Răspunsuri încărcate @AFA [p.3 /228]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

dacrad2, 30.07.22 09:24»Este o problema, pentru ca astia din emirate insamanteaza norii, iar ploile pot fi in cantitati mari si iti pot strica vacanta din cauza inundatiilor. Acum 2-3 ani nu mai retin exact era apa pe la parter prin dubai mall si zone prin dubai inundate. Sper sa nu prinzi asa ceva pe acolo.
LA CMR Dubai în iulie-august - scris de monikutza în secțiunea [CMR ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC]
nicole33, 30.07.22 00:08»@⭐ValentinB_88⭐:

Sa dam oamenilor informatii corecte si complete, nu?

Păi şi tu de ce dai oamenilor cele mai proaste variante? Aşa-i ajuţi tu? Şi asta după ce atâţia te-au tot ajutat pe aici. Pfff...

Cu calculatorul tău mirobolant se ajunge la un cost astronomic de 637,75 TL pentru un banal drum cu maşina de la Edirne la Kuşadasî.

Eu, aşa mai băbeşte, vin cu o variantă mult mai ieftină, verificată de mine personal în repetate rânduri de-a lungul anilor, mai puţin podul de la Gelibolu pe care încă nu l-am traversat, dar o voi face cu certitudine anul acesta

Traseul propus de mine implică un scurt tronson de autostradă de la Kavakkoy până la podul Canakkale 1915 care costă 36,50 TL, plus podul care costă 200 TL, apoi autostrada O 33 Candarli - Menemen, care costă 55,50 TL, centura Izmirului care este gratuită şi apoi pe O 31 spre Aydin cu ieşire la Torbali, cost 6,50 TL.

Adunându-le, tot băbeşte desigur, ajung la un cost total de 298,50 TL, adică la mai puţin de jumătate faţă de varianta propusă de tine, de fapt, de mirobolantul calculator .

Mai adăugăm şi economia de carburant, că tot s-a dublat preţul faţă de anul trecut, pentru diferenţa de 135 kilometri dintre cele două trasee şi apoi ne gândim cum ar fi mai bine şi mai ieftin.

Ca timp, nu sunt diferenţe între cele două variante de traseu, aici intervenind şi abilităţile şi stilul de condus al şoferului.

Varianta mea este mai solicitantă pentru şofer, dar mult mai frumoasă ca peisaje, drumul urmând îndeaproape linia mării, varianta ta are avantajul multor kilometri pe autostradă unde nu vezi nimic

Când calculezi singur diverse variante ai posibilitatea de a o alege informat pe cea mai potrivită pentru tine, altfel înghiţi precum guguştiucul ce-ţi bagă pe gât calculatorul. Tu nu ai fost în stare să dai şi altă variantă

Aşa cititorii au deplina libertate de a alege, mai ieftin sau mai scump, după dorinţă şi portofel.

=

Stiu ca te deranjeaza foarte tare linkurile puse de mine doar din prisma faptului ca le-am pus EU pe care nu ma suport dintr-un motiv pe care nu reusesc sa il inteleg. Daca il punea (...) sau (...) sau alte persoane din bisericuta ta, cu siguranta nu te mai ofuscai atata.

De fapt, eu devin brusc alergică la copy/paste şi nu doar în cazul tău şi deseori ripostez

Prin acuzaţiile legate de "bisericuţă" jigneşti gratuit şi alţi useri cu care nu ştiu ce ai de împărţit. Ai ceva cu mine, ok, treaba ta, dar ce ai cu alţii?

Faptul că eu apreciez opiniile anumitor useri şi că am încredere în sfaturile şi recomandările acestora este fix problema mea şi nu trebuie să mă justific în faţa ta.

Pe mâna ta nu aş risca să merg nici până la cel mai apropiat mall. Asta este

=

Ti-am mai multumit de 100 de ori pentru informatiile PE care le dai pe aici dar uneori stilul tau de a te exprima lasa mult de dorit. Nu neg multitudinea de cunostinte ce le detii.

Se vede ca esti un om plimbat, stilat, cultivat, umblat dar prin modul in care atragi atentia asupra unor lucruri dai doar dovada de un comportament înțepător, bădăran, tip bully.

Nu eşti tu în măsură să-mi judeci mie comportamentul. Vezi-ţi mai întâi lungul nasului

Bine că ştii neologisme, precum bullying, oricum folosit într-un context nepotrivit, dar nu ai ştiut niciodată ce înseamnă fair play

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
⭐ValentinB_88⭐, 29.07.22 22:49»@nicole33:

Aşa şi?

Asa si... ai zis ca-i calculator dar nu-i calculator. Este un PDF informativ greu de citit si interpretat.

Spre deosebire de tine, care de ceva vreme tot copiezi cu o insistenţă demnă de o cauză mai bună ştiri, linkuri şi explicaţii, pe care le-ai primit la rândul tău pe un alt sait prin bunăvoinţa unor tipi de acolo care chiar ştiu cu ce se mănâncă Turcia şi le postezi aici pe AFA, cu un aer de atotcunoscător, dar fără a avea măcar o brumă de fair play să menţionezi adevăratele surse

Nu am mentionat sursa pentru ca stiu ca nu prea este voie cu reclame pe aici. Dar uite de dragul tau mentionez, ca sursele le am de pe forum softpedia, in mare parte de la userul OZTAN care este turc. Am si mentionat intr-unul din comentarii numele lui. Dar nu am insistat ca sa nu se considera reclama.

EU NU AM NEVOIE de asemenea calculatoare.

Problema ta ca nu ai nevoie. Topicul acesta nu este dedicat userului nicole33. Este si pentru alte persoane care poate ca folosesc aceste informatii.

Calculatorul menţionat de tine poate da "mură în gură" celor care nu vor să facă singuri câteva adunări simple, însă doar cu condiţia să bage în el date corecte, după propria lor orientare pe hartă

Ca sa folosesti PDFul ala imens al tau tot trebuie sa stii judetul de intrare + poarta dar si judetul de iesire + poarta. Practic acelasi lucru necesar si pentru site... judet, poarta intrare, judet poarta iesire dar tie iti place tare mult sa denaturezi lucruri simple si evidente incercand sa le maschezi si sa le faci sa para ce nu ar fi.

Altfel, se aplică principiul ăla cu "garbage in garbage out", exact ca în exemplu, foarte prost, dat de tine mai sus, când "calculatorul" îţi stabileşte un traseu aiuristic, ocolitor şi foarte scump, chiar aberant de scump. Din acest motiv mai trebuie să-ţi pui şi creierul la contribuţie!

Ce cuvinte importante folosim! Vai...

Calculatorul asta prost de care zici tu, l-am verificat inclusiv cu ce ai scris ' neata mai sus! Cu bucata aia O 3 de la Mahmutbey (Istanbul) la Edirne, 212 kilometri, costă intr-adevar costa 23,25 TL, iar tronsonul Havsa - Edirne, 19,2 kilometri, intr-adevar costa 5,00 TL. Deci ce ai spus tu din tabelul tau mirific a facut si calculatorul asta care te deranjeaza.

Stiu ca te deranjeaza foarte tare linkurile puse de mine doar din prisma faptului ca le-am pus EU pe care nu ma suport dintr-un motiv pe care nu reusesc sa il inteleg. Daca il punea (...) sau (...) sau alte persoane din bisericuta ta, cu siguranta nu te mai ofuscai atata.

Decisesem cu ceva vreme în urmă să te ignor aşa cum meriţi, însă văd că nu te poţi abţine să nu te bagi în seamă cu mine. Tu ai vrut-o!

Da pai ce sa fac am invatat si eu de la cei mai buni sa ma bag in seama mereu. Asa ai facut si tu acum vreun an la o postare de-a mea despre Bulgaria... am zis eu ca "ceva" nu mai stiu exact ce, costa gen 5 lei si tu ai venit si m-ai corectat imediat si mi-ai zis sa nu mai imprastii informatii false, caci costa 5,5 LEI! Ceva de genul asta... o diferenta infima. Asa ca am considerat si eu ca este necesar sa te corectez caci ala NU este un calculator de costuri.

Este un PDF informativ cu tarifele. Sa dam oamenilor informatii corecte si complete, nu?

Ti-am mai multumit de 100 de ori pentru informatiile PE care le dai pe aici dar uneori stilul tau de a te exprima lasa mult de dorit. Nu neg multitudinea de cunostinte ce le detii.

Se vede ca esti un om plimbat, stilat, cultivat, umblat dar prin modul in care atragi atentia asupra unor lucruri dai doar dovada de un comportament înțepător, bădăran, tip bully.

Mentalitatea ta este ca eu sunt un prost si tu esti cea mai desteapta. Daca sunt prost atrage-mi atentia intr-un mod care sa dovedeasca inteligenta ta, nu o face asa ca nu dai dovada de inteligenta, din contra.

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
monikutza, 29.07.22 22:05»@dacrad2: Mulțumesc, chiar zilele trecute am văzut ca a plouat in Dubai. Sper ca va fi bine, pe 2 August plecam.
LA CMR Dubai în iulie-august - scris de monikutza în secțiunea [CMR ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC]
nicole33, 29.07.22 21:18»@radusiatat:

Rog pe cei care au fost recent la Duni (Bulgaria) să recomande un traseu rutier către această locație.

Nu am fost recent la Duni, dar am fost de şase ori până acum

Traseul ales de mine la cea mai recentă vizită în 2018 şi pe care l-aş alege şi mâine fără să clipesc a fost următorul: București – Giurgiu – Ruse – Razgrad - Târgoviște – Omurtag – Kotel – Burgas – Sozopol – Duni – 412 km. Nu este cea mai scurtă variantă, dar pentru noi cel mai scurt drum este cel cunoscut sau chiar foarte cunoscut în acest caz. Mai multe detalii găseşti aici: vezi impresii

Mare parte din traseu l-am parcurs şi în mai şi în octombrie anul trecut (2021)

De-a lungul anilor, am încercat vreo trei variante şi ne-am tot upgradat traseul în funcţie de starea drumurilor, dar şi de propriile preferinţe. Singura variantă pe care nu am încercat-o şi nici nu intenţionez vreodată este cea prin Aytos, cea mai scurtă ca număr de kilometri, însă nu şi cea mai rapidă şi deloc pe gustul meu.

LA CMR Variantă actualizață traseu spre Duni (BG) - scris de radusiatat în secțiunea [CMR BULGARIA]
dacrad2, 29.07.22 20:36»Ploi in emirate, se preconizeaza si prin dubai.

https://youtu. be/cKsVuP9oxzc

LA CMR Dubai în iulie-august - scris de monikutza în secțiunea [CMR ŢĂRILE GOLFULUI PERSIC]
nicole33, 29.07.22 20:30»@⭐ValentinB_88⭐:

Ala nu-i calculator. Este un pdf static.

Aşa şi?

Mie mi se pare mult mai util în estimarea costurilor.

Acum, dacă tu nu eşti capabil să-l citeşti şi să-l înţelegi, NU este problema mea

Spre deosebire de tine, care de ceva vreme tot copiezi cu o insistenţă demnă de o cauză mai bună ştiri, linkuri şi explicaţii, pe care le-ai primit la rândul tău pe un alt sait prin bunăvoinţa unor tipi de acolo care chiar ştiu cu ce se mănâncă Turcia şi le postezi aici pe AFA, cu un aer de atotcunoscător, dar fără a avea măcar o brumă de fair play să menţionezi adevăratele surse, EU NU AM NEVOIE de asemenea calculatoare.

Calculatorul menţionat de tine poate da "mură în gură" celor care nu vor să facă singuri câteva adunări simple, însă doar cu condiţia să bage în el date corecte, după propria lor orientare pe hartă. Altfel, se aplică principiul ăla cu "garbage in garbage out", exact ca în exemplu, foarte prost, dat de tine mai sus, când "calculatorul" îţi stabileşte un traseu aiuristic, ocolitor şi foarte scump, chiar aberant de scump. Din acest motiv mai trebuie să-ţi pui şi creierul la contribuţie!

=

Decisesem cu ceva vreme în urmă să te ignor aşa cum meriţi, însă văd că nu te poţi abţine să nu te bagi în seamă cu mine. Tu ai vrut-o!

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
⭐ValentinB_88⭐, 29.07.22 19:42»@nicole33:

Un calculator de distanţe şi preţuri este disponibil aici:

(...)

Ala nu-i calculator. Este un pdf static. Calculator este acesta

Se selecteaza

Arac sinif - Categoria masinii (1 sinif in cazul nostru)

Giris sehri - Judetul prin care intri pe autostrada (Edirne sa zicem)

Giris gisesi - Ghiseul prin care intri (alegem tot Edirne)

Cikis sehri - Judetul prin care iesi de pe autostrada (sa alegem Izmir de exemplu)

Cikis gisesi - Ghiseul prin care iesi (Torbali ca e aproape de Kusadasi)

Dupa efectuarea pasilor de mai sus ni se afiseaza traseul si costul. In cazul de fata 637,75 TL. Daca dam click pe suma afisata, apare si un desfasurator cu fiecare sectiune in parte!

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 29.07.22 19:35»@krisstinna:

Atât mi-au luat, 23,25 lire (știu sa citesc), un kk de bani, părerea mea

Nu am afirmat că nu ai şti să citeşti, însă nu-mi explic ce eroare s-a produs la citirea HGS-ului vostru, nevalidat corect la intrarea de la Havsa, pentru că altfel nu te punea să plăteşti TOATĂ autostrada. Culmea este că acolo parcă erau bariere, deci nu puteai trece cu viteză prea mare.

Ceea ce am încercat să subliniez eu pentru cititorii interesaţi este faptul că întreaga autostradă europeană O 3 de la Mahmutbey (Istanbul) la Edirne, 212 kilometri, costă 23,25 TL, în timp ce tronsonul Havsa - Edirne, 19,2 kilometri, costă doar 5,00 TL.

Banii nu sunt mulţi, dar fiecare sumă în parte poate fi importantă pentru cei care vor să estimeze cât mai exact costurile pentru a nu-şi bloca banii pe HGS şi pentru a nu risca să nu le ajungă creditul.

Un calculator de distanţe şi preţuri este disponibil aici:

kgm.gov.tr/SiteCollection ... aOtoyolu_TR.pdf

=

Suntem in Edirne, pentru mâncare turceasca și ceai turcesc, acesta este scopul acestei prelungiri de vacanță.

Mă bucur mult pentru voi.

Mi s-a făcut aşa un dor de Turcia şi de mâncarea turcească..., dar mai am de răbdat şi de aşteptat până la toamnă offf

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 29.07.22 19:15»@krisstinna:

Havsna -Edirne, așa a vrut omul meu, drumuri bune, el nu se uită la bani in concediu.

De fapt, Domnul C. nu se uită niciodată la bani, nu doar în concediu, dar nu despre asta era vorba aici

Eu nu m-am uitat niciodată la bani atunci când a fost vorba să merg pe drumuri bune şi cât mai rapide, însă altfel stau lucrurile cu bucăţica asta de drum Havsa - Edirne, când nu faci nicio şmecherie folosind autostrada. Ca număr de kilometri drumul pe autostradă este mai lung, iar ca timp faci cam la fel, distanţa fiind scurtă. Ce câştigi din viteza sporită pe autostradă, pierzi la cele două treceri prin porţile de taxare (intrare şi ieşire).

Banii sunt nesemnificativi. Nu cred că se zgârceşte careva pentru amărâtele alea de 5 (cinci) lire turceşti, 1,35 lei la cursul de azi

Eu doar de două ori am mers pe autostradă de la Edirne la Havsa, prima dată din neatenţie, a doua oară cu intenţie, în restul de foarte multe dăţi preferând D 100 din comoditate şi a fost foarte bine.

Nu a vrut coclauri, a urmat Instrucțiunile maps. me

Foarte bine a făcut, maps. me mi s-a părut şi mie mult mai OK.

Dacă băga Waze-ul ar fi avut mari surprize

Nici nu a alimentat din Turcia, eu m-am uitat la prețurile de la benzinării doar pentru voi, pentru cei interesați. A alimentat cu motorina in România și in Grecia, nu îl interesează prețurile, așa e el...

Nu toţi îşi permit luxul ăsta din motiv de maşină: capacitate mare a rezervorului, consum mic şi, automat, autonomie mare.

Carburanţii sunt de calitate mai proastă în Turcia faţă de România, dar ce să faci dacă trebuie să alimentezi în mod repetat?

Am intrat in câteva bănci, am vrut să schimbam euro, nu schimba nicio bancă, doar la bancomate poți schimba bani.

Nici dolari nu schimbau băncile?

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
⭐ValentinB_88⭐, 29.07.22 17:42»@krisstinna:

Azi am schimbat euro la bancomat: pentru 100 euro am obținut 1899 lire

La AlfaBank, aproape 19 lire la 1 euro? 😳De retinut... V-ati dus la ATMurile alea multe din Outletul Margi sau se gasesc si prin alte locatii?

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
krisstinna, 29.07.22 17:31»@nicole33: Atât mi-au luat, 23,25 lire (știu sa citesc), un kk de bani, părerea mea

Suntem in Edirne, pentru mâncare turceasca și ceai turcesc, acesta este scopul acestei prelungiri de vacanță.

Multumesc!

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
krisstinna, 29.07.22 17:24»@Yoda: Havsna -Edirne, așa a vrut omul meu, drumuri bune, el nu se uită la bani in concediu.

Nu a vrut coclauri, a urmat Instrucțiunile maps. me

Nici nu a alimentat din Turcia, eu m-am uitat la prețurile de la benzinării doar pentru voi, pentru cei interesați. A alimentat cu motorina in România și in Grecia, nu îl interesează prețurile, așa e el...

Eu sunt invers, caut ieftineli dar nu am cu cine mă înțelege

Azi am schimbat euro la bancomat: pentru 100 euro am obținut 1899 lire

Am intrat in câteva bănci, am vrut să schimbam euro, nu schimba nicio bancă, doar la bancomate poți schimba bani. In plus, nu există case de schimb valutar, eu credeam că găsim ca la Istanbul, la tot pasul.

La Poștă era coada mare la bancomate, dar ieri aveau un curs nu foarte bun, la fel ca la Alfa BANK: 1700 lire pentru 100 euro

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
crismcl313, 29.07.22 13:28»@radusiatat: Buna ziua,

va recomad urmatorul traseu:

iesire din tara pe la Giurgiu -Ruse -Razgrad- Varna- Obzor- Sunny Beach- Burgas -Duni

Eu am iesit din tara pe traseul acesta pana la Sunny Beach pe data de 13 Iulie si a fost ok.

La ce probleme sunt cu Dunarea eu nu as merge cu bacul.

Concediu reusit sa aveti!

LA CMR Variantă actualizață traseu spre Duni (BG) - scris de radusiatat în secțiunea [CMR BULGARIA]
nicole33, 29.07.22 06:17»@crp1972:

La intrarea in Turcia mai trebuie aratat, tinand cont de evolutia noi tulpini, certificatul HES sau certivicatul verde de vaccinare valabil?

NU

Începând cu data de 1 iunie 2022, au fost ridicate toate restricţiile referitoare la intrarea în Turcia.

"Potrivit hotărârii autorităților competente din Republica Turcia, începând cu data de 1 iunie 2022, NU mai este necesară prezentarea certificatului care să ateste vaccinarea împotriva COVID-19, dovada trecerii prin boală sau testarea RT-PCR ori antigen la niciunul din punctele vamale de intrare în această țară (aerian, terestru și naval).

De asemenea, a fost eliminată obligativitatea completării formularului PLF la intrarea în Turcia. "

Sursa: mae.ro/node/51937

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
crp1972, 29.07.22 04:20»Buna ziua,

Pentru ca si pentru noi va veni o binemeritata vacanta am o intrebare. La intrarea in Turcia mai trebuie aratat, tinand cont de evolutia noi tulpini, certificatul HES sau certivicatul verde de vaccinare valabil?

Multumesc.

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 28.07.22 23:44»@Virgi52:

Nu sunt fan avion, eu mergând în Turcia cu maşina personală, însă mă îngrozeşte de-a dreptul şi simplul gând al unui drum de peste 1200 kilometri parcurs cu autocarul . În cazul de faţă, eu aş recomanda clar avionul.

Paşa Beach are recenzii foarte bune, deoarece are un bun raport calitate/preţ şi este un hotel de patru stele cinstite.

Mie Poseidon mi s-ar părea o alegere mai interesantă. L-am văzut şi mi-a plăcut mult poziţionarea acestuia foarte aproape de plajă. O cameră cu vedere frontală la mare mi-ar plăcea şi mie.

Green Nature Diamond mie nu prea mi-a plăcut şi nu l-aş alege vreodată. Are cinci stele şi este nou construit, dar... cam atât. Grand Yazici Club Turban mi se pare mult mai frumos, mai verde, mai interesant.

LA CMR Hotel Poseidon sau Pasha Beach - Marmaris - scris de Virgi52 în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 28.07.22 23:17»@cosminap:

Oare ar trebui să-mi anulez rezervarea din octombrie?!? Sau mă integrez în mulțimea de bulgari care pleacă la shopping?

Categoric, NU!

Simplificarea pentru cetăţenii bulgari a condiţiilor de intrare în Turcia pe noi ne afectează doar într-o foarte mică măsură.

Mult zgomot pentru nimic

În ultimii cel puţin trei ani, cam de când a început devalorizarea accentuată a lirei turceşti, bulgarii oricum descoperiseră avantajele deselor drumuri în Turcia la shopping, ceea ce implica aglomerarea vămilor, mai ales în weekend. Mulţi mergeau cu autocarul şi aveau bandă separată de cele pentru autoturisme.

Hotelurile din Edirne erau şi până acum pline de bulgari veniţi la shopping în weekend. Dacă numărul acestora va creşte foarte mult, este posibilă scumpirea cazărilor din Edirne, dar tu deja ai rezervat, deci nu te afectează prea mult.

Am stat într-un hotel ultracentral din Edirne plin de bulgari veniţi cu autocarul la cumpărături în octombrie acum doi ani, în plină pandemie, deci, ce poate fi mai rău acum?

Spor la cumpărături!

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 28.07.22 22:56»@krisstinna:

La turci 23,25 lire autostrada până in Edirne, vreo 20 km, nu mai știu exact

Nici eu nu am înţeles de ce ai avut nevoie de autostradă pentru a ajunge de la Ipsala la Edirne, dar nici nu ai precizat care a fost următoarea destinaţie.

Singurul tronson de autostradă parcurs de tine nu poate fi decât cel de la Havsa la Edirne, care putea fi parcurs într-un timp similar pe D 100 şi gratis .

Costul de 23,25 lire turceşti menţionat de tine se referă la întreaga autostradă O 3 Edirne - Istanbul, cam 240 kilometri, un preţ foarte mic, fiind vorba de o autostradă veche şi de stat.

Vacanţă plăcută în continuare!

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 28.07.22 22:48»@krisstinna:

Deci da, Ipsala e deschisă, se poate trece granița pe acolo.

Informaţia este utilă celor care vor să încerce această variantă în scopul evitării aglomeraţiei eventuale din vămile bulgaro-turceşti.

Şi anul trecut a fost deschisă Ipsala, însă nu şi pentru turişti. Turiştii puteau folosi în acelaşi scop doar varianta Kastanies - Pazarkule, o vamă foarte mică şi foarte liberă, fiind chiar mult mai aproape de Edirne.

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.151952981949 sec
[C] Copyright 2008-2022 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată