GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Camera:
-Tv, AC, telefon, radio – CD, feon.
-Curata, zilnic erau schimbate cele 6 prosoape, faceau patul etc.
-Spatioasa, cu balcon la strada sau in curtea hotelului/ spre piscina;
Mancarea (all inclusive):
-Mic dejun: Brinza, cascaval (2 feluri), salam uscat (2 feluri), rosii, castraveti, oua (ochi, omleta, fiert), parizer prajit/ bacon gras;
Dulceata (2-3 feluri), miere, unt, iaurt, compot de fructe (2 feluri), fructe proaspete (4-5 feluri);
-Pranz/ cina: hamsii marinate, pizza (imitatie), rosii, castraveti, salata verde/ salata de varza alba/ rosie, paste cu sos de rosii, broccoli, baby carott, cartofi nature, piure (din fulgi), cartofi praj, orez cu legume/ spanac.
Carnea era de 4 feluri (peste, porc, pui/rata, vita) de fiecare data era in sos alb sua rosu, niciodata friptura sau snitel, erau fierte sau la cuptor, carnea de pui consta in spinari de pui, foarte rar aripi sau ciocanele, iar pestele era decat un singur sortiment – pangasius.
Desert: fructe (pepene, prune, mere, piersici), compot 2 feluri, prajituri gen tort (nu prea stralucite), baklava.
Snack bar: pizza (imitatie), inghetata, fursecuri, sandvisuri (cu unt, cascaval si sunca)
Bauturi:
-Sucuri:(gen Mc’) Fanta, cola, sprite, apa plata/minerala, siropuri;
-Alcool: Bauturile erau toate bulgaresti – bere, whisky, gin, vin, rom etc.
Piscina:
-Suprafata medie, era 2 in 1 pt copii si adulti, nu era moderna.
Zona: erau f multe magazine cu surveniruri – destul de scumpe.
Concluzie: nu am sa mai merg aici.
Trimis de cristina009 in 29.08.12 16:38:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Balcik
8 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (cristina009); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- Coordonate GPS: 42.69619000 N, 27.71273777 E - neconfirmate încă
ECOURI la acest review
8 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@cristina009: bun-venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo.
Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare
Din 01.09.2012 voi proba cele scrise de tine, sper sa nu fie chiar de nota 3. Revin cu impresii caci nu prea sunt despre el.
Ceea ce doresc sa te intreb este daca au parcare si daca este contra cost sau nu?
Multumesc anticipat
@ROMY: buna!
au parcare, si am aflat si noi la finalul sejurului ca este contra cost 10 leva/ zi.
concediu placut!
De ce santeti asa carcotasi noi am fost 4 famili in Iulie si chiar ne-am simtit super bine. Si cu cina te contrazici singura 4 feluri de carne si nu era deajuns Bravoooooooooo e loc ptr voi la Mamaia cu 15 milioane plateai camera la hotel 4 nopti cu mic dejun.
Si apropo carnea gatita la cuptor e cea mai sanatoasa dar la voi la Bucuresti e greu sa satisfaci omul (nu era gratar deloc)
@Boyton: Buna ziua!
Dvs. cred ca aveti o mai ales o problema ca sunt din Bucuresti inteleg...
Sotul meu este bucatar si mi-a sp asa: carnea proaspata se face la gratar (pt ca nu miroase) iar cea veche la cuptor cu sosuri si multe condimente.
Daca pt. dvs. carnea la tava, cu sos din amidon sau faina, spinarile ale de pui, vi se par mai bune/ mai sanatoase, este un gust pe care vi-l asumati.
Consider ca am fost obiectiva si nu ma astept sa fie cineva de acceasi parere cu mine.
Inca ceva, nu am mentionat ca nu a fost suficienta, ci doar ca doream altceva.
O zi buna!
@Boyton: asteptam impresiile tale de acolo scrise ca review nou. Procedand astfel, ai ocazia ca prin notele si evaluarile proprii sa contribui la o medie mai reprezentativa a acestei destinatii. Daca doresti, copiaza textul de mai sus si reincarca-l - cu eventuale ajustari, completari etc - folosind linkul ADAUGA IMPRESII NOI (vezi imediat mai jos)
La noi in Romania carnea se face oricum ca are timp sa se invecheasca o fac si la gratar veche, dar scuzama la Bulgari chiar nu avea timp de invechit si eu chiar nu am intalnit spinari de pui in 8 zile si nici carne la cuptor cu multe sosuri cu amidon. (daca e carne in tava pusa cu sare si piper si un pic de ulei de masline facuta la cuptor aia nu insemna ca era veche cu amidon)
Experienta in bucatarie am si eu si chiar internationala, si apoi daca va-ti intreba sotul v-ar spune de mizeria de la noi din restaurante ca nu se arunca nimic la noi totul se refoloseste dar cum a-ti spus gusturile nu se discuta locuri de concediu sant si in Antalia numai ca acolo este mai scump si carcotasi gasesc si acolo ceva de obiectat. Pe viitor va sfatuiesc sa cautati la noi locuri de cazare la 4 stele in Costanta ca de bani aia nu platiti nici cazarea in perioada aceia. Pacat ca uitam de unde plecam.
@Boyton:
Pentru Dvs. aceasta discutie s-a transformat in una personala, in care eu prefer sa nu ma implic.
Daca vreti sa dati sfaturi/ sugestii de genul "uitam de unde plecam", va recomand sa o faceti pentru persoanele care va permit acest lucru.
Multumesc, o zi buna.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2012 Suportabil... trei zile... nu mai mult — scris în 13.09.12 de ROMY din BRASOV - nu recomandă