Răspunsuri — scrise de bujorel;

bujorel, 21.01.20 20:00»@tripyy: nu e nicio problemă cu obținerea vizei electronice. Interesul lor e turism la greu. De aia au ușurat accesul cu evisa. Ia biletele zic eu când vrei, nu te gândi la refuz.

Despre cazare... eu am luat de pe booking un apartament în zona Admiraltelskaya, care e centrală, lângă metrou, pe Nevsky, de acolo am făcut 5 minute până la Ermitaj... am putut parca liber, erau destule locuri la bordură în zonă.

Cu metroul ajungi cam peste tot, sau cu Yandex, varianta locală Uber. Dar nu m-a interesat aspectul, eram cu mașina. Poți face un plan pe zile, apoi mai vezi la fața locului cum te orientezi.

O cartelă locală MTS cu hotspot costă cam 50 lei... pentru orice eventualitate de navigare sau căutări, traducere... banking...

Sunt destule info pe aici cu obiectivele de interes. Eu am bifat în plus Grand Maket. Foarte tare. Ermitajul, plin chiar și pe 31.12! Vara cred că e moarte. Peterhoful... e mai departe dar cred că nu e problemă de ajuns, erau postari... cu transport.

Baftă la planificare! E de mers acolo.

LA CMR e-viza St Petersburg - scris de tripyy în secțiunea [CMR RUSIA]
bujorel, 21.01.20 17:11»@tripyy: Da, am fost eu.

Din ce îmi aduc aminte, cer acolo numele cazarii și perioada, angajatorul... la copii am pus scoala... poți face selfie la un perete alb, se încadrează ciudat in aplicație dar nu am avut probleme.

Atunci fă și rezervare la ceva pe booking să ai datele concrete, poți aplica fix înainte cu 20 zile de data intrării, maxim 4 înainte.

Printeaza viza chiar și alb negru și gata.

E valabilă de la ora 0 așa că ai grijă cum te incadrezi in alea 8 zile.

LA CMR e-viza St Petersburg - scris de tripyy în secțiunea [CMR RUSIA]
bujorel, 30.03.17 22:51»Din Timișoara Kosovo pare cea mai scurtă rută. Apoi Belgrad, Nis, Skopje, Struga, intrare Albania, fost de 2 ori pe acolo in august, maxim o jumate de oră trecerea, apoi Elbasan, Fier, Vlora, un munte apoi de urcat, Dhermi, Himare.

În 2016 se lucra la o centură in Vlora, nu cred că e gata, așa că drumul ține pe esplanada care e cam aglomerată. De acolo, drumul peste munte e superb, dacă te ține masina, sunt curbe unde trebuie să urci și cu a 1-a, dar merită peisajul din vârf.

Eu am stat in Ohrid peste noapte că am venit din București și am plecat dimineață, nu mai știu cât am făcut până la Dhermi, parcă 5-6 ore din Struga, Fier, Vlora, dar am mai oprit la shopping...

Prin Grecia pare un ocol dar dacă nu agreezi aventura du-te pe acolo, e mai sigur pentru prima dată. Eu in locul tău aș tăia prin Kosovo, autostrada Bechtel, Pristina-Tirana, doar să verifici cu asigurarea la intrare in Kosovo, că nu avem bifata zona aia.

Neapărat să te duci la Peshkatari taverna in Sarande să incerci fructe de mare, e in port intr-o zonă sinistră, dar am mâncat bine, deși au crescut prețul din 2014, de la 5 la 8 euro caracatita in 2016, merită dar să eviți seara nu prea mai au nimic, servesc ce prind de dimineață că nu mai au decât 2-3 chestii din meniu... și nu vorbesc engleza, doar bucatarul, Mario săracul, m-am dus după el in bucătărie să ii plătesc nota+ șpaga că ospatarii sunt praf... nu știau ce au in meniu... ăsta in schimb ne-a făcut un pește... mmm. până și copiii au ras tot.

Sper să reziști aglomeratiei infernale din Saranda, dacă in 2014 era haos, in 2016 era dezastru, am parcat la 2 km. de centru spre Peskatarie... că de, ce să faci 5 nopți la Dhermi... mori de plictiseală seara.

LA CMR Vama Grecia-Albania - scris de dognean în secțiunea [CMR ALBANIA]
bujorel, 28.06.16 00:06»@utupopa: 2014 august am stat 2 nopți si 2015 doar pentru o baie în drum spre Muntenegru. Anul ăsta Dhermi 3 nopți Sarande 4 nopți apoi Zakinthos 5, Evia la Egee 4, Pamporovo 2, nu mai zic de Ohrid la dus 2 nopți. B uget sper sa nu trec de 2000 euro. Cu totul, am numai apartamente si cu piscine jumate din vacanță.
LA CMR Cazare Durres Albania - scris de aureliapopa76 în secțiunea [CMR ALBANIA]
bujorel, 05.06.16 19:48»@webmaster26 - in Durres am stat la hotel Skampa cu pis cina la sosea cam 13 min. de plaja. Parca 25 euro in august.

La particulari am vorbit cu mecanicul care mi-a reparat maşina si avea casa in Golem la vreo 7 km. cica inchiria cu 20 euro pe noapte fara piscină.

Daca pleci la noroc cred ca gasesti indivizi cu cheia prin giratoriul de la intrarea in Durres venind dinspre Vlore.

Mai bine cauti pe booking.

Oricum te scoti cu mancarea... 4 pizza cu sucuri in jur de 10 euro pe plaja.

Se construieste mult in zona e praf si mizerie dar plaja e super cu nisip si valuri.

LA CMR Cazare Durres Albania - scris de aureliapopa76 în secțiunea [CMR ALBANIA]
bujorel, 29.01.14 21:27»daca esti limitat la buget si nu mai gasesti nimic du-te. Din masina nu mi-a placut amplasamentul, e pe stanga soselei, marea e pe dreapta, e o coborare abrupta spre o plaja minuscula, am zis mersi ca nu am facut rezervare acolo, am fost si eu atras la un moment dat de pret. Despre complex pare un fel de tabara de la Eforie, iar la un moment dat am citit niste recenzii nasoale, nu recomand. La Magic Dreams Apartments unde am fost eu mi-a placut, are si piscina si era cea mai buna oferta de pret dupa fort noks.
LA CMR Stie cineva Complexul Imperial and Crown Fort Noks - Sv. Vlas? - scris de dranal în secțiunea [CMR BULGARIA]
pagină generată în 0.00633406639099 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată