Răspunsuri încărcate @AFA [p.2 /219]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

delia1, 18.04.21 13:46»@dnip:  Karex [...] telefon dar din Romania doar pe whatsapp, au pagina de Fb. nu mergeti la el, vine el la dvs. Noi am stat la "La rosa waves" dar nu sfatuiesc pe nimeni sa mearga acolo (vezi impresii).

Aveti grija la toti cei care vin cu propuneri pentru orice. Veti fi pur si simplu coplesit de propuneri si oferte. Sunt agasanti intr-un fel anume. Nu te poti supara dar nici nu poti pleca.   Intr-un final noi le raspundeam ca "am fost ieri, am luat ieri, sunt a 5-a oara aici" si scapam.

LA CMR Hurghada, hotel bun de balaceala in mare :) - scris de dnip în secțiunea [CMR EGIPT]
webmaster, 18.04.21 13:39»@jimy:  în  ultimul post ai făcut o serie de afirmații din categoria celor care se auto-descalifică. Vezi, de exemplu, afirmația cu „se îmbolnăvesc mai ușor, având imunitatea mai slabă după vaccinare” - un „postulat”   demn de latrina3.

Pe această cale consideră-te avertizat -  AmFostAcolo nu este locul unor asemenea dezbateri.

Eventuale alte crase (dez)„informări” vor fi automat șterse, iar contul suspendat. 

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
dnip, 18.04.21 13:31»@delia1:  Karex unde ii gasesc? Se pot contacta pe net sau trebuie mers  unde au sediul?  

Parasailing am facut la turci si as repeta si aici, ma gandesc ca pretul e mai ok decat dincolo.

Paradise am vazut pe youtube e super.

Si ca hotel o recomandare? ​Unde ati stat?  

Multumesc. ​​​

LA CMR Hurghada, hotel bun de balaceala in mare :) - scris de dnip în secțiunea [CMR EGIPT]
nicole33, 18.04.21 13:29»@jimy:  

Iar până acum, nu am auzit nici o țară și nici o companie aeriana că interzice accesul celor nevaccinați. Cu test, este adevărat, dar nu interzice complet.

Deci ai înţeles şi tu că nu este vorba de nicio discriminare a nevaccinaţilor?

Ai făcut tu un studiu pe termen lung? Știi că cei de la Pfizer au anunțat că este nevoie și de a treia doza? (pentru a fi eficient)

Nu este treaba mea să fac studii de acest gen, dar am încredere în opiniile specialiştilor.

Ştiu, ştiu şi de ce şi voi face şi a treia doză sau câte vor fi necesare atunci când se va putea. Este strict alegerea mea şi nu oblig pe nimeni să procedeze în mod similar. ​

Știi câtă lume a murit după vaccin, și câte persoane au avut reacții adverse foarte grave?   Știi că cei care s-au vaccinat se pot îmbolnăvi mai repede, deoarece imunitatea după vaccin, este foarte mica?

Studiez şi eu statisticile, ce să fac, atât cât înţeleg din cifrele raportate, nelucrând în branşă.

Dacă vorbim de un bolnav incurabil aflat în fază terminală şi mort după vaccinare, să fim serioşi, cauza reală a morţii este cel puţin discutabilă.

Eu ştiu că nu am avut niciun fel de reacţie, absolut niciuna, nici după prima doză şi nici după a doua, astfel că m-am grăbit să fac un test de anticorpi la 11 zile după rapel, iar rezultatul a fost spectaculos, comparativ cu cei care au fost bolnavi, şi pe mine m-a liniştit. Oricum voi repeta testul de anticorpi la acelaşi laborator după 7 luni de la rapel înainte de a pleca în Turcia pentru a vedea cum stau cu imunitatea.

M-am​ vaccinat în ianuarie/februarie pentru că am vrut şi pentru că am putut .

​Nu ştiu dacă aş fi murit în cazul în care mă îmbolnăveam, având şi alte boli, dar sigur ajungeam la psihiatru dacă mai continuam în acelaşi stres. Mă bucur că am reuşit să mă protejez cu succes până la momentul vaccinării, în condiţiile în care am mers zi de zi la serviciu şi în starea de urgenţă şi în interminabilele stări de alertă. Pentru mine, vaccinul a fost soluţia salvatoare, iar dacă îmi va oferi şi avantaje financiare pe termen lung, prin banii de teste economisiţi, cu atât mai bine. ​​​​​

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
delia1, 18.04.21 13:16» @dnip:  Buna ziua! Ne-am intors de o saptamana din Hurghada. In legatura cu excursiile va pot spune urmatoarele:

- preferabil Paradise beach in loc de Orange deoarece apa este mai adanca si se poate      face baie​. La Orange pe o lungime de cateva sute de metri nu am vazut nici o coafura - deasupra apei, ci numai genunchi. Costa 24 euro la Karex Tours si merita facuta pentru cele 2 opriri pentru snokeling. In rest se sta o ora si jumatate la umbra pe insula. Este aceeasi insula (Giftun) doar ca alte plaje.

- Luxor este alta excursie, 48 euro la Karex. Este posibil sa adauge 3 sau 5 euro depinde de locul de unde va ia si va lasa masina. El formeaza grupuri de romani cu ghid in lb.romana. Se ofera apa si o masa la un restaurant pe malul Nilului. Merita fiecare banut spun eu.  

- in desert, cu balonul, parasailing, acvariu, depind de dispozitia, curiozitatea si bugetul fiecarui individ. ​

- Cairo costa tot 48 de euro, Karex are cele mai mici preturi, este ceva colaborator al Sisi Travels, dar eu nu am fost considerand ca aces oras are atat de multe de oferit incat merita un sejur exclusiv. Sunt aproximativ 800km dus-intors.

    Vacanta minunata sa aveti! ​​

LA CMR Hurghada, hotel bun de balaceala in mare :) - scris de dnip în secțiunea [CMR EGIPT]
Yoda, 18.04.21 13:11»@nicole33:  

din 78 milioane de oameni vaccinati cu doua doze, s-au imbolnavit 5.800 (adica 0,0074%), din care au fost spitalizati sub 400, si au murit 74 (adica sub un deces la un milion de vaccinati).

Scuze, revin cu o corectie: a mai murit un om, in Texas, deci sunt 75. Dar si americanii au mai facut vreo cateva milioane de vaccinuri de atunci (ei fac in medie 3,2 milioane vaccinuri pe zi), iar domnul respectiv era imunocompromis, avand un transplant de organe.

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
dnip, 18.04.21 12:40»@nicole33:  Putem suplimenta, mai ales daca cunoscatorii au fost multumiti de Steingerberger A... Sincer decat sa imi dau palme de alegerea proasta prefer sa dau in plus ceva si sa fim multumiti. Noi suntem iubitori de mare, la piscine putem merge oriunde. Conteaza mancarea sa fie calitativa, curatenia, candrul ambiental cu verdeata, nu betoane si piatra.

Da Alva Donna nu este cel mai luxos, plaja nu ne-a placut in mod deosebit dar nu a fost o alegere rea.

​​Multumesc de recomandari.

LA CMR Hurghada, hotel bun de balaceala in mare :) - scris de dnip în secțiunea [CMR EGIPT]
jimy, 18.04.21 12:39»@nicole33:  La fel, nu înțeleg ce problema ai cu cei nevaccinați, daca tu ai făcut vaccinul și crezi că ești protejată? Pe ce lege te bazezi când spui că cei vaccinați vor avea mai multe drepturi? Pe ce te bazezi când spui că vaccinurilor sunt mai eficiente decât ai bănuit inițial? Ai făcut tu un studiu pe termen lung? Știi că cei de la Pfizer au anunțat că este nevoie și de a treia doza? (pentru a fi eficient) Știi câtă lume a murit după vaccin, și câte persoane au avut reacții adverse foarte grave?   Știi că cei care s-au vaccinat se pot îmbolnăvi mai repede, deoarece imunitatea după vaccin, este foarte mica? Fac o forma ușoară, dar tot transmit virusul, deci pot, fi mai periculoși decât cei care au un test negativ, iar riscul nu este neglijabil. Sunt medic și știu ce vorbesc. Foarte multa lume s-a îmbolnăvit după vaccin, cu forme ușoare, adevărat, dar sunt foarte multe cazuri când au transmis boala. Din acest punct de vedere, cred că testul este indicat, din cauza asta multe țări cer testul, inclusiv la cei vaccinati. Probabil multe persoane au făcut vaccinul de teama că nu vor mai putea pleca in vacanțe, nu vor mai putea călători cu avionul, nu vor merge la spectacole, etc, cum cred că este și cazul tau, fara a studia, fara a se informa, fara a pune în balanță efectele pe termen lung, crezând că sunt privilegiați și au mai multe drepturi, (total greșit) eu cred că s-au grăbit. Iar până acum, nu am auzit nici o țară și nici o companie aeriana că interzice accesul celor nevaccinați. Cu test, este adevărat, dar nu interzice complet.
LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
Yoda, 18.04.21 12:37»@nicole33:  Multumesc ca ai raspuns tu lui jimy, eu oricum nu as fi raspuns, pentru ca subiectul discutiei nu este "ce gandesc eu". In plus, nu are niciun rost sa incerce cineva sa-mi citeasca gandurile, ca nu poate si o da pe alaturi. Si nici nu este o discutie despre "sa ne vaccinam sau nu?", este o discutie legata de vacantele din Turcia si COVID.

Având în vedere faptul că probabilitatea infectării după vaccinare este mică, vaccinurile fiind mai eficiente decât am bănuit iniţial, şi riscul de a transmite virusul celor din jur devine neglijabil...

Da, se pare ca vaccinurile sunt mult mai eficiente decat se credea initial. Cel putin Pfizer si Moderna. Israelul a spus dupa studiul facut pe vreo 600.000 de oameni vaccinati ca protectia pentru imbolnavire grava (cu internare in spital) si deces este de 99,8%. In Statele Unite, in schimb, s-au obtinut rezultate si mai bune: din 78 milioane de oameni vaccinati cu doua doze, s-au imbolnavit 5.800 (adica 0,0074%), din care au fost spitalizati sub 400, si au murit 74 (adica sub un deces la un milion de vaccinati).

Deci, nu de asta imi e frica (anul asta), ci doar mi-ar displacea sa merg in concediu si sa gasesc tot felul de masuri restrictive (restaurante inchise, lockdown de la ora 19:00, transport in comun la 50% grad de ocupare, samd.).

​Iar referitor la testul PCR, desigur ca prefer sa nu dau 100 EUR pentru doua persoane si sa se accepte dovada vaccinarii.

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
nicole33, 18.04.21 12:34»@dnip:  

P. s. o vizita la piramide, Orange Bay Hurghada merita? Cairo deja... parca prea mult pe drum si putin timp pt. vizitat. Nu ne-am aventura in multe excursii decat ce e reprezentativ pt. zona, in rest incarcat baterii, balaceala si soare.

Pentru o primă vacanţă în Egipt, vizitarea piramidelor (Cairo) şi a mormintelor din Valea Regilor (Luxor) mi se par cele mai reprezentative şi de neratat, Egiptul oferind pe lângă soare, plajă şi bălăceală şi foarte multă istorie. Ambele excursii sunt lungi şi obositoare, dar şi satisfacţiile sunt pe măsura efortului depus.

​Pentru Cairo se pleacă noaptea la 1-2 şi te întorci abia la miezul nopţii, dar ai bucuria de a fi văzut piramidele, cea a lui Keops fiind una din minunile lumii antice,   şi Sphinxul şi toate comorile din Muzeul de Egiptologie.

​Pentru Luxor plecarea se face la 5 dimineaţa şi întoarcerea este pe la 23. Durata este mai scurtă, dar căldura este mai mare şi mai greu de suportat. Se vizitează templul din Karnak, trei morminte din Valea Regilor, Templul lui Hatshepsut, coloşii lui Memnon.

​Un ghid pasionat şi informat îţi va face ambele excursii de neuitat.

Orange Bay este o găselniţă a agenţiilor low cost din Hurghada, mult lăudate pe acest sait până la intoxicarea cititorilor. Sunt preferate de cei care nu au posibilitatea de a face snorkeling sau scufundări (astea costă extra) la hotelul la care sunt cazaţi. Îţi oferă un prânz frugal pe vas în legănarea valurilor şi puţin timp petrecut pe insula Giftun la o plajă frumoasă, dar unde nu ţi se oferă mai nimic... în afara posibilităţii de a face o insolaţie pe cinste sub soarele arzător.

Dacă doreşti să faci această minicroazieră, eu ţi-aş recomanda să alegi Paradise Island, pe aceeaşi insulă, dar pe o plajă mult mai frumoasă, cu masa la un restaurant de pe insulă, şi timp de leneveală la umbra unor umbrele "maldiviene" incluse în preţ. Opririle pentru cele două reprize de snorkeling sunt similare. Se oferă echipament gratuit, dar, din motive evidente de igienă, este preferabil să foloseşti propriul echipament.

LA CMR Hurghada, hotel bun de balaceala in mare :) - scris de dnip în secțiunea [CMR EGIPT]
nicole33, 18.04.21 12:12»@dnip:  

Hurghada, hotel bun de balaceala in mare

După titlul solicitării tale, înţeleg că principalul criteriu important pentru tine îl constituie plaja sau mai exact intrarea în mare.

Atunci este foarte simplu: bagi un ochi pe hartă şi baleiezi cu zoom maxim toată zona de litoral a Hurghadei până cu 50 kilometri spre sud şi alegi după culoare.

O culoare deschisă indică prezenţa coralilor, vii sau morţi, chiar la mal, caz în care nu te vei putea bălăci în apă până la gleznă sau maxim până la genunchi la flux şi va trebui să foloseşti pontonul, mai lung sau mai scurt, după posibilităţi.

Alege hotelul în funcţie de plajă şi apoi caută impresii despre restul aspectelor gen cazare, mâncare etc.

Sa fie decent, curat, sa putem sta in apa, inteleg ca se retrage mult dat. flux-reflux (este si vant), mancare buna, un peste, o midie, o carnita preparata bine, verdeata, piscine incalzite, si aerisit cat de cat, nu sugrumat de aglomerat.

Aglomeraţia ar trebui să fie ultima ta grijă. Din cauza pandemiei, TOATE hotelurile din Egipt sunt obligate să funcţioneze la maxim 50% din capacitate, deci va fi suficient de aerisit.

În luna mai nu cred că ai avea nevoie de piscină încălzită, apa fiind suficient de caldă pentru baie. Marea majoritate a hotelurilor au cel puţin o piscină încălzită, dar iarna .

Vântul este o permanenţă în Hurghada indiferent de anotimp. Poţi prinde zile cu vânt sau zile cu vânt foarte puternic, la noroc. Dacă este cald afară şi în mai deja este cald bine, vântul te va deranja prea puţin spre deloc.

Am citit impresii, inteleg ca Egipt este sub Turcia (Am fost la Alva Dona Resort and Spa Belek  nu avem pretentii de mega lux mai ales la 1300 euro maxim buget sezonul acesta, ce imi recomandati?

Să fim serioşi, Alva Donna Belek este un hotel ok, dar nici vorbă de megalux . Despre plaja acestuia nu vreau să comentez mai mult, situaţia fiind similară tuturor hotelurilor din Bogazkent, pentru că hotelul este la câţiva kilometri de Belek, iar diferenţele se văd şi în preţ.

Eu cred că poţi găsi în Egipt hoteluri cu servicii mai bune decât cele de la Alva Donna, cu singurul minus pentru băuturile de import, neincluse în concept.

Dacă nu te cramponezi de acel buget maxim de 1300 euro şi poţi suplimenta bugetul cu aproximativ 150 euro/familie, îţi pot recomanda Steigenberger AlDau Beach - unul din cele mai bune hoteluri din Hurghada, cu condiţii şi servicii foarte bune şi cu o plajă şi intrare în mare perfecte pentru bălăceală, aşa cum îţi doreşti, hotelul fiind peste Alva Donna cam la toate capitolele.

Fluxul şi refluxul te vor afecta doar într-o mică măsură, iar pentru o intrare mai abruptă în mare poţi folosi plaja hotelului Steigenberger AquaMagic, aflată chiar alături.

LA CMR Hurghada, hotel bun de balaceala in mare :) - scris de dnip în secțiunea [CMR EGIPT]
dnip, 18.04.21 12:05»@AZE:  Multumesc, Desert Rose era pe lista... ...si Sentido Palace.  Mai  am Albatros Palace, Jazz Aquamarin, bine ar fi un pret bun sub 1300 ca na... anul acesta mai subtire cu banutii.
LA CMR Hurghada, hotel bun de balaceala in mare :) - scris de dnip în secțiunea [CMR EGIPT]
AZE, 18.04.21 11:56»@dnip:  Buna tocmai am scris despre Desert Rose - vezi impresii - se incadreaza in bugetul tau va fi chiar mai ieftin acum balaceala cat se poate de mult 

Eu zic ca o vizita in Cairo se merita daca sejurul e mai lung de ex se pleaca noapte se ajunge inapoi tot noaptea deci cca 23-24 ore

In caz contrar exista multe excursii mai scurte

LA CMR Hurghada, hotel bun de balaceala in mare :) - scris de dnip în secțiunea [CMR EGIPT]
fan bulgaria, 18.04.21 11:53»Bună ziua. Va recomand Sentido Palace Hurghada unde noua ne-a plăcut foarte mult.   Vezi impresii aici.

Am fost în august, nu exista problema fluxului și refluxului. Mâncarea și în general toate serviciile sunt foarte bune.

​Cat despre excursii, Cairo și piramidele înseamnă același lucru ca distanță. Foarte obositor dar merita. Am scris impresii despre ambele, și cazare și excursii.

​Vacanta frumoasa.

LA CMR Hurghada, hotel bun de balaceala in mare :) - scris de dnip în secțiunea [CMR EGIPT]
nicole33, 18.04.21 11:41»@rarbr:  

recomand Rixos Premium Seagate, 3oo de euro peste bugetul dumneavoastra

Am avut şi eu acest hotel pe lista foarte scurtă de anul acesta, tentată de faptul că a fost recent renovat.

​Preţul acestuia este foarte acceptabil pentru ceea ce oferă în cadrul conceptului ultra all inclusive.

​Aquaparkul propriu nou şi foarte interesant constituie un avantaj important​ pentru amatorii de bălăceală la tobogane. ​

LA CMR Hotel cu servicii bune pentru cuplu fără copii - scris de BrindusaM în secțiunea [CMR EGIPT]
nicole33, 18.04.21 11:37»@rarbr:  

sau noul Rixos Premium Magawish, dar la acesta trebuie sa alocati un buget dublu. La acestea gasiti servicii ca in Turcia.

Corect!

Pe cele două noi hoteluri Rixos din zona Hurghada am pus şi eu ochii încă dinainte de deschiderea acestora după renovarea "din temelii" şi reclasificare.

Magawish sare de 3100 euro în mai pentru două persoane, cel mai probabil serviciile oferite vor fi pe măsura preţului şi absolut comparabile cu cele de la hotelurile turceşti de prestigiu​.

În afara preţului măricel, aş ezita în a alege Magawish deoarece nu-mi pare a avea coralii şi peştişorii fără de care eu vacanţă în Egipt nu mai are niciun farmec pentru mine.

Însă aştept cu mare interes deschiderea hotelului Rixos din Makadi, care sigur le are pe toate ​​​​​

LA CMR Hotel cu servicii bune pentru cuplu fără copii - scris de BrindusaM în secțiunea [CMR EGIPT]
nicole33, 18.04.21 10:49»@Yoda:  

Sa vedem daca turcii vor accepta "certificatul verde" european sau vor continua sa ceara test PCR, iar​ daca il vor cere, asta va inseamna o cheltuiala suplimentara pentru cei ce vor fi vaccinati.

Turcia nu este în Uniunea Europeană şi nu poate fi obligată să adopte deciziile acesteia. Asta însă nu înseamnă că nu ar putea accepta acel viitor "paşaport", ​ în funcţie de interese.

Anul trecut tot sezonul turistic, atât de scurt cât a fost, nu au solicitat test covid. Însă unele state europene cereau test propriilor cetăţeni la întoarcerea din vacanţele petrecute în Turcia .

​Abia spre sfârşitul anului au introdus această obligativitate, pe care eu cred că o vor ridica la începutul sezonului turistic, deoarece au nevoie de turişti străini ca de aer. Situaţia este delicată atunci când trebuie să pui în balanţă avantajele economice cu riscurile pentru sănătatea publică, dar eu sper că vor lua cea mai bună decizie.

deocamdata turcii merg tare rau, bat record dupa record. Eu sunt destul de ingrijorat si pentru vacanta din toamna.

Şi eu urmăresc cu destulă îngrijorare cifrele raportate de turci în creştere de la o zi la alta, tot sperând că situaţia se va rezolva până la toamnă. Asta dacă după valul al treilea nu vine valul al patrulea şi tot aşa.

Spre deosebire de anul trecut când am stat cu emoţii aproape până​ în ziua plecării, anul acesta sunt mult mai relaxată. Poate şi pentru că ne-am vaccinat între timp şi avem anticorpi.

Mult mai îngrijorată sunt în acest moment în ceea ce priveşte vacanţa din Tunisia planificată pentru luna iunie şi cu o mare probabilitate de a fi anulată, chiar dacă la momentul când am făcut rezervarea nu existau niciun fel de restricţii pentru noi. ​​

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
rarbr, 18.04.21 10:44»Buna ziua, recomand Rixos Premium Seagate, 3oo de euro peste bugetul dumneavoastra sau noul Rixos Premium Magawish, dar la acesta trebuie sa alocati un buget dublu.La acestea gasiti servicii ca in Turcia.
LA CMR Hotel cu servicii bune pentru cuplu fără copii - scris de BrindusaM în secțiunea [CMR EGIPT]
nicole33, 18.04.21 10:32»@jimy:  

ste decizia fiecăruia de a se vaccinat sau nu. Se pare că nu prea ai încredere în vaccin, și atunci nu înțeleg de ce l-ai mai făcut. Nu trebuie făcută discriminare și nu trebuie privilegiați cei vaccinați.

Categoric, vaccinarea este opţională. Nimeni nu poate fi obligat să se vaccineze dacă nu doreşte să o facă.

Faptul că în câteva luni cei vaccinaţi vor avea mai multe drepturi decât cei nevaccinaţi va fi o realitate şi nu poţi să consideri că est​e vorba de discriminare.

​Nu te vaccinezi, nicio problemă, dar pentru a avea acces într-un avion, pentru a putea intra într-o ţară sau alta, într-un restaurant/bar, la un concert/spectacol etc vei fi obligat să te testezi de fiecare dată. Nu-ţi convine, atunci stai acasă. Este foarte simplu şi mie mi se pare corect să nu periclitezi sănătatea celorlalţi care ar putea avea ghinionul să se afle undeva cândva în preajma ta.

Cum adică o cheltuială in plus pentru cei vaccinați? Daca te-ai vaccinat ai platit cumva vaccinul? Iar cei care nu s-au vaccinat nu au aceleași cheltuieli cu testul?

În România vaccinul a fost administrat tuturor gratuit. Evident, doar celor care au dorit să se vaccineze. ​

Având în vedere faptul că probabilitatea infectării după vaccinare este  mică, vaccinurile fiind mai eficiente decât am bănuit iniţial, şi riscul de a transmite virusul celor din jur devine neglijabil şi atunci cei vaccinaţi pot fi exceptaţi de la testare, la fel ca şi cei care au mai puţin de 3 luni de la vindecarea de COVID.

​Îţi convine sau nu, contează mai puţin, dar pe măsură ce numărul celor vaccinaţi va creşte, aceştia vor fi privilegiaţi, cel puţin la nivel european. ​​​

LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
jimy, 18.04.21 09:47»@Yoda:  Cum adică o cheltuială in plus pentru cei vaccinați? Daca te-ai vaccinat ai platit cumva vaccinul? Iar cei care nu s-au vaccinat nu au aceleași cheltuieli cu testul? Pai daca te-ai vaccinat și ești protejat, de ce trebuie sa se vaccineze toată lumea din jur, de ce îți mai este teama? Știi că și cei vaccinați transmit virusul? Este decizia fiecăruia de a se vaccinat sau nu. Se pare că nu prea ai încredere în vaccin, și atunci nu înțeleg de ce l-ai mai făcut. Nu trebuie făcută discriminare și nu trebuie privilegiați cei vaccinați.
LA CMR ÎN DIRECT - „live” din Turcia! - scris de Admin în secțiunea [CMR TURCIA]
pagină generată în 0.141435146332 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM