P01 [1/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.01)
P02 [2/27] Transalpina in luna iulie, forma interesanta a norilor
» SESIZARE (ref la P.02)
P03 [3/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.03)
P04 [4/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.04)
P05 [5/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.05)
P07 [6/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.07)
P08 [7/27] Transalpina in luna iulie, stana pe partea dreapta
» SESIZARE (ref la P.08)
P09 [8/27] Transalpina in luna iulie, stana
» SESIZARE (ref la P.09)
P10 [9/27] Transalpina in luna iulie, peisaj de langa stana
» SESIZARE (ref la P.10)
P11 [10/27] Transalpina in luna iulie, langa stana
» SESIZARE (ref la P.11)
P12 [11/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.12)
P13 [12/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.13)
P14 [13/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.14)
P15 [14/27] Transalpina in luna iulie, mamaliga cu telemea si smantana cu malai si unt
» SESIZARE (ref la P.15)
P16 [15/27] Transalpina in luna iulie, mamaliga cu telemea si smantana cu malai si unt
» SESIZARE (ref la P.16)
P18 [16/27] Transalpina in luna iulie, branzeturi la stana
» SESIZARE (ref la P.18)
P19 [17/27] Transalpina in luna iulie, branzeturi la stana
» SESIZARE (ref la P.19)
P20 [18/27] Transalpina in luna iulie, branzeturi la stana
» SESIZARE (ref la P.20)
P21 [19/27] Transalpina in luna iulie, vase pentru prepararea branzeturilor la stana
» SESIZARE (ref la P.21)
P22 [20/27] Transalpina in luna iulie, vase pentru prepararea branzeturilor la stana
» SESIZARE (ref la P.22)
P23 [21/27] Transalpina in luna iulie, viitorul paznic la stana
» SESIZARE (ref la P.23)
P24 [22/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.24)
P26 [23/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.26)
P27 [24/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.27)
P28 [25/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.28)
P29 [26/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.29)
P30 [27/27] Transalpina in luna iulie
» SESIZARE (ref la P.30)