Q&A Moko Beach Hotel by Grifid (ex Morsko Oko Garden)

Întrebări și răspunsuri [12]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Moko Beach Hotel by Grifid (ex Morsko Oko Garden) »
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Adancime piscinatrimisă de: dongiulliano - în [06.03.19 10:33:11]

    salutare, pentru cine a fost la Morsko Oko, imi puteti spune ce adancime are piscina mare (pt. adulti)? multumesc
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 432

    Ati fost acolo! trimisă de: camybugnariu - în [27.01.16 18:38:26]

    Buna. Doresc sa intreb daca stiti cum sunt camerele economice, de la parter, la acest hotel? Aveam nevoie de 2 camere, iar de la agentie mi-au oferit o camera economica, la parter si una dubla la etaj. Parcarea este gratuita? Dar sezlongurile la plaja? Noi am fost la acest hotel acum 4 ani si baiatul nostru a tinut in mod special sa revenim, in acest an. Vreau sa stiu daca sunt ceva schimbari, pt ca am inteles ca s-ar fi schimbat proprietarul. Stiti ceva in acest sens?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1534

    Sezlonguritrimisă de: Criss2016 - în [07.01.16 20:17:24]

    Buna seara! Imi puteti spune va rog daca sunt incluse sezlongurile pe plaja? Sau daca nu sunt, cat costa? Multumesc!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1141

    Plaja Morsko Oko Gardentrimisă de: ionutzaro - în [20.02.15 12:19:38]

    Buna tuturor, As dori sa stiu cum este intrarea in apa pe plaja de la Hotel Morsko Oko Garden. Este abrupta sau intrarea se face lin. Va multumesc.
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1924

    Un sejur pentru tineret?? trimisă de: Malynka_md - în [30.05.14 10:57:35]

    Plec vara asta la Morsko oko! Aș vrea sa întreb și eu sunt ceva cluburi prin apropiere, aqua parkuri? Dați-mi va rog si mie vri-un sfat unde am putea sa ne distram? Va multumesc!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1213

    Chiar atat de rau? trimisă de: iruk - în [17.06.13 15:05:58]

    Buna tuturor, Am un bilet pentru acest hotel in perioada 17-25 iulie 2013 si dupa ce am citit toate comentariile cam incep sa ma tem de calitatea vacantei mult visate :) Va rog, imi puteti spune daca e chiar atat de oribil precum a-ti relatat? Parca nu imi vine sa cred ca la hotel de 4 stele pot aparea atatea neconformitati... Sa nu mai zic de banii care i-am dat pe bilet:( Multumesc frumos
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1332

    Distanta pana la plajatrimisă de: simonne10 - în [18.04.13 09:26:37]

    buna ziua, as dori sa va intreb: - cat de departe este hotelul de plaja, respectiv daca se coboara mult pana la plaja - patul suplimentar este o canapea sau un fotoliu pat - exista pe plaja posibilitatea inchirierii de sezlonguri si cat cost multumesc
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1852

    Voucher cu alt numetrimisă de: Giorgiana1508 - în [04.04.12 21:48:49]

    Buna ziua! As vrea sa va intreb daca este posibil sa merg la acest hotel cu un voucher pe care este scris ca beneficiar tatal meu. El beneficiaza de anumite reduceri la agentia de turism la care apeleaza compania la care lucreaza si astfel ar putea lua voucherul la un pret mult mai convenabil. In locul sau as vrea sa merg eu impreuna cu prietenul meu si nu stiu daca voi intampina probleme la cazare. Am mai fost si in Jupiter cu un astfel de voucher pe numele sau si totul a fost f ok. Voi avea o copie a cartii de identitate a tatalui meu. Credeti ca voi intampina probleme din cauza nepotrivirii numelui?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1629

    Concdiu 2012!trimisă de: camybugnariu - în [08.01.12 16:31:37]

    Doresc sa intreb daca stiti cum ca amimatorii se schimba anual,ori raman aceeiasi?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1477

    Va multumesctrimisă de: niko90 - în [22.06.11 13:31:55]

    As vrea sa stiu daca a fost cineva anul acesta la acest hotel si ce parere are.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1281

    are cineva adresa hotelului ?trimisă de: aurora panait - în [19.06.11 15:35:39]

    ajutorrrrrrrrr !!! are cineva adresa exacta a hotelului ca sa o pot baga in gps ?? astept raspuns cat mai repede !!!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1822

    facilitati hoteltrimisă de: danxxl - în [07.05.11 14:32:48]

    buna ziua!as vrea sa stiu daca hotel sofia are facilitati la plaja(sezlonguri,terasa....)
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1154

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Moko Beach Hotel by Grifid (ex Morsko Oko Garden)
    pagină generată în 0.023711204528809 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]