ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 26.04.2014
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 30-40 ani
DIN: Ploieşti
ÎNSCRIS: 07.02.12
STATUS: SENATOR
DATE SEJUR
APR-2014
DURATA: 1 nopți
familie cu copii
2 AD. + 2 COPII -- v: 7 ani, 3,5 ani

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
CAZARE [camere etc]:
50.00%
Nici nemulțumit, nici mulțumit
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
NU SUNT ÎN MĂSURĂ SĂ MĂ PRONUNȚ
CADRUL NATURAL:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
DISTRACŢ. / RELAXARE:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
81.25%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 10 MIN

Clanul Scufiţei Aricite la Căsuţa Bunicii din Sighişoara

TIPĂREȘTE

Funny: Bună ziua, bună seara. Eu sunt Scufiţa Aricită şi astăzi vreau să vă povestesc despre Căsuţa bunicii mele din Sighişoara. Drum lung făcut-am pân’ acolo, tocmai din Maramu’ venind. Pe drum n-am întâlnit însă nici lupul cel rău şi nici nu ne-am oprit să culegem... ciup-ciupercuţe, ciup-ciupercuţe (pentru cine ştie bancul…). Ajunşi acolo obosiţi nevoie mare găsit-am Casa Bunicii unde am fost întâmpinaţi cu mare căldură... de la sobele de teracotă care ardeau. Bunica nu era acasă, pasămite era dusă până la vânător cu treabă. Ne lăsase însă vorbă de bun-venit scrisă pe perete şi un portret al ei ca să ne aducem aminte cum arată. O noapte doar stăturăm pe la casa ei şi tare rău ne păru că n-o prinserăm pe acolo...

Serios (atât cât pot): “Ariciule, io m-am săturat să scriu despre cazări! Ia pune mătăluţa mânuşiţele şi încropeşte ceva de habitacion, că mie unul mi s-a luat ca de mere acre... După ce termin cu Ailsa şi cu ABC, gata, mă apuc de Maramureş. Vreau să scriu primul meu review pe România!”, mă informă jumătatea-mi la întoarcerea din mini-concediul pascal. Pfff, şi eu care speram să tragem măcar la sorţi, aşa mai aveam o şansă. Aiurea. Nu puteam însă să mă pun împotriva lui pentru că, ştiţi cum este, o femeie deşteaptă trebuie să ştie şi când să tacă. Drept pentru care, iată cum trebuie să fac ce nu-mi place de niciun fel. Am două review-uri de scris, aşa că… o să încep cu al doilea din punct de vedere cronologic pentru că e mai light şi trebuie să-mi fac încălzirea. Deh, mi-am cam pierdut antrenamentul de cazare că în ultima vreme am prestat numai plimbare... :)))

Aşa, deci şi prin urmare, pe drumul de întoarcere din Maramureş am hotărât să luăm o noapte de cazare suplimentară în Sighişoara. Nu de alta, dar drumul între Botiza şi Bistriţa, după ce că e incredibil de prost, l-am mai şi greşit şi s-a lăsat cu un ocol de zile mari (dar asta e altă poveste), şi ne resimţeam serios. În plus piticii noştri nu fuseseră încă în Sighişoara şi, cel puţin mândrei, eram convinşi că o să-i placă. Încă din ultima noapte înainte de plecare căutasem pe net ceva cazări în zona Sighişoarei. Ne gândeam că în caz că nu mai putem, să avem ceva de rezervă. Aşa că pe drum eram “blindaţi” cu vreo… două numere de telefon… Da, atât găsisem să se încadreze în bugetul nostru. Fiind cu copiii, ne trebuia cel puţin o cameră triplă, gândindu-ne că n-om crăpa dacă o noapte dormea juniorul cu noi în pat, deşi în mod normal suntem total împotriva acestui lucru. Nu era însă decât o noapte la mijloc.

Primul loc unde am sunat a fost la Căsuţa Bunicii, care arăta interesant pe net (Bine, am mai sunat undeva înainte, dar nu contează. Prietenii ştiu…). “Ariciule, cică e o casă cu două paturi duble, baie, bucătărie, loc de luat masa… ceva clar e dubios în toată afacerea. Mai ales că e amplasată fix la baza scării acoperite…”. Adevărul e că era cea mai ieftină variantă de cazare pe care o găsisem şi unde mai pui că era fix în buricul târgului.

