ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 10.07.2022
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: București
ÎNSCRIS: 26.03.14
STATUS: TITAN
DATE SEJUR
JUL-2022
DURATA: 6 nopți
Cuplu
2 ADULȚI
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
96.25%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 9 MIN

Márvány Panzió, o gazdă foarte bună în Hajdúszoboszló

TIPĂREȘTE

Prin aprilie anul curent, după perioada neagră în care Covidelu’ urâțelu’ și-a făcut de cap și... ne-a dat peste cap viețile, văzând eu că lucrurile au început să se mai așeze cât de cât, am hotărât că e cazul să ne îngrijim din nou de sănătate. Nu de alta, dar articulațiile noastre bătrâne dădeau semne de mare oboseală și scârțâială, necesitând în mod cert niscai reparații. ????

Prin urmare, am luat la puricat stațiunile noastre balneare, iar pe lista scurtă au rămas Praid și Ocna Sibiului, care prezentau și avantajul unor împrejurimi atrăgătoare, tocmai bune de explorat în pauzele dintre băile termale. Numai că...

Numai că, citind reviewurile de pe AFA și de pe alte site-uri, câteva amănunte m-au făcut să dau înapoi: deși pensiunile afișau poze (și prețuri) care îmi făceau cu ochiul, facilitățile oferite de ștranduri nu m-au convins. Nu am pretenții mari, dar nici chef să mă arunc în apa adâncă de pe un ponton ori un mal abrupt, să mă trezesc cu noaptea în cap ca să prind un șezlong (căci nu mai suntem la vârsta la care să ne întindem pe prosop pe iarbă, pietre sau pământ fără riscul de a nu ne mai putea ridica decât stând în genunchi, spre deliciul eventualilor privitori????), să mă înghesui la terasele cu mici și gogoși de calitate îndoielnică și să folosesc toaletele publice, prea puține la număr și în mod „tradițional românesc” deloc igienice. Ca să nu mai vorbesc de aglomerația din weekenduri...

Așadar, am țâțâit din buze, nemulțumită, și am căutat să sap pe internet. Și mi-a atras atenția o ofertă într-un loc pe care îl cunoșteam bine din două vizite anterioare, în 2016 și 2019: Hajdúszoboszló.

Márvány Panzió⁕⁕⁕⁕, căci despre dânsa este vorba, avea o promoție pe perioadă limitată la zece zile la începutul lunii iulie: 20.000 forinți/camera dublă/zi cu demipensiune. La cursul de schimb din graniță, de 0,0125 lei/HUF, asta însemna 250 lei/zi/2 persoane. Un preț foarte bun, după părerea mea!

Nu am mai stat pe gânduri și am contactat direct pensiunea pe adresa de mail precizată pe site-ul propriu https://www.marvanypanzio. hu/. Și am primit rapid răspuns în engleză din partea unei oarecare Eva, care a precizat că dacă doream parcare cu monitorizare video, trebuia să plătim în plus 2.000 HUF (25 lei) /zi și că la toate astea se adăuga taxa de stațiune, lucru pe care îl știam.

La fața locului am fost întrebați dacă doream cameră cu balcon și am acceptat cu entuziasm, fapt care ne-a scos din buzunar alți 3.000 HUF (37,5 lei) /zi.

În total am achitat pentru cele șase nopți de ședere 150.000 HUF (1.875 lei): 120.000 HUF cazarea cu demipensiune, 18.000 HUF balconul și 12.000 HUF parcarea, rezultând o medie de 25.000 HUF (312,50 lei) /zi.

Taxa de stațiune a fost 500 HUF/zi/persoană, deci alți 6.000 HUF (75 lei) ne-au dispărut din portofel. Chiar și așa, cred că am făcut o afacere bună. ????

Dar hai să vedem ce am căpătat de banii aceștia.

În primul rând, o poziție excelentă. Márvány se află la mai puțin de 100 m de intrarea principală în ștrand, pe strada Szabó László la numărul 2, în spatele Hotelului Korona situat pe József Attila, artera de pe care se pătrunde în spațiul de bălăceală în aer liber. În mers lejer, nu făceam mai mult de cinci minute până la poartă.

Clădirea zugrăvită în alb are un singur etaj (aici se găsesc camerele cu balcon) și mansardă, acoperișul fiind vălurit - o trimitere, probabil, la specificul apos al stațiunii????. La recepția de la parter, prevăzută cu birou, canapea, fotoliu și măsuță și înveselită de trei tablouri în nuanțe predominat de roșu, ne-a întâmpinat gazda noastră, Eva, o femeie tânără care - surprize, surprize! - nu vorbea englezește. ???? Presupun că apelează la altcineva pentru a răspunde în această limbă la mailuri.

Treaba asta ne-a incomodat nițel, ca de pildă atunci când ne-a făcut socoteala și nu înțelegeam de unde apăruseră 6.000 HUF în plus, care s-au dovedit a fi taxa de stațiune, sau când a trebuit să-i cerem telecomanda pentru televizor. În fine, o situație deranjantă s-a ivit în prima seară, atunci când Eva m-a abordat pe hol, la întoarcerea de la ștrand. Intenționam să merg direct în sala de mese pentru cină, dar m-a oprit și mi-a făcut semn să las sacoșa de plajă pe hol, după care s-a lansat într-o tiradă în maghiară din care nu am înțeles decât „sandivici no” și „camera” . Aha, deci mă faci hoață? ????mi-a venit să replic. M-am abținut însă și m-am conformat, iar intrând în sala de mese am observat atârnat pe perete un carton pe care stătea scris roșu pe alb (în maghiară și engleză, vezi P29) și ilustrat cu desene că „mâncarea și băutura nu pot fi scoase din restaurant decât contra unei sume suplimentare” și că nu aveai voie cu genți sau sacoșe. De camerele de supraveghere nu se pomenea însă nimic...

Trebuie să recunosc totuși că în rest interacțiunea cu Eva și întreg personalul a fost OK, cu toate că singurul vorbitor de limba engleză era un tinerel care a apărut de două sau trei ori ca să ne servească cina. Toți ceilalți, inclusiv Eva, ne zîmbeau de fiecare dată când ne vedeau și ne întrebau politicos dacă suntem „good” , iar noi le răspundeam afirmativ, cu gura până la urechi. Că așa-i frumos! ????

Să revin acum la descrierea pensiunii.

Taxa de parcare era absolut necesară, căci strada e îngustă, dar prevăzută cu alveole în dreptul fiecărei clădiri (toate fiind, de asemenea, pensiuni, din câte am văzut), spații folosite pentru staționarea mașinilor. Nu există loc gratuit de abandonat vehiculul. Vestea bună e că Szabó László e o fundătură, așa încât circulația e restricționată la cei care au treburi pe această stradă, și prin urmare liniștea domnește.

La Márvány se poate parca și în curtea pavată, îngrădită de zidul scorojit al clădirii alăturate, însă noi am preferat să ne lăsăm Loganul pe stradă, în fața recepției, de unde nu l-am mișcat pe toată perioada sejurului, neavând motive să o facem. În pliantul primit la sosire se precizează că în curte se poate face grătar, dar nu am verificat informația.

Pentru a termina cu prezentarea facilităților exterioare, să precizez că la ieșirea laterală din hol este o mică terasă cu două mese și câteva scaune. Am utilizat-o ca loc de băut cafeaua după micul dejun și nimeni nu ne-a făcut observație că ieșim cu ceștile afară din restaurant... ????

Pensiunea dispune de 14 camere, din care cred că nu erau ocupate decât patru sau cinci. Cea cu numărul 10, care ne-a fost repartizată, era, așa cum vă spuneam, la etaj, și dădea spre stradă, lucru care nu ne-a deranjat pentru că și ziua, și mai ales noaptea, era liniște deplină.

De mărime potrivită, probabil în jur de 18 mp, studioul nostru cuprindea un pat matrimonial mare, cu saltea din spumă cu memorie de care Adrian s-a plâns constant (eu nu!), cu cearșafuri albe imaculate, două perne de cap de somnoros și tot atâtea pilote de care chiar ne-am folosit în două nopți, când s-a lăsat răcoarea. De o parte și de alta a patului erau noptierele cu lămpi deasupra. Pe peretele opus fuseseră amplasate un fotoliu, un birou cu scaun și un soi de scrin în al cărui compartiment inferior era ascuns minibarul. Deasupra trona televizorul cu ecran lat mare și multe canale pe care nu am avut timp și răbdarea să le butonăm, iar și mai sus era aparatul de aer condiționat, care bătea direct spre pat... O mică bilă neagră. ????

Combinația coloristică formată din bleul pereților și maroul mobilierului din lemn de pin și al elementelor decorative nu a fost tocmai pe placul meu, dar nah! fiecare cu gusturile lui. Pe jos era gresie, o variantă pe care eu o agreez în detrimentul parchetului atunci când vine vorba de sejururi estivale.

