ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 22.06.2014
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 20.02.12
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
MAY-2014
DURATA: 4 nopți
familie cu copii
5 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
60.00%
Către satisfăcător
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
88.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 45 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 14 MIN

1 Mai 2014 la Kalina Palace - Vacanţă în Balcani

TIPĂREȘTE

N-aş fi ales niciodată Tryavna pentru câteva zile de vacanţă dacă în toamna trecută n-aş fi mers într-o excursie la Starazagorski Bani. Pare a nu avea nici o legătură... La întoarcerea spre Bucureşti, ghidul nostru bulgar a făcut un ultim popas la Tryavna. Niciun turist din grupul nostru nu vizitase acest orăşel pitoresc situat la doar 20 40 km. de Veliko Târnovo într-un cadru natural splendid, la poalele Munţilor Balcani, pe valea râului Drianovska.

Cele câteva ore petrecute în oraş ne-au convins, pe mine şi pe soţul meu, că merită să revenim împreună cu toată familia. De altfel, ghidul care organizează frecvent astfel de excursii în Bulgaria ne-a spus că Tryavna este unul dintre locurile din care cu greu reuşeşte să-i urnească pe turişti pentru a pleca mai departe. Oraşul vechi cu monumente, muzee, clădiri conservate din perioada Renaşterii Naţionale Bulgare, cu prăvălii, restaurante şi cafenele care te îmbie la orice pas, are un farmec aparte care merită descoperit pe îndelete.

La scurt timp după întoarcerea din excursie, după ce ne-am sfătuit cu restul familiei, am făcut rezervare pentru cinci nopţi la hotelul Kalina Palace pentru începutul lunii noiembrie. Am optat pentru un pachet care include 4 nopţi de cazare cu mic dejun plus o noapte gratis, o cină la restaurantul hotelului, parcare gratuită, acces la piscina interioară, saună, fitness, 20% reducere la bar şi restaurant. Am ales camere duble superioare cu vedere spre oraş şi preţul pachetului fost de 90 euro de persoană. Am făcut rezervarea prin intermediul agenţiei de turism la care apelăm de mulţi ani pentru vacanţe în Bulgaria, am achitat integral dar... n-am mai ajuns toamna trecută la Kalina Palace. Cu câteva zile înainte de plecare au intervenit schimbări în programul familiei şi am fost nevoiţi să amânăm vacanţa la Tryavna pentru o dată pe care urma să o stabilim ulterior cu agenţia de turism şi conducerea hotelului.

Am reuşit să ne luăm o scurtă vacanţă abia de 1 Mai 2014! Am plecat pe 30 aprilie după amiaza, ne-am întors acasă pe 4 mai. Am renunţat la ziua gratuită inclusă în preţul pachetului dar îndelung amânata vacanţă a fost pe pe placul întregii familii aşa că nu mai contează...

Hotelul Kalina Palace este construit cu fonduri europene, la înălţime, pe unul dintre dealurile ce înconjoară oraşul vechi. Fiind cel mai mare şi mai modern hotel din oraş, aici se organizează conferinţe, team building-uri şi alte evenimente care presupun participarea unui număr mare de persoane.

Adresa hotelului este Strada Panorama nr. 15 şi întradevăr din această parte a Tryavnei ai parte de cea mai spectaculoasă panoramă asupra zonei vechi a oraşului iar în zilele senine se văd în zare Munţii Balcani până departe, spre Pasul Shipka. Hotelul Kalina Palace este situat la marginea unei păduri de pin, lângă un hotel mai vechi numit chiar Panorama. Un pic mai sus, în capătul străzii, se află Complexul turistic Brashlyan din care fac parte mai multe căsuţe de vacanţă risipite în pădurea de pini şi o vilă cu restaurant şi terasă.

