ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 17.09.2016
--- M ---
GR. VÂRSTĂ: > 60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 27.02.14
STATUS: PRETOR
DATE SEJUR
AUG-2016
DURATA: 8 zile
cuplu fara copii
5 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș
DISTRACŢ. / RELAXARE:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
97.50%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 10 MIN

Dă-i cu biciu' pân' la ziuă!

TIPĂREȘTE URM de aici

MOTTO :
Cantato (allegro, ma non "tropotitto"):
Gaudeamus, igituuuuur
Vagabondus suuuumus...

Aaaaaa, nu, stimați "cetitori", nu-i vorba de acel accesoriu din trecut și - pe ici pe colo - din prezent, folosit la stimularea animalelor de povară! Biciul (că la el mă refer) va dispare la un moment dat, pentru că nu cred că acei cai putere din inima tractoarelor vor putea fi stimulați cu o amărâtă de nuielușă!

Și nu mă refer nici la "bici", ca transcriere fonetică a unui foarte folosit cuvânt din limba engleză, cuvânt ce definește o persoană care își câștigă pâinea cu sudoarea posteriorului!

Nu, mă refer la ceea ce DEX-ul definește ca fiind "Porțiune de teren, acoperită cu nisip fin, de la baza unei faleze sau de pe panta lină dinspre mare a unui cordon litoral; orice loc pe malul unei ape unde se fac băi de soare". Adicătelea, PLAJĂ FRAȚILOR!

Ei bine, "biciul" din stațiunea Sunny Beach (Slnchev Bryag) se întinde pe toată lungimea stațiunii, (aproximativ 8 km) și, din 1996, flutură de zor un Blue Flag, obținut datorită calității nisipului, plaja având totuși o lățime cam mică - 40 metri, în medie - pentru puzderia de hoteluri ale stațiunii - cam 120, lăudăroșii pretind că ar fi peste 300! , (mai puțin cele care au falimentat de curând, sau care sunt de vânzare):)

Ca să te bucuri de "bici", poți să vii fie dinspre Vama Veche, și să ții litoralul, trecând prin Varna, tot în jos (pe hartă, bineînțeles!), cam 200 km, fie poți să vii dinspre Ruse-Șumen-Varna, și de aici spre sud, totul însumând 246 km. Distanța este cea de la punctele de frontieră până la Sunny Beach, pentru că, în țară, fiecare vine din altă direcție.

Pentru traversarea pe la podul Giurgiu-Ruse, domnii ar trebui să-și lase la îndemână aparatele de bărbierit, pentru că - după trecerea podului - s-ar putea să fie nevoie să le folosească, deoarece, în mod sigur, le va crește baba... barba, vreau să zic! Și, DA, o tânără care așteaptă să traverseze podul ar putea ajunge ușor, babă! :))

Aici bat câmpii - ca de obicei - pentru că am stat la pod o oră la ducere și cam 45 de minute la întoarcere.

Stațiunea dă din coate, și se înghesuie între vecinele Sveti Vlas - în nord, și Nessebar - în sud. Are o formă de semilună, și este cuprinsă între șoseaua ce vine de la Varna, și Marea Neagră (nu e adevărat, nu e deloc neagră, e albastră! Așa le văd unii pe toate, în negru! :))). Chiar pe mijlocul stațiunii, pe lungimea ei, trece șoseaua ce face legătura între Nessebar și Sveti Vlas, aceasta fiind o adevărată arteră principală a stațiunii (șoseaua, nu Sveti Vlas!).

Golful, în formă de semilună, care adăpostește stațiunea se închide aproape complet, având, în stânga un șir de dealuri, iar în dreapta, stațiunea Nessebar.

Cazarea - "Dintre sute de hoteluri / Care-ncarcă malurile / Cine dracu-o să le umple? Vânturile? Valurile? " Habar n-am, dar nu numai că sunt o grămadă pe partea dreaptă a șoselei ce trece prin mijlocul stațiunii, dar să vedeți pe stânga! O groază de străduțe laterale duc spre șoseaua ce ocolește stațiunea (E67), și pe toate sunt hoteluri! E adevărat însă că, mai în spate, mai pe la periferie, sunt și multe construcții neterminate, dar și multe blocuri de locuințe. Deci, în privința cazării... nici o problemă! Totuși, datorită distanței până la plajă (ținând cont și de lungimea acelor punți peste dune), v-aș sfătui să alegeți un hotel aflat pe partea dreaptă a șoselei (cum vii dinspre Burgas, sau Nessebar).

Mâncarea - În ciuda pachetelor cu "inclusive" de tot felul, sunt destule restaurante, bărulețe, cotinețe, tarabe și tărăbuțe care vând de-ale stomacului (că, de fapt, acolo ajunge mâncarea, nu?). Despre prețuri... ce să spun, lângă Nobel Hotel, la Serbian Grill, mi s-a părut cam mult piper (și nu în mâncare, ci la prețurile afișate!) Dar pe la micile tarabe, o felie generoasă de pița - 3 euro! Mergea! Adică, mergea prețul, nu pița, că n-am gustat-o!

Distracția - Stațiunea pare a fi una a distracțiilor! Pentru cei mari, șoping (shoping) cât cuprinde, dar și baruri, cazinouri, cluburi de zi - pe plajă, și de noapte - fie pe plajă, fie în stațiune. Într-o proastă dimineață (proastă, deoarece era vânt, rece, și înorat), pe la orele 8.00, am luat colbul - aici, nisipul - în copite, și ne-am plimbat pe molul... nu, malul mării. Când, ce să vezi (și auzi!): la unul dintre barurile de pe "bici"-plajă, un grup mare de tineri încercau - cred eu - să mai slăbească ceva kilograme, zbătându-se de zor în sunetele unei muzici pe care, zic eu, numai ei o puteau înțelege! După echipamentul de pe ei, era clar că erau rămași de cu seară pe "baricade" (ringul de dans) !

Pentru cei mici, vreo 6 aquaparcuri îi așteaptă răbdătoare. Plus un circ și multe, multe locuri de joacă!

Pentru toată lumea, biciclete cu pedale, biciclete electrice (unul stă pe șa, celălalt în picioare, în spatele lui), shuttle bus-ul, pentru cei mai comozi, apoi, autobuze către oriunde (1,30 leva un bilet), si 2-3 trăsuri cu cai, care plimbă toată familia de la Nessebar până la capătul stațiunii Sunny Beach, pentru "doar" 15 leva! Nu trebuie uitat și des întâlnitul trenuleț "ding-ding", care, pentru 4 leva/pers, te duce prin stațiune dar și până la Nessebar. Și dacă tot veni vorba, Nessebarul trebuie vizitat, că e soare, vânt, ploaie (nu și viscol!). Un amestec de nou și vechi, antic și modern, actual și arhaic. Case și căsuțe, aproape toate diferite, străduțe pline de mici magazine cude toatepentrutoți, o intimitate deosebit de plăcută! Am auzit, dar nu le-am văzut personal, că ar exista și un hipodrom, precum și bowling. Am văzut în schimb un teren de mini golf, destul de mare, destul de interesant.

Pe plajă, nelipsitele oferte de plimbare cu "canapele", "banane", jetski-uri, parasailing, și ce mai au ei pe acolo! Cam scumpe, dar... meeeeeeerită! Cum altfel ai putea scăpa brusc (instantaneu, deodată, subit, imediat) de micul dejun copios de la all inclusive, decât săltănd ca o boabă de porumb băgat la microunde, aruncat de colo-colo, călare pe o "canapea" sau pe o "banană"!

Plaja Întinsă de-a lungul întregii stațiuni, plaja este destul de îngustă, cam 50 metri în cea mai lată parte a ei, în dreptul Hotelului Club Evrika, iar în rest, cam 20 m. Un inconvenient ar fi faptul că, aproape pe toată lungimea ei, pentru a ajunge de la numeroasele hoteluri, pe plajă, trebuie să treci pe o punte de lemn. Punte care, pe lângă faptul că este destul de lungă, mai este și îngustă (între 1,20 și 1,50 m lățime), fapt care face deplasarea la și de la plaja propriu-zisă, să devină stresantă. Un fel de Valea Prahovei unde, dacă face unul o pană, tot cârdul din spatele lui așteaptă... și în jur ă!

Cam scumpă plaja privată (după umila mea părere) - 10 leva șezlongul, 10 leva umbrela! Iar locurile "Free" sunt cam puține și - normal - aglomerate, din moment ce plaja oricum nu e prea lată.

Apa - În perioada în care am fost noi, vântul puternic ce se repezea la noi (nu știu din ce motiv), a adus cu el foarte multe alge, care se întindeau pe o mare distanță. Și nu mă refer numai pe lungimea plajei, ci și la intrarea în mare. Treceai destul printre ele până să ajungi cu apa până la piept, când se mai răreau. Mă uitam la un hotel aflat pe plajă, pe toată lungimea pe care erau așezate sezlonguri, era plin de alge, turiștii cazați aici fiind nevoiți fie să străbată "jungla" de alge, fie să se deplaseze câteva zeci de metri "Doi pași la stânga, binișor / Și alți doi pași, la dreapta lor", zicea poetul. Să se fi referit și el tot la alge??

În schimb, marea este ideală pentru cei care înoată precum poporul... toporul, am vrut să zic, și pentru copii! Întrare blândă în apă, aceasta crescând ușor, iar fundul mării (ca orice fund) neeeeeted-neted. Nici chiar când a fost vânt puternic, valurile nu au fost mari, spre bucuria tuturor, mari și mici (nu la grătar, mici ca vârstă) !

Animale marine Ei bine, pe toată perioada cât am stat noi, meduzele au fost prezente, pe tot litoralul stațiunii! Nu multe, dar din acelea mari, atât albe, cât și ușor albăstrui.

Promenada - Destul de sinuoasă, întreruptă din loc în loc ba de un hotel, ba de un loc de joacă, ba de altceva. Ne-am plimbat într-o seară și nu ne-a prea plăcut. Tot printre hoteluri și magazinașe, cam întunecoasă și - cel mai puțin plăcut - faptul că trebuia să împărțim aleea cu alte mijloace de transport : trenulețul "ding-ding", trotinete, biciclete cu pedale și electrice, tot timpul trebuia să ferești sau să te ferești de ceva! Nu ne-a tihnit, mai ales că, așa cum am spus, aleea era destul de întunecoasă.

Abea de la hotelul Blue Pearl putem vorbi de o promenadă propriu-zisă, adică (după părerea mea) acea alee pe care te plimbi în apropierea mării. Până aici, între alee și mare se găsesc hoteluri, zona de dune și plaja propriu zisă.

A doua linie - Este de fapt o șosea. Această șosea nu este numai o legătură între două localități, ci și inima stațiunii. Magazine de tot felul, baruri, locuri de distracție, blocuri de locuit, hoteluri mai mari sau mai mici, complexuri comerciale, totul destul de larg, de aerisit, cu destulă verdeață ca să nu dea impresia de "betoane". Din când în când, străzi laterale fac legătura fie cu promenada de pe malul mării, fie cu șoseaua principală ce trece prin vestul stațiunii. Tot pe aici trec și autobuzele ce vă pot duce la Nessebar, la Sveti Vlas, sau mai departe, pentru amatorii de excursii în împrejurimi (asta, fie în cazul în care - Doamne ferește - plouă, fie în cazul - la fel de nedorit - în care, prea mult soare a dus la exfolierea "șoriciului" din dotare!):D

Aproape orice spațiu e folosit, fie că e vorba de un hotelaș, un magazinaș, un loc de joacă, un părculeț, ceva acolo, oricum, plimbarea este plăcută și - dacă "e bani" - și fructuoasă, în acelaș timp!

De-ale cumpărăturilor - La fel ca în alte stațiuni, există și aici acele zone gen bazar. Dar, în comparație cu Nisipurile de Aur, unde o mare parte chiar pare a fi bazar, în Sunny Beach ele, acele zone, sunt mai mici și mai dese. Multe magazine cu haine, dar, nu știu cum, parcă totul pare mai "domnos", mai stilat, mai cu gust! Micile magazine par mai curând magazine de firmă, decât cele gen second hand! Lucruri frumoase, cu gust, mai mult stil, mai multă eleganță, comparând cu Nisipurile de Aur (unde am fost eu). Și nici prețurile, în general, nu păreau a fi mari, deci... să tot achiziționezi, cumperi, târguiești! Procuri! Atât!

Bineînțeles că gusturile diferă, și noi suntem diferiți (atât la fizic, cât și la cap!), dar mie, unul, Sunny Beach nu mi-a plăcut atât de mult încât să mai vin și altă dată! Desigur, la fel ca toate stațiunile, are și părți bune, și părți mai puțin bune!

Dorindu-vă să le găsiți numai pe cele bune, vă urez, ca de obicei, "Sejururi multe și plăcute"!


[fb]
---
Trimis de puiutea in 17.09.16 11:48:31
Validat / Publicat: 17.09.16 13:11:09
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în BULGARIA. A mai fost în/la: Nisipurile de Aur, Hotel Pliska (2x), Park Hotel Golden Beach

VIZUALIZĂRI: 4319 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

26 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (puiutea); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P14 Dimineața... dar mai târziu!
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 71950 PMA (din 61 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
Articol de elită, apreciat de suficienţi votanţi pentru a-i fi alocat, automat, ZUPERBONUSUL (în valoare de 20000 PMA).

ECOURI la acest articol

26 ecouri scrise, până acum

krisstinna
[17.09.16 13:44:34]
»

@puiutea: Dragă Puiu, foarte amuzant articol ai scris! Mie îmi place stațiunea și ai descris-o foarte bine, în stilul tău inconfundabil. Felicitări!

Anim
[17.09.16 15:58:52]
»

Dacă e să faci comparație intre" biciul"insorit și "biciul"ascuns în nisip (sa ne înțelegem, este vorba despre plajele din cele doua renumite stațiuni bulgărești) poate (poate, zic!) câștiga" plaja însorită". În ceea ce privește stațiunile în sine, Nisipurile câștiga detașat.

E doar o părere, nu da cu biciul în mine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Dan&Ema
[17.09.16 16:20:49]
»

@puiutea: superbonus cu felicitari

irinad
[17.09.16 16:29:29]
»

@puiutea: Întotdeauna mă faci să zâmbesc şi mă binedispun când îţi citesc articolele şi pentru asta-ţi mulţumesc!

Felicitări, vacanţe plăcute în continuare!

Zoazore
[17.09.16 20:13:27]
»

@puiutea: Nene Puiu-tea, bine-ai revenit cu scriiturili! Mi-era dor (tanjeam, ma ofileam) de povestile (naratiunile, snoavele) lu' alde talica! Distarctie la greu pe mataluta, si asta-mi place.

Vacante insorite!

iulianic
[17.09.16 20:20:19]
»

@puiutea:

Dintre sute de hoteluri / Care-ncarcă malurile / Cine dracu-o să le umple? Vânturile? Valurile?

Tare mult mi-a plăcut cum a scris "Eminescu" versurile astea! Cât adevăr, câtă sensibilitate! Oare să fi văzut și el litoralul bulgăresc? Știam că pe litoralul românesc a ajuns, că i-a plăcut marea și că ea l-a inspirat. De altfel, pe cine nu îndeamnă marea la visare și la poezie?

puiuteaAUTOR REVIEW
[17.09.16 20:35:56]
»

@krisstinna: Mă bucur mult că v-a plăcut încercarea mea de a transforma ceva mai puțin plăcut (pentru mine), în ceva plăcut - pentru colegi! Mulțumiri pentru ecou și votul dvs!

puiuteaAUTOR REVIEW
[17.09.16 20:42:25]
»

@Anim: Nici vorbă să folosesc harapnicul, pisica cu 9-10-11 cozi sau alte utilaje făcute pentru amuzamentul unora! Așa este, ne plac ambele unelte de chin ("însorit" sau "îngropat în nisip") dar parcă, parcă ne trage ața spre una din ele, în special!

Mulțumesc mult pentru vizită, ecou și vot!

puiuteaAUTOR REVIEW
[17.09.16 21:02:40]
»

@Dan&Ema: Mulțumesc frumos pentru vizită și votul acordat! Toate cele bune tuturor membrilor familiei!

puiuteaAUTOR REVIEW
[17.09.16 21:05:14]
»

@irinad: Nici nu știți ce bucurie am când mi se spune, într-un ecou, că am descrețit fruntea cuiva! Mulțumesc pentru ecou și votul acordat! Toate cele bune!

puiuteaAUTOR REVIEW
[17.09.16 21:12:34]
»

@Zoazore: Doamne, ce ne-am face fără vorbele tale pline de spirit, veselie și har! Că har Domnului, ai har! Mulțam fain pentru spiritualul ecou și pentru vot! Multă sănătate și toate cele bune!

puiuteaAUTOR REVIEW
[17.09.16 21:16:12]
»

@iulianic: Nu știu ce mi-a venit să mă "leg" de marele poet, dar am văzut puhoiul de hoteluri și am legat și eu niște vorbe, acolo! Sensibilitate, nici vorbă, mai mult adevăr! Mulțumesc pentru vizită și vot!

webmaster
[18.09.16 08:20:10]
»

Articolul a fost selectat ca "MiniGhid AmFostAcolo" pentru această destinaţie. "Un altfel de MG", mai bine zis

puiuteaAUTOR REVIEW
[18.09.16 13:03:39]
»

@webmaster: Mulțumesc frumos, mă bucur tare mult! Toate cele bune!

ANILU
[18.09.16 14:21:23]
»

@puiutea: Foarte haios ai descris stațiunea, pe care recunosc nu am "calcat-o".

De fapt în Bulgaria nu am ajuns până acum la plajă, am fost doar în scurte excursii la "punct ochit punct lovit". Nu pot sa-l conving pe soț pentru un sejur la bulgari. El zice mai bine la noi și mergem să ne plimbăm pe la bulgari.

Mi-a plăcut articolul tău.

Votat cu mare plăcere.

Toate cele bune.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
puiuteaAUTOR REVIEW
[18.09.16 14:37:20]
»

@ANILU: Mulțumesc pentru apreciere și vot! Totuși, Bulgaria merită, Nisipurile merită (după părerea mea), poate și alte stațiuni. Cu toate scăpările și greșelile, cred că ne sunt superiori! Și e mai ieftin! Toate cele bune!

crismis
[18.09.16 18:31:59]
»

@puiutea: Nici mie nu-mi place Sunny Beach. Dar iubesc la nebunie Sveti Vlas, mult mai elegant, mai linistit si mai aerisit! Tot zic sa mai mergem acolo (am fost de vreo 3 ori in anii trecuti), dar nu stiu cum se face si nu mai reusim...

Iar de Nessebar ce sa mai zic?! Daca as putea sa ma teleportez, in Nessebar as face-o de vreo 2 ori pe saptamana!

Vacante minunate si povesti pe masura!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
puiuteaAUTOR REVIEW
[18.09.16 18:57:05]
»

@crismis: Mulțumesc pentru cuvintele frumoase și pentru vot. Am făcut și noi o încercare cu Sunny Beach, de la Nisipuri ne-a gonit - cum spuneam - apa ce se adâncea brusc. La anul ne gândim la o Grecia, ceva pe acolo, Tassos, Ammoudia, mai vedem. Sau, poate, Sveti Vlas! Cât despre Nessebarul vechi... să te împământenești acolo, și alta nu! Multă sănătate și toate cele bune!

Aurici
[19.09.16 11:38:33]
»

@puiutea: Colega, dragă, cred că am dat cu biciul prin aceeași zonă. Tot în august. De fapt nu cred, sunt sigură. Pe aceeași potecă ajungeam și noi la bici. La capătul ei era barul unde îmi beam cafeaua dimineața, iar între Cacao Beach și Golden înnotam zilnic.

De Nessebar ce să zic, o încântare de loc. Fusesem de câteva ori până acum, dar cazarea de anul ăsta mi-a permis să ajung de 2 ori în cele 6 zile, cât am stat noi. Pe jos, pe plajă, cu săndăluțele în mână până la Aquaparc și apoi pe faleză, pe lângă circ, o plimbare nemaipomenită. Și la întors tot pe jos, în timp ce ăilalți luau autobuzul sau titicarul.

Sunny Beach este o stațiune mai agitată, mie nu-mi displace, dar zona în care am stat acum este un capăt, mult mai liniștit.

puiuteaAUTOR REVIEW
[19.09.16 13:32:53]
»

@Aurici: Eu aș fi curios un lucru : dacă, datorită situării în acel golf, (care închide aproape complet cercul), vremea este mereu vântoasă și cu nori care umblă ca bezmeticii de colo-colo!

Noi am luat colbul în copite și în sus, și în jos! Ce trenuleț, ce autobuz - pe picioare, domnule, cât ne-or mai ține! Mulțumesc pentru ecou și pentru vot, toate cele bune!

calatorul
[28.09.16 12:31:36]
»

@puiutea: Iaca fusei si pe/aici, adica si pe la Sunibici si la relatarea lui.

puiuteaAUTOR REVIEW
[28.09.16 13:34:30]
»

@calatorul: Mulțumesc mult pentru vizită și vot! Toate cele bune!

Flaviu
[12.12.16 19:44:39]
»

@puiutea: Îmi permit să vă mai dau o sugestie, pe lângă cele deja amintite: Obzor.

Toate cele bune!

puiuteaAUTOR REVIEW
[12.12.16 20:23:07]
»

@Flaviu: Mulțumesc, dar cred că la anul - dacă mai ajungem la mare - ne vom orienta tot spre Paralia Katerini - partea mai liniștită, cea din nordul stațiunii! Toate cele bune și dvs!

Flaviu
[12.12.16 20:25:29]
»

@puiutea: Când vine vorba despre Grecia, nu mai am ce comenta.

puiuteaAUTOR REVIEW
[12.12.16 22:54:09]
»

@Flaviu: Aşa este, dar, pentru noi, mai pe aproape, că ne omoară la oboseală autocarul, şi la bani -avionul!

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
10 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ANILU, Anim, Aurici, calatorul, crismis, Dan&Ema, Flaviu, irinad, iulianic, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂDescoperă Sunny Beach:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.24173903465271 sec
    ecranul dvs: 1 x 1