GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Hotel Koral, o gazdă bună pentru primele noastre sărbători pascale în Bulgaria
După cum vă spuneam în articolul precedent referitor la staţiunea Sf. Constantin şi Elena, anul acesta ne-am petrecut pentru prima oară sărbătoarea de Paşti în Bulgaria, graţie unei superoferte last-minute primite pe e-mail doar cu zece zile înainte, când deja ne hotărâserăm să rămânem acasă. Iniţial, căutaserăm ceva ieftin, fără prea multă tragere de inimă şi fără succes, de aceea, când renunţaserăm de o bună bucată de vreme la ideea de a pleca de-acasă, pică această „pleaşcă”: 63,5 €/persoană, trei nopţi, all-inclusive light, cină festivă de Paşti la hotel Koral, de patru stele, din Sf. Constantin şi Elena. Pachetul costase la început 87 €/persoană, însă de-acum îl vindeau redus cu 27%. Preţul, ridicol de mic, ne-a pus imediat semne de întrebare, însă cum noi nu suntem nici pe departe nişte împătimiţi de all-inclusive, ne-am zis că, indiferent dacă ar fi ţeapă, chiar şi numai cazarea, şi tot merită banii, că oricum n-am fi murit de foame atâta vreme cât există pe-acolo vreun restaurant, vreo mehana unde să putem mânca ceva. În plus, cu aceeaşi agenţie merseserăm la Roma unde totul a fost impecabil.
Imediat mă pun pe căutat informaţii despre staţiune, zonă şi hotel, pentru a nu merge chiar în necunoscut, chiar dacă timpul rămas era destul de scurt. Hotelul avea referinţe bune, iar aici pe AFA, un singur articol, destul de recent, din vara anului trecut, favorabil şi acela. Decidem de comun acord: „Ne băgăm, apoi om vedea ce-om face! ”
Plecând cam prea de dimineaţă din urbea noastră de reşedinţă de teamă c-am sta prin vamă mai mult, după cum se spunea pe la tv, am ajuns în staţiune în jurul orei 12,00 unde am găsit destul de repede hotelul, acesta fiind situat pe una dintre cele mai importante artere, destul de aproape de intrarea în staţiune dinspre Varna.
Despre hotel, în general
Construit în anii comunismului, Koral face parte din garda veche a hotelurilor din Sf. Constantin şi Elena, însă a trecut în câteva rânduri prin mai multe lucrări de renovare şi modernizare. Tocmai acestea au făcut să fie cotat la patru stele, deşi în câteva privinţe parcă a rămas de trei. Situat pe una dintre străzile principale ale staţiunii, la circa 400 m de plajă, hotelul constă într-un corp cu cinci niveluri, ce aduce cu o clădire lunguiaţă, construită parcă numai din beton şi sticlă. Spaţiile de cazare constau în 80 camere duble, 14 studiouri şi 12 apartamente, iar facilităţile de care dispune sunt multe şi diverse: o piscină exterioară foarte mare, acum goală, adâncime maximă de 1,60 m, cu o secţiune specială dedicată copiilor, bar la piscină, o grădiniţă bine întreţinută ce se încadrează perfect în tabloul verde al staţiunii, restaurant de capacitate mare, cu terasă, sală micuţă de fitness, lift panoramic, lobby-bar într-un hol elegant, recepţie spaţioasă, o sală de conferinţe. Aspectul exterior este, deci, unul destul de plăcut la prima privire, însă şi ulterior impresia generală fiind una pozitivă.
Parcarea se întinde pe o laterală a hotelului, fiind destul de mare, însă insuficientă, având în vedere că hotelul era ocupat aproape în integralitate, de aceea mulţi turişti îşi aduseseră maşinile inclusiv pe aleea de intrare în hotel. Este gratuită, nepăzită, totuşi camere de luat vederi existau montate în câteva puncte esenţiale pentru monitorizare. Nu au fost probleme cu parcarea, deşi în fiecare zi am plecat cu maşina, la întoarcere nemaigăsind locul iniţial, niciodată nu am rămas pe dinafară.
Alte servicii pe care le oferă în sezon, după cum am găsit pe saitul hotelului, ar fi: un club al copiilor cu o discotecă pentru cei mici, aceştia fiind supravegheaţi de către personal profesionist, club de noapte (acces separat si izolare fonică bună), programe de animaţie pentru adulţi şi pentru copii, schimb valutar. Pentru alte detalii şi rezervări: koralhotel.com/ro
Acum turiştii se puteau delecta cu tenis de masă, biliard, darts, jocuri electronice, un alt aspect ar fi că animalele de companie de pana la 5 kg sunt acceptate în hotel, chiar am văzut câţiva turişti plimbând-şi căţeluşii din dotare.
De cum am ajuns, deşi ora oficială de check-in era 14,00, am intrat şi ne-au cazat imediat, revenindu-ne camera 307, situată la etajul al doilea. Recepţionera, foarte amabilă ca şi colegii săi din zilele următoare, ne-a înmânat foaia cu programul celor patru zile, explicându-ne pe îndelete tot ce era scris pe hârtie, detaliindu-ne regimul de masă şi cel al băuturilor. Cum în acea zi nu aveam şi masa de prânz inclusă, am întrebat-o dacă poate să ne spună unde am putea mânca preparate pe bază de fructe de mare şi ne-a recomandat cu căldură restaurantul Sirius, cel în formă de vapor (nu de staţiune;)), aflat pe malul mării.
Prima impresie de ansamblu şi amabilitatea arătată au constituit o primă notă bună pe care le-am acordat-o cu drag.
Camera şi baia
Singurele dăţi când am folosit liftul au fost atunci când am urcat, respectiv am coborât cu bagajele, în rest scara interioară, cu casa sa rotundă şi foarte largă a fost calea cea mai uşoară spre/dinspre cameră. La fel, holurile de acces către camere, în stânga, şi-n dreapta sunt spaţioase şi luminoase.
Camera în sine, este destul de mare, de cam 22 mp, la intrare te întâmpină holul, în stânga se intră în baie, iar drept în faţă pe întreg peretele este fereastra care conţine şi uşa spre balcon. Vederea am avut-o spre aleea din faţa intrării în hotel, mai frumoasă oricum pe lângă cea care dă în spate, balconul, deşi nu prea mic, neasigurând niciun pic de intimitate, fiind practic lipit în părţi de celelalte.
În cameră predomină tonurile de mov, roz şi galben, mobilierul fiind de tip nou, modern. Cele două paturi twin lipite, de parcă ar fi unul matrimonial, sunt aşezate imediat în stânga, de cum păşeşti în cameră. Sunt încadrate de noptiere şi veioze pe laturi, saltelele sunt foarte confortabile, iar perne şi pături de rezervă se găsesc în dulap. În cealaltă jumătate, pe-o parte se află zona de relaxare cu fotoliu extensibil şi un corp gen măsuţă etajată unde poţi „sprijini” orice, pe cealaltă un birou cu scaun, în dreptul său fiind televizorul cu ecran plat de mărime considerabilă. Programe la tv erau doar câteva, nici unul în limba română, doar în germană şi poloneză, după cum probabil, sunt majoritatea turiştilor din sezon. Aparatura era completată şi cu minibar, fără să găsim ceva în el. :)) Încălzirea s-a făcut centralizat, prin sistemul de aer condiţionat, temperatura interioară putând fi reglată prin termostatul montat pe perete. Am avut chiar şi telefon fix, ce stătea cuminte pe una dintre noptiere.
Pe jos, mocheta, în aceeaşi nuanţă de mov cu mobilierul, era plăcută la atingere şi atât de curată, că puteai călca pe ea fără papuci. Spre baie, pe hol, aveam un dulap încăpător, cu rafturi pe o parte (acolo era şi seiful, dar nu l-am folosit), pe cealaltă parte, bară cu multe umeraşe, dar fixe, pentru a nu putea fi subtilizate. Faţă în faţă cu dulapul, aveam o oglindă mare, foarte utilă şi cuierul în care se puteau agăţa multe haine şi mai sus, şi mai jos. Ciudăţenia camerei era o uşă blocată care, cred că, dădea în camera alăturată. La început am fost circumspectă în privinţa siguranţei, dar s-a dovedit a fi doar o temere.
