ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 05.10.2014
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 40-50 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 20.02.12
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
JUL-2014
DURATA: 4 nopți
familie cu copii
3 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
80.00%
Mai degrabă mulțumit
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
80.00%
Mai degrabă mulțumit

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
88.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 79 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 13 MIN

Mulţumiţi dar nu încântaţi!

TIPĂREȘTE

Anul acesta nu ne-am făcut din timp planuri de vacanţă. Am avut bacalaureat, a urmat apoi înscrierea la facultate dar totul s-a terminat cu bine şi întreaga familie a răsuflat fericită după o perioadă stresantă mai ales pentru părinţi şi bunici („copilu'” era liniştit şi sigur pe el nu agitat ca noi).

Aşadar după afişarea rezultatelor la bac cel mai tânăr din familie, bucuros din cale afară („v-am spus eu cum va fi dar voi m-aţi terorizat tot anul”) a zbughit-o la bunici, în apropiere de Râmnicu Vâlcea. A revenit după vreo zece zile pentru înscrierea la facultate. Căldură, cozi, oboseală, mai mulţi părinţi, fraţi, bunici, prieteni decât candidaţi, televiziuni buluc în faţa celor mai râvnite universităţi din Bucureşti, nebunie mare...

Perspectiva câtorva zile de aşteptare în Bucureşti nu ne surâdea mai ales că intrasem şi noi în concediu. Întrebăm deci băiatul: „Munte, mare?!”... Răspuns, fără loc de negocieri: „Munte, Sinaia apoi după ce aflăm rezultatele, înapoi la Vâlcea!” Aşa să fie dar după capacitate, bacalaureat, admitere la facultăţi parcă toate familiile îşi luaseră o binemeritată vacanţă şi invadaseră Valea Prahovei... New Montana, hotelul nostru preferat din Sinaia nici vorbă să aibă camere libere, am încercat şi la alte câteva vile şi hoteluri pe care le ştiam, dar nimic!

Cum nu voiam nici în ruptul capului să renunţ la o scurtă vacanţă ori să duc tratative cu băiatul meu pentru schimbarea staţiunii, am sunat la Internaţional, hotel pe care l-am ocolit până acum datorită preţurilor mult prea mari pentru bugetul familiei noastre (ținând cont de faptul că atunci când mergem toţi trei trebuie să alegem un apartament ori două camere separate). Având în vedere că am rezervat două camere duble standard (una dintre ele în regim single pentru fiul nostru) pentru patru nopţi am obţinut o reducere. Am plătit la hotel cu cardul, în ziua plecării spre casă.

Deşi mergem la Sinaia cel puţin o dată pe an n-am mai fost la Lacul Bolboci şi Peştera Ialomiţei de când aveam vârsta fiului meu. Eram sigură că dacă ajungem în Sinaia vom găsi iarăsi un motiv să amânăm această plimbare... Aşadar, după ce am intrat în Sinaia am părăsit DN1, am făcut stânga spre Târgovişte, am urmat şoseaua ce duce spre culmile Bucegilor iar cele câteva reprize de ploaie de vară n-au reuşit să ne strice o excursie minunată pe care o recomand tuturor şi despre care voi povesti cu cea mai mare plăcere!

Am ajuns la Internaţional încântaţi dar flămânzi şi un pic osteniţi pe la ora 17. Accesul se face direct din DN1, adresa exactă a hotelului este Strada Avram Iancu nr. 1( aproape de telecabină, piaţă, magazine, Parcul Ghica). Mergând drept pe Bd. Carol I care începe din faţa hotelului Internaţional ajungeţi în parc, la Cazinou iar de aici, urcând treptele ce pornesc din dreptul Cimitirului Eroilor, la Mânăstirea Sinaia. Din spatele mânăstirii începe aleea cu suveniruri ce duce la Castelul Peleş.

