Q&A Vista Hill Hotel (ex Cande Onura) [Yavansu]

Întrebări și răspunsuri [12]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Vista Hill Hotel (ex Cande Onura) [Yavansu]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    intrebaretrimisă de: luna - în [21.07.14 08:39:51]

    Bun gasit tuturor! Exista cineva din Bucuresti care urmeaza sa plece in perioada imediat urmatoare catre aceasta destinatie???
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1271

    Info achitare sejurtrimisă de: lica anda - în [15.06.14 00:29:34]

    Am facut o rezervare la hotel Vista Hill, urmand conform acesteea, sa achitam contravaloarea acestui sejur la receptie. A intampinat cineva probleme dupa o astfel de rezervare?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1403

    Detalii hoteltrimisă de: balaban mara - în [17.01.14 15:12:21]

    Buna ziua sunt intr-o mare dilema dupa ceea ce am citit aici. anul acesta vrem sa mergem in turcia. m-am oprit la acest hotel pt ca m-i s-a parut foarte frumos. noi am mers 3ani la rind in bulgaria hoteluri de 4 *si a fost foarte frumos. nu suntem foarte pretentiosi vrem sa avem o vacanta frumoasa. crede-ti ca acest hotel merita. cum este cu plaja cu sezlongurile trebuie sa le ocupi dim devreme? La descrierea hotelului scrie ca saltelele la plaja sunt contra cost. sunt gratis sezlongurile la plaja? multumesc mult
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2296

    Cateva intrebaritrimisă de: Laur96 - în [23.06.13 19:53:08]

    Buna ziua! pe 26 iunie plecam mai multe familii Kusadasi, hotel Vista Hill. M-ar interesa unele amanunte. 1) Ce traseu ati urmat in Bulgaria? in cat timp se traverseaza Bulgaria? 2) De unde se ia vigneta la bulgari si cat costa? 3) Daca aveti amanunte cu privire la traseu pe Bulgaria 4) Costuri la traversarea cu feribotul de la Edirne la Canakkale 5) Preturi la combustibil in Bulgaria? Daca ati vazut statii GPL 6) Traseu Canakkale - Kusadasi 7) Daca aveti amanunte cu privire la traseu pe Turcia 8) De unde se ia cardul pt autostrada (KGS) si cat costa? 9) Cum este plaja hotelului? 10) Cat de adanca este apa la ponton? (unul dintre noi nu stie sa inoate) 11) Ati vizitat imprejurimile? 12) Mici impresii? 13) Cum se face plata mai bine in lire, euro sau cu cardul? Va multumesc foarte mult si la intoarcere o sa va transmit si eu impresii de la Vista Hill. Va multumesc inca odata.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2509

    Ora inchidere baruritrimisă de: bog68dan - în [27.02.13 02:12:38]

    Va rog, as dori sa stiu care este ora de inchidere a barurilor la acest hote. Imi place sa stau noaptea pana tarziu, dar imi doresc sa am si un pahar de vin sau bere in fata :) Multumesc!
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1694

    minibar si sporttrimisă de: idahim2009 - în [21.07.12 22:24:47]

    as dori sa-mi spuna cineva cand si cu ce alimenteaza minibarul, daca exista fierbator in camera si cum stau cu terenurile de sport multumesc
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1755

    vista hill -facilitatitrimisă de: doina - în [20.07.12 20:54:45]

    buna,va rog daca ma puteti ajuta si pe mine cu niste raspunsuri despre distractia la acest hotel , deoarece avem 2 tineri cu noi, m,jocuri la piscina , pe plaja daca au barai exact ma intereseaza daca au baruri de seara si cate ? ;daca au animatori si animatie buna ?; daca au cumva seara muzica Ilive unde poti savura un coktail,o cafea, daca au discoteca sau bar de noapte,jocuri la piscina,bar la plaja. Ma scuzati ca pun atatea intrebari, dar anul trecut am fost la un hotel cotat 5 stele,si seara la ora 22 se stingea ,la propriu , lumina in el .nu am luat inca bilete dar l-am gasit pe VISTA HILL,anul la un pret bun, si nu prea stiu daca sa-l iau ,cu mancarea am inteles , e ok , dar va rog ma intereseaza si distracria si facilitatile lui.Va multumesc.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1776

    MAREA DE LA ONURtrimisă de: sipos mihaela - în [31.01.12 13:01:55]

    As dori sa-mi spuna cineva care a fost la acesst hotel ,,Onura,, cum este accesul in apa de la mare in poza se vede intr . doar pe la pontoane si care e adincimea apei la mal. MULTUMESC FRUMOS.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2020

    Vremea/apa? :)trimisă de: liviudavid - în [29.01.12 21:23:57]

    Salut, Imi place cum arata hotelul si am gasit o oferta foarte interesanta in luna iunie. Cum e vreme si apa marii in luna iunie (mentionez ca mie unul imi place ca apa sa fie cat mai calda). De asemenea nu imi e prea clar cum e cu plaja. Daca intri de pe ponton e adanca apa?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2018

    Merita?trimisă de: clv - în [16.01.12 09:58:20]

    Vrem sa ne petrece concediul la Hotel Onura din Kusadasi. As vrea sa stiu daca este curat, mancare buna si destula pentru toata lumea ? Am inteles ca plaja este mica . Poti intra in mare sau trebuie sa stai numai la piscina? Se ajunge cu usurinta la plaja? (avem 2 copii) Am vazut ca la alte hoteluri ,daca nu esti la timp la masa nu mai mananci decat ce ramane. Asa este si aici?Cum stau cu bauturile? Cei care ati calatorit cu masina vi s-a parut obositor drumul? Sunt taxe mari de drum? Multumesc anticipat!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2204

    Inf.Hotel Onuratrimisă de: atena1961 - în [16.08.11 19:43:52]

    Dorim sa petrecem concediul la Hotel Onura - Kusadasi. Stie cineva : 1. cum este vremea in perioada 18 - 25 septembrie; 2. dar plaja si intrarea in apa.?????
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1215

    [Fără titlu]trimisă de: simib - în [16.02.11 09:37:02]

    Sunt cam indecis la ce hotel sa merg asa ca va rog care puteti sa-mi da-ti un raspuns: Hotel Onura sau Hotel Festival? La care este mai bine? Multumesc
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1396

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Vista Hill Hotel (ex Cande Onura) [Yavansu]
    pagină generată în 0.014878988265991 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]