Baia, şi ea foarte curată, este destul de spaţioasă, dotată cu uscător de păr. Nu este prevăzută cu cabină de duş, dar există o bordură înaltă care desparte locul de spălat de restul băii şi o perdea foarte eficientă, aşa încât apa nu pătrundea deloc pe pardoseala din baie. Obiectele sanitare sunt bine întreţinute, cu aspect de nou. Prosoapele pufoase erau agăţate pe suportul special, am găsit consumabile precum hârtie igienică, săpunele, sticluţe mici cu gel de duş şi altele cu şampon. Instalaţiile au funcţionat impecabil, curăţenie s-a făcut o dată. Din informaţiile de pe uşă am aflat că lenjeria şi prosoapele se schimbă de două ori pe săptămână în timpul sezonului.
Masa: All-inclusive light
Regimul de masă a fost descris foarte bine în oferta primită pe e-mail, aceeaşi cu cea înmânată la recepţie, însă cum aveam tot timpul impresia că-mi scapă mie ceva din cauza preţului mic, pentru a nu avea surprize majore la faţa locului, am căutat informaţii despre ce înseamnă acest concept. Am aflat că all-inclusive light înseamnă acel tip de all-inclusive ce nu cuprinde băuturi alcoolice, dar nu se potrivea, căci în descrierea primită erau prevăzute şi băuturi alcoolice, e drept din cele locale: rakia, gin, vodka, bere draught, vin roşu, rosé. Cele nealcoolice sunt reprezentate de sucuri de fructe de două feluri care, parcă erau de la dozator, apă plată.
Toate mesele au fost în regim bufet, vecinii noştri, un cuplu din Constanţa cu care ne-am împrietenit, ne spuneau că, din experienţa lor mai bogată în vacanţe all-inclusive, acel “light” înseamnă că hotelierul nu oferă o diversitate prea mare a felurilor de mâncare. Mie mi s-a părut că erau destule, dar este strict părerea mea. Curăţenia era impecabilă şi bine întreţinută în restaurant, vesela pusă la dispoziţie, fără reproş, din acest punct de vedere.
Micul-dejun, foarte bogat, punea la dispoziţie mezeluri cu vreo trei feluri de salam, şuncă de asemenea, brânzeturi, caşcaval, măsline, roşii, castraveţi, ceapă verde. În plus, omletă (foarte gustoasă), crenvurşti, bacon prăjit, unt, gemuri, miere, cereale de multe feluri, iaurt, etc., în zilele de Paşti, au fost şi ouă roşii. Pâinea era în câteva sortimente: albă, neagră, integrală, cu seminţe, chifle calde cu mac şi susan. Fructe precum banane, mere şi portocale au fost prezente la toate mesele zilei, la fel prăjiturele (mini-choux-à -la-crème erau delicioase) şi fursecuri, diferite tot timpul, cozonac în zilele de sărbătoare. Toate aveau gust, cel puţin roşiile mi-au plăcut tare mult, nu seamănă cu cele de pe la noi. Nimeni, oricât de pretenţios ar fi fost, nu ar fi putut afirma că nu a găsit ceva pe plac să mănânce. De băut: ceai de multe feluri, cafea la filtru, cafea solubilă, lapte cald, lapte rece, apă plată, sucuri.
Prânzul şi cina semănau foarte bine între ele căci ofereau câte două feluri de ciorbă (ba, de peşte, ba supă-cremă de linte, ba de miel, ba de perişoare, ba de legume), salate pe post de aperitiv sau de “însoţitor”, de toate sortimentele: bulgărească, grecească, de vinete, de sfeclă roşie, de crudităţi, de varză albă, etc. Felul principal era reprezentat de o panoplie întreagă de preparate pe bază de carne de toate tipurile (pui, porc, peşte, miel), gătită, ca atare, sub formă de friptură la cuptor, sau cu legume, în mâncăruri diverse. Toate arătau foarte bine şi foarte gustoase, referindu-mă la cele pe care le-am încercat eu. Mai erau paste, garnituri de cartofi la cuptor, cartofi prăjiţi, legume gratinate, oricum am avut variante suficiente din care se putea alege. Din punct de vedere cantitativ, totul era la discreţie, fără limită, doar putere de … mâncat să fi avut!
Programul special de Paşti a constat în câteva caracteristici: faptul că în noaptea de Înviere, la miezul nopţii turiştii au fost întâmpinaţi în holul hotelului, după ce s-au întors de la slujbă, cu ouă roşii, cozonac, vin roşu şi vorbe bune de la stafful hotelului, cină festivă în seara de Paşti. Tot atunci a fost invitat un DJ, respectiv DJ Biso Boy care a “mixat” pentru noi muzică românească pe ale cărei acorduri imediat au ieşit la dans aproape toţi turiştii. A mai susţinut un spectacol de dansuri populare locale un ansamblu pe nume “Rodina” alcătuit din două perechi de tineri foarte pricepuţi care au antrenat în jocurile lor şi tineri de-ai noştri, sprinţari tare.
Copiii s-au bucurat în fiecare zi în cadrul clubului de animaţie dedicat lor de diverse activităţi, inclusiv cele de colorat ouă din plastic.
Singurul dezavantaj al cazării, din punctul meu de vedere a fost faptul că în cameră nu era wi-fi, doar în houl recepţiei şi lobby. Însă acest aspect putea fi remediat contra cost pentru dependenţii de gadgeturi care ar fi vrut şi în cameră semnal.
Concluzie
Nu sunt nici pe departe o cunoscătoare de Bulgaria, aşa cum mi s-a spus că mă pretind, nu sunt nici pe departe consumatoare de all-inclusive, dar ţinând cont de pachet, raportul calitate/preţ a fost excelent. Pot să spun că mi-a plăcut, a fost o experienţă agreabilă, diferită faţă de celealte sărbători pascale petrecute în familie. Pentru noi a fost din nou un prilej de explorat zona, în general neplăcându-ne să stăm prea mult doar într-un singur loc! Recomand hotelul, are personal serviabil şi amabil, este foarte curat, un loc în care te simţi cu adevărat bine!
Vă rog, ataşaţi următorul videoclip:
https://www.youtube.com/watch?v=i0G3_qncthg
Trimis de irinad in 02.05.17 21:45:59
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
24 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (irinad); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
- sait oficial al acestei destinații:
- Coordonate GPS: 43.23017310 N, 28.00531360 E - CONFIRMATE
ECOURI la acest review
24 ecouri scrise, până acum, la acest articol
@irinad:
Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).
===
Te-am ruga să (re)verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)
@irinad:
Ma bucur ca ai avut o vacanta frumoasa de sarbatori in Bulgaria. Cred ca e greu sa o cunosti perfect, obiceiurile si conditiile de cazare difera de la o zona la alta, asa ca e greu sa devii expert. Și oamenii sunt diferiti, ca si la noi de altfel. Oricum tu ai ceva trasee pe drumurile frumoase si mai putin umblate ale vecinilor. Ghinionul nostru, sau poate avantaj, ei tot scot la lumina sate vechi frumoase cu care ne atrag. Abia astept sa le calc iar granita.
@irinad: Frumos hotel, draguta camera, interesanta superoferta, cred si eu ca a meritat drumul pana acolo, zona e frumoasa, mai ales Nesebarul de alaturi. Felicitari pentru vacanta petrecuta, am vazut descrierea ei mai devreme.
Nu te pretinzi expertă în Bulgaria, chiar EȘTI. Irina dragă
@webmaster45: Da, e bine!
@elviramvio: Da, vacanţa de Paşti a fost frumoasă, atât de frumoasă că am recidivat şi de 1 Mai , dar în altă zonă a Bulgariei.
În privinţa faptului cât de bine cunoşti un lucru, totul mi se pare a fi foarte relativ, ţine de cât ţi se pare ţie că ştii despre acel ceva, altuia, despre acelaşi lucru, i se poate părea că nu ştii mai nimic. E vorba de simţul măsurii, cu alte cuvinte.
Şi nimeni nu deţine adevărul absolut!
Bulgaria a intrat în atenţia mea mai abitir, doar de vreo doi ani, însă recunosc că mă impresionează plăcut din ce în ce mai mult, chiar şi în zonele considerate a fi mai puţin turistice. Şi oamenii, la fel, îmi par din ce în ce mai ospitalieri, mai amabili.
Mulţumesc de vizită şi ecou!
@calatorul: Mulţumesc, da, a fost destul de bine, o vacanţă reuşită atât din punct de vedere al cazării, cât şi din punct de vedere al zonei foarte ofertante. Aici am o mică observaţie, în sensul că Varna este alături, Nessebarul fiind mai la sud, lângă Sunny Beach.
Vizitele tale îmi fac întotdeauna plăcere, m-ai obişnuit cu vorbe frumoase pe care eu le voi aprecia mereu!
Vacanţe plăcute îţi doresc să ai, oriunde te decizi să mergi anul acesta!
@Carmen Ion: Mulţumesc mult Carmen, eşti prea drăguţă cu mine!
Incantata, ca de fiecare data cand citesc ceva sub semnatura ta!
Votat cu mare placere!
Personal, nu am fost cazata la acest hotel, dar am fost in vizita, (dar ne. a placut ce am vazut) prietenii nostri fiind cazati avolo, noi eram cazati la Sirius Beach (dezastru)...
Sunt o maaare iubitoare de Veliko, Arbanasi, Tryavna... iar de pe langa mare, ador Svety Vlas... imi pare rau ca sunt mai mereu pe fuga si nu gasesc timp sa (de) scriu... asa ca...
Multumesc!
Calatorii frumoase in continuate la vecinii nostri bulgarici, care din ce in ce ma fascineaza mai mult... ????????????
@irinad: Bună recomandarea ta, este o obtiune de luat în seamă pe viitor, mai ales că mie mi-a plăcut tare mult micuța stațiune.
Eu am avut o experiență cu acest light, în Nisipuri, concept pe care soțul meu nu l-a agreat, însă mie mi-a convenit pentru că era mâncare mai puțină dar bună, ne-a oferit posibilitatea de a "vizita" terasele din zonă.
@daf434: Eu îţi mulţumesc foarte mult, mă bucur că eşti în asentimentul meu şi confirmi ceea ce am scris! Acum când ţi-am citit ecoul şi făcând legătura cu ce au mai scris şi alţi colegi despre experienţa lor privind vacanţa de Paşti, îmi dau seama că am fost extrem de norocoşi, deşi am fost cam neîncrezătoare.
Îmi place să constat că avem locuri care ne plac deopotrivă la vecinii noştri bulgari. Totuşi, poate te mai gândeşti şi-ţi faci un pic de timp să scrii şi tu despre locurile vizitate, întotdeauna vreau să văd şi părerile altor colegi.
Şi eu îţi doresc vacanţe frumoase în Bulgaria, sau oriunde vrei să ţi le petreci!
Mi-a făcut plăcere că m-ai vizitat!
@daf434:
”noi eram cazati la Sirius Beach (dezastru)...
Ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.
Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.
În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc)
Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII (se deschide într-o fereastră nouă)
@irinad: Felicitari pentru review, il asteptam, ca intotdeauna foarte complex si detaliat!
Citindu-l mi-ai facut o pofta de plecare de numai, numai... parca nu mai am rabdare pana pe 5 iunie cand avem rezervare la Sunny Beach...
Foarte utila informatia cu animalele de companie, un hotel si o statiune pe care nu am avut ocazia sa le bifez si care sunt demne de luat in seama.
Multumesc!
Vacante placute si reusite in continuare!
@krisstinna: Te așteptam și iată că ai venit pe la mine! Ca întotdeauna, mă bucur foarte mult că îmi treci pragul!
Din nou, constat că am avut baftă în această minivacanță de Paști, acum când îmi scrii că experiența voastră privind acel all-inclusive light nu a fost cea mai agreabilă variantă, însă pentru noi a fost chiar bună, mâncarea fiindu-ne pe plac.
Mulțumesc pentru ecou, o zi frumoasă îți doresc!
@rommys: Mulțumesc pentru aprecieri, da, știu că eram datoare cu articolul despre cazare, dar fiind cam mult pe drumuri în ultimul timp, am întârziat. Uite că informația cu privire la animalele de companie e binevenită, mi-am amintit imediat că tu ai unul chiar frumos și cochet!
A fost o mică vedetă la Slănic!
Și eu îți doresc să ai o vacanță minunată la Sunny Beach și multe altele unde dorești să ți le petreci!
Mă bucur că m-ai vizitat! O zi frumoasă!
@irinad: Asa este, multumesc pentru precizare, confundam Sf. Constantin si Elena cu Elenite de langa Sunny Beach, fara sa vad ca relatarea este postata la Varna nord. Intre Balcic si Varna nu am fost decat in Albena si la Nisipuri, dar daca e asa aproape de noi am sa fac un popas mai atent in zona, acum ca am si informatii bogate la indemana. Multumesc si vacante frumoase pe mai departe!