Distanţa dintre hotel şi oraşul vechi-locul cel mai vizitat de turiştii care vin în Tryavna-pare mare la prima vedere. Nu recomand să mergeţi cu propria maşină în centrul oraşului. Partea veche a Tryavnei este zonă pietonală şi va trebui să lăsaţi maşina în parcarea amenajată în faţa Primăriei. Dacă parcurgeţi la pas străduţele pitoreşti veţi ajunge la un moment dat destul de aproape de Kalina Palace, apoi veţi fi nevoiţi să vă întoarceţi în parcare. Chiar nu merită...

Veţi descoperi singuri treptele care scurtează mult drumul, astfel încât până în centrul vechi nu faceţi mai mult de 15 minute în pas lejer. Dacă vă hotărâţi să coborâţi pe jos în oraş, nu ieşiţi din hotel prin recepţie! Hotelul fiind construit în pantă, accesul în recepţie se face (cam ciudat) din parcare, prin spatele clădirii. Deasupra recepţiei sunt trei etaje, parterul şi alte trei etaje fiind sub nivelul recepţiei. Nu ştiu dacă reuşesc să ma fac înţeleasă, sper ca pozele să fie mai de folos decât explicaţiile mele. Coborâţi cu liftul (desigur dacă nu aveţi camera chiar la parter) până la parter şi ieşiţi din hotel pe lângă piscină. Nu uitaţi că bulgarii consideră parterul nivelul 1 al clădirii! Dacă ieşiţi pe la recepţie va trebui să înconjuraţi hotelul şi grădina şi să coborâţi o pantă destul de abruptă. Nu este nicio problemă, sunt trotuare în stare foarte bună pe marginea şoselei dar este de preferat să nu ajungeţi deja obosiţi în oraşul vechi.

Ieşind pe lângă piscina acoperită ajungeţi în grădina din faţa hotelului. Coborâţi câteva trepte spre locul de joacă pentru copii şi veţi vedea o portiţă din lemn care vă scoate în drumul spre oraş. Noi am stat în corpul principal al hotelului, cu recepţia şi piscina. Lipit de acesta este un corp de clădire mai mic în faţa căruia este o altă scară care coboară în şoseaua principală. Nu o recomand decât celor cu condiţie fizică foarte bună (în niciun caz copiilor mici), este foarte abruptă, are multe trepte şi nu are bară de sprijin.

Chiar în faţa hotelului este o pensiune nouă la care se făceau ultimele finisări, posibil acum să primească deja turişti. În spatele pensiunii se vede un bloc de locuinţe mare, recent renovat. Pe lângă bloc sunt scările care scurtează mult din drum, apoi strada vă duce spre o mică intersecţie în care veţi găsi un magazin alimentar foarte bine aprovizionat cu produse de bună calitate, variate, la preţuri rezonabile. Nouă ne-a fost de folos acest magazin, de aici puteţi cumpăra tot ce vă trebuie: apă, bere, sucuri, fructe, legume, lactate, mezeluri, compoturi, prăjituri, salate, îngheţată... De încercat neapărat: iaurtul din lapte de bivoliţă, oaie, capră sau vacă, ambalat în borcane din sticlă şi compotul de piersici. Una dintre mesele zilei poate fi” rezolvată” foarte uşor şi mai ales, ieftin!

Treceţi şoseaua şi linia de cale ferată şi sunteţi la doi paşi de Uliţa Slaveykov, zonă arhitecturală protejată cu case vechi de mai bine de două secole. Venind dinspre Kalina Palace veţi ajunge pe la mijlocul Uliţei Slaveykov, aproape de Starata Loza, o mehana cu mâncare delicioasă şi de cel mai vizitat muzeu din oraş, Casa Daskalov.

Dacă vreţi să evitaţi scările urmaţi şoseaua principală care coboară în oraş şi veţi ajunge în cel mult 25-30 minute în Uliţa Slaveykov. Prima reacţie a mamei mele a fost de dezamăgire: “Numai dacă zbor ajung de aici până jos, în centru!” Apoi am văzut taxiurile comandate de alţi turişti cazaţi în acelaşi hotel cu noi şi ne-am gândit că ar putea fi o soluţie bună... În cele din urmă am urcat şi am coborât cu toţii pe jos (şi pe scări şi pe drumul mai lung), ne-a făcut chiar plăcere şi ne-a prins bine mişcarea!

Revenind la hotel... Am spus deja că recepţia este la nivelul şoselei dar de fapt la etajul 5 al clădirii, astfel încât la început am fost cam dezorientaţi! La acelaşi nivel cu recepţia sunt barul şi restaurantul în care se serveşte şi micul dejun. Restaurantul şi holul recepţiei au ferestre mari cu vedere splendidă spre oraşul vechi. Sunt mai multe lifturi, silenţioase şi rapide astfel încât n-am aşteptat la lift nici atunci când au fost foarte mulţi turişti în hotel.

Am ajuns la Kalina Palace în jurul orei 17, pe 30 aprilie. Nu mai erau alţi turişti la recepţie, majoritatea au sosit a doua zi după prânz. Am primit imediat cartelele magnetice de la camere, cartele pentru sala de fitness, cupoane pentru cina gratuită şi pentru reducerea de 20% la bar şi restaurant. Recepţionerii par mai puţin obişnuiţi cu turiştii străini, nu se decurcă prea bine în engleză dar n-am avut probleme... Majoritarea turiştilor care vin la acest hotel şi în Tryavna în general sunt bulgari, am întâlnit în hotel o singură familie de români, tineri cu copil mic. În centrul vechi am mai văzut grupuri de turişti români şi nemţi dar Tryavna pare a fi unul dintre locurile de vacanţă preferate de bulgari. Cea mai mare parte a turiştilor străini se opresc la Veliko Târnovo şi Arbanassi, la mică distanţă de Tryavna.

Noi am achitat contravaloarea pachetului de servicii din ţară dar pentru rezervările făcute direct la hotel plata se poate face, în numerar sau cardul, la recepţie. N-am văzut bancomat în hotel dar sunt destule în zona veche a oraşului.

Am primit camere alăturate la etajul 4, chiar sub recepţie! După prima noapte petrecută la Kalina Palace ne-am minunat de liniştea deplină, ne-am trezit odihniţi şi dornici să pornim la plimbare prin oraş. Erau puţini turişti în hotel dar în cursul zilei de 1 Mai s-au ocupat toate camerele. Ei, în seara următoare a început distracţia... Dar nu pentru noi... Aveam impresia că deasupra camerelor noastre se desfăşura un concurs pentru elefanţi! Nedumeriţi şi iritaţi am pornit prin hotel să vedem ce se întâmplă. O mulţime de copilaşi între 3 şi 10 ani se fugăreau prin recepţie ţipând precum indienii! Părinţii asistau liniştiţi la spectacol, stând de vorbă în faţa unui pahar... Recepţionerul părea total neajutorat... Am sperat că vor obosi! Dar nu, rezistenţi frate, nu glumă! Cursele au continuat până la miezul nopţii, cei mici au plecat în sfârşit la culcare... Nu ne deranjează joaca şi ţipetele celor mici, pot face ce vor cât e ziua de mare dar seara după ora 10 încep să mă scoată din sărite... Nu, n-am uitat cum e să ai copil mic, şi al meu o fi deranjat cu siguranţă dar măcar seara încercam să-l potolesc. După ce copiii au încetat cursele s-au auzit încă mult timp tot felul de zgomote de parcă cineva muta mobila. Nu mai era vina turiştilor, oamenii stăteau liniştiţi de vorbă la bar dar de câte ori cineva mişca scaunul pe gresie te zgâria pe creieri. Izolarea fonică este foarte proastă, ar fi necesară măcar o mochetă în zona cu măsuţe şi scaune, ar atenua mult din zgomote. De la bun început n-au fost inspiraţi, sub recepţie şi restaurant se puteau amenaja săli de conferinţe, camera de joacă pentru copii, sala de fitness, orice dar nu camere destinate turiştilor. Până la urmă, am dormit prima noapte foarte bine şi următoarele trei nopţi, mai mult după miezul nopţii... Am compensat prin o oră-două de somn după amiaza şi pot să spun că ne-am întors acasă odihniţi şi relaxaţi în ciuda tropăielilor nocturne. Dacă nu am fi primit camerele de sub recepţie nu am fi avut probabil nicio obiecţie legată de liniştea din timpul nopţii! Sau dacă vacanţa noastră ar fi fost într-o perioadă mai puţin aglomerată... În orice caz, dacă vom reveni la Kalina Palace nu vom accepta sub nicio formă camerele de la etajul 4, situate sub recepţie şi restaurant!

