Q&A Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel

Întrebări și răspunsuri [40]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Informatii despre Kaliakra Maretrimisă de: AdiAli - în [20.07.21 10:55:48]

    Hotelul Kaliakra Mare pune la dispoziția turistilor prosoape de plaja? Multumesc!!!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 272

    Parcare Hotel Dobrotitsatrimisă de: parvur22 - în [17.08.17 14:13:59]

    Buna ziua, anul acesta merg a 4 oara in albena si a 2 oara la Hotel Dobrotitsa. Am citit undeva ca s-au modificat conditiile de parcare, pana acum plateam 6leva si asta era tot. Stie cineva cum se procedeaza incepand de anul acesta. Este nevoie de rezervare in vreun fel???
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1365

    Dobrotitsa 2017trimisă de: FDM_Dana - în [23.07.17 16:20:53]

    A fost cineva anul acesta la Dobrotisa? Cum a fost?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 774

    Cazare Dobrotitsa 2* sau 3*?trimisă de: camybugnariu - în [09.02.17 12:27:16]

    Buna ziua. Vacanta din aceasta vara, ne-am gandit sa o petrecem la Dobrotitsa. Pe site-ul de oferte, am gasit, la pret mai mare (in plus 15-20 E) camere de 3*. Erau si de 2*. Chiar nu inteleg, pt ca hotelul este clasificat la 2*. Cunosteti ceva in acest sens?
    16 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1694

    Cat costa pe zi cutia pt valori? trimisă de: FDM_Dana - în [07.08.16 18:28:22]

    As vrea sa stiu si eu oare cat costa pe zi sau pe sejur cutia pt valori la Dobrotitsa?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1312

    Rezervare camera direct la receptietrimisă de: dia85 - în [23.07.16 09:34:44]

    Buna ziua! un nr de tel. de la receptie imi puteti da? Ma gandeam sa rezerv direct acolo camere. Au frigider in camera? parcarea se plateste? . multumesc!
    13 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1921

    Cazare in dublatrimisă de: aly_by_yna - în [15.10.15 11:20:02]

    Buna ziua, spuneti-mi va rog, pentru o rezervare de 2 adulti cu un copil de 10 ani la ce paturi sa ma astept ca voi gasi in camera daca nu cer suplimentar? Unul matrimonial sau 2 twin? O sa avem loc cu copilul in pat? In cate locuri am fost, am gasit pat suplimetar in camera sau o canapea, aici voi cum ati gasit? Ma refer la cei care nu ati cerut nimic suplimentar. Va multumesc.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1486

    2015trimisă de: prichindica - în [25.06.15 12:19:54]

    A fost cineva la Dobrotitsa in 2015? Daca aveti detalii despre conditii, mancare, divertisment, va rog spuneti-mi si mie. In ce corp si la ce etaj e bine sa te cazezi? Multumesc anticipat
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1453

    Intrare cu masa de pranztrimisă de: galcsb - în [06.12.14 12:09:07]

    Buna ziua. Stie cineva daca se poate intra cu masa de pranz si iesirea sa fie cu masa de dimineata? O sa fim acolo in perioada 09 -15 august 2015.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1923

    early bookingtrimisă de: prichindica - în [22.10.14 14:29:07]

    Buna ziua! As dori sa fac o rezervare la acest hotel prin early booking si daca ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri, v-as fi recunoscatoare! In ce corp si la ce etaj este cel mai bine de stat, atat cat sa nu ne deranjeze restaurantul (zgomot sau fum de la gratar) dar sa aiba si vedere la mare? Am mai stat in Albena la Nona si am o parere f buna despre acest hotel. Dintr-un singur punct de vedere nu am fost multumita:divertismentul! Ma intereseaza la hotel Dobrotitsa in ce consta divertismentul atat pentru copii, cat si pentru parinti. Seara au spectacole si pt parinti? Au o formatie sau un cantaret care canta (sper ca nu este ca cel de la Nona, care mai mult se vaieta decat canta)? Am citit ca se organizeaza si karaoke. Multumesc anticipat!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1804

    Intrebare despre cameretrimisă de: FDM_Dana - în [22.08.14 22:30:56]

    Buna ziua as vrea sa stiu daca acest hotel are frigider in camera? Maine plecam spre Albena cu un copil mic si avem nevoie de frigider pt. lapte.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1513

    Dobrotitsa in 2014trimisă de: Sejurica - în [10.07.14 12:00:43]