Încă de la telefon, proprietarul, foarte amabil dealtfel, ne-a spus că e liberă în noaptea respectivă şi ne-a lăsat-o la preţul de 110 lei de la 125 cât era iniţial. Tot el ne-a îndrumat cum să ajungem cu maşina în Cetate.

Amplasarea Căsuţei

Aşa cum se ştie, de ceva vreme în Sighişoara nu mai ai voie cu maşina în Cetate. Se dau amenzi. Ideea e că se pare că nu e chiar aşa. Pe riscul tău, poţi urca şi o poţi lăsa pe acolo. Din câte ne-a spus el, nu auzise de nimeni care să-şi fi luat amendă, iar 95% din turiştii care ajung cu maşina în Cetate, rămân acolo până la sfârşitul sejurului. Treaba e următoarea. La urcare există o barieră şi de obicei e un poliţist acolo (la ora la care am ajuns noi nu era nimeni). Bariera e tot timpul ridicată. Dacă te întreabă unde te duci, spui că ai bagaje şi mergi să le descarci. Ţi se răspunde că în 20 de minute trebuie să te întorci şi să laşi maşina undeva înaintea barierelor. Eh, aşa cum am spus mai sus, 95% dintre cei care intră nu respectă acestă regulă şi nu se auzise de vreo amendă la cineva. Dar, totuşi, trebuie luat în calcul că există un risc.

Bun, „căsuţa” cu pricina se află exact la poalele colinei pe care se află Biserica din Deal. Practic, cum cobori cele 175 de trepte şi te uiţi în dreapta, nimereşti fix în „căsuţă”. De ea lipită se află Casa Cositorarului.

Cum am ajuns şi am parcat maşina, ne-a întâmpinat recepţionera de la pensiunea Casa Legenda, care are acelaşi proprietar (pensiunea, nu recepţionera...). Extrem de drăguţă, domnişoara ne-a condus până înăuntru şi ne-a prezentat “dotările” (ale căsuţei, nu ale dânsei... :))) Apoi ne-a înmânat cheile şi s-a dus în treaba ei…

Cu ce se laudă Căsuţa Bunicii

Încă de la intrare am avut o strângere de inimă. Adică, ok, rustic – rustic, vechi – vechi, dar... bunica mai ştergea şi praful. Piticul a fost cel mai tare: “Nu vleau la Casa Buniciiiiiii!! Nu place!!! Plecăm acum, da? ” Cu chiu cu vai l-am convins să intre ca să lăsăm bagajele şi apoi i-am promis că ieşim la plimbare.

Cum intri te afli în camera “de servit masa”. În stânga se află camera de dormit, iar în faţă şi la dreapta este bucătăria. În capătul bucătăriei se află baia. Şi acum să le iau pe rând.

Camera de dormit este o cameră mare dotată cu două paturi duble (unul era de fapt o canapea extensibilă), o laviţă pe care se poate dormi ca pe vremuri, două fotolii, o măsuţă, un radio din acela vintage (de care chiar avea şi bunica mea când eram eu mică), iar la piece de resistance este reprezentată de tabloul nud agăţat pe peretele din stânga uşii. Pesemne aceea era bunica pe vremea când era tânără… Sau este echivalentul vintage al canalelor tv XXX, la asta încă mă mai gândesc. Nu am descoperit încă varianta corectă. Oricum, să trecem peste... Podeaua este acoperită cu duşumea veche care scârţâie de-ţi ies ochii mai ales în miez de noapte când copiii dorm de rup. Soba de teracotă este pe gaze şi face faţă cu brio metrilor pătraţi generoşi ai odăii. Paturile... hmmmm, am dormit şi mai bine, dar, când îmi aduc aminte de experienţa Domino din vara trecută, pot spune că au fost acceptabile. În plus, aşternuturilor nu am ce să le reproşez. Erau cu adevărat curate şi aveau acel miros proaspăt.

Camera de servit masa este exact cea în care intri în momentul în care păşeşti pentru prima dată în Căsuţa Bunicii. Nici mare dar nici mică, are o masă cu vreo... hmmmm... cred că trei scaune, o canapea extensibilă şi un televizor... puţin defect. Până am reuşit noi să-l reglăm, deja ne spărsese timpanele. Măcar are desene animate, aşa că până la urmă ne-a fost de ajutor.

Bucătăria e puţin cam veche, ca să mă exprim elegant. Are o masă cu două scaune, frigider destul de încăpător, dulap cu vase, chiuvetă dublă şi e dotată cu detergent de vase. Problema e că totul este… îmbâcsit, că nu găsesc alt cuvânt. Adică totul lipeşte fără să fie murdar în mod evident. Ca şi maşină de gătit, există o sobă pe gaz. Ea este dealtfel şi sursa de căldură cu ajutorul căreia se poate sta în bucătărie şi camera de servit masa. Din păcate însă îţi dă un sentiment de pericol când vezi instalaţia aceea, care poate e bine pusă la punct dar arată cel puţin dubios. Pe masă în bucătărie se află şi un cuptor cu microunde extrem de murdar. Deschizându-l la un moment dat m-a izbit un miros puternic de grăsime stătută amestecată cu cafea şi cu… nu mai ştiu că l-am închis urgent. Am preferat să frec o oală micuţă pentru a pune la încălzit pe plita sobei laptele copiilor. Toate vasele pe care le-am folosit le-am spălat bine înainte (asta înseamnă două ture de detergent) pentru că lipeau, iar paharele erau pline de urme. În seara aceea am avut musafiri (pe care recunosc, mi-a fost jenă iniţial să-i chem acolo, dar domnul soţ m-a liniştit spunându-mi: “Frate, termină cu prostiile, stai tu aici? E casa ta?”). Am întârziat ceva la bucătărie frecând la pahare şi ceşti pe care am preferat să le pun pe masă ude în loc să le şterg cu cârpele de vase puse la dispoziţie. Cuvântul care domină bucătăria este slinos. Şi cu asta cred că am spus tot.

Eeeee, şi a venit şi timpul pentru cea mai importantă încăpere: Baia

Dacă la bucătărie totul e slinos, în baie e... horror. Mobilierul vechi ai impresia că nu are nicio şansă să funcţioneze corespunzător. Cel puţin la prima vedere... La a doua vedere însă, observi că nu e chiar atât de grav. Adică chiuveta e curată, toaleta la fel... Articole de toaletă există, dar noi nu le-am folosit că aveam de acasă. Cada şi duşul nu am avut însă tupeu să le încercăm. Am folosit din plin chiuveta deoarece cada arăta destul de neigienic. Un alt minus au fost prosoapele. Unele care pe vremuri (cred că atunci când era bunica tânără) fuseseră probabil albe, acum aveau o culoare incertă de gri-albăstrui spălăcit şi nu am avut curaj să le folosim nici pe acestea. Norocul nostru că venisem dotaţi cu toate cele. Distractiv a fost cu WC-ul. Fiică-mea nu ştie decât toaletă cu rezervor din acela la semiînălţime cu buton. Eh, acesta era cu vas de expansiune agăţat sus. Şi iată cum mă aud strigată din baie: “Mamiiiii, la wc-ul ăsta nu se trage apa!!!”. Când le-am arătat copiilor cum funcţionează au fost în culmea fericirii. Se duceau împreună la baie şi apoi se certau care să fie luat în braţe ca să tragă apa… :)))

Ce să mai… una peste alta a fost o experienţă nouă.

Concluzii, că e loc şi de ele

Am uitat să spun că toţi clienţii Casei Bunicii şi Pensiunii Casa Legenda beneficiază de un discount de 15% din nota de plată de la Restaurantul Vlad Dracul. Clanul meu însă nu a fost acolo pentru că am ales să servim masa la Perla, un loc cu o semnificaţie aparte pentru noi.

