GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Anul acesta am hotărât să mergem în concediu în Turcia la cel mai scump hotel All-Inclusiv ce ni se oferă – nu ultra all inclusive.
Aș că, din ofertele primite, l-am ales pe Lara Beach Hotel care era cel mai scump All-Inclusive și era chiar mai scump decât multe hoteluri categorisite ca fiind Ultra All Inclusive. Am plecat de pe Cluj pentru un sejur de 10 zile, eu soția și fetița de 9 ani.
Am zburat cu compania Air Bucharest și ca orice companie aeriană care se rescpectă, a plecat cu o oră întârziere, în loc de 9.30 am plecat la 10.30. Dar asta n-a fost nici o problemă pentru că oricum check-in-ul la hotel se făcea la ora 14.00. Fac o paranteză – pista de decolare de la Cluj cred că ar trebui să intre în reparație capitală – ne-a hurducat la decolare ca și cum am fi decolat de pe calea ferată Apahida-Cluj Napoca iar la un moment dat, din cauza trepidațiilor am avut senzația că se dezmembrează tot avionul. Însoțitoarele de bord au fost foarte drăguțe și deși era un mic conflict între ele, au încercat să ne facă să ne simțim destul de bine pe toată durata zborului. Aterizarea a fost una de nota 10 cu steluță iar pista de decolare din Antalia una de nota 9. Felicitări piloților, Slavă Domnului.
In Antalia ne-a așteptat un microbuz în care noi am fost singurii pasageri iar ca ghid ne-a așteptat un arcadaș (arcadaș = prieten) – de la agenția Cafe Tur - care cu greu o rupea pe engleză. Am mers destul de mult cu mașina până la hotel, acesta având impresia ca fiind amplasat la periferie, pentru că după el nu mai erau decât 2 hoteluri iar mai încolo numai piatră și mărăcini, ca dealtfel peisajul general în jurul Antaliei din afara orașului și hotelurilor.
Hotelul părea destul de mic, din afară, dar odată ce intri îți dai seama că se mai întâmplă să fii și păcălit de aspectul exterior. Interiorul pare imens și asta datorită unei ingenioase metode de proiectare și realizare. Lifturile, 3 la număr, sunt în interiorul hotelului pe un perete și din holul recepției se văd rulând pe un perete în sus și în jos dând impresia de cascadă interioară. Holul, destul de mare, este decorat cu gust și cu multe canapele pe care turiștii pot aștepta, liniștiți sau nervoși, până se face check-in-ul. Ești întâmpinat cu șampanie și fetele primesc câte o floare la intrarea în hotel, omul de bagaje îți sare în ajutor de cum ajunge mașina în fața hotelului iar recepționerii foarte frumos îmbrăcați și geluiți, cunoscători a mai multor limbi străine, sunt amabili și gata să te ajute cu orice... bla bla bla și bla bla bla... , eeheei... și acum să vă spun de fapt șmecheriile, că de-ați crezut că nu sunt șmecherii și șmecheri, sunteți ori naivi ori n-ați fost niciodată în țara lui comșun (comșun = vecin) care l-a inventat pe preamăritul Ciubuc.
Am primt camera, 2+1, cheile electronice, 2 buc. , 3 tichete pentru ânchiriat prosoape de plajă și o hartă cu hotelul și tot ce mișcă pe raza lui, explicații scurte dar foarte utile și am purces spre cameră. Bagajele erau deja la ușă, cu tot cu hamal, care rânjea ca un pește congelat, probabil zâmbetul dinaintea bacșișului. Am intrat și-n cameră șiii... surprize, surprize! Camera destul de mică, de 3 stele, cu un pat destul de mare, de 3 persoane, și o canapea parcă scoasă din povestea cu Procust – era prea îngustă să doarmă un copil fără ca acesta să cadă noaptea din pat dar era prea scurtă să poată dormi un adult. I-am dat hamalului bacșișul, pentru că nu mai pleca din ușă, și acesta a plecat ca din pușcă. Pe geam afară se vedea un hotel în construcție (adică șantier) și nu aveam balcon. Ori pentru un concediu în care mergi zilnic la plajă, o cameră cu balcon este un must have it – pentru că altfel n-ai unde să-ți usuci slipii și prosoapele după ce vii de la plajă. Am coborât la recepție, am așteptat să dispară ceilalți turiști de pe-acolo, și în urma unei scurte negocieri materializată cu o bancnotă de 50 de euro, am primit promisiunea că de a doua zi vom primi o cameră așa cum ne dorim.
A doua zi am primit o altă cameră cu balcon și vedere la mare dar cu patul principal mai mic, de 2 persoane, iar al treilea pat era un pat pliant de campanie. N-am mai zis nimic pentru că n-am vrut să-mi bage canapeaua lui Procust în cameră. Și uite așa am dormit 9 nopți pe un pat de campanie – dar aveam balcon! În a șaptea noapte, pe la ora 23.00, pe când stăteam noi liniștiți în cameră, fetele pe patul mare iar eu pe patul de campanie, a intrat peste noi o familie de englezi cu tot cu bagaje. Ghici de ce? Păi foarte simplu: când ne-au mutat în noua cameră, cei de la recepție au uitat să modifice și în calculator modificarea, așa că după un sejur (7 zile) în sistemul lor informatic, camera a apărut ca fiind liberă și au alocat-o primilor veniți. Vă dați seama că ne-am speriat și noi și ei, mai tare ei că eu eram cu o lampă în mână pe care am smuls-o de pe noptieră gata să-i pocnesc pe bloody brits-ii. Am coborât la recepție și le-am spus că de vor să mai cazeze pe cineva peste noi în cameră să-i trimită cu tot cu paturi că eu nu împart patul de campanie cu nimeni. Mi-au spus că a fost o greșeală, că sistemul s-a stricat, bla, bla, bla. Mda. Cam atât despre cazare.
Mai departe am să explic punctual plusurile și minusurile de care am avut parte.
PLUSURI
1. Mâncarea, la restaurantul principal, era foarte diversificată (atenție - doar dimineața și seara) și era și foarte bună. A fost mâncare aproape pe toate gusturile.
2. Pe parcursul zilei, între mesele principale, se deschid diferite gheretuțe cu tot felul de gustări și deserturi, cum ar fi înghețată, pepene, răcoritoare. Deasemenea sunt cîteva baruri deschise aprope pe tot parcursul zilei unde găsești la discreție băuturi răcoritoare, apă și băuturi alcoolice (atenție doar cele locale sunt gratis).
3. Pe lângă piscine sunt amplasate frigidere în care găsești apă plată la discreție. Mai există o pizzerie unde pizza se prepară pe loc cu ce ingrediente dorești (Cortul lui Yoruk).
4. Curățenia, schimbatul prosoapelor, umplerea minibarului se face zilnic, fără cusur iar dacă lași și 2 euro pe pat, camerista realizează, pe paturile din cameră, diferite animăluțe sau aranjamente din prosoape ornate cu flori, spre încântarea copiilor – poate și a celor mari.
5. Hotelul are 3 lifturi rapide, controlate de un program foarte inteligent. Poți urca și pe scări, acestea fiind dispuse în spirală, cu spații foarte largi la etaje. Restaurantul principal este la etajul -1 dar nu este la subsol el fiind de fapt amplasat la parter. Recepția este la etajul 1 dar este considerată ca fiind la parter – la zero. Bulibășeală.
6. Există și o saună în incinta hotelului, destul de mică, dar nu prea este folosită de turiști așa că mai tot timpul este goală. Câteodată mai merg câțiva copii puși pe joacă, în rest fiind liniște.
7. Lângă saună este o baie turcească, hamam, unde deasemenea te poți relaxa, dacă îți place ideea, deoarece deși este destul de frumoasă și curată turiștii nu prea vin nici aici.
8. În incinta hotelului sunt mai multe magazine cu suveniruri, dulciuri, articole de plajă și îmbrăcăminte pe care vi le recomand, dacă nu doriți să ieșiți din hotel la cumpărături. Prețurile sunt destul de bune și negociabile iar unele lucruri sunt chiar de calitate.
9. Lângă hotel există o piscină unde nu au voie copii sub 16 ani – îi spune piscina liniștită și chiar și este. Pe tot parcursul zilei este foarte liniște iar apa în bazin este de 1,40 m. În această piscină mai este și un jacuzzi imens unde deasemenea nu au voie copii. Dacă dorești liniște – aici este locul de stat la soare sau la umbră.
10. Pentru copiii foarte mici există o piscină de 0,40 m cu 3 tobogane mici unde se pot bălăci în voie.
11. Pentru cei curajoși există o piscină cu 3 tobogane – 2 foarte rapide și unul lent, șerpuit – cu apa de 1,10 m. Acestea au program de funcționare – 10.00 – 12.00 și 14.00 – 16.00 - și pe toată durata funcționării există un supraveghetor care stă sus și dirijează traficul pe tobogane pentru a nu se întâmpla accidente – asta este chiar OK.
12. Piscina principală este destul de mare – cam 80 m lungime, 12 m lățime și 1,40 m adâncime - și șerpuiește printre o sumedenie de copaci și vegetație de tot felul. Avantajul este că, ziua când arde soarele, poți sta în piscină la umbră fără să te bată soarele în cap.
13. Prosoapele de plajă au culoarea cafenie pentru a le deosebi de cele din cameră (care sunt albe) și le poți schimba zilnic, dar numai odată pe zi, la un centru de schimbat prosoape. Și acest centru are orar de funcționare afișat pe coșmelie.
14. Plaja de la mare este cu nisip fin, șezlonguri frumos aranjate, cu umbrele din paie și nu este aglomerată deloc pentru că turiștii preferă piscinele interioare. Aici vei găsi șezlonguri libere la orice oră din zi. Intrarea în mare este destul de bruscă nefiind recomandată pentru cei care nu știu să înnoate.
15. Există și un ponton care intră în mare și pe care se poate face plajă și de pe care se poate sări în mare pentru a face o baie. Pontonul mai are și două scări metalice care intră în apă pentru ca cei care fac baie în mare să poată urca pe ponton înapoi. Și aici este foarte multă liniște pe tot parcursul zilei. Seara în schimb aici se țin petrecerile.
16. NU SUNT NICI MUȘTE ȘI NICI ȚÂNȚARI!!! Se stropește zilnic toată vegetația și ăsta este un lucru OK.
MINUSURI
1. Mâncarea de la masa de prânz, la restaurantul principal, este foarte sărăcăcioasă, ca diversificare. Găsești foarte puține feluri de mâncare iar dacă ești pretențios ar trebui să te îndrepți spre celelalte restaurante mai mici.
2. Băuturile alcoolice considerate străine sunt foarte scumpe, (8 – 10 euro un pahar) iar barmanii nu se prea pricep la cocktail-uri așa că nu vă recomand să vă riscați banii pe așa ceva. Deasemenea se plătesc și sucurile naturale – foarte scump.
3. Există un singur duș pentru toate piscinele deși ești atenționat să faci duș înainte de a intra în apă. Un duș la 800 de persoane este o glumă!
4. La piscină există o singură cabină de schimb iar turiștii care vin de la picnine nu se mai schimbă de haine și intră în hotel uzi, cu apa curgând de pe ei. Ei se urcă uzi în lifturi, cu saltele și colaci de plajă, unde mai sunt și alți turiști îmbrăcați pentru a servi masa și uite așa unii îi udă pe alții, iar acei alții coboară la masă din lifturi cu hainele udate bombănind...
5. Pentru cei mai mici de înălțime – sub 1,60 m dar mai mari de 1,20 m – și care nici nu știu să înnoate nu prea este piscină unde să se bălăcească. Piscinele pentru adulți au 1,40 m peste tot iar cea pentru copii are 0,40 m.
6. Prețurile la servicii extra sunt extrem de scumpe – 7 euro o fotografie; 50 euro un masaj de relaxare de 60 min; 60 euro masaj shiatsu; 65 euro o tură de 10 min cu paraglide-ul; 35 euro 10 min cu jet schiul.
7. Sunt 4 restaurante a-la carte, dar rezervarea pentru acestea face parte din filmul Mission Impossible. Rezervarea se efectuează în fiecare dimineață pentru seara respectivă. Pentru a te înscrie trebuie să stai la o coadă care se formează cam la 8.00 dimineața iar rezervările încep să se facă la 10.00. La 10.00 deja sunt cam 100 de persoane la coadă iar la 10.20 nu mai sunt locuri deoarece restaurantele au capacitate mică. Unii, mai perseverenți, se pot înscrie zilnic, tot sejurul, la câte un restaurant – nu se ține nici o evidență – iar alții pe care îi lasă nervul abandonează și-și bagă picioarele. Părerea mea este că sistemul de rezervare este aiurea și umilitor. Păi nu stau destul la cozi acasă, mai stau și în concediu la all-inclusive?
8. Cine se trezește de dimineață departe ajunge... sau găsește loc pe șezlongurile de lângă piscine. Jenant dar adevărat, cu toate că hotelul era plin de turiști vestici – englezi, olandezi, austrieci, nemțoi - și la acest hotel se aplica metoda ocupatului de șezlong de dinaintea trezirii soarelui. Dacă după ora 6.00 dimineața, mai găseai ceva șezlonguri libere lângă piscine, la ora 6.30 nu mai găseai decât la periferie iar după 7.00 mai găseai doar la plaja cu nisip și la piscina liniștită. Așa că la ora 7.00 toate șezlongurile de la piscine erau cu prosoape pe ele dar nu era nimeni nici pe ele și nici în piscine – parcă cineva a dat cu bomba și i-a speriat pe toți... Habar n-am când se trezeau fraierii să-și ocupe șezlongurile dar am impresia că unii nici nu mai mergeau în cameră și se culcau îmbrăcați pe șezlong – sau dormeau acolo peste noapte? Cine știe? Oricum, scria peste tot că toate prosoapele găsite pe șezlonguri înainte de 7.00 dimineața vor fi ridicate de personalul hotelului, dar de la vorbă la faptă e cale lungă pe care se pare că s-a împiedicat aliotmanul.
9. Programul de animație erau destul de slăbuț, animatorii erau toți șefi (așa părea când se prezentau la final de spectacol – fiecare era șef la ceva), își dădeau silința dar nu prea le reușea. Ar fi trebuit să aducă pe cineva profesionist să le explice ce și cum. Iar programul de animație de la piscină era slab de tot. În afară de câteva glume răsuflate pe care le repetau în fiecare zi și niște gesturi infantile și total nepotrivite (împingeau în piscină oamenii pe lângă care treceau) totul părea o maimuțăreală chinuită. Câteodată exagerau destul de periculos cu niște glume cu tentă naționalistă, dar cum nimeni nu spunea nimic... Ah, și să nu uit: mi se părea că de români râdeau mai mult ca de alții. Ba pe-a lor!
10. Amfiteatrul unde se țineau spectacolele era din piatră și toată ziua bătea soarele pe el. Seara, când intrai la spectacol parcă intrai în cuptor și în zece minute erai leoarcă. În amfiteatru se stătea pe jos pe niște perne de burete învelite în mușama, direct pe piatra încinsă – nu erau scaune. Nu exista nici un loc de unde să-ți iei o apă sau un suc și trebuia să te deplasezi destul de departe să-ți iei ceva de băut. În mod normal ar fi trebuit să existe scaune și mese unde turiștii, îmbrăcați în haine de seară, să poată sta relaxați la spectacol. Dar...
11. Peste tot erau cutii pentru ciubuc. În restaurantul principal erau 4 (patru) cutii pentru bacșiș. Peste tot vedeai aceste cutii, ca niște cutii ale milei, iar la sfârșitul oricărui spectacol ți se fluturau, uneori chiar agresiv, pe sub nas pentru a pune ceva în ele. La un moment dat ajungeau chiar să te irite insistența lor precum și prezența acestora. Foarte urât obicei. Dacă vrei să lași ciubuc o faci pentru că așa dorești și nu pentru că cineva te forțează moral să o faci. Cel puțin în hotelurile all-inclusive, aceste cutii cu bacșiș, ar trebui scoase – părerea mea.
12. Într-una din zile, în timp ce înotam în piscină, un îngrijitor care făcea curățenie printre șezlonguri, mi-a dat jos hainele de pe umbrela unde le aveam agățate, mi le-a aruncat pe șezlong și a dus umbrela de la șezlongul meu la un șezlong unde un alt turist i-a dat 5 euro. M-am dus la el și l-am întrebat de ce a pus mâinile pe hainele mele și mi le-a aruncat pe șezlong? N-a spus nimic și s-a dus și mi-a adus o umbrelă pe care a luat-o de la altcineva care nu era atunci la șezlong. No comment.
13. Deși era saună, temperatura în interior era foarte scăzută – cam 65 de grade. Ori în saună ar trebui să fie cel puțin 80 de grade. Din 10 zile doar în 3 zile temperatura a fost de 80 de grade – adică la minim. În rest o găseam la 65 de grade sau oprită. I-am spus de câteva ori, unui un aracadaș de acolo, să selecteze o temperatură mai mare. De fiecare dată a spus că se rezolvă dar am rămas doar cu vorba. Nepăsare sau economie de curent. Păi dacă sauna este în ofertă și am plătit și pentru ea atunci am vrea să și funcționeze. Altfel e doar vrăjeală și șmecherie ieftină!
14. Au două terenuri de tenis de câmp dar suprafațele de joc arătau de parcă ar fi de pe vremea lui Ion Țiriac când juca tenis la pitici. Aiurea.
DIVERSE
Atenție la:
- excursiile organizate de firmele turcești. Înainte de a plăti o excursie, sfatul meu este, să întrebați la mai multe firme despre prețuri și condiții. De exemplu, pentru aceeași excursie, în aceleași condiții, prețul poate să difere cu 50 la sută sau chiar cu 100 la sută. Întrebați chiar și pe plajă la cei cu jet schiurile despre excursii pe mare, pentru că s-ar putea să ieșiți mult mai bine. Deci întrebați toate detaliile referitoare la excursie: preț, condiții de transport, număr de persoane, mese servite, durata excursiei, echipament necesar, mod de plată și cam tot ce vă trece prin minte. Încercați să negociați – mai salvați câțiva euro în buzunar – pentru că prețurile sunt oricum umflate rău de tot. Nu vă sfiiți pentru că luați țeapă maaaaaare. Noi am luat țeapă cu o excursie – Croazieră pe mare Antalia– unde am plătit 90 de euro de persoană și ulteruior am găsit aceeași excursie, la altă firmă, cu 50 de euro de persoană în aceleași condiții. Dacă vreți să știți ce am pățit, mai pe larg, căutați subiectul - Croazieră pe mare - Antalia.
- ora de plecare a avionului. Noi am pățit astfel: ghidul ne-a anunțat, cu o zi înaintea plecării din Antalia, că aeronava va decola la ora 11.55 iar când am ajuns la aeroport (la ora 10.00), pe tabelele de informații era afișat că aeronava, cu care urma să plecăm, va decola cu 2 ore mai târziu, adică la ora 14.00. Astfel, conform tabelelor electronice, am ajuns la aeroport cu 4 ore înainte de decolare și nu cu 2 ore, cum era normal. Am crezut că ghidul și-a bătut joc de noi pentru a face economie la benzină. Ne-am pus liniștiți pe niște scaune, ne-am deschis fiecare o carte și am început să citim. La un moment dat, cam după o oră și jumătate, am aruncat o privire spre tabelele de informații și am înlemnit: ghidul avusese dreptate – avionul urma să decoleze peste 30 de minute, adică la 11.55, iar noi stăteam liniștiți pe scaune, fără să avem făcut nici măcar check-in –ul. Am alergat într-un suflet la ghișeu, unde bineâțeles că am fost singurii și ultimii, iar cel de la ghișeu ne-a spus zâmbind să nu ne grăbim că, deși avionul avea ora de plecare la 11.55 (așa cum ne-a spus ghidul) totuși are 1 oră întârziere și va pleca la 12.55, așa că nici o problemă, timpul se compesează. Iar informația de pe tabelele electronice a fost o simplă eroare. Am rămas fără replică.
- mâncarea din aeroportul Antalia. Deși este un aeroport modern iar magazinele sunt frumoase și cu prețuri bune, locurile unde se mănâncă sunt JEGOASE și SOIOASE. Așa mizerie n-am mai văzut decât la emisiunea Curat murdar. Jeg frate, toate mesele și scaunele unse, pe jos resturi de mâncare, muște cât încape și niște mirosuri de-ți mutau nasul. Am cumpărat ceva plăcinte umplute cu cașcaval și șuncă dar pe cât erau de frumoase în exterior pe atât de necoapte (aluat crud) și fără gust erau în interior. Le-am desfăcut să mă uit ce conțin iar când am văzut aluatul crud am abandonat lupta. Ne-au văzut și niște arcadași, care lucrau acolo, cum desfacem plăcintele și au început să râdă de noi. Vezi MINUSURI pct. 9 final!
- bagajele de mână din avion. Noi am pățit următorul lucru – made in Rumania. Avionul trebuia să plece din Antalia cu aterizare pe Cluj dar cu o escală pe Sibiu. Ne-am făcut cumpărăturile în aeroportul Antalia de unde am cumpărat câteva suveniruri pentru cei de acasă precum și niște dulciuri pentru fetița noastră și pentru niște nepoței. Toate cumpărăturile le-am introdus într-o singură plasă, destul de mare, pentru a le transporta mai ușor. Pentru că am ajuns ultimii la check-in am avut locuri pe ultimele scaune din avion iar fetița noastră a fost tare dezamăgită că nu se poate uita pe fereastră – ultimele locuri neavând ferestre. Când aeronava a aterizat la Sibiu, pasagerii care trebuiau să coboare s-au ridicat în picioare iar eu m-am uitat în avion să văd unde ne putem muta ca să avem un loc la fereastră. Pasagerii de Sibiu au coborât, noi ne-am mutat pe alte scaune, aeronava a aterizat la Cluj dar când să ne luăm bagajele de mână... surpriză! Nu mai aveam plasa cu suveniruri. Unul din pasagerii care au coborât la Sibiu a coborât și cu plasa noastră cu suveniruri. Le-am spus stuardezelor despre acest lucru dar au spus că poate cineva din greșeală a luat și plasa noastră cu suveniruri. Indirect, le-am dat de înțeles că trebuie să fii tâmpit să crezi așa ceva, deoarece de câte ori i s-a întâmplat cuiva să urce într-un mijloc de transport cu 2 bagaje, să zicem, și să coboare cu 3 bagaje fără să-și dea seama? În plus, dacă cineva ar fi luat-o din greșeală ar fi lăsat-o în Sibiu la aeroport iar de la Sibiu ar fi sunat la Cluj să anunțe despre acest lucru. Ori nici asta nu s-a întâmplat. Până la urmă au recunoscut că într-adevăr ni s-a furat plasa cu suveniruri. Deci, ochii pe bagajele de mână dacă avionul cu care mergeți face escală și trebuie să coboare din el pasageri, în special dacă sunt români.
Cam asta ar fi. Iar pentru mine a fost prima și ultima oară la Lara Beach Hotel. Poate chiar și-n Turcia.
Trimis de Utube in 13.09.10 18:30:18
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în TURCIA. A mai fost în/la: Papillon Zeugma - Belek
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Utube); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 36.85555600 N, 30.88944400 E - neconfirmate încă
ECOURI la acest review
9 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Excelent!!! Felicitari pentru review .
Totusi lamureste-ma si pe mine de ce ai vrut neaparat all-inclusive si nu ultra all inclusive?
Superb povestit, foarte multe amanunte obiective, utile si interesante, felicitari!
La ultra all inclusive sunt foarte multe facilități pe care le ai, le plătești, dar nu le utilizezi deloc ba pentru că nu te interesează, ba pentru că nu ai timp destul de ele.
Mai pe scurt, nu am dorit să plătesc pentru ceva ce nu folosesc - mie mi s-a părut rezonabil. De aceea am comparat, la fiecare ofertă de hotel pe care am primit-o, tot ce mi se oferă și am ales varianta care-mi convine cel mai mult.
Și în plus am ales cea mai scumpă ofertă, la acea dată, pentru că este bine știut că diferența de preț, pentru aceeași categorie de hotel, face diferența: un all inclusive la care plătești 1500 de euro, 3 persoane pentru 10 zile nu se compară cu un all inclusive la care plătești 2570 de euro cu tot cu discount de 15% și taxe de aeroport incluse.
Cam asta a fost logica. Mulțumesc frumos pentru apreciere.
Foarte buna si obiectiva descrierea hotelului, felicitari pt review.
punctul 12 la minusuri e bestial! mi-ai cam zguduit incredearea pe care o aveam in hotelurile cu multe stele
Am descoperit review-urile tale tarziu, dar sunt excelente, o descriere completa, felicitari.
Felicitari ptr. detalii
Am fost si eu la acest hotel, cu inca 2 familii si copiii, in anul 2008. Am avut noroc de camere mari, faine cu balcon. Observ ca s-au mai stricat treburile si ca in continuare pretul platit este prea mare ptr. serviciile primite.
Sunt multe hoteluri cu UAI care, la acelasi pret ca aici, ofera concediul perfect.
Desi te-am descoperit cu intarziere, sa stii ca mi-ai facut o seara grozava, am ras singura pur si simplu, sincere felicitari pentru stil, umor, imi pare rau ca sejurul nu a fost tocmai in regula, dar tinand cont de timpul trecut de atunci, probabil ai avut si alte experiente, dar placute. Daca ai mai scris, o sa te caut, sa te citesc! Felicitari si merci!
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jun.2017 Hotel Liberty Lara — scris în 18.07.17 de Liana ilie* din BUCUREşTI
- Sep.2013 Vacanta sub asteptari — scris în 02.10.13 de gigi tantas din BAIA MARE - nu recomandă
- Aug.2008 Minunat — scris în 21.03.09 de simonaflp din DEVA - RECOMANDĂ
- Jun.2007 Excelent raport calitate servicii-preţ — scris în 04.02.08 de lolek4u* din BUCURESTI - RECOMANDĂ