Q&A Descoperă Viena

Întrebări și răspunsuri [5]

 • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperă Viena»
  • CÂND / LA CE se folosesc

   Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

   Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

   • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
   • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
   • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
   • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

   • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

   • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

   • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
  • Când NU trebuie folosite
   • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

   • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
   CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

  Aeroport Vienatrimisă de: Sunrise - în [05.11.14 14:48:09]

  Buna ziua, Poate cineva sa imi dea cateva detalii/tips despre aeroportul din viena? La inceputul lui decembrie am rezervat un zbor cu Tarom. As vrea sa stiu la ce sa ma astept. Multumesc.
  2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1456

  Recomandare hoteltrimisă de: kesasun* - în [08.08.12 11:11:26]

  Ce hotel ar fi cel mai potrivit pentru a petrece 4 zile, timp dedicat vizitarii celor mai importante obiective turistice? Este sigur sa rezerv de pe booking sau sa apelez la vreo agentie? Multumesc anticipat!:)
  9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2434

  Craciun Vienatrimisă de: Jovanna - în [09.11.11 11:10:46]

  Buna ziua, Vroiam sa va intreb daca a fost cineva la viena in per. 23-27 decembrie. Doresc sa aflu daca gasesc ceva magazine, restaurante deschise. Multumesc mult si astept informatii de la voi.
  1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2291

  Ce putem face de Craciun in Viena?trimisă de: romanitzaa - în [03.11.11 20:24:10]

  Am vizitat Viena in 2007 inainte de sarbatori si mi-a placut foarte mult. Anul acesta vrem sa petrecem Craciunul in Viena, insa nu stiu daca mai gasim Pietele de Craciun, cafenelele, restaurantele si obiectivele turistice deschise; ne e teama sa nu fie totul inchis. Ma puteti ajuta spunandu-mi ce putem face de Craciun in Viena? Multumesc anticipat!
  4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4525

  [Fără titlu]trimisă de: magdalena - în [21.05.10 07:54:26]

  As vrea si eu sa stiu care sunt costurile biletelor de intrare la diversele obiective turistice si care sunt lipsite de astfel de taxe! Eventual daca exista zile in care anumite muzee pot fi vizitate gratuit. Multumesc!
  12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 5738

  SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperă Viena
  pagină generată în 0.00663495063782 sec
  [C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
  AmFostAcolo® este marcă înregistrată