Q&A Descoperind insula Kos

Întrebări și răspunsuri [9]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperind insula Kos»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Feribot Bodrum - Kostrimisă de: cristinaoancea - în [25.07.13 13:39:50]

    Am citit impresille postate pentru Insula Kos, si am si eu cateva intrebari, daca daca ma poate ajuta cineva. Vreau sa plec cu masina si ma intereseaza sa stiu ca nu am gasit pe net actualizat nimic in sensul acesta, trecerea cu feribotul la ce intervale se face in decursul unei zile, deoarece am citit din postari de acum vreo 3 ani ca este o singura trecere de la Bodrum la Kos la ora 9.30 si la intoarcere din Kos catre Bodrul la ora 16.30, asa este? si cat costa de persoana si de masina.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4689

    Transfer aeroport kos - kefalostrimisă de: @m@li@ - în [29.05.13 23:35:32]

    Buna tuturor :) am si eu o intrebare: exista autobuz care merge de la aeroport la Kefalos? daca da, stiti cumva unde gasesc un orar? multumesc mult
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1114

    zaratrimisă de: ralucaion - în [20.06.12 12:24:23]

    Buna.As vrea sa stiu daca gasesc magazine precum Zara,Mango....
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1991

    Buna Soniketrimisă de: Georgiana25 - în [28.05.12 21:00:11]

    Descrierile oferite de tine imi sunt de mare ajutor, la inceputul lunii iulie m-am hotarat sa vizitez si eu aceasta splendida insula, voi sta la Sensimar Michelangelo, in Agios Fokas. Din ce poze am vazut plaja este micutza, si hotelul pare izolat, nu prea am vazut nimic altceva prin zona. Imi poti da, te rog frumos, mai multe detalii despre aceasta zona, am inteles ca nu este departe de Kos town. Sper sa am de unde inchiria bicicleta pentru a ajunge in oras, sunt fan :p.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2008

    Hotel Mamouzelos Studio - Insula Kostrimisă de: denisa1989 - în [04.05.12 16:00:08]

    Buna all, S-a cazat cineva la Hotel Mamouzelos Studio - insula Kos, statiunea Kardamena? Se poate sa-mi dati niste detalii despre acesta? Va multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1283

    Insula Kostrimisă de: Ines - în [01.07.11 11:55:45]

    Buna Sonike, Dat fiind faptul ca esti de-a locului,ba bazez foarte tare pe cunostintele tale privind aceasta insula si te-as ruga frumos sa-mi spui ce parere ai despre hotel:SENSIMAR SENTIDO MICHELANGELO si plaja:AGIOS FOKAS.Printre altele ne-ar fi de un real folos orice informatie legata de obiective turistice,restaurante deosebite,calatorii in Bodrum si bineinteles shopping(cu nume de magazine cunoscute in toata lumea,gen:ZARA,MANGO,BENETTON,etc.) Pentru toate astea iti multumim foarte mult si indraznesc sa-ti spun ca mi-ar placea chiar sa iesim(poate)la o cafea daca timpul iti permite. Toate cele bune!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1698

    Sejur KOStrimisă de: Ines - în [01.07.11 10:32:01]

    Buna ziua la toata lumea, peste cateva zile,mai exact pe 05.07.a.c.voi pleca in concediu pe aceasta insula si rog pe oricine detine informatii recente cu privire la hotel:SENSIMAR SENTIDO MICHELANGELO si plaja aferenta acestuia:AGIOS FOKAS sa mi le comunice. Trebuie sa recunosc ca in afara de interesul pentru obiective turistice,mi-ar placea sa fac si ceva shopping si deci, as dori sa stiu ce magazine renumite exista pe insula in afara de :BENETTON,LA COSTE si TOMMY HILFIGER. Multumesc foarte mult.
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1297

    cum ajung in kos?trimisă de: ninapospai - în [21.06.11 11:36:54]

    Buna la toata lumea :-) plec in iulie in Grecia insula Kos iar drumul va fi cu masina din Hunedoara poate cineva sa imi ofere cateva detali cum se ajunge acolo va multumesc
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4880

    Hotel Apollontrimisă de: Cristofer - în [16.05.11 20:22:24]

    Buna sonike, am si eu o intrebare. Ce parere ai de hotelul Apollon din Nea Alikarnassos, Lámpi. e la 1 km de centrul orasului kos. cum este plaja acolo? Imi poti recomanda un hotel in kos? Multumesc anticipat
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1576

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperind insula Kos
    pagină generată în 0.01631498336792 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]