Q&A Descoperă Kusadasi și împrejurimile

Întrebări și răspunsuri [10]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperă Kusadasi și împrejurimile»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    vile pe malul marii in Kusadasitrimisă de: cezarino - în [05.09.14 12:23:18]

    Am vazut in Kusadasi pe malul marii vile de inchiriat (pentru 2-3 fam. Imi poate spune cineva cum pot inchiria asa ceva? Eventual recomandari?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1069

    Ce sa aleg? trimisă de: florimadalina - în [15.02.14 21:02:32]

    Va rog sa ma ajutati cu un sfat: ce sa aleg intre Hotel Imbat, Batihan, Surmeli? Vreau un hotel pe plaja, cu piscina cu topogane pt copii si mai aproape de centru sa avem unde pe unde ne plimba seara :) De aceea am numit cateva hoteluri (pe bugetul nostru) si nu retrase pe nu stiu ce coasta / camp. Multumesc!
    16 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2009

    distantatrimisă de: elav2006 - în [11.03.13 21:56:27]

    as dori sa imi recomandati un hotel pe plaja, care sa fie si aproape de kusadasi, iar daca e ceva mai departe, sa fie inconjurat de alte hoteluri, nu mi-ar placea sa fie retras. Multumesc frumos!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1499

    Troia Canakkaletrimisă de: Balloo - în [02.07.12 17:49:27]

    Stie cineva programul de vizitare ? orar si pe zile ? Multumesc anticipat
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1272

    sejur kusadasitrimisă de: adriatica - în [29.11.11 15:08:26]

    Buna ziua . Doresc o opinie cu pivire la cazare pentru un sejur in Kusadasi,pentru luna inie-iulie 2012. >Am avea de ales dintre Hotel Richmond, Surmeli si Grand Blue Sky .Va rog sa-mi dati o mana de ajutor si sa comentati locatiile alese cu plusuri si minusuri ,pentru a-mi fi de folos in alegerea pe care o voi face . Va multumesc tuturor celor care vor posta (A.F.A) si va urez vacante placute oriunde veti fi !
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2104

    ruta alternativa spre Kusadasitrimisă de: blessy - în [19.06.11 18:42:29]

    Urmeaza sa plec la Kusadasi peste 3 saptamani (13 iulie) din Craiova. La intoarcere asi dori sa urmez alt traseu ( plec prin Bulgaria) sa vizitez si alte locuri . Poate imi puteti da un sfat, ideea e ca traseul sa nu aiba diferenta f. mare la kilometri. Poate stie cineva o ruta cu ferrybotul din Kusadasi spre Grecia, poate un pret etc. Multumesc anticipat !
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1501

    [Fără titlu]trimisă de: cosminp - în [14.06.10 23:05:39]

    unde se pot schimba euro in lire mai convenabil? voi unde ati schimbat lire?
    24 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3639

    [Fără titlu]trimisă de: liliak - în [21.05.10 09:44:59]

    Cine a mai fost in Kusadasi la inceputul lui iunie,va rog sa-mi spuneti cum a fost vremea si daca se poate face plaja si baie in mare. Trebuie sa ne luam si haine groase?Ploua acolo in iunie? Va multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1521

    [Fără titlu]trimisă de: andrutza80 - în [08.05.10 21:17:03]

    Salut tuturor, Celor care au mers in Kusadasi le adresez rugamintea sa ma sfatuiasca cum este mai avantajos de ajuns acolo: cu masina, cu autocarul sau cu avionul? Normal ca doresc cea mai ieftina varianta si niste recomandari sau nume de companii ieftine care opereaza cu cele 3 mijloace de transport mai sus mentionate. Va multumesc.
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1495

    [Fără titlu]trimisă de: andrutza80 - în [23.02.10 18:13:55]

    Salut, Cine a mers spre Kusadasi cu masina personala( in leasing) sa dea mai multe detalii despre actele pe care ti le solicita vamesii turci si traseul, inclusiv seara intermediara. Va multumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1448

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperă Kusadasi și împrejurimile
    pagină generată în 0.022979974746704 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]