Am început cu nemulţumirile, urmează acum partea pozitivă... Camere sunt plăcute, decorate în nuanţe calde de bej, spaţioase, luminoase, cu mobilier nou, LCD, minibar. Nu este niciun program TV în limba română dar nici nu ne-am aşteptat având în vedere că turiştii români sunt puţini. Eu nu i-am simţit lipsa... Instalaţia modernă de climatizare pare a fi eficientă, noi am folosit-o puţin seara pentru a încălzi camera. Este singura sursă de încălzire a hotelului şi m-am întrebat dacă iarna o fi suficient de cald... Paturile separate le-am alăturat cu uşurinţă iar fotoliul extensibil se poate transforma în pat suplimentar.

Balcoanele mari, cu măsuţă şi scaune comode, sunt un excelent loc de relaxare, priveliştea către grădină, oraşul vechi şi versanţii împăduriţi care înconjoară Tryavna fiind minunată. Având în vedere că hotelul are piscină ar fi util un uscător de rufe pe balcon pentru prosoape şi costume de baie.

N-am nicio obiecţie legată de băi-decorate cu gust, instalaţii noi, perfect funcţionale, uscător de păr, prosoape albe, de bună calitate schimbate zilnic, cosmetice (gel de duş, şampon, săpun) şi hârtie igienică înlocuite în fiecare zi.

Am fost mulţumiţi de cameriste. Sunt comunicative, amabile, harnice, curăţenia din cameră şi baie este ireproşabilă. Kalina Palace este unul dintre cele mai curate hoteluri în care am stat, mă refer nu numai la camere dar şi la holuri, recepţie, restaurant, piscină... La fel sunt şi spaţiile exterioare: grădinarul tundea iarba, îngrijea florile, n-am văzut muc de ţigară sau hârtiuţă pe jos!

Recomand camerele cu vedere spre oraş, sunt un pic mai scumpe decât cele cu vedere spre spatele hotelului dar pe lângă frumuseţea peisajului veţi avea parte şi de mai multă linişte. Cu condiţia să nu acceptaţi camere sub recepţie şi restaurant... Pe partea dinspre parcare sunt montate ventilatoare care fac foarte mult zgomot pe tot parcursul zilei.

Restaurantul în care se serveşte micul dejun (între orele 8-10) este spaţios, sunt suficiente locuri chiar şi atunci când hotelul este plin. Dacă prinzi o masă la geam priveliştea este atât de frumoasă încât nu prea mai interesează ce mănânci. Te-ai mulţumi să bei o cafea şi să te uiţi pe fereastră...

Micul dejun ar putea fi mult îmbunătăţit. Am apreciat faptul că produsele care se termină se înlocuiesc imediat, ospătarii sunt activi şi amabili dar bucătarii ar trebui schimbaţi sau “antrenaţi”! Mă întreb cum se poate ca un bucătar de meserie să nu fie în stare să facă omletă (mai mult crudă) sau ouă ochiuri (nefăcute pe faţă şi arse pe dos)... Sau de ce costiţa şi cârnăciorii prăjiţi erau reci...

Dar cum orice părere este subiectivă, cei cinci membri ai familiei mele au catalogat micul dejun cam aşa: tata şi soţul meu (cuminţi şi puţin pretenţioşi) - bun! eu şi mama (sclifosite şi cârcotaşe) - mediocru! ; fi-meu (un adolescent fără ifose dar cu fixurile inerente vârstei) - slăbuţ, mamă eu ce mănânc?!

Lăsând gluma la o parte, găseşti sigur ceva care să-ţi fie pe plac, dar se poate mai bine! Omleta şi ochiurile le-am tăiat de pe listă împreună cu costiţa şi cârnăciorii dar puteai alege: mezeluri bunicele, brânză şi caşcaval de bună calitate, crenvurşti, ouă fierte, unt, măsline (sărate rău), roşii, ardei, castraveţi, trei feluri de dulceaţă, miere, cereale, mere, portocale şi grefuri. Cozonacul, baclavaua şi cornuleţele erau proaspete dar nu grozave... Iaurtul-foarte bun dar am preferat să beau ayran (doar la Duni am mai avut ayran la micul dejun în Bulgaria). Cafea (bună), ceai, lapte, cacao, suc, apă plată... cam atât despre micul dejun. Eu am reuşit să combin produse de calitate bună: brânză telemea, caşcaval, ou fiert, şuncă, unt, dulceaţă, miere, legume, fructe. Alături de un pahar de ayran şi o ceaşcă de cafea a fost suficient!

În ceea ce priveşte reducerea de 20% la bar şi restaurant... Nu recomand restaurantul hotelului: se aşteptă mult până vine comanda chiar dacă sunt puţini clienţi, mâncarea nu este prea bine pregătită iar preţurile sunt mai mari decât la restaurantele din centrul vechi, cu tot cu aşa zisa reducere de 20%! După două încercări nereuşite la Kalina Palace am mâncat la „vecini”, la restaurantul Vilei Brashlyan şi în centrul vechi la Starata Loza. Recomand ambele restaurante-atmosferă plăcută, servire rapidă, porţii mari, mâncare gustoasă, preţuri rezonabile.

Cina inclusă în preţ la restaurantul hotelului Kalina Palace a fost însă o surpriză plăcută. În seara respectivă era organizată o masă festivă şi pe lângă grupul organizat am avut parte şi noi de muzică, de servire promptă şi mâncare bună. Am avut de ales dintr-un meniu special între 4 tipuri de salată, 4 feluri principale cu garnitură şi un pahar de apă, suc sau vin.

Piscina interioară este curată, cu apă destul de caldă, de dimensiuni medii. Programul este între orele 10-19 şi este supravegheată în permanenţă. Prosoape pentru piscină, colaci şi aripioare pentru copii veţi primi chiar de la supraveghetorul piscinei. Halatele de baie se obţin de la recepţie-sunt halate de bună calitate, din prosop de bumbac dar şi halate foarte proaste dintr-un material sintetic ce nu absoarbe apa. Fiecare cu norocul lui... Când vremea este caldă se scot şezlongurile afară şi se face plajă în grădina hotelului.

Intrarea în sala de fitness se face cu ajutorul cartelei magnetice speciale primite de la recepţie odată cu cartela de acces în cameră. Băiatul meu s-a declarat mulţumit, mi-a spus că sala este bine dotată, cu aparate noi şi de bună calitate. I-a plăcut sala, piscina i s-a părut prea mică pentru înot când a fost asaltată de copilaşi.

Ce-ar mai fi de spus... Turiştii cazaţi în hotelul Kalina Palace beneficiază gratuit de internet wireless de mare viteză, amănunt nesemnificativ pentru mine atunci când plec în vacanţă dar de maximă importanţă pentru aripa tânără care n-a avut nimic de cârcotit din acest punct de vedere.

Pentru cei mici există sală de joacă şi animatori, programul fiind afişat zilnic pe un panou la recepţie. Există şi loc de joacă în grădina hotelului.