Am primit imediat cartelele de acces în camere precum şi parola pentru internet wireless de mare viteză. Nu s-a oferit nimeni să ne conducă în camere sau să ne ajute la bagaje. Ne-am descurcat, eram însoţită de doi bărbaţi, dar la un hotel de talia Internaţionalului mă aşteptam la ceva mai multă atenţie...

Parcarea este gratuită. Maşina poate fi lăsată în parcarea acoperită aflată în clădirea de lângă hotel sau dacă nu mai este loc, în apropierea hotelului pe Strada Avram Iancu.

În momentul în care am făcut rezervarea (telefonic) am solicitat camere alăturate, la unul dintre etajele superioare ale hotelului pentru a ne bucura de cât mai multă linişte. Am primit camere la ultimul etaj, faţă în faţă. Fiul meu a ales camera cu vedere spre spatele hotelului iar noi, părinţii, ne-am instalat în camera cu vedere spre centrul Sinaiei. Geamul termopan izolează fonic foarte bine iar cazarea la etajele superioare, pe lângă priveliştea de vis asigură şi liniştea deplină în timpul nopţii. Sâmbătă seara a fost o nuntă în restaurantul hotelului şi o altă nuntă în apropiere dar nu am fost deranjaţi absolut deloc. Eu şi băiatul meu suntem nevricoşi din cale afară dacă suntem deranjaţi noaptea, soţul meu este ceva mai tolerant. Deci, dacă faceţi parte din categoria sensibiloşilor ca noi, solicitaţi camere la ultimele etaje ale hotelului!

Camerele duble standard sunt mici, destul de lungi dar foarte înguste, între pat şi perete rămâne doar loc de trecere pentru un singur om. Nu cred că intră nici măcar un pătuţ pentru copil iar fotoliul nu este extensibil. Pentru familiile cu copil rămâne posibilitatea ca cel mic să doarmă cu părinţii în patul foarte mare (nu mi se pare comod pentru niciunul dintre membrii familiei) sau pot rezerva cameră dublă de lux (cu fotoliu pat) sau junior suite (cu canapea extensibilă), variante mai costisitoare.

În cazul nostru spaţiul a fost suficient. Ambele camere au avut pat dublu dar există şi camere duble standard cu paturi separate.

Pe lângă patul foarte mare care ocupă o treime din încăpere, mai există un dulap cu uşi glisante în care veţi găsi halate de baie şi papuci, un fotoliu şi un birou în apropierea căruia sunt prize obişnuite şi pentru conexiune la internet. Camerele sunt mochetate, mobilierul este nou şi elegant, de altfel hotelul a fost renovat în totalitate în anul 2011. Mi-au plăcut tablourile ce decorează camerele, „personajul” comun fiind Sinaia interbelică.

Saltelele, lenjeriile de pat, pilotele sunt de cea mai bună calitate, în camere a fost linişte aşa că ne-am odihnit foarte bine. Feţele de pernă au fost schimbate în fiecare zi, restul lenjeriei după trei zile chiar mai aveam de stat doar o singura noapte.

Este bine să solicitaţi în momentul rezervării camere cu instalaţie de climatizare deoarece nu toate camerele hotelului beneficiază de aceasta. Camerele sunt dotate cu frigider, TV-LED montat pe peretele din faţa patului (cam aproape, dar cum nu prea mă uit la televizor nu m-a deranjat), seif, cană electrică pentru fiert apa. Veţi găsi ceşti pentru cafea, linguriţe, pahare. În fiecare zi camerista aşează lângă fierbător pliculeţe de ceai, ness, zahăr.

Cel mai mult mi-au plăcut balcoanele cu podea din parchet şi balustradă din sticlă, cu măsuţă şi scaune comode şi elegante din ratan (n-am nimic împotriva celor din plastic alb, dar aici chiar n-ar fi dat bine). Poţi bea o cafea în aerul tare al dimineţii privind Sinaia care se trezeşte încet fără a te vedea cu vecinii de cameră, balcoanele fiind separate prin panouri groase. Dat fiind că hotelul are piscină interioară ar fi util un uscător de rufe pe balcon dar nu cred că ar avea loc...

Baia este în ton cu camera:mică, cu cabină de duş, dotată cu tot ce trebuie (uscător de păr, prosoape de toate dimensiunile, cosmetice de bună calitate). În fiecare zi se schimbă prosoapele şi se completează cosmeticele consumate şi hârtia igienică.

Cameristele sunt harnice şi rapide, curăţenia este impecabilă,oricât de cârcotaş ai fi nu poţi găsi niciun cusur. Când ne întorceam de la micul dejun-în jurul orei 10-observam că deja camerista trecuse pe la noi, fără a se limita doar la a lua gunoiul şi a schimba prosoapele şi cosmeticele din baie. N-am niciun reproş-mocheta aspirată, baia lună, feţele de pernă schimbate, dacă găsea o ceaşcă sau un pahar pe balcon le spăla şi le punea la locul lor! Totul părea aranjat de o mână nevăzută, în cinci zile n-am întâlnit niciodată camerista care a avut grijă de noi pentru a-i mulţumi aşa cum s-ar fi cuvenit.

La parterul hotelului sunt barul (Chocolate bar) la serviciile căruia nu am apelat şi restaurantul italian Cucina Sofia iar la etajul I sunt restaurantele Panoramic şi Tirol.

La Tirol am mâncat de două ori. Este un restaurant cu atmosferă şi decoraţiuni caracteristice Alpilor tirolezi, cu mâncare specifică zonei ,excelentă şi preţuri pe măsură. Voi scrie separat despre acest restaurant şi despre alte locuri în care am mâncat la Sinaia.

Am fi încercat şi restaurantul cu specific italian dar Signora Sofia este liberă luni şi marţi...

Micul dejun se serveşte în cel mai spaţios restaurant al hotelului, Panoramic. Luminos, elegant, cu vedere spre oraş, cu suficiente mese este un loc plăcut pentru prima masă a zilei. Dacă aveti nevoie găsiti şi scaune speciale pentru bebeluşi. Cred că ar fi bine să fie existe şi mese de 4 persoane, erau aranjate mese mari de 8-12 persoane. Dacă o familie cu unul, doi copii sau un cuplu fără copii se aşeza la o masă mare te simţi stingherit să-i deranjezi, aşezându-te alături. Măcar în vacanţă este plăcut ca familia să ia împreună micul dejun, fără grabă şi fără teama că ar putea deranja.

Restaurantul este mare iar mâncarea şi cele două aparate de cafea sunt aşezate chiar la intrare. Poate ar trebui amplasat bufetul mai spre mijlocul încăperii şi cu siguranţă ar fi util un aparat de cafea în celălalt capăt al restaurantului.

În ceea ce priveşte micul dejun, nu m-a impresionat... Am apreciat însă sucurile naturale de 4-5 feluri, limonada şi varietatea mare de brânzeturi foarte gustoase!

Mâncarea era suficientă şi de calitate bună dar fără prea multă imaginaţie în alcătuirea meniului. În zilele în care hotelul a găzduit o conferinţă cu participare internaţională s-a observat preocuparea pentru un mic dejun deosebit. Clătite calde la cuptor cu legume şi caşcaval, clătite reci cu urdă şi mărar tăiate feliuţe, bruschete, pizza, bulgăraşi din brânză proaspătă cu verdeaţă şi alte preparate speciale puteai găsi doar la începutul programului de masă. Se aduceau în cantitate mică şi nu se mai completau. Erau platouri cu 4-5 feluri de prăjituri dar cele mai bune se terminau repede şi rămâneau sortimentele mai puţin cerute. La fel şi în cazul singurului coşuleţ cu fructe (mere, portocale, grefuri, pere, nectarine, piersici, kiwi) - dacă rămâneau doar câteva fructe verzi sau prea coapte în coş nu se mai aduceau altele.

În permanenţă puteai alege dintre multe tipuri de mezeluri şi brânzeturi, legume, salate, măsline, cârnăciori, crenvurşti, kaizer prăjit, peşte afumat şi sărat, ouă (fierte, ochiuri, omletă), bulete de caşcaval. Nu lipseau iaurtul, compotul, untul, gemul, mierea. Alături de pâinea albă si integrală (doar două sortimente) se afla prăjitorul. Am găsit zilnic atât apă minerală plată cât şi carbogazoasă la sticle de 1 litru. Puteai alege dintr-o mare varietate de pliculeţe de ceai de bună calitate dar lipseau feliuţele de lămâie (deşi se făcea limonadă şi lămâi erau cu siguranţă la bucătărie).

Cafeaua de la aparat nu este excepţională dar nici rea, am băut-o cu plăcere iar cei care fumează pot coborî cu ceaşca de cafea pe terasa din curtea hotelului. Poţi ieşi cu un fruct, o prăjitură, un pahar cu suc din restaurant. Mă irită turiştii care îngrămădesc în traistă mâncare de la micul dejun care să ajungă familiei o zi întreagă dar la fel de mult mă enervează momentele în care un ospătar sau chiar şeful de sală obrăzniceşte un copil care poate n-a mâncat mai nimic dar iese cu o banană sau o felie de chec în mână sau un fumător (eu nu fumez) care merge afară cu cafeaua! Din acest punct de vedere la Internaţional e totul aşa cum ar trebui, în ambele tabere...

Centrul SPA se află la subsol, se coboară pe scară direct din recepţie. Piscina acoperită cu o cupolă din sticlă este mult prea mică pentru un hotel de dimensiunea Internaţionalului. Apa are o temperatură de 27-28 grade, poate fi foarte bine dacă aveţi norocul să nu găsiţi alţi turişti la piscină dar dacă se aglomerează te poţi doar bălăci, de înot nu poate fi vorba. Este bine să ştiţi că centrul SPA este închis lunea! În celelalte zile este deschis între orele 10 şi 22.

Alături de piscină sunt un jacuzzi cu apă fierbinte şi mai multe tipuri de saune. Sala de fitness este şi ea pe undeva pe acolo, mi s-a părut cam înghesuită zonă SPA a hotelului!

Ştiam că piscina este mică dar m-a surprins neplăcut numărul mic de şezlonguri, destul de uzate şi mai ales faptul că nu era supravegheată! Prosoapele pentru piscină le-am primit de la un domn care după echipament părea că se ocupă de partea tehnică. Am avut noroc, a fost singurul angajat al hotelului pe care l-am întâlnit în zonă! A fost amabil, ne-a adus imediat prosoapele pe care ne-a sugerat să le lăsăm acolo la plecare, a pornit jacuzzi şi saunele apoi şi-a văzut de treabă... Cam ciudat mi s-a părut, n-am mai revenit la piscină!

Din holul recepţiei se trece printr-o pasarelă în corpul de clădire care adăposteşte la parter parcarea iar la celelalte etaje centrul de divertisment al hotelului: patru mese de biliard, 4 piste de bowling, diverse jocuri şi un cafe-bar. Foarte util pentru zilele cu vreme urâtă dar lunea şi marţea este închis. Deci, dacă vacanţa dumneavoastră la hotel Internaţional cuprinde şi începutul săptămânii-aşa cum a fost şi cazul nostru- este bine să ştiţi că restaurantul cu specific italian este închis, în zona spa şi de divertisment nu aveţi acces. Poate ar trebui si o reducere de preţ pentru zilele de luni şi marţi!

Hotelul Internaţional arată foarte bine, este elegant dar atmosfera este cam sobră, mi s-a părut perfect pentru conferinţe şi alte evenimente organizate. Personalul de la recepţie este politicos dar puţin comunicativ, nu mă refer la conversaţie pe tema vremii de afară ci la informaţii despre hotel şi la o atitudine un pic mai prietenoasă la sosirea şi plecarea turiştilor. Despre cameriste şi personalul de la restaurantul Panoramic şi Tirol am numai cuvinte de laudă! Pe cei care au în grijă centrul SPA nu i-am văzut...

Comparând Hotelul Internaţional cu New Montana- hotelul la care am stat de cele mai multe ori în Sinaia - aş avea câteva aprecieri, desigur subiective:

-Cazarea- deşi camerele standard sunt la fel de mici la ambele hoteluri, Internaţionalul câştigă de departe întrecerea:renovat de curând, mobilier, finisaje şi dotări de 5 stele. La Montana camerele nu merită mai mult de 3 stele.

-Micul dejun-aproximativ la egalitate, sucurile naturale ar înclina balanţa spre Internaţional, omletele şi clătitele pregătite pe loc spre New Montana. La Montana mi-au plăcut mai mult şi dulciurile-plăcintele cu mere, brânză, dovleac şi checurile “ca acasă”- dar mai ales faptul că diversitatea preparatelor nu variază în funcţie de evenimentele organizate în hotel.

- Centrul Spa - la acest capitol se detaşează net New Montana:recepţie de la care turiştii primesc prosoape si toate informatiile necesare, piscină semiolimpică (cea mai mare din Sinaia) supravegheata in permanentă, suficient de multe sezlonguri.

- Curăţenie - clar, Internaţionalul stă excelent, la acest capitol nu-i poţi reproşa nimic! La New Montana este bine dar prin comparaţie ar mai fi multe de corectat: curăţenia în camere se face superficial iar pe balcoane rar de tot, geamurile ar putea fi spălate mai des... În spaţiile comune (restaurant, recepţie, SPA) - foarte bine şi pentru Montana.

- Personalul - Cameristele de la Internaţional sunt mult, mult mai harnice şi eficiente decât vecinele lor de la Montana. Restul personalului (recepţie, spa) este mult mai comunicativ, mai cald, mai dornic să fie de ajutor la Montana.

- Preţul la recepţie pentru o cameră dublă standard la Internaţional este enorm-135 euro- iar dacă solicitaţi o ofertă pentru mai multe nopţi de cazare scade cam la 80 euro. După mine, preţul este este mult prea mare... La New Montana o noapte de cazare într-o cameră dublă costă aproximativ 60 de euro iar dacă cereti o ofertă pentru trei nopţi de cazare veţi primi o noapte gratis, astfel încât preţul coboară cam la 45 euro.

În ceea ce ne priveşte, ne-am simţit foarte bine în vacanţa petrecută la Internaţional dar am reveni doar dacă printr-o minune preţurile ar scădea cu cel putin 30%!


[fb]
---
Trimis de Floria in 05.10.14 18:54:50
Validat / Publicat: 05.10.14 22:28:45
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 5911 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

13 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (Floria); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P29 Cota 2000- Splendoarea florilor de pe culmile Bucegilor!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 66100 PMA (din 50 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 79.20 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    13 ecouri scrise, până acum

    Dan&Ema
    [05.10.14 22:31:46]
    »

    Un review valoros prin descrierea de detaliu

    crismis
    [05.10.14 22:49:26]
    »

    @Floria: Foarte detaliat si obiectiv descris!

    Am stat de cateva ori la acest hotel, dar numai inainte de a fi renovat, de fiecare data cu ocazia vreunei conferinte la care am participat. Intr-adevar, pentru astfel de evenimente hotelul e perfect.

    Tin minte ca o data, avand vreo 2 ore libere si nefiind vreme de plimbare, am vrut sa ma duc sa inot putin in piscina hotelului, dar surpriza a fost ca folosirea piscinei nu era inclusa in pretul camerei, se platea extra! Mi s-a parut o aberatie, nicaieri nu mai intalnisem asa ceva!

    Floryn81 CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
    [05.10.14 22:50:28]
    »

    Zooper articol! Votat!

    claudiu 71
    [06.10.14 00:04:38]
    »

    @Floria - Felicitari in primul rand pentru reusita baiatului, o bucurie mai mare nu exista pentru un parinte decat reusitele odraslei in viata in general.

    Despre review ce sa mai zic superrr, de lacul Bolboci spre jena mea nu am auzit dar acum l-am aprofundat mai bine multumita tie.

    Astept continuarea sa vad ce ofera Tirolul din Carpati

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    Arya
    [06.10.14 08:06:28]
    »

    @Floria:

    Nici superbonusul nu s-a lasat asteptat.

    Felicitari pentru reusitele flacaului!

    danamandache
    [06.10.14 08:35:08]
    »

    Felicitari pentru reusitele baiatului! New Montana ce posibilitati de distractie, pentru copii, ofera?

    carmenmo
    [06.10.14 08:54:29]
    »

    @Floria - Mi-a placut mult intregul review, iar comparatia intre cele doua hoteluri cred ca este foarte utila!

    FloriaAUTOR REVIEW
    [06.10.14 10:19:18]
    »

    Vă mulţumesc tuturor şi vă doresc cele mai frumoase vacanţe alături de cei dragi vouă!

    FloriaAUTOR REVIEW
    [06.10.14 10:28:42]
    »

    @claudiu 71 - Mulţumesc mult Claudiu, Iepuraşul meu de Paşte din Austria! Îţi doresc din suflet ca fetiţele tale să-ţi aducă numai bucurii, ai dreptate sunt cele mai preţioase clipe din viaţa unui părinte!

    Şoseaua spre Lacul Bolboci şi Mânăstirea Ialomiţei ce pleacă din Sinaia este foarte bună deşi mai sunt unele porţiuni de drum ce urmează să fie asfaltate. Vom reveni, este un loc minunat!

    În ceea ce priveşte Tirolul din Carpaţi, mai este unul şi în Bucureşti dar acolo nu am fost, Sinaia mi se pare mai potrivită decât capitala pentru specificul acestui restaurant... Voi scrie despre el şi despre alte locuri în care se mănâncă bine în Sinaia imediat ce voi avea mai mult timp.

    FloriaAUTOR REVIEW
    [06.10.14 10:37:45]
    »

    @danamandache - Mulţumesc mult, Dana! Vă mulţumesc mult tuturor pentru căldura cuvintelor voastre!

    Despre posibilităţile de distracţie la New Montana-depinde de vârsta copiilor... Ştiu că şi ai tăi sunt mari deci putem trece pe listă piscina ideală pentru înot, sala de fitness despre care băiatul meu mi-a spus că este bine dotată, masa de tenis, se poate să fie şi masă de biliard dar recunosc, n-am văzut-o.

    Pentru cei mai mici oaspeţi există şi o sală de joacă dar pentru că nu mai avem copii aşa de mici în familie nu am fost curioasă să o văd.

    Dacă mai pot fi de folos cu ceva, sunt aici, oricând pentru tine şi pentru toţi colegii noştri.

    danamandache
    [06.10.14 19:48:46]
    »

    @Floria: Multumesc pentru raspuns.

    purcelul*
    [11.10.15 14:25:36]
    »

    @Floria - Frumos review, felicitări, la fel de frumoasă Sinaia!

    FloriaAUTOR REVIEW
    [11.10.15 15:00:58]
    »

    @purcelul - Mulţumesc Purceluşule şi bine ai venit printre noi!

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    7 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    carmenmo, claudiu 71, crismis, Dan&Ema, danamandache, Floria, purcelul*
    Alte impresii din această RUBRICĂInternational Hotel:


      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.049856185913086 sec
    ecranul dvs: 1 x 1