Solicitare CMR / GRECIA

Locatie + cazare Grecia Iulie 2016

Trimisă în 01.01.16 20:00
autor gabim2002PM [Arad]
» VIZUALIZĂRI: 4712

La multi ani tuturor si un an 2016 asa cum vi-l doriti!

Incepem cautarile pentru vacanta de vara 2016 si prin umare va solicit ajutorul pentru o varianta de cazare de preferat cu demipensiune, cu un raport calitate/pret bun, in zonele Halkidiki, Riviera Olimpului (fara aglomeratie) sau Parga, nu mai departe fiindca am dori sa putem parcurge drumul intr-o singura zi.

Ca si aspecte solicitate: plaje cu nisip si intrare lina (nu neaparat aproape de hotel, fiind cu masina nu e o problema), piscina e foarte bine dc exista, iar zona sa fie neaparat linistita fiindca mergem la odihna/relaxare.

Mentionez faptul ca am fost in prealabil in Grecia in Sithonia/Vourvourou si Kassandra/Kriopigi.


  • PERIOADA: Iulie -- NOPŢI CAZARE: 10
  • BUGET: max. 900 euro -- TRANSPORT: auto
  • ADULŢI: 2 -- COPII: 2 -- VÂRSTA: 7,9

Răspunsuri — pag 2 / 2

calatorulPA12r[05.01.16 15:50]

@morodan2002 - Multumesc pentru raspuns am citit deja relatarile postate pe AFA dar din ele nu rezulta diferenta pe care ati facut-o intre Sithonia si Kassandra, cu care sunt complet de acord. Si eu prefer locuri precum Sithonia, mai salbatice, mai putin aglomerate si mai frumoase decat zonele turistice-comerciale, pe care le cautam altadata.

Cred ca veti face o alegere buna cu Nei Pori, unde nu am stat si despre care nu va pot spune cum este. Eu am oprit de cateva ori la Paralia Katerini si doar pentru cate o noapte, fiind sigur ca gasesc o cazare fara rezervare, altfel nu as sta in buluceala de acolo, la o plaja fara frumuseti deosebite.

Dar zona aceea are si locuri frumoase iar vizitarea Meteorelor merita facuta, va ia o zi intreaga, acum aveti si un drum mai rapid pe autostrada, sau puteti dormi o noapte acolo, in apropiere este o localitate plina de pensiuni de toate felurile. Doar ca va mananca din timpul de plaja, eu reglez programul de vizite culturale in functie de vreme sau de pauzele de expunere la soare ale calatorilor.

Va doresc succes, drumuri bune si vacanta frumoasa.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

gabim2002PMAUTOR SOL6r[05.01.16 16:40]

Da asa este, din relatari nu rezulta o diferentiere in favoarea Sithoniei poate si din cauza faptului ca review-ul a fost scris imediat la intoarcerea din Kassandra, cand inca eram euforici fiind cu adevarat impresionati de apa marii astfel incat cu unele aspecte precum cele referitoare la relief am fost foarte indulgenti.

Va multumesc pentru informatii si va doresc vacante placute!

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 350 PMA (1 voturi)

LecsUC1r[06.01.16 19:50]

@morodan2002 -

Dacă dorești liniște nu îți recomand hotelurile din Paralia Katerini. Zona este foarte aglomerată (cel puțin în plin sezon), cu multă gălăgie în timpul nopții. Dacă ai noroc de niște vecini mai petrecăreți cazați vizavi (având în vedre exploatarea la maxim a spațiului și deci distanța mică dintre hoteluri) o să asculți muzica lor toată noaptea.

Dacă te uiți pe Google Earth observi un grup de pensiuni și hoteluri situate între localitățile Kallithea și Paralia, în partea de nord. Această zonă mi-a părut mult mai liniștită iar distanța față de zonele cu restaurante sau LIDL este mică, mai ales dacă ești cu autoturismul.

Îți recomand rezervarea pe booking (discuți direct cu proprietarul și poți să afli adevăratele condiții de cazare nu ca prin agenție de la care o să primești răsunsul că există diferențe de clasificare între sisyemul românesc și cel grecesc) și nu prin agenție dar dacă este una cu care ai mai lucrat și ai încredere în ei este alegerea ta.

EVALUAȚI:punctaj crt: 50 PMA [std] + 700 PMA (1 voturi)

  • AFIȘATE rsp [31-33] — din total 33 răspunsuri la această solicitare
  • SCRIE UN RĂSPUNS

    Doar utilizatorii autentificați (logați) pot răspunde.
    • Aveți deja un cont AFA? — logați-vă (autentificați-vă)
    • Nu aveți încă un cont AFA? — vă puteți crea unul în 10 sec
    Puteți folosi meniul „VIZITATOR” (vezi dreapta-sus) — atât pentru LOGARE cât și pentru CONT NOU

    Abonament

  • NU sunteți abonat/ă la acest fir de discutie - [NU primiți înștiințări când se scrie un răspuns] -- vă puteți însă abona mai jos
  • #G#9
      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.070184946060181 sec
    ecranul dvs: 1 x 1