Q&A Luana Santa Maria Hotel (ex Sole, ex Vera) [Bayraklidede]

Întrebări și răspunsuri [14]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Luana Santa Maria Hotel (ex Sole, ex Vera) [Bayraklidede]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Luana Santa Maria 2015trimisă de: alinutzab - în [17.07.15 23:12:51]

    Buna! La recomandarea unei agentii am cumparat in ianuarie un sejur la Sole Santa Maria. A fost singura lor recomandare pentru bugetul nostru. Acum, cautand pe internet, vad ca se numeste Luana Santa Maria. Stiti ceva despre schimbare? N-a fost nimeni anul acesta? Multumesc!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1445

    Animatietrimisă de: ralex - în [06.01.15 13:21:00]

    Rog pe cei care au fost acolo in 2014, an in care eu n-am fost, sa-mi spuna ce au remarcat in activitatea de animatie: cum se numesc animatorii, daca v-a placut prestatia lor, daca dj-ul a pus si muzica antrenanta, europeana, daca night-show-urile au fost bune; Eventual, de la cei care au fost si in 2012, as dori o comparatie. Va multumesc. Cu stima!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1275

    Sole Santa Maria vs Pigale Beachtrimisă de: mihaela9 - în [26.01.14 20:34:28]

    Anul acesta ne-am propus sa mergem in Turcia si printre multe oferte de la agentia de turism ne-am gandit la doua hoteluri si anume Sole Santa Maria si Pigale Beach ambele in Kusadasi, Daca exista cineva care a fost in vacante in ambele hoteluri sau macar poate sa ne spuna unde ar fi mai bine am ramane recunoscatorre. Mentionez ca suntem doar doua persoame (eu si mama) si orice sfat ar fi binevenit. In speranta ca ne veti ajuta, va multumesc anticipat si va doresc un an minunat!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1753

    este bun drumul de la istanbul la kusadasi si daca este mai bine cu masina sau cu fery pina la bursa si apoi cu masinatrimisă de: marinica 1976 - în [01.05.12 14:13:41]

    Este mai bine cu masina? sau cu fery pina la Bursa si apoi cu masina?Cite ore se face din Istanbul pina la Kusadasi?Fery de Bursa te lasa la in Bursa sau in Mudanya?Ce orase mai mari sunt intre Bursa si Kusadasi pt inoptat?Plec la Kusadasi pe 17.05 si vreau sa trec prin Istanbul cateva ore ,mai exact sa vizitez zona Sultanahmet.Va multumesc anticipat la cei ce ma pot ajuta cu un sfat despre drum si despre Istanbul.......
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1451

    bauturile incluse in meniul all inclusivetrimisă de: SA2NDRA - în [16.08.11 20:55:18]

    Buna ziua tuturor! Eu si prietenul meu vrem sa mergem la inceputul lui septembrie la hotel Vera Santa Maria din Kusadasi. Nu am retinut prea multe detalii despre bauturi. Ne intereseaza ce bauturi sunt incluse in meniul all inclusive mai ales cele alcoolice (vin, bere?). Va multumesc!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1726

    vera santa maria 2011trimisă de: wanilla_32 - în [22.07.11 09:50:04]

    sal. este cineva care pleaca la vera santa maria pe data de 31.07.2011 din bucuresti cu masina?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1022

    vera santa maria 2011trimisă de: bigu_2006_rapid - în [10.07.11 08:38:57]

    scuzati intrebarea ! anul asta nu a fost nimeni la vera ? ca nu vad niciun comentariu sau poze de acolo ! astept cu nerabdare impresii noi si fotografii de la vera !
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1609

    Drumul spre Kusadasitrimisă de: dannyelita* - în [09.08.10 11:18:22]

    buna! este cineva care pleaca cu masina personala din bucuresti la vera sau care a fst in anii trecuti? noi avem bilete d p 24 august si vrem sa plekm p 23. Am auzit pana acum de 2 variante de traseu pana in kusadasi, dak mai este cineva care pleaca cu masina astept raspunsul vostru. Ms...
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1835

    [Fără titlu]trimisă de: gabytzu_1963 - în [09.07.10 13:56:36]

    Salut! Sunt din Ploiesti si pe 16 august am bilet la Vera Santa Maria, cu autocarul din Bucuresti, parc Izvor. Mai este cineva care merge la Vera in aceasta perioada?
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1744

    [Fără titlu]trimisă de: deli253 - în [07.07.10 22:20:52]

    buna tuturor! sunt din brasov si as vrea sa stiu daca este cineva care are rezervare in perioada 13-21 iulie la vera santa maria; noi vom pleca pe 12 iulie din bucuresti.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1113

    [Fără titlu]trimisă de: sniperm007 - în [31.05.10 17:21:02]

    Salutare , anul acesta as vrea sa aleg Vera Santa Maria.Daca a-ti putea sa ma ajutati cu informatii ar fi ok suntem 2adl+2 copii.Vrem sa plecam cu autocarul -unde pot face plaja? -e departe de hotel? -cum ajung? -cum e cazarea? -hotelul e departe de centrul kusadasi? -cum ajungem in centru?
    14 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2394

    [Fără titlu]trimisă de: cris_bv_2007 - în [20.04.10 12:29:07]

    e cineva care merge la vera santa maria k sejur din 15 iun?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1858

    [Fără titlu]trimisă de: chrystyan - în [15.02.10 11:09:16]

    A fost cineva, pana acum, atat la hotelul Vera cat si la Festival? Daca da, acum pentru care ar opta? (este vorba de calitate, impresia generala per ansamblu, pentru ca preturile sunt asemanatoare). Multumesc. Nota webmaster99: intrebarea a fost postata de mine aici, fiind initial postata ca ecou la unul din reviews-uri
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1583

    [Fără titlu]trimisă de: bubblessanayd* - în [12.09.09 20:47:54]

    Cine are email lui MOPPIE sau MUSTI? AS VREA SA STIU CINE MA POATE AJUTA IN LEGATURA CU NISTE EMAIL-URI? :)... EMAIL-URILE LUI MUSTI SAU MOPPIE CEI KRE SE OCUPAU IN FIECARE SEARA DE AMUZAMENTUL INVITATILOR! CINE LE ARE VA ROG SA VA FACETI CONT P amfostacolo. ro si sa scrie un anunt! Multumesc: *
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1336

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Luana Santa Maria Hotel (ex Sole, ex Vera) [Bayraklidede]
    pagină generată în 0.023910045623779 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]