Căsuţa Bunicii nu a fost în mod sigur ceea ce ne aşteptam şi ne doream. Nu suntem însă atât de exageraţi încât să nu fim conştienţi de raportul calitate-preţ. E o cazare în “buricul târgului”, cum se spune, iar ca preţ… 110 lei toată această casă la preţurile care am văzut că se practică în Sighişoara, a fost mai mult decât ok. Nu o să mă apuc să cârcotesc podeaua, mobilierul vechi, sau altele. Aş fi exagerată. Am dormit şi muuuuult mai prost la bani mult mai mulţi. O să mă leg doar de curăţenie, mai ales cea din bucătărie. Asta consider că nu necesită cine ştie ce investiţii şi dacă ar fi făcută cu simţ de răspundere şi dacă periodic s-ar face o igienizare completă, s-ar schimba complet atmosfera “căsuţei”. În rest… consider că marele avantaj al aceste locaţii de cazare este reprezentat de amplasare şi de faptul că, datorită spaţiului generos, poţi sta liniştit cu prietenii veniţi în vizită la un pahar de vorbă în timp ce în camera alăturată copiii din dotare dorm duşi la ceas târziu în noapte.

Dacă m-aş întoarce la Căsuţa Bunicii? Probabil că da, în situaţia în care aş avea nevoie de o cazare în Sighişoara, aş vrea să stau în Cetate şi nu aş dispune de suficienţi bani pentru o altă locaţie mai cu pretenţii. Dacă m-aş duce cu alţi prieteni acolo? Hmmmm, depinde de prieteni şi de gradul lor de cârcoteală...

Dacă aş recomanda-o altora? Da, prietenilor simpli şi cu buget redus, dar mai ales duşmanilor cu mari pretenţii şi multe fiţe… :)))


[fb]
---
Trimis de ariciu in 26.04.14 10:20:44
Validat / Publicat: 26.04.14 11:25:04
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SIGHIȘOARA [MS].
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 2141 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

23 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (ariciu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P02 Canapeaua extensibilă din camera de dormit.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 41150 PMA (din 45 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest review

23 ecouri scrise, până acum

Dabator
[26.04.14 11:44:04]
»

@ariciu: De abia mai așteptam un review de al tău. Așa că imediat ce am primit mail-ul... Ți-am dat punctajul maxim să fiu și eu odată primul într-o astfel de întreprindere. Apoi m-am apucat să citesc. Știam eu că dacă mă apuc să citesc ratez startul la punctare. Și mai știam că nu am cum să greșesc.

Apoi m-am pus pe citit și pe râs.

Mi s-a făcut dor de Sighișoara, mă și gândeam să-mi fac rezervare mai ales când am citit că extrem de drăguţă, domnişoara ne-a condus până înăuntru şi ne-a prezentat “dotările”. Apoi am citit până la capăt și m-am mai liniștit.

Foarte tare și faza asta:

tabloul nud agăţat pe peretele din stânga uşii. Pesemne aceea era bunica pe vremea când era tânără… Sau este echivalentul vintage al canalelor tv XXX

roth
[26.04.14 11:44:39]
»

Fara cuvinte...

MCM
[26.04.14 11:46:27]
»

Ți-a ieșit perfect! Review-ul. Ce rău îmi pare că n-am rămas. Da' de ce ai ochii așa de mari bunicuțo?? Hihihi. Tot pentru cei care știu bancul

TraianS
[26.04.14 11:52:01]
»

Tabloul de tinerete "à la Rose", al bunicii Grossmutter, merge excelent cu Laughing-ul Buddha de langa radioul vintage...

Suntem noi copii... si habar n-avem how people partied in the old days...

Iar sun screenul ala din geamul masinii din P19, garanteaza cel mai bun conac, daca din intamplare il vede proprietarul, bunica, vanatorul, lupul etc..... Tre sa fac si eu rost de unul.

Buna strategia!

Traiasca bunica si... clanul aricesc...

Ma gandesc sa urmez recomandarea. Stiu ca as avea ce scrie!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Michi
[26.04.14 17:39:21]
»

Inconfundabilul stil al lui Arici Pogonici care ştie să facă dintr-un... (completaţi voi cuvântul lipsă), bici. Dacă n-ar fi fost pozele, ştiţi voi cum se spune ˝dovada˝, aşi fi fost tentată să cred că îngroaşă tenta pentru efectul literar. Când colo, chiar aşa a fost dar prezentat în genul ˝râsu-plânsu˝. Felicitări, după cum îl felicit şi pe aparţinător. Din aşa părinţi, sigur copiii vor aspira la premiul Pulitzer.

