Q&A Ephesia Holiday Beach Club [Long Beach]

Întrebări și răspunsuri [13]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Ephesia Holiday Beach Club [Long Beach]»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Ceva impresii din 2015 de la Ephesia? trimisă de: almani - în [25.07.15 21:33:17]

    Buna seara. A fost cineva la Ephesia anul acesta? Oscilez intre Batihan si Ephesia club. Ma puteti ajuta? Cum sunt camerele family?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1259

    Transport avion si transfertrimisă de: ROMY - în [29.04.14 08:46:34]

    Pentru prima oara am decis prin ianuarie sa ma incumet sa merg cu masina personala la turci... mai precis am facut rezervari pentru Ephesia Holiday Club 07 -15 iulie patru adulti. Problema mea este faptul ca una din masini, cea cu care planuiam sa fac aceasta aventura... s-a stricat si nimeni nu ii da de cap (nici cei de la reprezentanta). Si asa eram reticenta si speriata la gandul de a merge cu masina atat de departe... dar acum sunt panicata deadreptul. Stie cineva... oare pot cumpara separat bilete de avion? Am gasit ceva pe net si despre tranport de la aeroport -hotel. Izmir e aeroportul indicat in acest caz? Cred ca si hotelul ar trebuii sa aiba un astfel de servici, nu? Va rog... orice sugestie ar fi binevenita... Multumesc
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1178

    Ce family room imi recomandati?trimisă de: cristiansen - în [31.03.14 23:23:27]

    ce cladire a resortului imi recomandati? avem un sejur de 7 zile incepand cu 26 iun 2014 la ephesia holiday club si suntem trei familii, doua cu doi copii, una cu un copil si am dori sa stam impreuna in aceeasi cladire, cate family-room au si care sunt cele mai bune?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1089

    Cladire cu iesire direct in piscina? trimisă de: nialcos - în [25.01.14 17:30:09]

    IN 2009 am petrecut un sejur superb aici. Studiind saitul oficial am vazut o cladire noua cu iesire direct in piscina (noua). Ce puteti sa-mi spuneti?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1436

    rezervare camera parter piscinatrimisă de: laurmihai - în [17.01.14 20:31:16]

    buna seara va rog ajutati ma... cum fac sa mi rezerv o camera la parter cu vedere la piscina ovala... la cele care au pontoane... dau o bere, multumesc anticipat
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1250

    Cat este de mare resortul? trimisă de: ELENA ANA - în [29.05.13 13:07:36]

    As vrea sa stiu daca are cat de cat intindere, pt ca site-uri are o marime mica si urmeaZa sa mergem acolo in luna august!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1568

    Ora inchidere baruritrimisă de: bog68dan - în [27.02.13 01:24:32]

    Va rog, as dori sa stiu la ce ora se inchid barurile in acest hotel. Obisnuiesc sa ma culc tarziu, dupa 02:00 AM. Inainte de culcare, mi-as dori sa pot consuma un pahar de "ceva" :) Multumesc!
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1244

    In care corp de clădire să rezerv?trimisă de: adriatica - în [29.11.12 17:56:27]

    Va rog sa ma sfatuiti cu privire la corpul de hotel in care pot rezerva o camera dubla standard cu vedere la piscina. Folosind harta din postarile anterioare, m-am orientat la corpurile de hotel 5600- 5800 sau 5100-5300. Va multumesc pentru ajutor anticipat, tuturor! Adriatica
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1346

    traseu deva bodrumtrimisă de: simonetta - în [04.06.12 12:22:09]

    Buna ziua! Plecam in CO la sfarsitul lunii in Bodrum Turcia. Pe ce traseu sa merg ca sa fie cat mai scurt? Plecarea este din Deva. Multumesc
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1267

    BAR PLAJAtrimisă de: alessia-diana - în [12.01.12 11:26:07]

    este bar la plaja?
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1039

    Seara turceasca?trimisă de: romeo-george - în [08.12.11 17:27:35]

    se organizeaza seara turceasca? Daca da, stiti in ce zi a saptamanii? La check-out ti se iau bratarile, sau le lasa la mana?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1637

    cat functioneaza topoganele?trimisă de: alessia-diana - în [22.11.11 12:33:07]

    topoganele functioneaza toata ziua sau doar cateva ore pe zi ca in alte parti?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1388

    Topoganetrimisă de: petrutaa - în [02.11.11 10:41:41]

    Pentru cine a fost la acest hotel , as vrea sa stiu nr de topogane. Este foarte important pentru pustiul meu. Multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1312

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Ephesia Holiday Beach Club [Long Beach]
    pagină generată în 0.013524770736694 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]