GRAD SATISFACȚIE
NOTARE MEDIE REZULTATĂ
Glyfada, Corfu, este locatia cu plaja cea mai frumoasa din Corfu. Anul trecut in octombrie am fost aici in ultima zi si am luat pulsul locului, am facut o baie destul de scurta, si am mancat o pizza asortata la o bere, la singurul bar deschis de pe plaja. Cu aceasta ocazie am observat calitatea nisipului, exceptionala si claritatea nemaivazuta a apei, poate doar in Paleokastritza sa mai fie asa de clara. Am cercetat un pic ochiometric Hotelul Luis Grand, resorturile invecinate, si dupa amiaza am plecat spre Agios Gordios unde am avut un rest de zi superb si inca un apus de vis la Taverna Thalassa.
Glyfada se afla in partea vestica a insulei in apropiere de localitatea Pelekas, intre plajele Myrtiotissa si plaja Kontogialos din Pelekas. Aici se ajunge usor din capitala insulei, cu masina fiind doar 17 km, sau cu autobuzul de Pelekas care ajunge si aici, luat de la autogara, aflata foarte aproape de port, langa cea mai mare parcare din oras.
Noi din Agios Gordios veneam mereu prin Pelekas, adica traversand satul care e foarte intortocheat si cu strazi in panta deosebita. Mai exista un drum ce ocoleste un pic, dar ajungi pe sosele mai goale si mai bune un pic, fara sa suporti aglomeratia din Pelekas. Cand ajungi in dreptul plajei esti nevoit sa cobori niste serpentine in ac de par destul de frumoase ce ofera o panorama frumoasa. La un moment dat se face o intersectie si se poate face stanga spre Hotelul Luis Grand sau dreapta spre cateva taverne si un hotelas aflat in capatul din dreapta al plajei. Noi mereu o luam spre stanga si apoi nu intram la hotel ci mergem mai departe si ajungem in parcarea mare a plajei, de unde se poate intra la Menigos Resort sau la cateva taverne in curte.
Ce e Glyfada? Glyfada nu e o localitate, ci doar o plaja larga inconjurata de munti verzi, unde s-au construit cateva zeci de bungalow-uri si un hotel maricel si foarte bun pentru Corfu, ce are si sistem de masa allinclusive. Pe plaja sunt cateva barulete si taverne.
Parcarea autoturismelor: un lucru important si uneori scump. Parcarea este destul de mare si apartine comunitatii. Pretul era de 2 euro pe zi, in timpul programului celor ce taie bilete, care este 10-17. Daca vii mai devreme si pleci mai tarziu, ca noi, nimeni nu te obliga sa platesti nimic. Se mai poate parca in mai multe curti de taverne si magazinase din zona, contracost sau gratis, daca manaci la ei. Multi greci parcau pe marginea drumului foarte gratis, insa riscul era al lor, pe acolo veneau autocare si drumul e destul de stramt.
Plaja e larga si destul de lunga, latimea cea mai mare este de 60 m si lungimea de maxim 1 km. Stand cu fata la apa in stanga plajei se afla Hotelul Luis Grand de 4 *, in mijloc sunt cateva magazine baruri si taverne iar in dreapta porneste impresionantul domeniu al Menigos Resort. Spre capatul din dreapta mai sunt 2-3 taverne si un hotel mic numit Glyfada Beach. Din pacate Menigos desi aflat intr-o zona superba cu plaja cea mai buna si munte si mare la un loc, nu este intretinut asa cum ar fi trebuit, prezentand ceva carente la dotari si curatenie. Din ce am obsevat personal, bungalow-urile sunt un pic, cam lasate in paragina se vede cu ochiul liber ca le trebuie o renovare, iar notele de pe booking si review-urile de acolo spun totul. In dreapta resortului Menigos spre capatul Glyfadei mai este un hotel amintit mai sus Glyfada beach ce are si o taverna pe malul marii si poarta acelasi nume. Din spatele tavernei pomenite se face un drum de picior, o carare, catre plaja Myrtiotissa, noi am incercat sa mergem pe aici dar se faceau mai multe intersectii si nu era nici un indicator de nici un fel, asa ca am renuntat, mergand ulterior cu masina spre Myrtiotissa.
Plaja Glyfada in general, privita, este foarte frumoasa, amenajata, pe plaja si in apa exista doar nisip, numai in partea dreapta spre marginea extrema mai apar niste stanci in apa vizibile de la distanta totusi. Deci nisip fin si curat fara pietre si fara scoici de nici un fel. Insa in urma cu doua saptamani cand am dedicat o zi intreaga acestei plaje au fost valuri foarte mari care au patruns pe mal si acestea au scos la iveala mucurile de tigari stinse in nisip de turisti in tot timpul sezonului pana acum. Privelistea nu era chiar placuta si trebuia sa facem abstractie de ele. Noi am stat la plaja in zona sezlongurilor de la hotelul Luis Grand, care a fost declarat de prietenii nostrii cel mai tare hotel, insa la aflarea pretului au renuntat la o viitoare vizita aici. In perioada in care eram noi, in 29 august, pretul unei duble era de 92x2 + 92x70/100 = 248.40 euro camera dubla in regim de tripla pe noapte cu allinclusive. Cam multisor totusi. Sezlongurile pe plaja costau 4 euro bucata si umbrela tot 4 euro. Mai in dreapta spre intrarea din parcarea comunala, exista plaja comunala unde sezlongurile si umbrelele costau cate 3.5 euro. Cea mai buna intrare in apa este in dreptul parcarii comunale, acolo e cea mai lina intrare in apa. In dreptul intrarii la Luis Grand apa a sapat in mal si a creat un mal mai inalt si o intrare mai abrupta in apa. Am avut parte de o zi superba, cu apa calda de 24-25 de grade si temperaturi ale aerului de peste 35 de grade, astfel incat intrai in apa de placere pentru a te racori. In acelasi timp marea era si foarte agitata, am avut valuri de 2 m inaltime, care ne maturau ca pe popice. Ce a fost cel mai spectaculos aici a fost ca apa fiind foarte curata si clara, cand venea un val vedeai prin el dunele de nisip de pe fundul marii, ceva ce nu am mai vazut in alta parte.
Hotelul Luis Grand este marisor si e cam patratos, asezat cum nu se poate mai bine pe insula, e totusi intr-o zona mai izolata, fara masina aici esti un pic defavorizat. Conditiile sunt bune, dar preturile sunt mari spre foarte mari. Turistii vazuti de noi printre care am stat la plaja, erau numai straini, daca au fost si romani nu i-am remarcat. Majoritatea intre doua varste, spre varsta a treia, oameni cu bani nu orisicine ca noi, erau in general cuprinsi de o lene profunda, au coborat la plaja dupa 10.00 mai toti si purtau bratari de cel putin 3 culori diferite, semn ca sunt trei feluri de sistem de masa acolo. Ce m-a dezamagit la plaja acestui superhotel a fost lipsa cosurilor de gunoi printre sezlonguri, lucru ce a dus in timp la acumularea unui numar impresionant de mucuri de tigara sub primul strat de nisip, si care au fost dezgropate de apa cu ocazia valurilor imense. Noi am folosit mereu o doza goala de cola cherry de care imi iau mereu, ca scrumiera.
Dupa cum stiti dragostea la romani trece prin stomac si daca nu ai parte de o masa buna, unde chelnerul sa te mangaie la orgoliu, si sa mai primesti si ceva gratis, clar vei scrie negativ despre un loc, indiferent de cum arata plaja sau apa. Asa ca infometati am cautat o taverna, adica fetele au cautat la cererea noastra un pic in stanga si dreapta dar am ajuns tot la taverna barului din lemn, unde mancasem si anul trecut cate o pizza. Taverna o veti vedea in poze, din pacate nu am reusit sa aflu cum se numeste, nu e nici o reclama pe acolo si nici pe ea nu era scris nimic inafara de TAVERNA. Cert e ca vazuta de pe plaja nu arata cine stie ce si pare si foarte putin umbroasa, se vad doar doua umbrele mari. Insa cand urci treptele, sus vei descoperi o terasa lunga acoperita perfect ce asigura o racoare foarte placuta si cu ajutorul brizei si cateva mese frumos aranjate.
Ne-am asezat la o masa si imediat a venit un tinerel, care ne-a adus meniuri pentru toti, am comandat imediat fiind morti de foame si de sete. Bauturile au venit imediat si cat am asteptat mancarea am mai stat de vorba cu chelnerul care invatase doua trei vorbe in romana de la alti clienti si care vorbea o engleza aproape perfecta invata la Londra. Eu am luat un stiffado de vitel, cineva a mai comandat o feta saganaki si restul cate o pizza pentru ca auzisera de la Cris ca e foarte buna. Stiffado al meu a avut si garnitura de cartofi prajiti. Chelnerul nostru tinerel si subtirel, venea din cand in cand sa ne intrebe daca totul e ok, daca mancarea e buna si daca mai vrem ceva in plus.
Atmosfera era de vis, pe masa fata din hartie cu harta insulei desenata, prinsa cu clesti, berea Mythos la sticla rece si buna, in surdina se auzea o muzica placuta de la un post local de radio cand greceasca cand romaneasca gen Edward Maya & Vika Jigulina sau Inna, briza era perfecta, umbra deasa si mancarea foarte buna, pe deasupra ni s-a adus si o paine excelenta calda facuta aici de curand. Cand am cerut nota a venit ospatarul s-a uitat in farfurii si eu lasasem cateva cepe mici si Cris putina margine de pizza, si zice: „nuuuu nu aduc nota, mai intai terminati tot din farfurie” si pleaca. Ne-am chinuit sa terminam eu am mancat marginile de pizza si ceilalti mi-au terminat cepele din stiffado, foarte dulci si bune dar mancasem deja 10 si mi-era de ajuns. In scurt timp vine si omul nostru cu nota in mana si bucuros ne zice: vedeti ca se poate, sper ca v-a placut!
Mancarea a fost excelenta si servirea foarte rapida, iar preturile destul de bune avand in vedere locatia: stiffado a fost 9.5, feta 4.5, iar o pizza 6.5, o bere 3 euro. Dupa ce noi am plecat prietenii nostrii au revenit de doua ori in doua zile diferite la Glyfada si au mancat o data la Glyfada Beach Taverna in dreapta mult, scump si prost vorba lor, si atunci ziua urmatoare au revenit la taverna noastra, la etaj, unde au fost din nou multumiti mancand cate un Kleftiko delicios.
Revenind la plaja si mare, cred ca am facut cel putin de 10 ori baie intr-o zi, am stat mai mult in apa decat pe mal din cauza caldurii, a apei excelente si a valurilor superbe. Ca sa va dati seama de cat de bine si frumos e aici va povestesc putin de prietenul Cristi. El mergea cu familia in trecut in concediu la mare, de obicei in august la Mamaia. Acolo el facea baie o singura data pe sejur, deobicei in ultima zi, de ce, nu stiu, poate ca nu-i placea apa, poate era prea rece pentru el, cert e ca aici a facut baie de 4 ori in aceeasi zi si era chiar prima zi pe insula pentru el. Si a reclamat ulterior si doua reveniri care au avut si loc dupa ce am plecat noi din Corfu.
Pe plaja dupa 11.00 se incinge nisipul asa de tare ca nu mai poti calca pe el si trebuie sa alergi pana in apa. Intre baile multiple am mers in plimbare pe plaja cu picioarele prin apa, catre stanga pana in capatul plajei mult dupa hotelul Luis Grand si apoi spre dreapta pana la ultima taverna. Plaja se termina in ambele capete cu stanci pline de pomi si tufe verzi. Combinatia ireala intre albastrul cerului, verdele padurii si din nou albastrul apei iti creeaza o stare de euforie si de relaxare foarte frumoasa. In stanga pe stanca din marginea plajei sus de tot la 100m inaltime este o mica casa de vacanta superba, cred ca de acolo ai o panorama extraordinara si poti vedea zilnic cele mai tari apusuri posibile. In dreapta in marginea plajei stanca e mult mai mica de inaltime, cam 20 m si pe ea se afla o taverna foarte frumoasa care din pacate era inchisa.
