Răspunsuri — scrise de Caruntul;

Caruntul, 10.05.21 23:43»@crisbs: Principala atracție a orașului este Faleza Dunării, o adevărată coloană vertebrală a turismului în Galați. este considerată cea mai lungă din Europa, de pe cursul Dunării.

Turnul Televiziunii este o construcţie unică în Români, asemănătoare cu alte două turnuri, unul din Canada (Toronto), celălalt din Germania (Berlin). Cu o înălțime de 150 m,

Trecând pragul Complexului Muzeal de Științele Naturii” Răsvan Angheluță” , veți fi surprinși de piesele valoroase pe care le veți descoperi în colecțiile expuse aici.

Grădina Botanică, aflată în jurul clădirii Complexului Muzeal, oferă vizitatorilor clipe unice de relaxare prin flora și vegetația pe care le prezintă.

Acvariul cuprinde o colecţie impresionantă de specii de peşti din Dunăre, din Marea Mediterană, dar şi din ihtiofauna tropicală de apă dulce.

Planetariul dispune de un sistem de proiecție digital, de ultimă generație. Puteți vizita aici şi două expoziţii permanente dedicate Sistemului Solar şi Universului.

Observatorul astronomic este cel mai mare şi mai modern observator public din ţară, cu acoperiş tractabil şi un sistem optic de ultimă generaţie, singurul de acest tip din România.

Grădina Zoologică, este situată în Pădurea Gârboavele, în apropiere de Galaţi şi adăposteşte o colecţie variată de specii de animale dintr-o multitudine de regiuni geografice ale lumii.

Ar mai fi multe parcuri, sau mănăstiri din zona județului Galați dar nu aveți destul timp pentru o zi.

Nu știu de unde veniți dar recomandarea mea dacă tot ajungeți la Galați, este să mergeți la mare pe la trecerea BAC Navrom Galați. Și să continuați prin rezervația naturala Măcin. Un drum foarte bun, cu un peisaj foarte frumos și aparte. Costurile sunt mai mari (trecerea BAC cred că este 25 Ron de mașină) si timpul care are o durată mai mare. Dar trecerea Dunării pe bac și drumul prin Măcin fac cu siguranță să merite măcar o singura data în viata acest traseu.

Despre Brăila nu am ce să vă spun nefiind brăilean și neavând vreo afinitate pentru acel oraș. Dar obiectiv vorbind, o zi la dispoziție aș folosi-o în Galați și nu în Brăila.

Pe drumul de la Brăila la Galați (pe Dig) la jumătate veți putea vedea cea mai mare lucrare postdecembrista - podul peste Dunăre. Nu este gata, dar este impresionant.

Și in Galați și in Brăila aveți la dispoziție Mall-uri cu zonă food cel din Galați fiind în oraș, și având o food zone mai dezvoltata. Amândouă orașele au MC Donald, cel din Galați fiind mai mare și mai aerisit.

În rest, vă urez concediu plăcut și orice informație sau suport aveți nevoie, pentru Galați îmi puteți scrie la caza76ro@yahoo.com și vă pot ajuta.

LA CMR Popas de o zi in Braila, Galati sau o alta recomanadare? - scris de crisbs în secțiunea [CMR ROMÂNIA]
pagină generată în 0.00269103050232 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată