Solicitare CMR / ROMÂNIA - MUNTENIAîncărcată de pe telefon!

Cazare in Bucuresti aproape de piata Constitutiei

Trimisă în 09.03.16 16:30
autor calincheitaSR [Reghin [MS]]
» VIZUALIZĂRI: 12169

Buna ziua

In Iunie o sa particip la un concert Andre Rieu si am nevoie de o noapte de cazare la un hotel apropiat (max 1 km) de piata constitutiei, care sa imi permita sa ma intorc cu sotia pe jos inapoi la hotel, dupa concert! Eventual si cu mic dejun

Stiti vreunul? Accept si pensiuni sau ap. in regim hotelier.

Multumesc!


  • PERIOADA: Iunie -- NOPŢI CAZARE: 1
  • BUGET: 200 lei maxim -- TRANSPORT: probabil tren
  • ADULŢI: 2

Răspunsuri — pag 4 / 5

ionmadalinaUC[13.03.16 19:18]

@calincheita:am primit. email de la cei de la eventim cu info legat de acces si altele. Am pus mai jos extras din mailul primit anul trecut. Program şi reguli de acces la concertele Andre Rieu

5 -7 IUNIE & 11-14 IUNIE, PIAȚA CONSTITUȚIEI, BUCUREȘTI

Vineri, 5 iunie 2015, în Piața Constituției din capitală se va desfășura una dintre cele mai mari producții muzicale organizate vreodată în România. Primul concert al celebrului violonist ANDRE RIEU în România, din seria celor 7 reprezentații programate în zilele de 5,6, 7,11,12,13 și 14 iunie, va fi prezentat publicului spectator de pe scena imensă amplasată în fața Palatului Parlamentului.

Cel mai așteptat eveniment concertistic al anului se apropie cu pași repezi, iar pregătirile organizatorilor au intrat în linie dreaptă. ANDRE RIEU și vioara sa magică, în acompaniamentul orchestrei sale Johann Strauss Orchestra, sunt pregătiți să le ofere românilor 7 spectacole, care vor rămâne cu siguranță în istoria evenimentelor din România.

Regulile de acces stabilite de organizatori sunt valabile pentru toate cele 7 zile de concert și se adresează tuturor participanților.

În fiecare seară de concert, accesul publicului se va face începând cu ora 18:00, pe cele două intrări amenajate in Bulevardul Constituţiei: intrarea dinspre Parcul Izvor și cea dinspre Bulevardul Regina Maria (Calea 13 Septembrie). Spectatorii vor fi ghidați de voluntari către zona și locurile specificate pe bilete.

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment, pentru a evita pe cat posibil aglomeratia de la portile de acces.

Biletul achiziţionat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Cei care părăsesc zona de concert şi doresc să reintre, vor fi nevoiţi să cumpere un bilet nou. Accesul copiilor cu vârste de până la 2 ani este gratuit, iar cei care depășesc această vârstă (2 ani) vor plăti bilet de intrare.

Ultimele bilete rămase disponibile, în special pentru concertele din zilele de 5 și 7 iunie, vor putea fi ridicate și achiziționate atât de la punctele de vânzare de bilete amplasate în dreptul celor două intrări principale cât și prin intermediul rețelei Eventim și a online pe eventim.ro.

În zona de concert nu va fi permis accesul cu: sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanţuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, etc.

Este interzis să se efectueze fotografii sau materiale video în scopuri comerciale fără acordul explicit din partea organizatorului. În caz de nerespectare, organizatorul are dreptul de a confisca aparatura foto sau video până la sfârșitul concertului și de a șterge înregistrările video și/sau audio.

Ca urmare a regulilor foarte stricte, agenţii de pază vor percheziţiona în detaliu fiecare persoană, iar orice obiect interzis descoperit în urma verificărilor va fi oprit și păstrat în garderoba amplasată în zona de acces.

De aceea, toţi fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiţi să fie atenţi şi să lase la maşină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

De asemenea, accesul cu umbrele nu va fi permis. În caz de ploaie, fiecare spectator va avea asigurată pelerină de ploaie, acestea fiind amplasate sub fiecare scaun. În zona de concert, spectatorii vor avea acces la bar în punctele special amenajate.

Pe toată durata concertului, spectatorii vor avea la dispoziție puncte medicale pentru asigurarea primului ajutor, în caz de urgență. Se vor respecta cu strictețe instrucțiunile și indicațiile angajaților organizatorului și cele ale pompierilor.

Organizatorul evenimentului nu poate fi făcut responsabil pentru vătămările și prejudiciile materiale sau de orice altă natură.

Organizatorul își rezervă dreptul să refuze continuarea participării la eveniment persoanelor care reprezintă un pericol pentru siguranța și confortul celorlalți;

În toate cazurile neprevăzute de acest regulament, măsurile necesare vor fi luate de organizato

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1400 PMA (2 voturi)

briliantroJR[13.03.16 20:09]

Ibis, de la Palatul Parlamentului, e cel mai avantajos. E acelasi standard peste tot, nu ai surprize neplacute, preturile sunt rezonabile, si e cel mai apropiat de Piata Constitutiei.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

elazaroiuSV[13.03.16 20:31]

@calincheita - Buna, te sfatuiesc sa folosesti siteul booking.com.

Stima!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

cora87SV3r[13.03.16 20:34]

Buna,

Puteti sa incercati si la Pura Vida, este nou, in centru, iar preturile sunt decente. Este Hostel, dar au si camere duble. Ii gasiti si pe booking.com, iar distanta pana in Piata Constitutiei este de max. 15 min pe jos.

Alta optiune ar mai fi Antique Hostel la vreo 10 min de mers pe jos (1 km). Au si camere duble cu baie privata. Niste amici din Germania au stat acolo vara trecuta si au fost foarte multumiti. Ii gasiti tot pe booking.com.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

mbogdan4CH[13.03.16 22:46]

@calincheita - Buna ziua

Exista hotel Ibis langa Parlament, cred ca este ceea ce va doriti.

Numai bine!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

Hard2catchCH[14.03.16 00:22]

@calincheita - Salut. Incearca la hotel Ibis. Este ieftin (cca 30 euro) comparativ cu apartamente sau garsoniere inchiriate in regim hotelier.

Nu stiu daca in acest pret intra si mic dejun.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

DOMIHARDCH[14.03.16 08:02]

incearca aici:

booking.com

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

bobitaSV6r[14.03.16 09:16]

Buna Ziua, va recomand Hotelul Venetia, din Piata Kogalniceanu, Hotel Siqua (in spatele facultatii de drept, dar cred ca-i mai scump).

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

marnicpopGD[14.03.16 12:09]

@calincheita - Eu va recomand Hotel Tania, care depăşeşte puţi bugetul (cu 60 lei), dar este situat chiar în ”inima” Centrului Vechi”. Eu nu am fost niciodată, dar ştiu că e ”curăţel”, iar pentru o noapte cred că merge foarte bine. Sunt şi altele, mai bune, dar mult mai scumpe. Cu 235 lei va puteţi caza la Hotelul ”Hanul berarilor”, la 5 minute de mers pe jos de Hotelul Tania, unde însă este şi un mare restaurant şi nu ştiu cum este cu zgomotul.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (2 voturi)

gogu 2UC[14.03.16 12:53]

Buna ziua gasiti o cazare buna pe str Brezoianu foarte aproape de concert putind urmari cu atentie la aproximativ 2 zile site-ul Booking com un site serios ce garanteaza rezervarile si mai ales alegeti hoteluri cu punctaj de 8 ca aprecieri ale fostilor clienti

Distractie placuta

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 1050 PMA (2 voturi)

alina.1989CH[14.03.16 15:03]

Buna,

Te mai poti caza si la Hotel Horoscop. Acolo au o mancare foarte buna si nu e departe de palatul parlamentului.

Distractie placuta!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

AlexandeCH[14.03.16 15:59]

@calincheita -

Salut.

Hotel Hello... este langa Gara de Nord insa sunt conditii bune.

Ibis Parlament - langa casa poporului.

Eu am lucrat aici si stiu ca e ok.

Apartamente sau alte forme de cazare - nu sunt familiarizat in Bucuresti.

Toate bune,

Alex O.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 349 PMA (2 voturi)

calincheitaSRAUTOR SOL6r[14.03.16 16:11]

Salutare tuturor si va multumesc foarte mult pentru indicatii.

Am rezervat o noapte la hotel Liad, la cca 1,5 km de piata constitutiei si dupa cum aprecia si un user intr-una din postarile de mai devreme sper sa nu vina vre-un cutremur!

Toate cele bune!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

ciprian wildCH[14.03.16 20:33]

@calincheita - sunt vre-o trei hoteluri pe valter maracineanu.


iuliaioanaSV1r[14.03.16 21:04]

@calincheita - buna seara,

Iti recomand Little Bucharest Hostel sau Pura Vida Hostel, in centrul vechi, cladire reabilitata, conditii excelente de cazare. Au si cam cu 2 paturi, apartament... langa BNR.

Succes.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 349 PMA (2 voturi)

webmaster[14.03.16 21:08]

@ciprian wild - Numere de telefon, adrese de mail și alte date ce pot fi considerate informații personale nu pot fi menționate în mesajele publice.

Puteți trimite, in schimb, aceste informații prin intermediul mesajelor personale (click pe "nume_utilizator", apoi pe linkul TRIMITE MESAJ PERS - e afişat cu roşu în usercard-ul acelui utilizator)...


silverwolf777CH[14.03.16 22:12]

Prince Residence - 700 m de locatie 228 lei. Mai jos de atat eu nu as locui...

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

oanasdCH[14.03.16 22:26]

@calincheita - Hotel Les Jardins Carol, implica o mica plimbare pe jos pana-n piata. Noi in zona aceasta ne parcam uneori cand mergem la concerte.

Ar mai fi si Hotel Parliament (cel mai aproape si la un pret bun).

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

dekamari*UC1r[14.03.16 23:32]

Hotel Hanul Berarilor pret incepand de la 150 ron pe noapte, arata foarte bine si foarte curat, este la aproximativ 10 minute pe jos de piata constitutie. O seara frumoasa!


combatCH[15.03.16 09:13]

@calincheita - Cred ca varianta unui apartament ar fi cea mai buna. (gasesti pe booking o gramada de apartamente, zone, preturi...)


Marius176CH[15.03.16 09:15]

@calincheita - Hotelul Horoscop este in zona dar nu stiu ce tarife practica.


ciprian.modCH[15.03.16 09:46]

@calincheita -

Buna ziua,

Ceva apropiat de cerintele dvoastra ar fi:

http://www.hotelhanuberarilor.ro/

Altceva prin zona, chiar nu stiu, intrucat eu chiar in apropiere stau (probabil de aceea a si ajuns mesajul dvoastra la mine), si nu am avut nevoie de cazare extra in aceasta zona.

Este la 10 minute de mers pe jos de piata Unirii si la 5 minute de Piata Constitutiei.

Numai bine!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

andreea.stJR1r[15.03.16 09:49]

@calincheita - Variante decente:

1. Hotel Carpati -strada Matei Millo, se gasesc usor locuri de parcare in zona, e foarte aproape de Piata Consitutiei, apoape de centru vechi unde sunt si restaurante

2. Hotel Venezia-Piata Kogalniceanu peste drum de Piata Constitutiei, locuri de parcare langa Parcul Cismigiu

Am vazut ambele hoteluri, sunt decente.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

Anca1CH[15.03.16 12:13]

@calincheita - Hotel Ibis Palatul Parlamentului


svalparCH[15.03.16 12:17]

http://www.ibishotels.ro/hotel-ibis-bucuresti-palatul-parlamentului


KarmenusCH[15.03.16 13:18]

Incearca si la Grand Hotel du Boulevard- pe Regina Elisabeta, este foarte aproape de locatia dorita, dar daca sunteti dispusi la o plimbare mai lunga din Piata Constitutiei pe Calea Victoriei sau pe Magheru (cu trecere eventula si prin Centrul Vechi in drum spre camera) mergeti pana in Romana la hostel Umbrella (langa ambasada Frantei). Este curat, civilizat, cu o terasa atractiva...

Ne vedem la concert (gluma!!!)... asta pentru ca si eu merg!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

gabiXeJR2r[15.03.16 13:23]

@calincheita - @calincheita - Se pare ca in perioada concertului este foarte aglomerat in centru. Va pot indruma la hotelul Capitol unde am vazut ca mai sunt ceva locuri si se incadreaza in suma de 200 ron/noapte cu mic dejun. Se poate veni pe jos usor in Piata Constitutiei. Sper ca v-am putut oferi o informative buna!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

gabiXeJR2r[15.03.16 13:25]

Se pare ca in perioada concertului este foarte aglomerat in centru. Va pot indruma la hotelul Capitol unde am vazut ca mai sunt ceva locuri si se incadreaza in suma de 200 ron/noapte cu mic dejun. Se poate veni pe jos usor in Piata Constitutiei. Sper ca v-am putut oferi o informative buna!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

calincheitaSRAUTOR SOL6r[15.03.16 14:35]

@Karmenus: Ne vedem acolo! Eu o sa fiu imbracat in jeansi albastri si tricou negru! . Sotia inca nu stiu ...


FLORI 2CH[15.03.16 14:48]

@calincheita -

Buna ziua,

Nu stiu ce sa va recomand mai intai caci sunt foarte multe hoteluri si apartamente in zona respectiva. IBIS Bucuresti Palatul Parlamentului, Eforie Apartments, Rezidenza Don Pepito, Old Town Duplex Suite, One O"clockStudio Old Town, Lucy Accomodation, CozyStudio Old Town, Little Bucharest Old Town, Antique Hostel, Victoria Studio, etc etc.

Sunt 550 Hoteluri, Hosteluri si Apartamente care se incadreaza in pretul maxim oferit de dvs si care se situeaza la max. 1 km fata de Piata Constitutiei, daca imi dati o adresa de mail va indic site-ul unde puteti face rezervare si care este foarte serios, de pe acest site imi fac si eu rezervare cand calatoresc in afara tarii.

Va doresc mult succes si distractie placuta la concert!

Florentina

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] (0 voturi)

  • AFIȘATE rsp [91-120] — din total 131 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.14425683021545 sec
    ecranul dvs: 1 x 1