Pe plaja chiar in mijloc exista centru de inchirieri hidrobiciclete si skijet-uri, si alte posibilitati de sporturi nautice. Tot pe mijloc la plaja comunala exista terenuri de tenis si volei si un beach bar Aloha White parca, care baga muzica de club usor cam tare, dar cum noi am stat mai retrasi in stanga nu ne-a deranjat. Tot in partea centrala exista cateva taverne si magazine cu produde alimentare, articole de plaja si suveniruri nu foarte bine aprovizionate si nici ieftine. In capatul din stanga spre Myrtiotissa mai exista doua taverne nu foarte frumoase si nici foarte ieftine.
Mie personal si oamenilor pe care i-am dus aici ne-a placut foarte mult aceasta plaja superba si va recomand sa va pierdeti o zi aici, sau macar sa incercati, zona e foarte placuta, natura e dezlantuita asigurand niste culori superbe si nisipul e foarte fin, iar apa curata, superba si fara pietre, intrarea in apa destul de lina mai ales in partea centrala.
Cam atat, si cum ar spune cineva cunoscut: "va invit aici, nu veti regreta... "
Trimis de ionescunic in 12.09.10 21:49:31
- Nu a fost singura vizită/vacanţă în GRECIA.
27 ecouri scrise, până acum, la acest articol
NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ionescunic); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
ECOURI la acest articol
27 ecouri scrise, până acum, la acest articol
Ce frumos ai scris, ce frumoasa e zona! ma abtin de la alte comentarii, am citit de trei ori si-l trec la favorite, parca deja sunt acolo...
Excelenta descriere, chiar azi dimineata am urmarit un best off la un canal de televiziune despre Corfu si sunt sigura ca nu voi regreta daca voi ajunge. Pacat ca nu pot acorda decat 400. Felicitari pentru descrierea minunata si astept validarea pozelor.
E exact ce-mi trebuie mie. Munte - plaja - mare. Astept si pozele, le-am studiat putin pe cele ale lui MYOSOTHIS, care apar pe margine si-mi place mult acolo.
Numai fete active in seara asta, multumesc mult si pozele vin, sunt in curs de validare.
@Alina Morar daca vrei munte adevarat gasesti in Kefalonia , un pic mai la sud , insa nici muntii din Corfu nu sunt mai prejos , dar ca varful cel mai inalt are doar 920m si se ajunge cu masina pana in varf.
Da, dar SB-ul vine de la o fecioară, de sex masculin.
Felicitări pentru review. O adevărată plăcere să-l citesc.
Cu pozele astea parca as pleca chiar acum. Felicitari inca odata si pt. poze.
iar mi-ai facut dor de Grecia... ai scris asa de frumos incat sper ca anul viitor sa ajung si eu in Corfu.
Eu cum nu prea suport sa stau la plaja fara sa am o activitate m-am retras de cateva ori la barul hotelului Luis Grand. Cat am stat la bar am avut ocazia sa vad ce bauturi se serveau la all inclusive. Barmanii aveau niste furtunuri cu care umpleau niste paharele de plastic de maxim 200 de ml. Prin acelasi furtun probabil prin apasarea diferitor butoane curgeau diverse tipuri de sucuri. Berea se servea tot in pahare mici de plastic si nu parea ,,consistenta'' deloc.
Ca si simti ca bei bere asa cat de cat ar fi trebuit sa comanzi vreo 4 paharele. Si eu am verificat preturile pentru acest hotel cand am ajuns acasa si mi s-au parut exagerate pentru ce am vazut la bar. Plaja e superba si e o placere sa citesc descrierea ta foarte completa, mai ales ca amfostacolo
Sunt convinsa ca pentru tine Raiul arata ca insulele grecesti... ; fain scris draga ionescunic...
Multumesc tuturor si ma bucur ca v-a placut Glyfada Beach si va rog sa o vizitati daca ajungeti prin Corfu.
@Mirelutza cred ca de-asta ma si reped asa de des prin Grecia. Imi permit sa fac o gluma scurta cu voia voastra:
"O pereche de batrani, mor si ajung in Rai. Aici intra pe poarta si sunt condusi pe o plaja mare si frumoasa, ca Glyfada, unde era si o taverna mica pe mal, se auzea o muzica greceasca in surdina, o casuta frumoasa ii astepta cu usile deschise, totul era mai mult decat perfect.
Atunci barbatul ii zice femeii: Vezi si puteam avea toate astea de acum 10 ani, dar tu nu si nu, ai zis ca trebuie sa mancam sanatos".
am ajuns si eu pe aceasta plaja in concediile mele prin Corfu. Mi-a placut si mie plaja, dar m-a cam suparat nisipul, care frigea al naibii de tare (asa cum ai spus si tu era fin, fara scoici sau alte obiecte si se ingingea foarte tare)
cand coborai pe serpentine spre plaja, mai erau scrise urarile de bine pentru echipa de fotbal din Cluj?
@Chelie d, nu le-am observat, eu sunt cel responsabil cu volanul de obicei prin insule, nevasta nu vrea sa auda de asa ceva si din pacate nu am voie sa intorc capul sau sa privesc la ceva ca mi-o iau repede, asa ca mi-e greu sa vad chiar tot. Am vazut ceva grafitti pe peretii de acolo dar n-am putut citi din pacate.
Foarte utile toate informatiile impartite noua. Aspir catre o vacanta in Corfu si numar zilele pe care as vrea sa le comprim.
As fi curioasa ca cineva care a vazut mai tot ce se poate vedea in Corfu, exact cum esti tu, ionescunic, in special in materie de plaje, sa faca un top al "celor mai cele" sa zicem 5 plaje din insula, luand in calcul urmatoarele criterii: peisajul care sa includa un golf si/ sau multa vegetatie imprejur (pini, chiparosi, etc), munte in spate, culoarea special a apei, limpezimea apei, natura plajei (nisip/ pietricele/ combinatie/ pietre), aglomeratia de pe plaja (cat de nesufocat te poti simti in functie de distanta dintre sezlonguri/ prosoape), linistea existenta pentru a te putea relaxa, temperatura apei, si ce altceva se mai considera relevant- legat de statiunea in sine- de catre autor (cat de linistita este statiunea, existenta palmierilor, etc).
Cer cam mult, nu?
Am lansat aici provocarea pentru ca mi se pare, din cele ce am mai citit scris de tine, ca avem oarece afinitati turistice comune si, incetul cu incetul vreau sa ma dumiresc asupra anumitor aspecte legate de Corfu (stii cum e, ai vrea sa fie perfect cand pleci undeva si te pregatesti cu o suta de ani inainte).
Stiu ca ai facut un top al plajelor, insa eu m-am referit la o plaja accesibila luand in calcul si statiunea in care te stabilesti si doar din Corfu.
Multumesc Mirela sper ca asa te numesti, si sigur ca ma gandeam sa fac o comparatie intre plajele din Corfu, mai ales stiind ca insula e suferinda la acest aspect.
Oricum ar fi regina neincoronata ramane pentru noi Glyfada, si nimic nu o poate detrona. Insa in anumite zile aici se poate sa fie apa rece si chiar si noi am purces pe malul estic, prin: Ipsos, Moraitika (pacat ca Mirelab plecase deja), Barbati, Gouvia si apoi spre nord: Kalamaki, Kassiopi, Acharavi si Sidari
Kalispera, tocmai din Thassos, de o indragostita iremediabill de Grecia!
Deja visez la vacanta de anul viitor, iar in unanimitate s-a cazut de acord asupra Corfului, asa ca review-ul tau de acum cade perfect pentru documentare!
Efharisto pentru ponturile pentru Thassos, croaziera insulei de azi m-a facut sa visez la un vaporas cu fundul de sticla...
Primeste un vot alaturi de un Mithos... virtual!! (dau unul real next year in Kerkira town!!!)
[@ionescunic:] Da, Mirela e numele meu, Nicu (banuiesc). Multumesc pentru raspunsul prompt, deci sa inteleg ca topul este ordinea in care le-ai amintit in ecou?
Eram curioasa ce parere ai si despre Paleokastritsa.
@Mirela, nu, e ordinea in care am fost noi prin statiuni, pun in curand de un rev despre plaje si o sa consult bine ecoul tau de mai sus ca sa fac o comparatie utila.
@Trandafir, nu stii cat de bucuros sunt ca va place acolo.
Ok, am inteles, astept cu interes! Multam fain inca o data!
Super review. Felicitari. Votul meu. Vreau anul asta sa merg in Corfu... sper sa ma hotarasc pana in august- septembrie unde merg... am emotii. Avem copil si vrem apa calda, plaja nisipoasa, ieftin si bun...romank ce sa zic...
@Chrisa ma pui intr-o situatie un pic grea, in Corfu e greu sa le ai pe toate odata la un loc.
Tot ceea ce iti doresti este pe plaja asta Glyfada dar cazarea la acest hotel Luis Grand e foarte scumpa si nu cred ca merita pana la urma. Complexul de bungalow-uri apare pe booking dar notele sunt foarte mici, deci nu il pot recomanda. In alta parte oriunde ar fi ai si minusuri:
In Sidari ai plaja cu nisip fin apa buna in septembrie dar apa este neclara si contine argila, uneori sunt alge in apa.
Moraitika este o statiune mai buna pentru copii, apa e calda mereu plaja nu-i extra , dar e cu nisip si doar cu cateva pietricele.
Ipsos cade pentru ca pe plaja sunt doar pietre, in apa e nisip dar copilul nu are unde se juca pe plaja.
In aceeasi situatie se invart si Gouvia, Dassia si Barbati.
IN sudul insulei exista cateva hoteluri langa Agios Georgios sud (atentie ca mai e unul in nord unde nu e bine sa mergi) si Agia Varvara unde plaja e nisipoasa dar esti departe de alte obiective, de capitala.
Paleokastritza e interzisa celor cu copii micuti, aici e doar peisaj, plajele sunt cu pietre si apa rece.
Agios Gordios ar fi fost bun in urma cu 2 ani dar acum pe plaja sunt destule pietre, si nisip dar intrarea in apa e mai brusca acum si uneori vin alge destul de multe.
Sincer nu stiu unde sa te sfatuiesc sa mergi, dar am sa fac ca si in alte cazuri: anul asta am gfost in mai multe locuri si plaja care mi-a atras atentia ca un loc perfect pentru familii cu copii mici este cea din Kalamaki /Zakinthos: click aici
Corfu e un loc deosebit dar cand ai copii acolo totul e mai greu pentru ca nispul se gaseste mai greu si insula e foarte muntoasa mai ales in nordul sau.
Sper sa nu mergi in august, e criminal de cald!
@ionescunic esti o adevarata enciclopedie " de Grecia", cei care merg acolo au ce sa afle de la tine... cu regretul de a nu te putea recompensa decit cu un vot de 300 de PMA dar cu mii de felicitari!
Multumesc pentru raspuns... chiar m-ai ajutat... o sa reiau toate ofertele... am timp... mergem in septembrie... fetita noastra are 6 ani... deci vrea nisip, galetutza, lopatele. Mergem cu masina noastra, e mai comod. O sa te mai intreb, daca nu te superi cand revad mai multe oferte. Dar poti sa imi spui(pt k am vazut ca iti place sa calatoresti),care ar fi o alegere mai buna ,Creta sau Corfu?
va salut
m-ar interesa o vacanta pe plaja glyfada la hotelul louis grand
se merita cazarea la acest hotel?
ce excursii optionale ar fi?
si ce ar fi cel mai frumos de vazut in corfu? ma refer la peisaje?
exista oare o zona si mai buna de cazat decat in glydada?
Intrucat intrebarile tale si mai ales raspunsurile primite, pot fi si de interes mai general, am transformat ecoul tau intr-o solicitare CMR (Ce-mi recomandati?), acolo poate fi vazuta mai usor de cat mai multi utilizatori.
Mutat, la reorganizare, in rubrica "Plaje in insula Corfu" (nou-creata pe site)
Mutat, la reorganizare, în rubrica «Descoperă Glyfada» (nou-creată, între timp, pe sait)
Sunt magazine in glyfada? Mergem cu un bebelus si as vrea sa ii mai cumpar una, alta. An fost in agios gordis. Am vrea tot acolo, dar nu gasesc bilete cu avionul si hotel la agentiile din romania, decat la alonakia, care este cam departe de plaja si in panta
- Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
- Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
- Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație:
in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o
ÎNTREBARE NOUĂ
(întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
- Jun.2014 Minunata plaja de la Glyfada — scris în 19.06.14 de FrancescaClara din BUCUREşTI - RECOMANDĂ
- Aug.2012 Mirtiotissa, plaja secreta din Corfu — scris în 31.07.14 de luciaoradea din ORADEA - RECOMANDĂ