Q&A Complex Mediteranean (ex Mercur-Minerva)

Întrebări și răspunsuri [14]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Complex Mediteranean (ex Mercur-Minerva) »
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    A fost cineva la Vila Maia?trimisă de: tumpica* - în [10.01.15 09:19:10]

    Buna ziua. as dori sa stiu daca a fost cineva cazat la vila maia. as dori niste impresii. (ma intereseaza garsonierele). multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2475

    Meniu Bebetrimisă de: Adina Mihaela - în [20.06.14 08:55:16]

    Buna ziua! Am citit ca ar exista meniu special pentru bebe. Poate sa imi spuna si mie cineva in ce consta si in ce conditii se ofera acest meniu? Vreau sa merg cu fetita mea de 1 an si 4 luni si vreau sa stiu daca pot sa ii dau ceva sa manance de acolo sau mai bine nu. In camerele duble standard incape un patut pt bebe? Merita sa mergem la acest hotel. Ma incanta foarte tare ideea prezentata de acest complex. Multumesc
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3214

    Probleme cu tantarii? trimisă de: Dorotea - în [19.06.14 15:37:57]

    Am mai fost la acest hotel acum doi ani si nici macar nu am remarcat ca nu este plasa de tantari la balcon. Nici nu ne-au deranjat tantarii. Ar trebui oare sa-mi fac probleme? Sa-mi duc cu mine un aparat de tantari?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2379

    Câteva întrebăritrimisă de: miruna79 - în [07.07.13 16:05:47]

    Buna ziua, peste 3 saptamani am bilet all inclusive la acest complex si sunt deja foarte suparata avand in vedere multitudinea de opinii negative ale celor care deja au fost acolo. Dat fiind faptul ca nu mai pot sa returnez banii va rog sa-mi oferiti cateva "ponturi" care sa ma ajute in aceasta vacanta: 1° in care din cele doua hoteluri (Mercur/Minerva) pot sa gasesc o camera fara galagie nocturna? (precizati va rog hotelul si pozitia camerei) PS: cu o mica "atentie" la receptie se poate obtine camera dorita in cateva ore de la sosire? Precizez ca voi calatori noaptea deoarece avem copilul mic si tb sa doarma... altfel nu ne putem intelege cu el. 2° la ce ora este indicat sa te duci la masa ca sa eviti aglomeratia? 3° apa din piscina este curata? 4° ce alte sfaturi puteti sa-mi dati ca sa nu imi distrug nervii si concediul... Multumesc frumos pentru raspunsuri.
    13 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4083

    Galagia in complextrimisă de: kammyn - în [05.07.13 19:44:06]

    Buna ziua! As vrea sa stiu in care corp e mai liniste noaptea, Mercur sau Minerva? Citeam ceva de un club in apropiere care deranjeaza.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2294

    Calitate -pret? trimisă de: alexgeo - în [07.06.13 12:35:12]

    In care din cele 3 hoteluri este mai bine sa te cazezi avand in vedere ca eu voi veni cu doi copii?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2007

    S-a cazat cineva mai devreme?trimisă de: sandelki - în [03.06.13 14:08:45]

    spuneti-mi va rog daca s-ar putea intra in camera inainte de ora 18. trebuie sa merg noaptea ca sa doarma copii si cred ca voi ajunge destul de devreme. merge "unsa" treaba? un mic stimulent la receptie? ...
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2775

    cameratrimisă de: simonne10 - în [07.05.13 09:33:21]

    buna ziua, as dori sa va intreb daca patul suplimentar pentru un copil de 12 ani impliniti este un pat pliant, o canapea extensibila sau un fotoliu pat. am inteles ca se plateste 70% din valoarea unui loc si se acorda acest pat suplimentar.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1819

    apa si plajatrimisă de: ochiverzi - în [08.08.12 12:37:28]

    buna ziua. as dori sa stiu si eu, de la ceilalti turisti care au fost cazati aici, cum este plaja? adica e lata sau ingusta? ca de curata...mi-am cam facut o parere. si apa cum e pentru copii? curata, fara pietre, cu intrare lina? multumesc!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2352

    Mercur sau Minerva?trimisă de: scorpiutza - în [06.07.12 17:30:27]

    Buna ziua.Am rezervat o camera la acest hotel ma poate sfatui cineva unde sa ma cazez ?La Mercur sau Minerva?Unde sunt conditiile mai bune? Multumesc anticipat!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2933

    cluburi de noaptetrimisă de: anicai - în [11.06.12 10:48:20]

    va rog spuneti-mi si mie daca in vecinatatea acestui hotel sunt cluburi de noapte . merg la sfarsitul lunii iunie cu 2 copii mici. o sa vin cu impresii si aici.multumesc sper sa fi facut o alegere buna.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1375

    Facem o noua sectiune la Mercur Minerva ?trimisă de: bogdanfifa - în [24.05.12 13:43:04]

    Buna, Facem o noua sectiune Mercur Minerva Family Club sau postam in continuare la sectiunea existenta Complex Mercur Minerva Family Club ( ex Fati Club ) Din cate am inteles cei de acum ziceau ca nu mai au nici o legatura si adresa este www.hotelmercurminerva.ro Eu voi merge la mijlocul lui iunie acolo si voi reveni cu poze si impresii. Deocamdata pot sa va spun doar ca doamnele / domnisoarele de la rezervari sunt foarte amabile iti ofera toate detaliile si iti raspund oricate intrebari ai avea. In plus am fost placut impresionat si de mesajul lor : ,,Mercur Minerva Family Club va felicita pentru alegerea dumneavoastra de a va petrece sejurul in compania noastra si va promite servicii de calitate, disponibilitate permanenta, profesionalism si un zambet deschis din partea intregului personal, pentru ca vacanta petrecuta cu noi sa fie deosebita "
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2295

    renovattrimisă de: lamario - în [19.04.12 23:09:25]

    1. a fost cineva dupa renovarea din 2012 la acest hotel? 2. inteleg ca sunt trei corpuri de cladiri in acest complex... pe care o recomandati? 3. apa din piscina - in anii trecuti - era schimbata des, sau o data pe sezon?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2138

    A fost cineva la HOTEL MERCUR-MINERVA FAMILY CLUBtrimisă de: ribelli - în [30.03.12 10:53:09]

    Ma intereseaza daca a fost cineva la HOTEL MERCUR-MINERVA FAMILY CLUB din Mamaia,sa imi detalieze. As vrea sa stiu conditiile si daca se merita sa merg cu un copil de 5 ani.Am vazut ca are si All Inclusive si mar interesa niste pareri Va multumesc.
    24 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 5457

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Complex Mediteranean (ex Mercur-Minerva)
    pagină generată în 0.027860164642334 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]