Dulapul fusese montat în peretele holului și s-a dovedit a fi suficient de încăpător pentru nevoile noastre. Tot din hol se pătrundea într-o încăpere separată ce adăpostea vasul de toaletă și o chiuvetă mică, în timp ce baia cu cabină de duș măricică și chiuvetă se afla într-o alta. Am primit câte un set de două prosoape iar drept consumabile am avut suficiente suluri de hârtie igienică și săpun lichid la dozator. Am apreciat dimensiunile ambelor încăperi, ca și faptul că neavând ferestre, beneficiau de un sistem de ventilație ce pornea imediat ce aprindeai lumina.

Balconul semicircular era echipat cu o masă rotundă și două scaune destul de confortabile, dar nu și cu uscător pentru costumele de baie - alt mic minus. ????Noroc că plecasem de acasă înarmată cu sfoară și cârlige! Pe balcon am savurat câte un pahar de vin/bere/suc și am butonat pe telefoane - internetul parolat a funcționat bine.

Spre surprinderea mea, curățenie nu s-a făcut pe toată perioada sejurului, nici măcar nu s-a intrat pentru a se lua gunoiul. Fiind o pensiunea cotată la patru stele, nu găsesc explicația... ????

În schimb, există o parte (foarte) plină a paharului, și anume mâncarea. Care a fost excepțională! ????

Sala de mese, pompos denumită restaurant, era la subsol. La micul dejun nu lipseau trei sortimente de mezeluri foarte bune, ungurii fiind, de altfel, renumiți la acest capitol, spre deosebire de lactate, unde nu stau prea bine, cașcavalul pe care ni l-au servit zilnic putând fi considerat în cel mai bun caz acceptabil. Și atât. Lângă acestea mai erau rondele de roșii și felii de castravete și ardei gras. Gemurile nu le-am gustat, nici cerealele, doar le-am remarcat prezența. De asemenea, am avut unt, suc, cafea bună, lapte și ceai la discreție, plus cornuri și două feluri de pâine - albă și neagră.

Piesa de rezistență la micul dejun era cea... fierbinte, și anume ouă preparate în fel și chip: ochiuri, cu bacon, cu cârnăciori sau cu friganele. Absolut delicioase. ????

La fel de gustoase au fost și cinele calde, așa cum se specifica în ofertă, compuse invariabil dintr-o supă groasă cu multe legume și uneori cu ceva cărniță, plus felul doi: sarmale (așa am aflat că ungurii fac și ei sarmale - până acum n-am știut), paste, șnițele cu cartofi prăjiți, pârjoale cu cartofi țărănești, carne de vită înăbușită cu orez.

Porțiile au fost așa de mari și mâncarea atât de consistentă, încât în unele zile am „sărit” pur și simplu fără probleme peste masa de prânz iar în ziua plecării, profitând de prezența tânărului vorbitor de limba engleză, l-am rugat să transmită bucătarilor complimentele noastre. Meritate cu vârf și îndesat! ????

Una peste alta, cu micile minusuri semnalate, recomand Márvány Panzió pentru sejururi relaxate într-o ambianță prietenoasă celor amatori de înot în piscine și bălăceli în ape termale în cel mai mare complex balnear din Europa.

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de Carmen Ion in 10.07.22 12:20:37
Validat / Publicat: 10.07.22 15:32:20
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în UNGARIA. A mai fost în/la: Hajduszoboszlo, Budapesta

VIZUALIZĂRI: 1149 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

20 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Carmen Ion); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P08 Márvány Panzió - camera
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 55200 PMA (din 42 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

20 ecouri scrise, până acum

webmasterX
[10.07.22 15:31:51]
»

Excelentă descrierea & recomandarea

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

Carmen IonPHONEAUTOR REVIEW
[10.07.22 15:35:31]
»

@webmasterX: Mulțumesc. Poziția pe hartă este corectă.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
crismisPHONE
[10.07.22 15:46:11]
»

@Carmen Ion: Un raport preț/calitate excelent!

Mi-am amintit de mezelurile ungurești... Acum vreo 20 de ani am ajuns pentru prima dată la Budapesta, cu ocazia unui congres, iar pensiunea la care am stat servea dimineața un mic dejun fabulos! Totuși, oricât am mai căutat, salamuri așa bune ca acolo n-am mai găsit niciodată!...

Bravos, să vă fie cu folos sejurul! Sper ca articulațiile voastre să fie fericite!

Carmen IonPHONEAUTOR REVIEW
[10.07.22 16:14:19]
»

@crismis: Mersi frumos de urări, și noi sperăm să ne fie de folos sejurul.

