ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 20.11.2010
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Brasov
ÎNSCRIS: 05.09.10
STATUS: GOLD
DATE SEJUR
AUG-2010
DURATA: 7 zile
cuplu fara copii
2 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
CAZARE [camere etc]:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 8 MIN

Informatii despre Shqiperia / Albania

TIPĂREȘTE

Anul acesta. 2010, in august, am fost in vacanta in frumoasa Shqiperia, iar inainte am incercat, evident sa gasesc cat mai multe informatii, care din pacate s-au dovedit putine si destul de contradictorii.

Totusi am purces la drum, iar acum ca ne-am intors ne-am gandit sa postam pe internet informatiile culese, poate le vor fi de folos si altora.

Am plecat cu masina pe traseul Brasov-Bucuresti, Giurgiu-Ruse-Pernik (unde am si dormit – ca doar nu ne alerga nimeni);

TRASEU: Brasov-Bucuresti-Giurgiu-Ruse-Pernik-Kyustendil (trecut granita in Macedonia) -Kriva Palanka-Kumanovo-Skopje-Tetovo-Gostivar-Struga (langa lacul Ohrid care merita vazut ori pe partea macedoniana ori pe partea albaneza – noi l-am admirat din albania) - trecut granita in Albania – Perrenjas-Elbasan-Tirana-Durres-Fier-Qeparo-Saranda-Delvine-Muzine-Kakavia- trecut granita la greci-Ioanina-Salonic-Sofia-Bucuresti-Brasov

TAXE SI COSTURI CU AUTOTURISMUL (CONSUM DE GAZ SI BENZINA) TOTAL

Paritati la data de 10 august 2010

  • 1 euro = 1.96 leva
  • 1 euro = 60.30 dinari macedoneni
  • 1 euro = 136 leke

Autostrada in Macedonia ne-a costat 160 dinari (se pot schimba chiar imediat dupa granita, iar paritatea este ok.

  • Autostrada in Grecia, 2 euro
  • Taxa pod Giurgiu = 25.52 lei
  • Taxa pod Russe (la intoarcere) = 12 leva
  • Vigneta 7 zile Bulgaria = 10 leva dus + 10 leva intors

In euro, la paritatea de mai sus, a dat un total de 39.87 euro

---

Impresii de pe traseu:

Am plecat la ora 10 din Brasov. Intre Brasov si Bucuresti, desi era la inceputul saptamanii, am prins aglomeratie si am mers bara la bara in zona deja consacrata acestui stil de mers, Azuga, Sinaia, Busteni, ceea ce ne-a cam dat peste cap putin programul de vizitare al Pernik-ului, unde preconizam sa ajungem in jurul orei 5 P. M. , ceea ce evident nu s-a mai intamplat.

Am facut o mica pauza in Bucuresti, pentru diverse cumparaturi si apoi ne-am indreptat spre GIURGIU-RUSSE. Drumul foarte bun.

Am trecut granita fara probleme si am constatat ca Bulgaria si-a imbunatati starea drumurilor foarte mult, fata de acum 4 ani cand am mai trecut pe acolo, iar dupa ce am intrat pe autostrada spre Sofia, chiar nu am mai avut probleme. In ritmul asta o sa ne intreaca de tot daca stau sa ma gandesc ca noi am inceput sa ne mandrim cu darea in folosinta a centurilor ocolitoare.

Am fost atenti in zonele cu limitare 40 km/h, unde se mai aflau echipaje de politie cu radarele. In marea majoritate despre aceste radare aflai cu ajutorul celorlalti participanti la trafic (flash-uri).

In Pernik am ajuns de-abia la 9 seara, unde am si dormit, fara sa platim, prin sistemul de cazare la particulari ce functioneaza pe internet, www.couchsurfing. org.

A doua zi de dimineata la 7.30-8.00 ne-am luat la revedere de la Ani, gazda noastra, si am purces din nou la drum, spre Macedonia, in care am intrat la ora 10.00. Imediat dupa granita am schimbat euro in dinari cat sa avem de autostrada si ne-am pus din nou pe drumuri.