    Buna ziua. Stiu ca erau destui membrii AFA care aveau sejururi la Dobrotitsa in iunie si iulie. Le-as fi recunoscatoare celor care s-au intors daca pot confirma calitatea serviciilor oferite care au constituit si motivul pentru care am ales acest hotel. Ultimul review postat e cam... nelinistitor... Si o intrebare: e mai avantajos sa schimb lei in leva sau e mai bine sa schimb leii in euro si apoi in leva? Multumesc mult!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2266

    Jocuri și jucării gonflabiletrimisă de: Sejurica - în [28.06.14 18:57:04]

    Buna ziua. Sunt tobogane gonflabile in Albena? Sa stim sa incepem negocierile cu fetele ca sa fim siguri ca nu dam faliment la bulgari;)
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1915

    Cei ce sunte-ti la Dobrotitsa, cum stau trerburile?trimisă de: vasy4270 - în [22.06.14 10:21:28]

    va rog sa-mi vorbiti despre masa, cazare, animatie, baruri si daca sunt probleme legate de ultimele ploi, apropo de ce s-a intamplat la GERGANA? stiti daca drumul spre ALBENA e practicabil? vin pe 29 si vreau sa stiu daca imi iau canoea!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1538

    Care ar fi cel mai recomandat corp al hotelului? trimisă de: Sejurica - în [18.06.14 15:32:15]

    Mergem la Dobrotitsa cu doua copile, dintre care una nu a implinit 2 ani. As vrea sa stiu care este corpul si etajul cel mai potrivit, cu vedere la mare? Ne dorim liniste pentru ca fetitele sa se poata odihni. Ne dorim si acces facil catre plaja, dat fiind "arsenalul" de jucarii si gonflabile. Multumesc.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1804

    Despre conexiunea Internettrimisă de: ilincalif* - în [22.08.13 13:15:40]

    Bună ziua, Am o întrebare legată de conexiunea Internet, care am înţeles că s-ar învîrti doar în holul hotelului: merită să iau soţul din dotare cu tot cu laptop sau mai bine să îl încui (laptopul, da!) să se odihnească o săptămînă pînă i se întoarce stăpînul? Sau, mai pe direct, cum e conexiunea? Bună? Merită cărat laptopul pînă acolo? M-aş lipsi bucuroasă de el (da, da, tot de laptop e vorba), dar asta e, prin natura slujbei pe care o are husband-ul îi e necesar, cred că mai degrabă lasă acasă bagajul decît infamul obiect dătător de nevricale muiereşti ! Multumesc frumos şi anticipat pentru un răspuns prompt.
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1466

    Saltele gratuite? trimisă de: erikatimea - în [20.07.13 14:21:37]

    Saltelele sunt incluse gratuit la sezlonguri sau se platesc separat? Cat costa?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1442

    Trecere granita cu masina inmatriculata pe alt nume. trimisă de: Catalin1976 - în [04.07.13 14:11:40]

    In cazul in care masina este pe alt nume (e a socrului meu), mai trebuie procura?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 771

    Referitor la tintari, exista plase? trimisă de: ilincalif* - în [04.07.13 13:00:07]

    Buna ziua, as dori sa stiu daca la acest hotel exista plasa pentru tintari la usa de la balcon. Noi intentionam sa mergem la inceputul lunii septembrie si avem o problema mare de tot cu tintarii! Multumesc.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1302

    Masina personala in leasingtrimisă de: meri1972 - în [01.07.13 15:48:49]

    Va rog, cina s-a confruntat cu o asemenea problema, auto personal este o masina in leasing, deci proprietarul deocamdata este firma de leasing, la vama trebuie procura de la proprietar pentru a putea iesi din tara, sau vamesii nu cer asa ceva? Multumesc mult!!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1194

    Detalii despre animație / animatoritrimisă de: gabonesantal - în [21.06.13 23:38:22]

    Cineva care a mers mai multi ani poate sa-mi spuna daca se pastreaza animatorii? Sau se schimba in fiecare an. Si daca stie cineva numele vrunuia din ei va rog,
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1658

    parcare dobrotitsatrimisă de: mohiromania - în [15.06.13 19:27:23]

    salut! hotelul are parcare proprie? sau trebuie sa parchezi altundeva? multumesc! dan
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1332

    2013 Albenatrimisă de: raresh81 - în [07.06.13 17:00:59]

    A fost cineva anul acesta in Albena (la inceput de sezon) ? Noi avem intrare incepand cu 15 iunie si eram curios sa citesc niste impresii proaspete. Multumesc.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1182