Salamuri, șuncile și cârnații ungurești sunt într-adevăr de foarte bună calitate, deși - sinceră să fiu - mi-aș fi dorit și niște fructe sau un iaurt la micul dejun. Dar asta e, fiecare nație cu obiceiurile ei culinare...

mishu
[10.07.22 16:17:34]
»

@Carmen Ion: Din păcate chiar dacă ne iubim țara, ne iubim și portofelul, așa încât alegerea este data de reportul preț/ servicii, iar alegerea voastră precum și pozele o dovedesc din plin.

Foarte buna alegere, de altfel locul este plin de romani in Weekend mai ales. Țin minte ca in urma cu vreo 7 ani ne întorceam de la Budapesta și am ales sa petrecem un Weekend in Mako. Ne uitam la mașinile din parcare și erau foarte multe din România așa încât îți puneai întrebarea oare unde te afli?

Felicitari, votat cu mare drag și sa repetați.

Carmen IonPHONEAUTOR REVIEW
[10.07.22 16:28:45]
»

@mishu: Ai dreptate, portofelul primează, dar la fel de mult și calitatea serviciilor. Și la acest capitol noi stăm încă destul de prost...

Mulțumesc pentru vizită, ecou și vot.

webmasterPHONE
[10.07.22 17:19:39]
»

Review-ul a primit „Punctaj Adițional Actualizare RUBRICĂ

— (1) la momentul publicării, în rubrica curentă nu existau impresii din anul curent sau anul trecut ;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

mprofeanu
[10.07.22 17:32:44]
»

@Carmen Ion: Arată tare bine cazarea, cameră generoasă, preț excelent și cu DP!!

Eva putea să aibă un soft pentru traducere dar cred că nu era prea interesată... Cât despre faptul că nu s-a intrat de loc în cameră nici pentru a lua gunoiul, nu știu ce să zic... merg pe varianta ta, compensează cu mâncarea. Arată tare bine și felurile de mâncare servite acolo.

Un sejur cu de toate, relaxare, cazare și mâncare bună, ce să îți mai dorești!!

nicole33
[10.07.22 17:48:00]
»

@Carmen Ion:

Felicitări pentru alegerea inspirată şi pentru articol!

Preţul este foarte avantajos pentru toate cele oferite.

Nici eu nu aş fi renunţat la balcon oricât ar fi costat

De câţiva ani încoace tot zic să merg şi eu la băi la unguri, dar tot amân pentru când va fi musai

Mesele au fost bufet sau a la carte?

Carmen IonPHONEAUTOR REVIEW
[10.07.22 17:52:01]
»

@webmaster: Mulțumesc

Carmen IonPHONEAUTOR REVIEW
[10.07.22 17:59:27]
»

@mprofeanu: Mulțumesc pentru vizita, ecou și vot.

Nu numai Eva nu vorbea engleza, mai nimeni dintre localnici nu o vorbește- nu am idee de ce. Exceptie: un tânăr de la oficiul de turism, cu care m-am înțeles foarte bine.

Mâncarea a fost excelentă și în cantități arhisuficiente iar faptul că nu s-a făcut curățenie în cameră nu ne-a deranjat prea tare, doar l-am semnalat drept un soi de ciudățenie.

Carmen IonPHONEAUTOR REVIEW
[10.07.22 18:11:03]
»

@nicole33: Păi da, amână tu..., dar fii cu băgare de seamă!

Sejurul a fost mai mult decât OK. Totul la ștrandul din Hajduszoboszlo este excelent organizat (voi detalia într-un alt review), acesta fiind principalul motiv pentru alegerea mea, alături de confortul și prețul oferit de pensiune.

La balcon nu aveam cum sa renunț din rațiuni pe care le cunoști foarte bine (aceleași cu ale tale, de altfel).

Micul dejun era parțial tip bufet, dar uneori felul cald ne era adus la masă. Cina ne era servită integral de către personalul pensiunii.

Mulțumesc pentru ecou și vot.

nicole33
[10.07.22 18:18:52]
»

@Carmen Ion:

Păi da, amână tu..., dar fii cu băgare de seamă!

Încă mai îmi fac de cap cu băile în mare, dar în apă nu prea rece, pentru că mă resimt.

Abia am învăţat să pronunţ corect numele localităţii în care ai fost şi tu, mai am de exersat la frazele uzuale şi apoi voi ajunge şi acolo

Aştept cu nerăbdare articolul cu ştrandul.

Micul dejun era parțial tip bufet, dar uneori felul cald ne era adus la masă. Cina ne era servită integral de către personalul pensiunii.

