Q&A Majestic Hotel

Întrebări și răspunsuri [4]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Majestic Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    la ce etaj sunt camerele renovate cu cabina de dus? trimisă de: adistoica66 - în [14.06.16 18:13:45]

    buna ziua, vom pleca in weekendul acesta la majestic, unde am mai fost si ne-am simtit bine. dar tocmai am aflat ca exista camere renovate cu mobila noua si alba si bai cu cabina de dus. ma refer la camerele cu pat matrimonial, duble, nu la garsoniere sau apartamente. a fost cineva acolo si a locuit in aceste camere? la ce etaj se afla si pe ce parte? multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1561

    Sezlongurile de pe plaja se platesc daca ai all inclusive?trimisă de: elenutz - în [15.07.14 21:56:44]

    Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine ce-i care ati fost de curand la hotel majestic din mamaia. Sezlongurile de pe plaja se platesc daca ai all inclusive? te poti intelege cu baietii dupa plaja sa iti opreasca sezlonguri in fiecare zi? cam cat? La receptie trebuie sa dai ceva sa primesti o camera draguta (nu ma refer neaparat la spatiu) ? daca da. cat? Vom merge impreuna cu baietelul de doi anisori pe 21 iulie. Sper sa avem o vacanta reusita fara dezamagiri prea mari...
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2147

    Informatii camere/hotel.trimisă de: ghender - în [29.03.13 18:37:27]

    Buna, am dori sa mergem si noi in iulie 2013 la acest hotel, as dori sa aflu cum se poate obtine o camera buna; toate sunt mici, fara cadita la dus fara suport dus? nu au dulap de haine? doar cu o perdea si rafturi? Deci nu prea sunt conditii dupa cate am citit, eu am inteles ca acest hotel a fost renovat complet si sunt conditii nu cele scrise mai sus Poate sa ma jute cineva la aceste intrebari inainte sa fac rezervarea? Merita acest hotel banii? Multumesc!!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2108

    Ce fel de camera sa solicit?trimisă de: daria40 - în [08.05.11 10:25:44]

    Anul acesta as vrea sa merg la acest hotel. Am citit impresiile de pe site, dar as dori unele mai recente. Ce fel de camera sa solicit , la receptie, pentru a dormi confortabil si un copil marisor, fara pat suplimentar? Camerele, sunt toate renovate, sau trebuie sa cer ceva anume? Multumiri si, astept recomandari!!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2435

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Majestic Hotel
    pagină generată în 0.0071899890899658 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]