Q&A Spice Hotel & Spa

Întrebări și răspunsuri [3]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Spice Hotel & Spa»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Hotel Spice - Belektrimisă de: alinao25 - în [10.10.23 19:07:50]

    Bună! Am o rugăminte pentru cei cunoscatori. Am cautat informații dar din păcate nu sunt actuale. Am găsit o reducere destul de buna pentru hotelul Spice din Belek pentru 2024 Ințeleg ca în ultimul timp a scăzut calitatea serviciilor iar de la ultima renovare a cam trecut timp. Ma puteți ajuta cu informații?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 319

    Intrebari despre facilitatile de la SPICEtrimisă de: ema3001 - în [29.01.14 10:01:16]

    buna ziua. anul acesta as vrea sa petrec o saptamana in septembrie la acest hotel. am cateva intrebari. daca: -exista locuri amenajate unde servesc mancare intre mesele principale (gozlem, inghetata) - este adevarat ca mobilierul din camera este vechi si deteriorat -daca peretii sunt subtiri si poti sa auzi tot ce se petrece in camera vecina -daca accesul pe terenurile de tenis e gratis si daca exista antrenor -daca este adevarat ca felurile de mancare nu prea difera de la o zi la alta - daca hamamul se plateste (am vazut ca cineva a platit, desi ar trebui sa fie gratis) - daca plaja este spatioasa, are nisip fin si intrare lina in mare -am vazut un coment din care reiesea ca hotelul are cinema. daca intrarea la cinema se plateste - daca se servesc freshuri de fructe si daca sunt gratuite - daca prima masa la restaurantul a la carte se plateste 10 euro/pers
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1822

    [Fără titlu]trimisă de: N.Bogdan* - în [21.10.09 12:54:00]

    Buna ziua, Nu imi vine sa cred cati sunt pe acest forum nemultumiti ba ca este mancare multa, ba ca nu are vodca in frigider, ba ca nu au dansat bine nu stiu care, ba ca peretii sunt subtiri, ba ca baia este mica etc. Mai oameni buni daca nu va place nu va mai duceti mergeti la Bulgari s-au la noi sa dati o caciula de bani ptr. nimica ba da doar ptr. cazare, pot spune ca in ultimii 5 ani am fost in concediu numai in T U R C I A la hoteluri de 5 * de la ROYAL WINGS unde am fost doi ani la rand, pana la ROYAL DRAGON anul trecut anul asta am sarit concediu din motive de sanatate, si sincer nu cred ca ma voi duce in alta parte este mult prea frumos si merita toti bani. Intrebarea era alta: la anul as vrea sa merg in concediu ori la SU SE SI, ori la SPICE&SPA ori RIXOS as vrea sa stiu de la cineva care a fost pe acolo ce ar recomanda. amsbjx@yahoo. com MULTUMESC.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2736

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Spice Hotel & Spa
    pagină generată în 0.015868902206421 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]