Q&A Drumul cu mașina spre Thassos

Întrebări și răspunsuri [25]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Drumul cu mașina spre Thassos»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    drumuri inchise in Thassos? trimisă de: bogn8000 - în [05.08.16 18:48:29]

    Am vazut ca pe Google Maps sunt indicate niste drumuri inchise din Limens spre Skala Potamia. Imi poate spune cineva care este situatia reala?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1237

    Taxa intrare in Grecia? trimisă de: voiajor - în [10.07.16 09:04:56]

    Am vazut astazi la TV ca grecii au introdus o noua taxa la intrarea prin vama lor pentru autovehicule. Stie cineva cat costa intrarea pentru un autoturism? Multumesc anticipat si astept urgent un raspuns.
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2347

    Deviere traseu Makaza spre Thassostrimisă de: voiajor - în [29.06.16 15:10:55]

    Buna ziua, am aflat ca in iunie a. c. era deviat drumul dupa Makaza pentru lucrari. Acum la inceputul lunii iulie este tot deviat, sau se merge pe drumul principal? Daca s-a intors cineva de curand din Thassos pe aceasta ruta, poate ne da o veste buna! Referitor la aglomeratia din vama Makaza, cum se prezinta? Multumesc anticipat celor care vor raspunde intrebarii
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2078

    Drumul spre Thassostrimisă de: Branean - în [01.06.16 08:59:28]

    Buna ziua, am auzit ca drumul prin vama Makaza este deviat dupa vama. Cum este acel drum si cu cat se intarzie călătoria? Va multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1125

    Plata cu cardul la Kardzalitrimisă de: cojocaru a.* - în [18.06.15 00:21:35]

    Buna La OMV - ul de la Kardzali BG se poate achita cu cardul? Multumesc frumos.
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1916

    Probleme pe drum spre Thassos ?trimisă de: xsfera - în [17.04.15 10:52:26]

    A fost cineva jefuit sau a avut probleme cand a incercat sa traverseze Bulgaria in drum spre Grecia sau altfel de probleme?
    14 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3385

    Cautam partener drum Thassos 9 august 2014trimisă de: Adina M - în [28.07.14 16:52:23]

    Pleaca cineva pe 9 august 2014 in Thassos? Nu as vrea sa calatorim singuri, e mai usor in grup. E prima data cand mergem cu masina in Thassos, ne-am documentat, dar tot pare greu! Multumesc!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1795

    DRUMUL INTRE VELIKO TURNOVO SI GURKOVOtrimisă de: andeyutza - în [30.06.14 21:36:23]

    Buna ziua, intr-o postare anterioara cineva spunea ca drumul intre Veliko Turnovo si Gurkovo este rupt si nu se mai poate circula deloc pe acolo pentru cateva luni. A mai fost cineva pe acolo? Va rog sa-mi spuneti daca varianta ocolitoare pe la Gabrovo - Kazanluk este ok? Cum este traficul si daca starea drumului e buna? Multumesc anticipat.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1667

    Starea drumului între Kardzali și Makazatrimisă de: florinvfc - în [12.05.14 15:28:21]

    Salut Doresc sa merg în luna iunie în Thassos, trecând prin Makaza. Doresc să știu dacă s-a deschis drumul direct intre Kardzali și Makaza sau trebuie în continuare trecut prin Momchilgrad - Podcova. Pe Google Maps figurează ca funcțional. A trecut cineva pe acest drum [?] Va mulțumesc
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2358

    Drum Thasos prin Makaza (granita bulgaria-grecia) trimisă de: cataroxi - în [04.04.14 23:34:37]

    A fost cineva pe traseul Ruse - Byala - Veliko-Tarnovo - Stara Zagora - Haskovo - Kardzhali - Traseul 5 (google map) - Makaza (granita) - Komotini - A2 - Chrisoupoli - Keramoti - Thassos? Pe youtube traseul Makaza - Komotini arata f. bine si este cu 2 km mai lung decat pe la Zlatodrad.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3269

    Traseul Iasi- Thassos in 2 ziletrimisă de: alaurentiu - în [20.02.14 17:19:45]

    Buna ziua, In vara dorim sa facem traseul Iasi-Thassos in 2 zile: in prima zi o portiune mai lunga (Iasi - zona de centru sud a Bulgariei) si a doua zi ceva mai scurt. Din raspunsurile la intrebarile legate de traseu am retinut ca cel mai indicat traseu este prin Ruse- Veliko Tarnovo-Stara Zagora- Komotini- Keramoti (mai ales pentru familii cu copii mici). Deci as avea nevoie de o noapte de cazare undeva pe teritoriul Bulgariei. Va rog sa ma ajutati cu orase/locatii in acest sens. Multumesc anticipat pentru ajutor, Laurentiu
    16 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 8641

    intrebare despre posidonia skala potamiatrimisă de: benqy - în [05.02.14 08:43:39]

    pentru cine a fost acolo in special "nils1" am inteles ca ai fost acolo in 2011 au aer conditionat? eu in pozele de pe net nu am gasit nimic multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 777

    Lamuriri suplimentare traseutrimisă de: Cava - în [28.08.13 17:18:10]

    Buna ziua, Rog sa ma ajutati cu info suplimentare privind una dintre variantele de drum catre Thassos. Astfel, am gasit: 1. Veliko Tarnovo - Nova Zagora - Svilengrad - Sufli- Alexandroupoli - Komotini - Xanthi - Keramoti 2. Ruse- Razgrad- Targovishte- Kotel - Yambol- Elhovo- Svilengrad- Orestiada - Soufli- Alexandroupolis - Komotini - Xanthi - Crhisopoli -Chrisochor- Nea Karya - Keramoti Mentionez ca este pt prima data in Grecia si cu un copil de 2 ani in masina. Care este mai potrivita d. p. d. v al timpului si drumului? Multumesc anticipat.
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1559

    Statii GPL Bulgaria si Greciatrimisă de: maxx76 - în [12.08.13 20:00:16]

    Unde pot alimenta cu GPL in Bulgaria si Grecia. Traseu Ruse-Svilengrad-Keramoti cu card bancar.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 8016

    Buget 7 noptitrimisă de: mati - în [31.07.13 16:41:35]

    Buna ziua cam ce buget ar trebui sa aloc unui sejur de 7 nopti in thassos avand cazare si mic dejun? , asa estimativ 2 adulti
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1990

    Constanta-Keramoti? trimisă de: L.G. - în [30.07.13 14:09:41]

    Ati scris niste review-uri extrem de bune, insa pe mine ma intereseaza un traseu bun si verificat cu plecare din CONSTANTA... Preferabil nu prin Turcia (cum imi sugereaza Via Michelin - deoarece nu toti participantii au pasapoarte). Multumesc anticipat si concedii minunate!
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 6997

    Granita makazzatrimisă de: mati - în [29.07.13 09:23:48]

    Stie cineva daca s-a deschis vama pe la makazza- nimfea?
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1840

    SFATURI... despre traseutrimisă de: sniperm007 - în [23.07.13 01:10:31]

    Salut toti membrii AFA! Anul acesta ne-am hotarat sa alegem Thassos. Dupa indelungi cautari pro sau contra asupra traseului si datorita faptului ca avem mai multi copii mici, ne-am hotarat sa urmam traseul urmator ruse-veliko tarnovo-nova zagora-svilengrad-keramoti. Ce parere aveti? Va multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1610

    Starea drumuluitrimisă de: nickblanaru - în [10.07.13 15:15:03]

    Hello, am auzit ca in drumul spre THASSOS exista o portiune mare de aproximativ 50 km unde este decopertat si / sau te deviaza pe alt drum. Cine știe? Va multumesc.
    25 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1803

    Download harti pentru GPStrimisă de: FlaviaMihali - în [08.07.13 21:58:52]

    Imi puteti spue va rog de unde as putea sa fac download la harta tarilor Serbia, Macedonia, Bulgaria si Grecia? Am un GPS marca Mio model C720b si avem nevoie de harti pentru drumul cu masina spre Grecia. Multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1038

    Probleme in Bulgaria pe traseutrimisă de: FlaviaMihali - în [07.07.13 21:40:02]

    Buna seara. Peste o saptamana vom pleca 2 cupluri cu masina din Cluj-Napoca spre Thassos. Vrem sa alegem varianta prin Ruse – Veliko Tarnovo – Gurkovo - Nova Zagora – Svilengrad – Ormenio – Orestiada – Soufli – Alexandropoulis - Chrysoupoli – Keramoti – Thassos, aceeasi pe care am fost si anul trecut fara probleme sau politie. De cateva zile am auzit pe cineva care s-a intors din Grecia prin Bulgaria cum ca au fost urmariti de o masina si fortati sa opreasca intr-o zona pustie, au coborat niste barbati imbracati in politisti din acea masina si i-au amenintat cu niste pistoale pe care le aveau la spate. Le-au furat bani si ceva bagaje. Au facut ei plangere la politie dar degeaba. Ati mai auzit de astfel de probleme? A mai intampiat cineva chestii de genul asta prin Bulgaria? Ne gandim chiar sa ne schimbam traseul si sa mergem prin Serbia si Macedonia. Voi ce ma sfatuiti? Pe ce traseu ar fi mai bine sa mergem? Multumesc!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1521

    Drum spre Thassostrimisă de: maronecs - în [27.06.13 19:51:17]

    Ma poate ajuta cineva? ma intereseaza traseul spre Thassos cel prin Razgrad, Targoviste, Svilengrad (in Bulgaria), am auzit ca este foarte bun drumul si nu prea sunt stradute mici, cu gropi, prin locuri parca uitate de lume Multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 978

    cazaretrimisă de: voiajor - în [12.07.12 21:42:26]

    Vreau sa stiu cat a costat cazarea pe noapte si care a fost aceasta? ma refer la locatie!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1806

    din constanta spre thassos , care este drumul cel mai recomandat ?trimisă de: liviusdex - în [17.06.12 15:10:04]

    intre 1 - 8 septembrie 2012 voi merge pentru prima oara in vacanta in grecia cu masina , mai precis in insula thassos , plecand din constanta ; rog pe cei care au facut drumul sa-mi dea cateva recomandari ( doar prin bulgaria spre grecia sau si prin bulgaria - turcia - grecia ) ?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1469

    O agentie DOAR pentru transportul cu autocarul?trimisă de: victorgpopa - în [29.04.12 04:43:28]

    Va rog, imi poate cineva recomanda o agetie de turism (transport?) serioasa (care respecta niste reguli de bun-simt), cu autocar curat si comod (pe cat se poate, nu cu scaunele modificate sa incapa un stadion inauntru) de la care sa imi pot cumpara DOAR transportul pana in Thassos si inapoi? Multumesc anticipat!
    Informatiile despre agentiile de turism se pot transmite doar prin mesaj privat. Ai grija sa ai activata aceasta optiune (CONTUL MEU-SETARI- ACCEPT PRIMIRE MESAJE DE LA CEILALTI UTILIZATORI)
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 760

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Drumul cu mașina spre Thassos
    pagină generată în 0.03693699836731 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]