptie intr-o seara pt a vedea un meci, "fetele" avand in atentie alt program… :-)

MASA

Evident, am optat pentru terasa Complexului, plasata sub niste peri si meri zdraveni, incarcati de rod (din cand in cand, cu "putin noroc", iti mai pica si cate un fruct). Indeosebi, sambata si duminica – NE-BU-NIE!!! Pt minivacanta de 15 august se asteapta o SUPER-NEBUNIE, dat fiind si faptul ca hramul Manastirii Brancoveanu este Adormirea Maicii Domnului!

In prima zi am fost "preluati" de fratii Marius si Adriana, draguti, atenti si prompti, ca apoi sa fim "la mana" d-nei Milorita (prenume special ca si purtatoarea acestuia) - d-na Mela -, o personalitate in cel mai adevarat sens al cuvantului si, cred, sufletul restaurantului!!! Ne-a placut foarte mult, foarte atenta la orice detaliu, cu recomandari pertinente atat culinare, cat si turistice (aici confirmand cele facute de d-na Anca; de altfel, cele doua doamne sunt din Sambata de Jos), dar si ferma cand unii turisti manifestau nerabdare… Cand a fost libera, ne-a "predat" colegului sau Alex, un tanar foarte dragut, placut, dar discret parfumat, foarte profesionalist si atent in meseria sa. Ii place si o respecta! Asadar, inca un BRAVO foarte sincer!!!

Bineinteles, degeaba ar fi fost servirea impecabila daca felurile de mancare nu se ridicau la nivelul asteptarilor! Raportul calitate-pret cred ca este unul foarte corect: portiile sunt generoase (deh, caracteristica acestui Complex Sambata!) si gustoase (fara reactii adverse dupa). In atatea zile le-am cam incercat pe toate, iar bucatarii sunt receptivi la dorintele oaspetilor (friptura mai bine facuta; fara nu stiu ce condimente; la Mixed Grill - fara vita, apare pui etc). Specialitatea Bucatarului – woaw!!! , la fel si Escalopul Zingara, papanasii cu dulceata de afine – toate foarte gustoase… Vinul Casei (noi am luat o carafuta de 500 ml, rosu demisec) f bun!

Mmmm, cred ca fac o pauza si fug sa mananc ceva… :-) Glumesc!

OBIECTIVE in ZONA

Caprioara ne-a fost start in vizitele efectuate la diverse obiective religioase sau turistice din zona, precum:

- Izvorul Parintelui Arsenie Boca - se ajunge si pe jos, dar si cu masina. In timp, a devenit Izvorul Tamaduirii, apa (foarte curata, rece si gustoasa) fiind considerata ca are proprietati curative deosebite (inclusiv pt cancer) si proprietati similare aghiasmei;

- Cetatea Fagarasului (Fagaras) – confirma statutul de cea mai mare si bine conservata cetate medievala, cu un personal foooarte prietenos si bine pregatit, dar si cu vizitatori lipsiti de respect — existau atentionari sa nu se atinga anumite exponate, dar am vazut indivizi care s-au asezat inclusiv in jilt, in Sala Tronului! E greu sa fii civilizat…. :(. De neratat (dupa mine) Expozitia de Jucarii din perioada anterioara lui 1989 - generatoare de profunde nostalgii pentru copiii de atunci (cazul meu) sau pt parintii de atunci (cazul alor mei, evident), precum si "tonomatul" cu ajutorul caruia iti poti imprima singur o moneda specifica Cetatii, contra a 4 lei – foarte tare!!! ;

- Herghelia de lipitani din Sambata de Jos – caii foooooarte frumosi, dar cam neingrijiti (unii plini de noroi, e adevarat, a plouat mult, dar totusi, sunt animale nobile) si grajdurile si restul acareturilor necesita investitii masive. Nu mai spun de Castelul Brukhenthal (in paragina) aflat in incinta hergheliei…. Cu toate astea, merita! Caii sunt afectuosi, chiar si cei cu atentionari potrivit carora "Musca! Nu va apropiati! " pareau prietenosi. Cred ca simt…

- Popas Sambata si Royal Events – un loc la care am ajuns intr-o plimbare pe jos – o gradina minunata in care orice mireasa cred ca s-ar putea simti printesa din basme;

- Manastirea Brancoveanu - dupa mine cel mai impresionant, impunator, frumos Complex religios (la concurenta cu Barsana) – fooooooarte bine ingrijit, cu spatii verzi si muuuuulte flori, indeosebi trandafiri si hortensii, care pun bine in valoare arhitectura alba in stil brancovenesc. Recomand vizitarea Muzeului de icoane pe sticla si lemn. Magazinul cam scump…

- Complex Turistic ALBOTA din Arpasu de Sus, intins pe cateva hectare – include, evident, cazare si restaurant, dar si o pastravarie adevarata (cu posibilitate de inchiriat undite), solarii pt legume, ferma proprie, brutarie (mirosea a paine calda intr-un mare fel, multumiri si sanatate d-lui Vasile si d-nei Daniela ) – totul este in proprie gospodarire; au si echitatie s. a. m. d. ;

- Manastirea Cartisoara – foooarte frumoasa si putin atipica! Ne-a intampinat maicuta Sofia, blanda si calda, o "manuta de om", care "a spart" toate prejudecatile si temerile cu care venisem in baza comentariilor de pe net privind fermitatea si intransigenta maicutelor din acest lacas de cult;

- Muzeul Badea Cartan (Cartisoara) – fooooarte interesant si, mai ales, insufletit de ghidul locului, stranepot al ultimului haiduc din Transilvania - Andrei Budacu, un om pasionat si dedicat, care te ia pur si simplu "pe sus";

- Castelul de Lut din Valea Zanelor (Porumbacu de Sus) - taram de povesti, cu amenajari rustice pe malul paraului si cu o mascota fermecatoare, Azor. Se zice ca dupa ce va intra in circuitul turistic drept spatiu de cazare nu se va mai putea vizita! Recomand: GRABITI-VA!!! Cred ca merita!!!

- Palatul Brukhenthal din Avrig – gradinile sunt impresionante, Palatul in paragina, iar Orangeria este acum spatiu de cazare (Avrigul rascolit tot de "sapaturi arheologice", fapt pt care am bastacait vreo 20 de minute, in absenta unor indicatoare vizibile si clare catre Palat, pana am fost salvati de un OM BUN, Dani, care ne-a condus, pur si simplu, cu propria masina pana la Palat).

Revenind in Sambata, pe drumul catre Manastire este si un mic bazar cu casute din lemn, avand clasicele produse + una cu paine de casa, produsa in Sambata de Sus (apropo, aici este un supermarket, cu pretentii locale, dar bun, avand in vedere ca in bazar o apa plata la 1l si 1/2 este 7 lei) + o casuta de lemn care se deschide doar la sfarsit de saptamana cu ii asa-zis originale + 2 casute care comercializeaza LANGOSI (6 lei), cu usturoi, branza si smantana, dar si alte combinatii - bunuti, dar nu ca cei de la Praid, dupa mine cei mai-cei!!!

 

ALTE OBIECTVE netestate:

- Grota Parintelui Arsenie Boca

- Pizza Dragus

- Aventura Park Dragus.

 

ACESTEA FIIND ZISE, va doresc calatorii minunate si oameni frumosi la chip, dar mai ales la suflet in drumurile voastre, precum cei pe care i-am intalnit noi la Sambata si pe unde ne-au mai purtat pasii!!!

Daca ati ajuns cu cititul pana aici, MULTUMESC pt rabdare! Toate cele bune!!! :-)


[fb]
---
Trimis de DaniO in 06.08.18 17:09:26
Validat / Publicat: 06.08.18 18:45:21
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SÂMBĂTA de SUS [BV]. A mai fost în/la: Prin prea multe locuri...
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 3606 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

8 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (DaniO); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P21 Eveniment dedicat trabantistilor la Cetatea Fagaras in 28-29 iulie 2018
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 20000 PMA (din 20 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

8 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[06.08.18 17:53:44]
»

Foarte bun review-ul.

Aș avea totuși o recomandare: pe viitor n-ar fi rău să desparţi recomandările despre cazare de cele referitoare la zona vizitată - în două articole distincte, unul de tip "de cazare" şi unul de tip "de călătorie".

S-ar obţine astfel o structurare mai bună a informaţiei utile - despre cazare, respectiv despre zonă sau împrejurimi (vezi mai jos) şi, deloc în ultimul rând, notele acordate ar reflecta mai bine gradul de recomandare al celor două "obiective" distincte (se întâmplă câteodată să stai într-un hotel pe care nu doreşti să-l recomanzi, dar zona sau localitatea ar merita cu totul altă medie - sau viceversa).

În plus, cine încearcă să aleagă o cazare în zonă - o gaseşte mai uşor, parcurgând doar lista rubricilor de cazare (fără a mai fi nevoit să citească - în acel moment - informaţii despre zonă); cine se documentează despre zonă - va găsi toate informaţiile căutate într-o singură rubrică (cea dedicată impresiilor "de călătorie"), fără a mai fi nevoit să "baleieze" toate rubricile de cazare (unele poate nu-l interesează, sau poate nu doreşte deloc cazare în zonă).

DaniOAUTOR REVIEW
[06.08.18 19:19:40]
»

@webmasterX:

Multumesc pentru apreciere si recomandare!

Am axat textul pe facilitatile de cazare, optand, insa, pentru o scurta trecere in revista a potentialului turistic zonal, usor de accesat de la Caprioara si care, cred, ca-i confera un plus.

Pe viitor, o sa incerc sa delimitez mai bine cele doua categorii Cazare versus Calatorii.

Zoazore
[07.08.18 09:28:46]
»

@DaniO: Woow! Dar chiar ca esti atenta la detalii! Uite un articol scris cu tot ce trebuie! Si descris asa cum trebuie!

Elegant si "cu staif" complexul. Bonus, oferta de fructe proaspete direct din pom!

Bravo!

DaniOAUTOR REVIEW
[07.08.18 12:04:56]
»

@Zoazore: Va multumesc mult pt apreciere, cu atat mai mult cu cat vine din partea unui membru "Senator"! :-)

Evident, noua chiar ne-a placut si ne-am simtit foarte bine! Daca veti ajunge in zona, sper sa aveti parte de experiente cel putin la fel de placute!

Cu drag, Dani!

Zoazore
[07.08.18 12:48:54]
»

@DaniO: Mai Dani, imi vine sa rad, ca si eu am fost ca tine! Pe AFA nu se prea vorbeste cu Dumneavoastra, deci... Nu conteaza din partea cui vine, important e sa tii seama de ea, si de-i buna si de-i rea!

Ca v-a placut, se simte din tonul articolului, sper insa sa nu te opresti aici si sa ne mai incanti cu astfel de articole.

DaniOAUTOR REVIEW
[07.08.18 13:17:26]
»

@Zoazore: Iti multumesc, Zoazore, pt incurajare!

Am doar cateva postari (deh, timpul e rege!)...

Pt mine conteaza mai mult oamenii, atmosfera, vibratia, spiritul unui loc (dat si de "curatul" locului). Date istorice, detalii "tehnice" se obtin usor...

De aceea m-am rezumat la postari trase prin filtrul sufletului!

Zoazore
[07.08.18 14:05:30]
»

@DaniO: Perfect! Asa sa faci si-n continuare!

Vacante insorite!

MioritikPHONE
[06.09.21 20:42:48]
»

Am mâncat la Căprioara. A fost bun. E aproximativ gard în gard cu Mănăstirea Brâncoveanu, adevărat. Tocmai se însera și aveam de ales: intru la mănăstire sau la crâșmă? M-a absorbit crâșmă. N-am regretat. Întâi am intrat pe terasă acoperită și cu grinzi groase din bârne de lemn. Era martie și zăpadă afară. Pe ceva banchete de lemn masiv ședeau la taifas ceva Rucksac - indicator turistic (de nișă). Zic - hooopa! Aici e de mine. A fost. Era o seară liniștită cu ceva tineri echipați la mese, maxim 2 ocupate. Pe ansamblu a fost bine (și pace). Am mâncat ceva ciuperci umplute și-o ciorbă. De aveau și-un folk local picau și mai bine.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
3 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
DaniO, Mioritik, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂPensiunea Căprioara (Complex Sâmbăta):

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.066771984100342 sec
    ecranul dvs: 1 x 1