    Detalii despre parcaretrimisă de: syle6457* - în [09.05.13 13:47:55]

    Va salut asi vrea mai multe detali despre parcarea hotelului Dobrotitsa
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 879

    In ce limba v-ati inteles cu personalul? trimisă de: meri1972 - în [01.02.13 19:39:04]

    V-as ruga sa-mi spuneti in ce limba v-ati descurcat cu personalul cu care ati interactionat, chelneri, cameriste? Unde v-ati platit vignieta de drum pentru Bulgaria, daca intrati prin Vama? SI NU IN ULTIMUL RAND, daca personalul se poarta diferit, in rau evident, cu turistii romani fata de ceilalti?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2281

    Hotelul Dobrotitsa, Albena? Sau altul?!!!trimisă de: mihaelall - în [19.01.13 16:11:51]

    Buna ziua, Am fost 2 ani in Albena - hotel Kompas (pe are il apreciez pentru zona plina de verdeata si liniste unde este amplasat si pentru parcarea mare) si anul acesta as vrea sa schimb hotelul. As dori unul aproape de plaja (Kompas este cam departe!). Mergem 2 adulti si un copil de 4 ani. Ma gandeam la hotel Dobrotitsa, (deci tot in Albena!) pentru ca are numai 3 etaje si ma gandeam ca nu ar fi asa aglomerat ca cele mai inalte, pentru ca are piscina pentru copii si pentru ca este accesibil la pret. Ce imi puteti spune despre acest hotel, mai ales cei care ati fost cu copii mici acolo, cam ce camere sa evit acolo si cum este parcarea? Sau daca imi puteti recomanda alt hotel aproape de plaja, dar la pret apropiat cu Dobrotitsa?! Multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1094

    Camera la interiortrimisă de: parvur22 - în [15.01.13 15:25:02]

    Buna ziua, as dori si eu sa merg in septembrie 2013 la acest hotel. Tin sa precizez ca din 2008 pana in prezent am fost numai in Bulgaria, la Nisipuri si in Sunny Beach. Am decis anul acesta sa merg la Dobrotitsa, Albena fiind mai aproape de "casa", doar 70km de la Vama Veche. Imi puteti spune va rog care ar fi etajul cel mai comfortabil (am inteles ca nu este lift, ca etajul 1 e de fapt parterul...), eu m-am gandit sa rezerv o camera la etajul 2!!! Toate camerele au vedere la mare??? in caz ca DA sa nu mai specific in momentul rezervarii si acest lucru. In camere exista minifrigider??? (am citit si ca DA si ca NU). Multumesc frumos. Daca e cineva doritor de informatii suplimentare legate de Hotel Madara Nisipuri (3 ani la rand) sau Bellevue din Sunny Beach (2012) le pot oferi fara pb. Mai multe informatii si pe [mesaje private - ed. WM] (legate de agentiile de turism, preturi, oferte) Specific ca eu am gasit pana acum cea mai buna oferta pt. acest hotel, in perioada 03-10 septembrie 2013,2 adulti+copil 4 ani 430euro, toate taxele incluse, fara transport si vigneta. Multumesc frumos si astept raspunsuri.
    By WM: datele de contact 'în clar' nu sunt admise pe AFA - se pot însă trimite orice fel de informaţii prin mesaje private.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1423

    Camera Dobrotitsatrimisă de: danuta75 - în [12.01.13 20:57:13]

    Buna ziua Vreau sa stiu si eu cat de mic e patul cel mare dintr-o camera. Adica pot dormi in el un adult si doi copii (9 si 7 ani). Va multumesc anticipat pt raspunsuri.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1107

    Se merita hotelul Dobrotita???trimisă de: Polaroid - în [14.11.12 15:53:20]

    Doresc sa fac rezervare la Dobrotita, din Albena si nu stiu daca sa ma aventurez, sau nu. Nu stiu nimic despre acest hotel. Asadar, am mai multe intrebari: cum este mancarea? ; hotelul are animatie pt copii? ; pe plaja se pot lua bauturi gratis? ; este liniste, noaptea, pt a ma putea odihni? Rog sa-mi raspundeti sincer, tinand cont ca voi merge si cu baietelul meu, de 7 ani. Va multumesc pt timpul acordat!!!
    22 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2482

    are parcare?trimisă de: turcu_dan - în [19.04.12 13:34:58]

    stie cineva care a fost cum se procedeaza cu parcarea ? are ? si daca da, este contra cost sau nu?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1034