Am bănuit eu ceva, dar nu eram lămurită. M-au derutat tăvile cu mâncare, care mă duceau cu gândul la un bufet, dar şi farfuriile cu mâncare, prea multă şi prea frumos aranjată.

La cină puteai alege ce doreşti să mănânci, aveai mai multe variante de meniu sau era "liber impus"?

Carmen IonPHONEAUTOR REVIEW
[10.07.22 18:22:52]
»

@nicole33: Ha-ha, cu pronunția mai greu și pentru mine...

Și eu (încă) îmi fac de cap cu băile în mare.

Nu, nu aveai posibilitatea de a alege, mâncai sau nu... ce ți se oferea.

BujiePHONE
[10.07.22 18:40:37]
»

Inspirată alegere!

Sper că s-au mai "uns" și "balamalele"...

Carmen IonAUTOR REVIEW
[10.07.22 18:50:23]
»

@Bujie: Da, și noi sperăm să fi uns nițel balamalele...

Mersi pentru vizită, ecou și vot.

alinafulg
[10.07.22 21:05:35]
»

O alegere inspirată, noi mergem in fiecare an în iunie la Hajduszoboszlo, pentru că dintre toate stațiunile din Ungaria, aici ne place cel mai mult. Prețul pe care l-ați plătit pentru cazarea cu demipensiune a fost foarte bun pentru luna iulie, lună în care am observat că anul acesta toate cazările costă mai mult. Noi am avut cazare pentru trei zile într-un apartament cu două camere, fără masă inclusă, la 50 de metri de una dintre intrările secundare în ștrand iar prețul a fost excelent, de 35 Eur pe zi. O să scriu impresii despre șederea noastră acolo. De mâncat am mâncat la ceaune unde au cel mai bun gulaș dar si tocănița de cerb și de vită, sunt excelente. Despre mâncarea din Ungaria am doar cuvinte de laudă, tot ce am luat a fost foarte bun.

Votat cu drag!

Carmen IonPHONEAUTOR REVIEW
[10.07.22 21:37:33]
»

@alinafulg: Ești o mai bună cunoscătoare a stațiunii decât mine.

Prețul plătit de tine pentru apartament a fost foarte bun. De altfel, am observat că proprietarii de pensiuni din Hajduszoboszlo nu au mărit prea mult preturile și asta cred că se datorează cererii destul de reduse.

Multe spații de cazare din stațiune am remarcat că erau neocupate.

Gulașul din ștrand de la Terasa Gabi-Hami e într-adevăr excelent, l-am testat și noi. În plus, e ieftin!

Mulțumesc pentru ecou și vot.

Aurici
[12.07.22 12:20:39]
»

Și pe mine mă bate gândul să le ajut puțin pe articulațiile astea, dar nu m-am îndurat să-mi stric concediul pentru asta până acum. Nu că ar fi o gândire prea sănătoasă, dar... asta e când zilele de concediu sunt limitate. Zi-mi totuși dacă 6 zile sunt suficiente pentru așa ceva, nu e prea puțin? Sunt afon în materie, medicul recomandă și cure așa, mai scurte? E mai bine decât nimic? În capul meu zic că trebuie să aloc 10-12 poate mai multe zile pentru o cură, dar, momentan, nu-mi vine deloc, cum ziceam.

Mi-ar plăcea să încep și eu cu băile de la unguri, am tot citit, dar mi-e groază când văd farfuriile alea. Că mă cunosc și n-am nici un control.

Carmen IonPHONEAUTOR REVIEW
[12.07.22 13:05:39]
»

@Aurici: Recomandat este să faci 10-12 ședințe iar noi am mers la ștrand și dimineața și după-amiaza, cu pauză de odihnă de 3-4 ore la prânz (băile termale sunt obositoare), așa că ne-am încadrat.

Cu farfuriile cu gulaș... nu știu ce să zic. Și eu sunt mâncăcioasa, și am contracarat cu înot în piscinele cu apă normală. De cum ajungeam, o repriză de înot de 15-20 minute, apoi baie termală 30 minute, pauză de odihnă și hidratare de 30 minute și încă o repriză de termale. Încă o pauză și plecarea...

Dar sigur, e preferabil să stai minim o săptămâna.

Mulțumesc pentru ecou și vot.

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
alinafulg, Aurici, Bujie, Carmen Ion, crismis, mishu, mprofeanu
Alte impresii din această RUBRICĂMarvani Panzio:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.099010944366455 sec
    ecranul dvs: 1 x 1