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ariciuAUTOR REVIEW
[26.04.14 22:24:10]
»

@Dabator: Trebuie să-ţi mărturisesc. Şi eu şi le_maitre ţi-am citit în acelaşi timp ecoul. "Chiar, ce s-ar fi întâmplat dacă se apuca domnişoara să ne prezinte dotările ei? ", mă întrebă el rapid. "Simplu, ar fi rămas fără ele... ", veni răspunsul meu la fel de rapid...

Hai mulţumesc că mi-ai dezvirginat review-ul! (Ce vă uitaţi aşa, a dat primul vot. Asta cum altfel se numeşte???) Apreciez, să ştii, şi o să ţin minte...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
ariciuAUTOR REVIEW
[26.04.14 22:36:56]
»

@roth: Ar fi putut totuşi să fie câteva acolo... ) Data viitoare, promiţi??? Te pup!

@MCM: Nu te mai iau cu "sora mea" că cine ştie cum te mai înrudeşti intempestiv şi cu mine... ) Nu era cazarea asta de nasul tău de... ştii tu... şpagă, buzunar... shhhh!!! ) Cred că d'aia nici n-ai rămas, ai avut tu un feeling cum că nu-ţi poate călca picioruşul în aşa magherniţă... Pup ya!

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
danamandache
[26.04.14 22:42:26]
»

In sfarsit, maestra impresiilor despre cazare! A fost funny de la inceput pana la sfarsit! Mai scufita aricita, eu cred ca bunicii din tablou ii era prea cald, de-aia statea saraca asa... nud. De la sobele de teracota i se trage... nuditatea!

le_maitre
[26.04.14 23:06:24]
»

Mă imixtionez și eu în discuție deoarece trebuie să efectuez 'decât' câteva observații.

Având în vedere că subsemnatul, cu o seară înainte șezând la ceas de taină în inima Maramureșului, găsise două potențiale cazări la un preț modic și încăpătoare dpdv al întregului trib... nu aveam mari pretenții, așadar nu am fost atât de radical precum doamna-mi.

Având în vedere că locația era în ombilicul Sighișoarei, iar nu am comentarii, mai ales pentru că am lăsat mașina free la vreo 30 de metri de stabiliment.

Având în vedere că acea căsuță se numește "Casa Bunicii" nu era normal să ne așteptăm la chestii vintage, old fashioned sau mai puțin moderne, ca să mă exprim mai evident? Păi ce fel de Casă a Bunicii era aia unde dușumelele nu ar fi scârțăit? Plus mobilierul tip vitrină, lavițe, etc, dacă era prea nou ar fi contrastat cu ideea așezământului. Ăsta e farmecul, să te simți ca la bunici. Și ca să fie în ton până la capăt și bateria de la cadă și faianța din baie și wc-ul cu vas de expansiune supra-înălțat și zgomotul de "hrrrrr-hhhooorrr- zdrooong" al acestuia când se încărca erau... "vintage" adică de pe vremea lui Ceașcă.

Recunosc că amplasamentul vasului de toaletă era extrem de chinuitor, reușind cu greu să nu-mi rup genunchiul în colțul căzii în momentul în care am adăstat pentru reculegere, dar pentru un practicant fervent al disciplinei yoga ar fi fost fain tare.

Sunt de acord cu Milady în privința unei igienizări generale și a unei upgradări fără prea multă bătaie de cap/costuri a bucătăriei și băii.

Apropo de căldură: m-am simțit extrem de bine că am beneficiat nelimitat de aceasta, gândindu-mă că, în alte expediții, am dat mai mult cash dar căldură - canci.

Aproape de final: numai aspectul cum că am primit musafiri dragi la câteva ceasuri de când ne cazasem ne demonstrează cât de primitoare a fost căsuța cu pricina, iar noi am încercat să fim gazde (temporare) pe măsură.

@Master Traian: Ești de o atenție comparabilă cu cea a soacrei, sau mai bine spus, în context, bunicii! Sun screen din ăla rezolvăm mintenaș dacă vrei și tu unul, îmi spui doar cum vrei să-l edităm/personalizăm, parol!

@danamandache: Să știi că, dacă aveam noi chef, am fi mutat tabloul din propoziție în baie, unde bătea alizeul... să vezi ce repede se îmbrăca bunica

ariciuAUTOR REVIEW
[26.04.14 23:16:38]
»

@TraianS: Strategia cu sun screen-ul a fost pregătită pentru MM, că am plecat puţin cam îndoiţi. Cu ceva timp înainte încercasem din răsputeri să facem şi noi rost de undeva de nişte autocolante cu AFA, adevărate, pentru lunetă. N-am avut succes însă, aşa că am găsit o soluţie de avarie. Din păcate trebuie refăcut pe alte dimensiuni că nu se vede destul de bine... (părerea mea...). Ne-am gândit că poate auziseră de AFA prin MM.

Cum adică te gândeşti să urmezi recomandarea??? Vii cumva în RO şi nu vrei să ne spui???

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
ariciuAUTOR REVIEW
[26.04.14 23:24:39]
»

@Michi: Mama Michiiii!!! Mulţumeeeesc!!! Credeţi-mă, chiar aşa a fost, parol! Ba unele aspecte minore le-am şi omis intenţionat ca să nu se spună după aia că la cât am plătit, am pretenţii prea mari. Ceea ce am spus, şi e de subliniat, este faptul că proprietarii sunt într-adevăr nişte oameni de nota 10, aşa cum i-am perceput la telefon. Poate, dacă vor citi asta, vor lua părţile bune din ceea ce am scris şi vor remedia inconvenientele. este păcat pentru că nu vorbim de investiţii majore...

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
ariciuAUTOR REVIEW
[26.04.14 23:27:27]
»

@danamandache: )) Dacă de acolo i se trage, înseamnă că la vară, dacă se aduce vreun ventilator prin preajmă, o să o găsim ceva mai îmbrăcată???

ariciuAUTOR REVIEW
[26.04.14 23:39:28]
»

@le_maitre: Dragul meu, îţi mulţumesc pentru că nu ai răpit plăcerea ştim noi cui de a comenta înscrisurile de bun venit de pe pereţi. Am citit ecoul tău de la cap la coadă cu teama de a nu găsi ce nu doream să găsesc şi pregătită pentru a ţipa la tine din bucătărie: "Editează-l că te sparg!!! " ))

Acestea fiind zise... o să mă ridic de pe scaun şi o să vin să te pup că meriţi! )

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
danamandache
[27.04.14 00:12:41]
»

@ariciu: se poate. Mai exista insa o varianta. Trebuia sa o intoarceti cu josul in sus, intocmai ca pe stilourile sau pixurile de demult, care aveau inlauntrul lor cate o domnisoara, ce se imbraca sau dezbraca in functie de cum erau tinute... : -)

ariciuAUTOR REVIEW
[27.04.14 00:14:33]
»

@danamandache: Hahahahahahahaaaa, uitasem de pixurile alea!!! Poate şi din cauză că nu am văzut prea multe, iar în posesie... chiar n-am avut niciunul... )

danamandache
[27.04.14 00:26:05]
»

@ariciu: asta inseamna ca esti foarte tanara, eu ca o batranica ce sunt am avut cateva. Este adevarat ca le foloseam doar pentru a-mi face temele, pentru ca la scoala imi era rusine sa le folosesc: -)

Eugenia55* †
[27.04.14 08:55:29]
»

Arici Pogonici, de ce minti poporu'cu televizoru'? Asa manipulare, mai rar! Ai decretat tu ca tabloul cu mam'mare cand era fata mare e nud, toata lumea a pus botu' si-a repetat, obsesiv, vai, nudu', au, nudu', cum? nudu'?

Nu e, domne, niciun nud, e un amarat de topless si ala cam pe jumatate din cauza da motive de par lung asezat strategic!

Da' tu, 'oata mica, ai pozat tabloul dintr-un lateral care ne-a bagat in fata soba si cuierul-pom )

Si nu mai culcati, frate, Mermelicii asa tarziu, ati vazut ce-a prezis doamna Michi, vreti s-ajunga obositi la premiere?

Pupam intreg familionu' de "misunatori mici" (citat Gogu!)

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
Andox
[27.04.14 10:10:13]
»

Bucuresteni pretentiosi... Ati dormit asa de bine ca nici la cafeaua de dimineata nu ati mai ajuns...

ariciuAUTOR REVIEW
[27.04.14 19:25:43]
»

@Eugenia55: Bine, recunosc, e doar topless

Și să știți că nu eu am pozat tabloul așa, domnul soț a făcut-o... cu telefonul din dotare.

Și să știți că nu culcăm Mermelicii târziu, dar uneori adorm ei mai greu, sunt încă pe ora veche... : P

Pupăm și noi și pe dumneavoastră și pe domnul Gogu... maxim!!!

ariciuAUTOR REVIEW
[27.04.14 21:34:45]
»

@Andox: Cum adică? Doar atât? După ce ne-ai amenințat că dacă nu scriem noi de greșelile de pe pereți, o să completezi tu? Și noi chiar ne-am abținut... Și tu nimic... batman-batman... )

dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[27.04.14 21:52:26]
»

@ariciu

Draga mea, m-a delectat tare mult review-ul tau spumos, savuros si... spectaculos )

Povestea casutei, ca povestea, dar pozele sunt un deliciu. Le-am savurat si le-am, disecat'' rand pe rand, dar la cateva nu ma pot abtine sa nu comentez, daca like nu pot sa dau

- Controversatul tablou din P09, atat de mult amintit si comentat, cu bunica cand era fata, cu pletele curgandu-i pe umeri, rauri, rauri... este strategic asezat. Depinde de imaginatia bogata a fiecaruia. Spre exemplu, eu consider ca-i pus pe post de avertisment sau instructiuni de folosire a lemnelor, vatraiului si jaratecului, ce s-ar traduce gen:

Daca bagi prea mult in soba, patesti ca fata din poza !

- Referitor la P10, parere personala: 3 scaune pentru musafirii bunicutei: Scufita Rosie, lupul si vanatorul, nu ?

- Papusa din P14 este intr-adevar buna de jucat in povestile horror, de speriat copiii necuminti, ce nu se spala seara pe dinti.

Dar piesa de rezistenta, aaaa, poza de rezistenta este P16, de care m-am amuzat copios. Fi-miu cel mic (1.85 si 15 ani jumate), un mare pasionat al fotografiei, cand m-a vazut ca studiam atat de profund aceasta poza, incercand sa-mi dau seama ce reprezinta, el foarte senin: ,,Mami, dar ce te holbezi atata la sunca aia afumata. Ce ti se pare atat de special la poza aia ?'' ) Scuze, dar trebuie sa-l intelegi, viziune de artist. No comment!

P.S. Salutari maestrului si pupici strumfilor !

Mi-ai facut seara mai placuta, multumesc !

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
ariciuAUTOR REVIEW
[28.04.14 00:21:22]
»

@dananecula: Viziune de artist - viziune de artist... Să-i trăiască şi să-ţi trăiască!!! Maaare dreptate a avut. Am luat şi noi acum poza la studiat. Clar aia e, o bucată de şuncă! De la cuib de viespi până la orice alte trăznăi am luat în calcul, dar la şuncă nu ne-am gândit... Ete ce înseamnă să stea bunica la bloc... )

Salutări înapoi şi mulţumesc! Misterul a fost dezlegat! Acum pot dormi liniştită!!! )

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
dananecula CONS. ONORIFIC AFA / ROMÂNIA
[28.04.14 00:26:30]
»

Aricutza, draga mea, te pup dulce si somnic usor!

Daaa... sa dorm si eu linistita: intrebare-ntrebatoare era data si la afumatoare ? (sunca draga mea, a nu se intelege altceva )))

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
9 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
ariciu, Dabator, danamandache, dananecula, Eugenia55*, le_maitre, MCM, Michi, roth
Alte impresii din această RUBRICĂCasa Bunicii:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.08269214630127 sec
    ecranul dvs: 1 x 1