Q&A Vacanța în Tenerife

Întrebări și răspunsuri [18]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Vacanța în Tenerife»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Cazare ieftina în tenerifetrimisă de: Morganacris - în [22.01.17 14:56:56]

    Salutare! Ma poate ajuta cineva cu câteva contacte pentru inchiriere în Tenerife? Am avea nevoie pentru o luna in martie 2017. Suntem un cuplu, avem nevoie de un pat, baie și bucătărie proprie, exclus hostel sau shared room. Nu este obligatoriu, dar as prefera sa închiriem direct de la proprietari pentru ca bugetul nostru este în jur de 500 eur, iar intermediarii găsiți pe site-urile lor ridica costul cu încă 2-300eur. Îmi puteți scrie aici [***] Mulțumesc în avans celor binevoitori!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 999

    Tenerife in noiembrietrimisă de: meehi - în [28.10.16 21:37:10]

    Salut. Am găsit o ofertă pt Tenerife de pe 23.11. lângă Puerto de la Cruz. Ati putea sa imi spuneți, va rog, dacă se poate face plajă /baie. Vrem sa avem o vacanță relaxanta si sa ne bucurăm de soare/căldură. Va mulțumesc.
    14 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 5921

    Perioada bunatrimisă de: viviv - în [15.10.16 20:06:55]

    Buna seara Ma interesează care e perioada buna de mers în Tenerife? La perioada buna ma refer pentru a face baie si plaja. Multumesc
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2144

    Cat fac (timp) Bucuresti- Tenerife?trimisă de: mihaamelea - în [18.07.16 14:17:57]

    Ma intereseaza durata zbor direct Bucuresti - Tenerife, si ce zona sa aleg (ce regiune, ce plaja?)??? Merg pentru prima data!
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2580

    Prima data in Tenerifetrimisă de: Dorina9 - în [19.04.16 21:11:51]

    Peste cateva zile plecam pentru o saptamana in Tenerife. Am aflat, citind parerile avizate ale celor care deja au fost acolo, ca e prea putin timp sa poti savura frumusetile locului. Indraznesc sa apelez la sfaturile dvs. : -Ce obiective nu ar trebui omise? -Ar trebui sa solicitam doar mic-dejun sau demi-pensiune? (Hotelul Ole Tenerife ofera ambele posibilitati)? Va multumesc
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2916

    Fantana magica din Tenerifetrimisă de: Dorina9 - în [19.04.16 18:02:40]

    As ori sa stiu unde se afla "fantana magica", cea care intre orele 21-21:30 are un concert cu" dansul "apei.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2676

    Scuba diving in Tenerifetrimisă de: Elenissima - în [10.02.16 10:58:40]

    Buna, ma intereseaza impresii a celor care au fost in Tenerife si au facut scuba diving. Daca aveti brevet, unde ati fost, ce ati vazut, cat costa... As vrea sa merg anul asta (2016) si pun in balanta cu alte destinatii. Astept cu nerabdare impresiile voastre. O zi minunta visand catre vacante;)
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 599

    Lucruri de facut în Tenerifetrimisă de: stancuadrian - în [03.08.15 09:21:25]

    Ma intrebam daca mai sunt membrii pe forum care merg in perioada 08.09-15.09.2015 in Tenerife, as fi vrut sa schimbam pareri, impresii, lucruri de facut acolo etc...
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1088

    El Teide!trimisă de: lygya7 - în [01.08.15 21:49:19]

    Cum pot sa obtin autorizatia pentru El Teide? Poate cineva sa imi dea un indiciu cat de mic sa gasesc site-ul respectiv. Perioada in care voi fi in Puerta de la cruz ste 09.09. - 16.09.2015. Mai am nevoiede astfel de aprobari? Valea Ortoga de exemplu. Multumesc. Lygia
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1463

    Ce inseamna transport aeroport-hotel-aeroport? trimisă de: stancuadrian - în [28.07.15 14:04:02]

    Buna ziua, ce presupune mai exact serviciul de transport aeroport-hotel-aeroport oferit de agentiile de turism? Am inchiriat o masina pentru sejur si nu stiu daca este mai bine sa o ridic de la aeroport sau daca sa o ridic de la hotel si astfel sa beneficiez de transportul oferit de agentie... Ce ma sfatuiti sa fac?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1751

    Shopping in Tenerife, unde?trimisă de: stancuadrian - în [22.07.15 14:01:48]

    Salutare, din review-urile voastre am inteles ca in Santa Cruz sunt preturile mai mici decat in sudul insulei, dar unde mai exact in Santa Cruz poti face cumparaturi? Cam ce gasesti? Suveniruri?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 9426

    A fost cineva la piscinele din roca de la Garachico? trimisă de: stancuadrian - în [21.07.15 11:15:03]

    A fost cineva la piscinele naturale din roca de la Garachico? Nu am gasit nici un review despre ele si as vrea sa ajung acolo intrucat am inchiriat o masina pentru sejurul din Tenerfie. De asemenea as vrea sa intreb si despre parcarile din Tenerife (daca gasesti loc, cat costa, are rost sa dai banii pe asigurarea full casco etc). Multumesc anticipat!
    16 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2954

    Plaja în Tenerifetrimisă de: Deya Azza - în [23.02.15 19:00:45]

    Bună ziua, Pentru un concediu de relaxare la plaja, ce-mi recomandați? Am văzut ca Tenerife este cea mai mare insula, as vrea sa merg într-un concediu în care sa îmbin și statul la soare, dar și vizite pe la obiective care merita văzute. Va rog mult, ce îmi recomanzi cei care ați ajuns acolo? Și care este cea mai frumoasa plaja? Unde sa caut cazare? Mulțumesc anticipat. Andreea
    30 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3883

    Activități in Tenerifetrimisă de: dalyda - în [16.02.15 08:31:53]

    Salutare, dragi prieteni! Am ales ca vacanta din vara aceasta sa ne-o petrecem in Tenerife, as dori sa ma sfatuiti cum sa procedez. Pentru Varful El Teide am obtinut online autorizatia care este pt. o data si ora exacta, deci pot lua si biletele de teleferic on line ca sa nu mai pierdem timpul acolo (am inteles ca este coada la casa de bilete) pentru Loro Park & Siam Park mi se pare mai OK daca achizitionez bilet Twin Ticket online insa nu stiu cum sa procedez cu restul (Whale& Dolphins, Parascending, Quads si diving). Nu as vrea ca si in vacanta sa am un program prestabilit, as vrea sa le fac in functie de buna dispozitie, ca sa spun asa. ; stiu ce vreau sa vad si sa fac dar nu stiu ce gasesc acolo. Vom pleca pe cont propriu (hotel cu AI, zbor si masina inchiriata avem deja). Gasim acolo oferte sau " ies mai bine" daca le achizitionez online? Astept sfaturile voastre si va multumesc.
    29 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2846

    Castelul San Migueltrimisă de: novigelu - în [11.06.14 09:49:27]

    Ma voi duce in Tenerife in sejur iulie-august 2014 si as dori sa aflu cum este la castelul San Miguel, daca a fos cine si daca merita de mers acolo? Eventual program si meniu? Multumesc!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1026

    Atractii turistice zona Los Cristianostrimisă de: elena d - în [20.06.13 13:32:39]

    Anul asta in august ma duc in Tenerife in zona Los Cristianos. Cine imi ofera si mie niste informatii despre atractiile turistice din acea zona?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 814

    Costuri sejurtrimisă de: DanielaC - în [20.07.12 20:52:49]

    Deci tot eu sunt, astept cu rabdare raspunsul tau .. Acum n am inteles cum te a costat sejurul cu avionul si cazare si transport(ca doar n ai ramas doar in Golf de Sur)doar 250Eur?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1984

    [Fără titlu]trimisă de: neurolog - în [16.03.10 00:30:38]

    Buna ziua. Am fost anuntat ca am castigat o excursie de 7 zile la un concurs la care m-am inscris, si anume la revista online mallmania. ro Am fost contactat pe mail si pe telefon prezentandu-mi-se oferta, adica 7 nopti cazare gratuita in unul din resorturile Regency Countryclub din Tenerife, in speta 2 apartamente, pentru mine si prietenii mei. Am fost anuntat ca trebuie sa depun o garantie de 300 de euro la receptia hotelului cand ajung acolo, care se returneaza la sfarsitul sejurului daca camera este ok. Cautand pe net numarul de telefon de pe care am fost sunat (0311062000) am constat ca exista pagini de net pe care lumea povesteste aceleasi lucruri care mi s-au intamplat si mie. Ulterior devenind suspicios am incercat sa iau legatura cu unul din cei care au mai fost contactati, acesta povestind cum banii au fost ceruti de catre firma organizatoare inainte de ajungerea la destinatie. As vrea sa aflu daca se stie ceva despre o asemenea teapa (devine din ce in ce mai evident), daca a mai fost cineva acolo. Citind povestile de pe site cu Regency Countryclub mi s-a facut parul maciuca. Va multumesc pentru un eventual ajutor, sau pareri.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3761

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Vacanța în Tenerife
    pagină generată în 0.032789945602417 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]