    In iunie la fel ca si in iulie?trimisă de: camybugnariu - în [18.03.12 17:21:43]

    Anul acesta am luat bilet la Dobrotita(dupa ce agentia mi-a spus ca hotelul cerut de noi din Nisipuri nu se deschide!!!)si am ceva emotii in ceea ce priveste distractia pt copii in iunie.Pe unele saituri am vazut speciticat ca doar in iulie si august o sa fie animatori pt copii.Stiti sa fie asa?Sau si din 25 iunie va fi distractie pt copii.Doresc sa mai intreb de la cei care ati mai fost:cazarea se face doar la 14.chiar daca ajungi mai repede?Multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1362

    Familie de 2+2trimisă de: vali.ilie - în [07.02.12 16:54:11]

    Imi poate spune cineva, care a fost acolo, dace se accepta si familie compusa din 2 adulti si 2 copii
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1418

    Dobrotitsa sau Boriana?trimisă de: sunflower - în [11.01.12 23:47:18]

    Buna, As vrea sa merg la unul dintre aceste hoteluri in vacanta 2012, dar nu stiu pe care sa-l aleg, tinand cont ca sunt la acelasi pret. Poate ma ajuta cineva care a mai fost in Albena. multumesc.
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2717

    Confirmare rezervare la hotel Dobrotitsatrimisă de: criso - în [13.08.11 19:28:18]

    Am facut rezervare prin booking pentru 10 zile in septembrie la acest hotel. Am cerut si confirmarea hotelului prin email acum vreo doua saptamani si inca o data acum trei zile dar nu am primit nici un raspuns. Am sa confirm pana la urma prin telefon dar as fi vrut sa am si o confirmare in scris de la hotel. Intrebarea mea este: a mai fost cineva prin booking la acest hotel? Pot exista probleme? Suntem cu un copil si un bebe dupa noi si ar fi foarte neplacut. Multumesc.
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3112

    statiunetrimisă de: zhu.zhu - în [04.08.11 21:21:47]

    Imi puteti spune cum este statiunea? este linistita sau este o atmosfera de distractie, muzica, discoteci, parcuri de distractii s.a.m.d.? Cum este viata de noapte? Eu vroiam sa merg in sunny beach pt ca am auzit ca e un fel de ibitza de est :P dar nu am gasit un hotel convenabil ca bani si servicii, in schimb la dobrotitsa mi-ar placea sa merg anul acesta dar am dubii in privinta statiunii...Ma poate lamurii cineva? Multumesc anticipat!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1188

    Camera triplatrimisă de: bela - în [21.06.11 20:35:15]

    Stie cineva care este diferenta intre cele 3 tipuri de camere din hotel Dobrotosa? Pe booking sunt postate 3 tipuri de camere: dubla si tripla (2 adulti si un copil la acelasi pret) si camera tripla la un pret mai mare. Stie cineva care este diferenta intre camera dubla si camera tripla (2+1) ?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1338

    fotografii !!!trimisă de: bogdan72 - în [18.04.11 11:26:23]

    Chiar nu are nimeni poze de la acest hotel ? Nu sunt decat vreo 5 pe tot netul . Eu am luat bilete in 2 aug ,dar merg doar pe "citite" si nu pe "vazute". Plz. poze... Ma pot intelege cu staful si in engleza ? Ca franceza...asa si asa. Merci beaucoup !
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1495

    Cateva intrebaritrimisă de: ciprianion - în [12.04.11 13:15:54]

    Buna, pot sa intreb si eu ceva. ? Imi poti spune cum este mancarea pt copii? Plaja este curata? Eu voi merge in acest hotel la inceputul luni iulie si vreau sa ma asigur ca totul este ok. Am inteles ca hotelul nu are lift. Pt o camera la un etaj inferior se da spaga? Exista gratar la piscinate am inteles? Exista locuri care pot fi vizitate si care ar fi acestea. Multumesc,
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1540

    [Fără titlu]trimisă de: criso - în [25.01.11 08:59:04]

    Buna ziua Sezlongurile la piscina si la plaja erau suficiente? Sau erau ocupate din timp?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1193

    [Fără titlu]trimisă de: cristinela - în [07.12.10 13:42:04]

    Stiti vreo agentie din Bucuresti care are in oferte acest hotel.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 907

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Kaliakra Mare (ex Dobrotitsa) Hotel
    pagină generată în 0.045149803161621 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]