Important pentru turiştii care nu au cu cine lăsa prietenul necuvântător în timpul vacanţei (eu îi sunt recunoscătoare vecinei mele care are grijă de câine şi pisică atunci când plecăm cu toţii de acasă): la Kalina Palace sunt bineveniţi căţeii! Camerele pentru turiştii însoţiți de animalul de companie sunt la parter, cu terasă şi ieşire directă în curte pentru a nu fi nevoiţi să treacă prin spaţiile interioare comune.

În concluzie, Kalina Palace este un hotel nou, frumos, curat care merită o notă foarte bună pentru camere, piscină, grădină şi o notă mică pentru restaurant. Dacă aş reveni... Da, dacă aş avea mai multe zile libere aş alege acelaşi pachet de 5 zile,dacă ar fi posibil într-o perioadă mai puţin aglomerată. Pentru o zi-două aş prefera însă una dintre pensiunile cochete şi mult mai ieftine situate chiar în centrul Tryavnei.

Aerul curat de munte, atmosfera de vacanţă, plimbările prin oraşul vechi, restaurantele cu mâncare delicioasă şi cafenelele tradiţionale cu dulciuri de casă şi cafea la nisip ne vor readuce cu siguranţă la Tryavna. Dacă vă hotărâţi să petreceţi mai multe zile în oraş şi nu aţi vizitat până acum această regiune frumoasă din Bulgaria puteţi face scurte excursii la Veliko Târnovo şi Arbanassi, Complexul etnografic Etar (8km. sud de Gabrovo), Mânăstirea Dryanovo şi Peştera Bacho Kiro, satul turistic Bojentsi. Veţi descoperi, aproape de graniţa cu România, o zonă a Bulgariei mai puţin vizitată de turiştii români în care tradiţiile şi trecutul istoric sunt conservate cu respect, cu servicii de calitate şi preţuri accesibile!


[fb]
---
Trimis de Floria in 22.06.14 18:20:03
Validat / Publicat: 22.06.14 20:32:42
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA.
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2821 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Floria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P28 Pe strazile Tryavnei...
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 31250 PMA (din 34 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • AŢI PUTEA rezerva o cameră aici, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 45.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    9 ecouri scrise, până acum

    webmaster15
    [22.06.14 20:31:45]
    »

    Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

    Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

    Mulţumesc.

    FloriaAUTOR REVIEW
    [22.06.14 21:05:16]
    »

    @webmaster15: Da, poziţionarea este corectă.

    webmaster14
    [22.06.14 21:15:10]
    »

    Multumim ca ati data curs invitatiei noastre de a posta un review in legatura cu aceasta destinatie.

    FloriaAUTOR REVIEW
    [22.06.14 21:49:18]
    »

    @webmaster14: Cu multă plăcere! Voi scrie cu drag şi în continuare, în speranţa că voi fi de folos celor care citesc.

    danamandache
    [22.06.14 23:40:30]
    »

    Extraordinar articolul! Felicitari!

    FloriaAUTOR REVIEW
    [23.06.14 20:09:05]
    »

    @danamandache: Mulţumesc, Dana!

    FloriaAUTOR REVIEW
    [29.06.14 20:35:16]
    »

    Îmi cer scuze pentru o greşeală pe care am observat-o cu mare întârziere! Tryavna este situată la 40 km. de Veliko Târnovo aşa cum am precizat şi cu altă ocazie nu la 20 km. cum am scris în primul paragraf.

    -

    by webm: corectat în text, din 20 în 40 km.

    MCM
    [06.08.14 22:57:10]
    »

    Draga mea, tare-mi place verdele crud al primaverii din fotografiile tale.

    georgel
    [16.02.15 16:33:09]
    »

    @Floria - Mie imi sunt foarte utile informatiile, deoarece, in perioada 01. -04.05., am rezervat o camera la Hotel Complex Tryavna.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    danamandache, Floria, georgel, MCM

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.053436994552612 sec
    ecranul dvs: 1 x 1