Q&A Vacanța în Malta

Întrebări și răspunsuri [4]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Vacanța în Malta»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Harti Maltatrimisă de: ileana50 - în [11.05.16 14:31:18]

    M-ar interesa daca se gasesc in hoteluri/puncte de informare turistica harti ale zonei (de exemplu, ale orasului Valletta, cu obiectivele turistice marcate, ca sa te poti orienta usor). Sper ca nu trebuie sa merg cu ele printate de acasa!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1789

    Cum e vremea la sfarsitul lui martie in Malta? trimisă de: DepartureGate7 - în [29.01.15 17:10:12]

    As vrea sa merg in Malta in martie si m-am uitat pe internet la temperatura medie, dar as vrea sa aflu si parerea cuiva care a fost in aceasta perioada... Cum e vremea la sfarsitul lui martie?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2569

    lamuriri despre ecouritrimisă de: Swan1 - în [20.02.12 00:14:39]

    Multumesc tuturor pentru informatiile transmise. Desi am constatat cu neplacere ''exclusivitatea'' agentiei despre care ati dezbatut, am ales-o totusi. Nu-mi plac escalele numeroase si timpul de asteptare. Apoi am constatat ca, rezervind cazare convenabila online si adaugind costurile de zbor procurat separat, iese mai scump decit la pachet prin agentie, cu charter-ul lor. Drept pentru care am luat un early-booking, voi pleca in 21 iunie!! N-am gasit aici informatii despre un hotel de 2 stele, notat cu 3, dar am aflat cite ceva de pe alt site. Poate cineva sa-mi spuna mai pe larg cum este in Bugibba, daca pe plaja cu stinci se poate face totusi plaja, cite zile ma pot plimba cu hop-on hop off pt cei 25 euro, daca sunt statii apropiate prin toate statiunile sau trebuie sa ma deplasez pe nu stiu unde per pedes, pt a lua acel autobuz , care ar fi ultimul set de excursii optionale pe care l-au avut cei care s-au intors recent ? Am consultat lista mea si n-am regasit multe din aranjamente. Ce sa mai zic de faptul ca a disparut cu desavirsire vreuna oferita gratuit de catre agentie! Am convingerea ca le rearanjeaza periodic dupa criteriile de ei stiute. Apare si-un spectacol ''Malta Nights Extravaganza''. A fost cineva, merita 45 euro ? Sunt incluse si vreo trei feluri de mincare!!! Nu iau cina la ore tirzii din noapte, am si hepatita C, drept pt care si dac-as vrea , nu cred ca am ce sa aleg din menu... Stie deci cineva ce este cu acest spectacol in engleza? Agentiile locale sunt serioase? Vin sa te preia de la orice hotel? Am gasit citeva, dar sunt extrem de zgircite in oferirea de detalii si n-am inceput o corespondenta particulara cu ei... Unde se poate lua dejunul in conditiile in care toti inchid pravaliile la prinz? Daca plec in peisaj, ar fi de dorit sa am si unde sa maninc ceva. Acolo este posibil? A propos, in ce consta rasfatul culinar la restaurantul Ganesha - Xemxija (unde mai exact se afla ?), se gasesc stridii ? Pe durata excursiilor este prevazut timp pentru plaja si baie. Cit anume, jumatati de ora, ore? Mi-ar prinde bine sa am idee ! Cred ca am abuzat indelung de amabilitatea voastra, a tuturor celor care ati petrecut vacante diferite in aceasta tara a mierii. Multumesc celor ce vor gasi timp si rabdare sa-mi raspunda. TOP EDIT
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1788

    [Fără titlu]trimisă de: emma-mihaela - în [29.10.10 12:30:54]

    Malta e o detinatie placuta si am revenit a 2-a cu drag... ghizii de la agentie sunt plini de informatii utile stiu istorie, chiar prea multa si le multumesc... si-i felicit pentru felul in care-si fac treaba!!!... imi pare rau ca n-am luat contactele celor doi ghizi, Ianos si Zoli, daca cineva le are poate mi le furnizati si mie, multumesc!!!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1500

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Vacanța în Malta
    pagină generată în 0.0073769092559814 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]