@irinad: Chiar daca nu ai asteptari atunci cand mergi undeva nici nu-ti doresti sa gasesti dezastru pentru a-ti strica cheful de tot. Insa daca nu ai asteptari si de iesit iese peste, e cu atat mai bine. Pozele sunt sugestive si ma bucur ca a iesit bine.
Mie inca mai imi place Bulgaria iar mica vacanta de 1 Mai (cu o zi in Bulgaria) alaturi de prieteni a fost minunata.
Felicitari, votat cu mare drag.
@mishu: Și nouă ne place Bulgaria încă, de aceea am mers în vacanță chiar și în weekend-ul prelungit de 1 Mai, nu în stilul celei de Paști, ci așa cum obișnuiam înainte. E o țară cu locuri frumoase, cu oameni primitori, care te fac să te simți bine atunci când îi vizitezi. Nu în ultimul rând, e ceva mai ieftin decât pe la noi, așa încât, de multe ori e mai tentantă o vacanță acolo.
Mulțumesc pentru vizită, ecou, mă bucur că ai trecut pe la mine!
O zi frumoasă îți doresc!
Ma bucur si eu ca v-ati simtit bine, cum-necum bulgarii reusesc sa aduca atatea mii de romani pe litoralul lor.
Castiga mai putin dar sigur.
@marius gaudi: Aşa este, asta înseamnă să te pricepi să atragi turiştii. Gând la gând, căci şi eu trăsesem aceeaşi concluzie imediat ce-ţi citisem articolul, după cum ai văzut, nu m-am putut abţine şi ţi-am scris imediat.
Mulţumesc de vizită, ecou şoi vot!
O seară frumoasă şi vacanţe minunate şi de acum încolo!
@irinad: Buna ziua. Imi spuneti si mie va rog Cina Festiva a fost cu tinuta? Trebuie sa ii iau sotului costumul? Mergem si noi anul acesta de Paste.
@biancae: Nu, n-a fost nimic impus, doar că evenimentul în sine ne-a determinat la o ținută care nu era sport, în niciun caz. Am văzut şi turişti îmbrăcați de gală, dar şi casual. Fiecare, cum a dorit să abordeze petrecerea.
Să aveti vacanță minunată!
@irinad: Buna.
M-ar ajuta foarte mult câteva detalii im plus... Am vrea sa petreceam Paștele aici
Suntem 2 adulti+2 copii (2ani/8ani).
Singurele nelămuriri sunt in privința mesei, părerile fiind mai. mult contra. Nu suntem pretențioși mai alea ca costurile sunt foarte mici, însă am nimerit odata la un hotel unde pur si simplu nu aveai ce mânca (Hotel Central).
În pozele dvs observ 4 feluri de mâncare pt felul principal, mezeluri extrem de putine, fructe-2 goluri, desert câteva fursecuri. Atat apare si acolo? , sau a-ti pozat doar o parte? .
Nu exista ouă, omletă, cașcaval la micul dejun?
La masa de prânz se servesc doar 4 feluri de mâncare + supe?
Cina este slab variata?
@lilicoza: După cum ai observat, impresiile mele sunt mai vechi, de acum doi ani, după părerea mea ar fi necesar să vezi altele mai recente, e posibil ca @micutzu să te ajute cu informaţii mai actuale.
Desigur că mâncarea ce ne-a fost pusă la dispoziţie nu era doar cea care apare în cele câteva fotografii ale mele, în articol am scris mai pe larg despre preparatele şi alimentele de la mese. Noi am fost foarte mulţumiţi, e drept nu suntem foarte pretenţioşi, dar nici nu ne mulţumim chiar cu orice.
Trebuie întotdeauna să corelezi preţul plătit cu ceea ce ţi se oferă în acel preţ şi la ce calitate, nu poţi avea pretenţii ridicate atunci când costurile sunt foarte mici.
În niciun caz nu s-a pus problema că nu am fi avut ce mânca aşa cum spui că ţi s-a întâmplat la Hotel Central.
Dacă îşi vor păstra standardul de acum doi ani, nu trebuie să-ţi faci griji că veţi flămânzi pe-acolo.
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Aug.2018 Hotel Koral Sf Constantin si Elena — Alternativa perfecta — scris în 28.01.19 de micutzu din PITEşTI - RECOMANDĂ
- Jul.2016 Cazare cu peripeții — scris în 16.09.16 de yones din BUCUREşTI - RECOMANDĂ