In Macedonia semnalizarea rutiera este ok, drumurile la fel, chiar foarte libere, mai ales ca am fost in plin sezon turistic. Skopje ca orice capitala, aglomerata, dar nu au fost probleme de orientare (oricum ne-a mai ajutat si GPS-ul). Bunul simt al soferilor s-a simtit la tot pasul, ceea ce este o diferenta enorma fata de nebunia din Romania. Nu am auzit un claxon din Bulgaria pana in Durres.

Am trecut granita in Albania, am schimbat 100 de euro in leke la un curs mai bun decat la banca, de 1 euro=130 leke, si apoi am vizitat lacul Ohrid, care este o frumusete, si despre care gasiti suficiente informatii pe internet.

Dupa scurta pauza la lac, ne-am pus din nou pe drum si am inteles de ce SHQIPËRIA inseamna tara vulturilor. Peisajul care ne-a intampinat a fost de vis pentru iubitorii muntilor. Am mers pe coama muntelui, pe un drum perfect asfaltat, ce-i drept fara parapeti de protectie, si plin de echipaje de politie cu radar tip laser.

Albanezii au un stil al lor specific de sofat, caracterizat de un bun simt extraordinar. Sincera sa fiu nu stiu de ce au semne de circulatie, fiindca se descurca foarte bine si fara ele. Se lasa unii pe altii, fara injuraturi, fara claxoane, iar traficul este extraordinar de fluid. Avem ce invata de la ei si din acest punct de vedere.

Am trecut prin Tirana cu usurinta, desi traficul a fost extrem de aglomerat si ne-am indreptat, pe autostrada, inspre Durres. Din momentul in care se ajunge pe litoral, autostrada este inca in constructie si fiind si plin sezon traficul a fost de bara la bara, la 50 km/h.

Durresul este o statiune gen Mamaia, plina de oameni, nisipul foarte fin, iar Adriatica are aspectul Marii Negre din vremurile ei foarte bune. Este un pic tulbure si fiindca pana sa ajungi la apa adanca mergi cam 150 m.

Era deja tarziu asa ca am hotarat sa campam in camping organizat, si am ales Mali & Robit (care este si hotel si camping – camping-ul fiind amenajat in spatele hotelului si are o capacitate cam de 10 corturi). Costul a fost de 10 euro pentru 2 persoane, 1 masina si 2 corturi + acces la curent si wireless.

A doua zi am vizitat un oras numit Kavaje si am ramas surprinsi ca pe litoral preturile sunt putin mai mici decat in afara lui. Inca albanezii nu au invatat sa i-a pielea de pe turisti.

Aici am stat 2 nopti, dupa care am hotarat ca vrem mai multa linistite si ne-am deplasat inspre FIER, de unde ajutati de localnici am reusit sa gasim un golf cu plaja nisipoasa, intr-o padure cu pini, salbatica, unde pe plaja erau doar albanezi. A fost superb. Am reusit sa vedem cerul nepoluat si cateva stele cazatoare :). Am campat in salbaticie si ne-am bucurat de natura.

Apropo de poporul albanez. Ne-au facut o impresie deosebita. Foarte calmi, foarte de ajutor, chiar daca vorbitori de limba engleza gasesti pe ici-colea, stiu foarte bine italiana. Unii chiar ne-au condus pana in locul in care doream sa ajungem, sau ne indrumau pana la un drum unde nu mai trebuia sa facem nici stanga nici dreapta, deci nu avem cum sa ne ratacim.

La nivel de comunicare am mai si desenat, am mai si dat din maini, fiindca putinele cuvinte albaneze care le-am scris pe o hartie inainte de plecare s-au dovedit a fi insuficiente. Important este ca am reusit sa comunicam si sa ne intelegem.

Aici, la Meteorit am stat 3 zile, timp in care am vizitat si Apollonia (in apropierea Fierului), iar apoi am strans corturile si am plecat spre sud, unde ne-am stabilit in Queparo, langa Borsh. Aici am campat in livada de maslini a unui albanez, caruia i-am cerut acceptul de a sta in livada lui, accept care ne-a fost dat fara nicio problema. Marea Ionica de aceasta data se afla la doar 100 m; am mancat smochine direct de la sursa, am stat de povesti cu „gazda” noastra, care stia engleza, si de la care am aflat cate ceva despre Albania zilelor noastre.

Dupa alte 3 zile, in care am vizitat si Saranda, am incarcat totul in masina si ne-am indreptat cu parere de rau ca vacanta se apropie de final, spre casa, prin Grecia, cu o vizita de cateva ore in Salonic si o innoptare in Sofia, prin acelasi sistem de cazare la particulari.

A fost un pic mai dificil cand a trebuit sa o luam spre granita cu Grecia, fiindca drumul parea foarte prost. Chiar la intrarea in Saranda, se face stanga si dupa aceea urci si cobori muntii si dealurile pe parcursul a 40 km pana dai de greci, unde am stat in vama 3 ore, fiind se miscau foarte incet sau mai bine zis se misca foarte incet, singurul grec care se afla la un singur ghiseu. Pana la urma s-au enervat grecii si au inceput sa claxoneze insistent, astfel ca au mai deschis un ghiseu si am trecut in sfarsit in Grecia.

Ca o concluzie la tot ceea ce a insemnat Albania pentru noi, putem sa spunem ca sunt oameni deschisi, cinstiti, primitori, care vor dezvolta turismul la un nivel la care nu cred ca Romania va mai ajunge vreodata.

Au strazi expres, au autostrazi, iar singurele drumuri care au mai ramas pietruite sunt cele foarte retrase, artere satesti.

Singurele puncte aglomerate din punct de vedere al traficului a fost portiunea dintre Tirana si Durres si in dupa Vlore, in rest totul a fost perfect.

Albania este ceva intre Romania anilor 91, pe alocuri si Romania anilor 2010 preponderent. Au mall-uri, au bancomate, se poate plati cu cardul in benzinarile mari si marile magazine. Este o tara moderna, cu oameni minunati si peisaje superbe. O tara care merita trecuta in lista tarilor ce merita a fi vizitate.

De retinut ca in Grecia, pe timpul noptii nu am gasit nicio benzinarie deschisa. De asemenea, GPL am gasit de-abia in Salonic. Si a fost singura tara in care nu am prea vazut GPL, in celelate se gasesc aproape la tot pasul.

In ceea ce priveste benzinarile albaneze, sunt la fel de moderne ca oriunde in Europa, si la fel ca oriunde in Europa mai gasesti si cate o benzinarie mica si vai mama ei.

Cam aceasta ar fi pe scurt impresile noastre de calatorie.

Am sa revin cu preturile la combustibili si cateva poze drept marturie.

--

Vigneta bulgareasca este mai ieftina la benzinarile SHELL. Oricum intrebati pretul inainte si cereti chitanta.

In ALBANIA nu am mai platit cei 2 euro/zi pentru masina. Nu ne-a cerut nimeni la iesirea din tara nimic.

  • 1 litru GPL 1.23 leva
  • 1 litru GPL 43.60 dinari

PRETURI LA DIVERSE PRODUSE

BULGARIA

  • Apa minerala 0.69 leva
  • Fanta de portocale = 1.09 leva
  • Cola = 1.09 leva
  • Un burger = 3.99 leva
  • Schwepes = 1.05 leva
  • Cheeps-uri =2.49 leva

ALBANIA

  • Prune = 41 leke
  • Fanta de lamaie = 55,00 leke
  • Lapte FAST MILK 1,5 % grasime (productie albaneza) = 99 leke
  • Iaurt KOS (productie albaneza) = 79,00 leke
  • Ceapa = 47 leke
  • Bere CAON la pet de 2 litri = 170 leke
  • Autan (spray impotriva tantarilor) 500 leke
  • Milka Cream = 130 leke
  • Bomboane ARCOR cu mentol 935 grame = 380.00 leke

PRETURI LA TERASA PE MALUL MARII IONICE IN QUEPARO

  • Peste (biban dungat) = 700 leke
  • Scoici = 300 leke
  • Salata = 250 leke
  • Bere tirana la sticla = 150 leke
  • Piza (se scrie Pica) =250-350 leke (2-4euro)
  • Primus camping 450 leke
  • Branzeturi, telemea = 500-700 leke/kg
  • Sampon Palmonive = 190 leke

Intrarea la Apollonia = 300 leke de persoana

PRETURI COMBUSTIBIL in august 2010.

TARA -- BENZINA -- MOTORINA -- GPL

Romania -- 4.75 -- 4.66 -- 2.32

Bulgaria -- 2.25 -- 2.17 -- 1.19

Macedonia -- 150 -- 145 -- 75

Albania

UNLEAD -- 146 Euro diesel -- 134 -- 138

SUPER -- 144 Blu diesel -- 145

In Albania sunt mai multe benzinarii particulare, astfel incat preturile variaza in jurul a 5 leke diferenta.

Indiferent de la ce benzinarie veti alimenta, calitatea este aceeasi.

Am sa atasez si cateva poze cu drumurile si benzinariile din Albania.

In speranta ca aceste informatii va vor fi utile, va dorim Krah të lehtë! (drum bun)


[fb]
---
Trimis de similia in 20.11.10 09:52:17
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 13621 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
selectat ca MiniGhid AmFostAcolo
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

16 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (similia); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 In Queparo, am campat in livada de maslini a unui localnic
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 17200 PMA (din 25 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

16 ecouri scrise, până acum

Admin
[20.11.10 09:54:20]
»

Textul-ul de mai sus a fost postat initial pe forum (in Cafenea); l-am mutat aici, ca review, pentru ca este mult mai vizibil si mai usor accesibil membrilor, considerandu-l unul deosebit de util despre acatsa destinatie despre care nu avem deocamdata foarte multe informatii.

TEOANCA
[20.11.10 11:00:01]
»

@similia

Un review scris asa cum cred ca ti-ai fi dorit sa gasesti tu inainte de plecare.

Multumim pentru abundenta de date (cum reusiti sa tineti minte toate preturile alea?). Oricum, se vede ca ati planificat vacanta din timp si cu multa acuratete. Asta inseamna ca asa sunteti si, daca ne mai scrii impresii din vacante sigur ne vor fi de mare folos.

Cand ai timp o sa te rog sa ne spui mai multe amanunte despre sistemul acela de cazare la particulari.

Multumim si admin ca l-ai adus aici unde sigur e mult mai lesne de citit.

Vot binemeritat.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
sandu.53
[20.11.10 13:44:09]
»

foarte util review-ul tau atat prin informatiile oferite referitoare la preturi dar mai ales prin impresiile despre Albania, o tara mai putin vizitata de noi romanii! felicitari!

romanitzaa
[20.11.10 18:31:23]
»

Romanii se feresc sa viziteze Albania, pentru ca e mai slab cotata decat Romania, iar noi ne dorim sa vizitam tari mai civilizate in comparatie cu a noastra.

Cu acest review ne ajuti sa ne facem o idee despre ceea ce inseamna Albania.

laura_yco
[10.01.11 23:52:40]
»

Buna, eu am o experienta nasoala in Albania.

In 2009 am fost in concediu in Muntenegru. Fiind foarte aproape de granita cu Albania am hotarat sa petrecem o zi in capitala Albaneza.

Din momentul in care am intrat in Albania si pana seara cand am reusit sa iesim a fost ca o zi cin filme cu prosti. Drumul in contructie - sub orice critica, toata lumea era nervoasa, se injura si se gesticula pe geamul masinilor, toata lumea trecea de pe o banda pe alta fara sa mai apuce sa semnalizeze, casele de pa marginea drumului (pe aprox 100 km de la granita pana in Tirana) erau neterminate si cu molozul in jurul lor.

In Tirana o mizerie cum numai in pietele noastre vezi dupa ce pleaca toata lumea.

Am intrebat in politai de unde luam tichet pt parcare si ne-a spus ca acolo e "free", fiind parcate inca vreo 4-5 masini printre care 1 cu nr de Italia si niciuna cu vreo chitanta sau bon pe geam, am parcat acolo. Dupa aprox 3 ore cand ne-am intors la masina... ia masina de unde nu-i. Parcarea era goala, maturata, curata - am crezut ca innebunim.

Am intrebat din nou un politati care dirija circulatia in intersectia din apropiere ce s-a intamplat si ne-a zis ca parcarea e interzisa total in zona si ca colegul lui de dimineata sigur nu a stiut acest lucru.

Ajunsi intr-un final in garajul unde erau duse masinile, am gasit si masina italienilor acolo si nu am putut sa plecam pana nu am lasat 50 eur (amenda) si am primit chitanta pe 10... pentru ca eram simpatici.

Va mai pot spune ca am vazut masini oprite in mijlocul strazii fara nici o jena in timp ce soferii se certau ca la usa cortului... oricum am plecat de acolo cat am putut de repede. A fost o zi de cosmar si eu nu mai vreau sa ajung in Albania in curand.

Cred ca toate tarile isi au "gunoaiele" lor; asa cum le avem si noi, asa le au si cei din Albania.

similiaAUTOR REVIEW
[21.01.12 13:21:34]
»

@TEOANCA:

Desi stiu ca raspunsul vine cam tarziu, sper totusi sa te pot ajuta vis-a vis de cele solicitate. intra pe couchsurfing.org si vezi ce parere iti faci. Eu activez de 4 ani si nu am avut probleme. Eventual iti voi da adresa de mail si vb acolo.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Bula
[09.02.12 11:06:53]
»

Un review pe care eu nu o sa fiu niciodata in stare sa il fac. Felicitari!

Spune-mi te rog suma totala pe care ai cheltuit-o in acesta plimbare. Vreau sa plec in Muntenegru si Albania si imi trebuie suma de la care sa plec, intrucat eu nu am masina cu gpl si nici nu mi-a placut vreodata sa stau in cort. Decat la mare in perioada romantica a Vamii + 2 Mai si in Retezat.

Multumesc.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
similiaAUTOR REVIEW
[11.02.12 10:23:09]
»

@Bula:

@Bula:

Suma totala, pentru 10 zile, tot turul, (pe care noi am cheltuit-o a fost 600 lei/ persoana. Dar tine cont ca am avut mancare la conserva luata din tara, iar cat am stat la cort ne-am gatit noi. am avut noroc de a sta la cineva in livada care ne-a lasat sa ne folosit si de legumele lui

Ca idee, intr-o excursie cu un an inainte de Albania am fost in Muntenegru, am stat la o vila (in septembrie la inceput) in Sutumore (este o statiune mai de familisti si mai localnica) si am cheltuit in 2 persoane, tot 600 lei 6 zile. Dar pe vremea aceea nu avem GPL.

Ca sa stai linistit, cred ca este necesar sa ai la tine 1000 lei. /2 persoane, dar oricum iti sugerez sa verifici preturile actuale, fiindca criza sigur a trecut si pe la ei.

Sa auzim numai de bine!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
similiaAUTOR REVIEW
[11.02.12 10:28:54]
»

@laura_yco:

Am mai discutat cu cineva care a fost anterior in Albania, si intr-adevar se plangeau de drumurile foarte "rurale". Insa incepand cu 2009 Albania a beneficiat de niste fonduri europene pentru infrastructura si se pare ca si-au facut treaba bine. Chiar nu stiu despre partea din nord de Tirana, spre granita cu Muntenegru mai nimic. Am intentionat si noi sa vizitam Tirana cu un an inainte, dar se pare ca am facut o alegere buna sa nu mergem atunci

In legatura cu sentimentul pe care l-a lasat Albania nu ai cum sa il schimbi decat cu o experienta pozitiva. Sta in natura pshicului uman sa judecam totul prin prisma intamplarilor negative sau pozitive la care suntem expusi.

in orice caz, sugestia mea este ca intotdeauna cand mergeti intr-o tara despre care nu stiti mai nimic, sa incercati sa luati legatura cu localnicii (prin forumuri sau diverse alte optiuni pe care le ofera internetul). In acest fel veti afla foarte multe amanunte care o sa va fereasca de cumplitele emotii pe care le-ati avut in legatura cu masina, de exemplu. Daca doriti mai multe informatii, ma puteti contacta prin MP.

Cu drag!

Similia

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Bula
[14.02.12 15:00:46]
»

@similia:

Multumesc mult.

Nu stiu cum ai reusit sa "cheltuiesti" atat in plecarea cu masina si stat la pensiune dar macar mi-am facut un ordin de marime. Numai cand ma gandesc ca sunt fo 1000 km dus, asta inseamna 90 litrii combustibil = 120 euro.

Daca te mai duci pe acolo, iti recomand coasta adriaticii de la Koper la Dubrovnik.

Toate cele bune.

Bula

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
similiaAUTOR REVIEW
[14.02.12 15:44:26]
»

@Bula:

Multam dar am fost deja. SUPERB!

In ce priveste cheluielile, am fost in extrasezon, a negociat pt noi un localnic, pe care l-am cunoscut prin acelasi sistem de cazare mentionat mai sus (couchsurfing.org) si am scos un pret la jumate fata de normal

Bula
[24.02.12 21:10:21]
»

@similia:

Am facut deja un buget pentru calatoria asta bazat si pe sfaturile tale. Multumesc mult si felicitari inca odata pentru modul in care iti organizezi calatoriile cu bugetul de care dispui.

Toate cele bune.

Bula

anamaria1412
[31.08.12 22:31:23]
»

@laura_yco: nici prea multe indicatoare nu sunt, ne-am ratacit cu autocarul a trebuit ghida sa ia un taxi sa ne scoata din oras gps-ul nu functioneaza corect

similiaAUTOR REVIEW
[05.09.12 10:04:45]
»

@anamaria1412:

Chiar nu inteleg cum de a reusit soferul autocarului sa se rataceasca. Noi ne-am uitat pe google map inainte sa plecam si a fost suficient. Nu este o tara atat de mare. Dar, fiecare cu orientarea lui . Oricum tot ce iese din tipare sau programari se tine minte mult mai usor si face deliciul povestilor ulterioare.

Un alt sofer de autocar a reusit sa se rataceasca in Baia Mare, care are lipsuri maricele la indicatoare rutiere.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
KALVIN
[24.09.13 19:25:36]
»

@similia: Am citit cu placere tot ce ai scris inainte de a pleca... si este asa cum ai scris o tara frumoasa care merita o sansa . Am venit de 5 zile din vacanta. Am fost in Sarande si Ksamil... deja ma gandesc la vacanta din septembrie 2014 care cu siguranta va fi tot acolo. Am plecat cu rezervare pentru 4 nopti in Sarande si am ajuns sa mai stam 4 nopti in Ksamil si sa plecam cu parere de rau de acolo. Albania merita vizitata, ai avut multa dreptate.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
webmaster70
[19.01.15 20:07:29]
»

@KALVIN - ne-am bucura să putem citi impresiile tale de acolo scrise ca articol (review) nou.

Procedând astfel, ai avea ocazia ca prin notele şi evaluările proprii să contribui la o medie mai reprezentativă a acestei destinaţii.

[În plus, dacă vreodată vei solicita informaţii aici, pe sait, cei care îţi vor răspunde o vor putea face cât mai adecvat "profilului" tău turistic (funcţie de locurile în care ai fost, unde ţi-a plăcut şi unde nu, din ce motive etc) ]

Poţi folosi linkul SCRIE IMPRESII

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
8 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
anamaria1412, Bula, KALVIN, laura_yco, romanitzaa, sandu.53, similia, TEOANCA
Alte impresii din această RUBRICĂCu mașina spre și prin Albania:


    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.045446157455444 sec
    ecranul dvs: 1 x 1