Q&A Berlin Golden Beach Hotel

Întrebări și răspunsuri [16]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Berlin Golden Beach Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    PARCAREtrimisă de: prichindica - în [10.07.19 14:39:36]

    Avand in vedere ca parcarea in acest an este destul de piperata si nu este nici pazita, imi poate spune cineva daca stie o parcare cu plata aproape? Am citit pe un site ca ar exista o parcare la c. c. a. 100 m de hotel cu plata mult mai ieftina.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 560

    impresii 2018trimisă de: prichindica - în [28.12.18 20:20:09]

    imi puteti da mai multe detalii despre mancare? Am luat bilete pt iulie 2019 si sunt nedumerita. notele sunt la extreme. parerile sunt contradictorii. Divertisment exista pentru copii si pt parinti? Gratare exista la masa? multumesc
    22 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1834

    Merge cineva pe 30 Dec spre acest hotel sau spre Nisipuri? trimisă de: Razvan0606 - în [21.12.16 10:08:23]

    Din pacate am vazut prea tarziu recenziile Dvs, nu pot decat sa sper ca s au remediat... Este cineva din Bucuresti care merge spre Nisipuri pe 30 Dec? sau ce variante de drum imi recomandati? A2 sau pe la Giurgiu? Va multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1277

    Traseutrimisă de: andreidaniela - în [01.04.15 13:14:37]

    Buna ziua, Anul acesta ne-am hotarat sa facem pastele la acest hotel. Intrebarea mea este: Cum ajung usor la el, de cand intru in statiune? M-am holbat la hartile de pe net si nu inteleg mare lucru. Multumesc mult.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1800

    Cazare hotel Berlin Golden Beachtrimisă de: noriana - în [28.02.15 22:26:11]

    Buna. In acest an am hotarit sa mergem in Bulgaria, va solicit opinia sincera, daca se merita sa merg la acest hotel berlin gokden beach sau nu, imprediile sunt contra. Am 2 copii si nu vreau sa am probleme. Multumesc.
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2275

    Mâncarea e chiar aşa de rea? trimisă de: dodolina - în [01.02.15 15:05:32]

    Bună ziua! Suntem o familie cu doi copii care ne-am rezervat șapte nopți la Berlin Golden Beach. Am dori să știm care e situația cu acest hotel? Suntem puțin îngrijorați pentru că unii dintre cei care au fost acolo sunt mulțumiți, iar alții deloc. Mâncarea e chiar aşa de rea? Condițiile sunt proaste? Vă rog dacă puteți să ne răspundeți sincer si aici mă refer la cei care au fost cu adevărat anul trecut la acest hotel. Vă mulțumesc!
    21 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3533

    Camere singletrimisă de: marina_ioana - în [02.08.13 16:01:42]

    Buna ziua! Am rezervat la inceputul lui septembrie mai multe camere la acest hotel inclusiv o camera single. Am putine emotii in legatura cu camera single. Nu stiu cum arata patul. Incap 1 adult si un copil acolo? A rezervat cineva o camera si imi poate explica cum este? As fi recunoscatoare daca as putea vedea si o poza. Va multumesc!
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1418

    camera singletrimisă de: kati_simion - în [30.07.13 13:44:52]

    Buna ziua! Urmeaza sa ajung la acest hotel in august. Stie cineva ceva despre camerele single? Unde sunt pozitionate? Daca au si cu balcon? sau cu vedere spre mare? Mi-e teama sa nu fie niste camarute neluminate cu geam mic pe undeva pe la parter. Nu ma intereseaza sa fie spatioase ci doar luminoase! Multumesc anticipat pentru raspunsuri!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1210

    Informatii despre mancare, parcare...trimisă de: adrianatistere - în [25.07.13 02:56:17]

    ceao! urmeaza sa merg in vacanta in bulgaria si as alege acest hotel... cum este mancarea, se face carne pe gratar? sunt fructe si legume? parcarea este cu plata? au fost probleme cu copiii, legate de mancare? multumesc!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1932

    cameratrimisă de: simonne10 - în [10.04.12 09:18:28]

    As dori sa intreb daca in camera exista pat suplimentar pentru un copil de 11 ani sau fotoliu extensibil.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2119

    Zona din spatele hoteluluitrimisă de: antifree - în [19.03.12 13:44:17]

    Buna, am o singura nelamurire, referitoare la ce se afla in spatele hotelului, in afara de parcare ? Exista cumva un parc amenajat, sau niste banci unde sa se poata sta la umbra ? Multumesc anticipat !
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1900

    piscina interioaratrimisă de: kokonitos* - în [10.01.12 19:01:41]

    as dori sa merg de paste cu familia acolo si daca ati putea sa imi spuneti cum era apa din piscina interioara in perioada asta..(adica in aprilie - mai)...pentru cine a mai fost. pentru copii e un mod placut de a-si petrece timpul liber acolo dar nu as vrea sa se aleaga cu vreo raceala. daca apa e rece poate cautam alta locatie..multumesc mult ... eu am fost in vara anului 2008 si apa din piscina interioara era calduta, dar in perioada pastelui... nu stiu ...
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1455

    Cazaretrimisă de: florinda77 - în [11.07.11 16:47:51]

    Buna ziua. Exista posibilitatea sa te cazeze inainte de ora 14 in cazul in care ajungi mai devreme? Parcarea este foarte aglomerata? Multumesc anticipat pentru raspuns.
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1747

    Internettrimisă de: radu_sergiu* - în [15.06.11 13:53:42]

    Buna ziua, Imi puteti spune daca exista internet la Berlin Golden Beach? Va multumesc,
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1563

    [Fără titlu]trimisă de: vio_andu_gaby - în [25.02.11 17:59:46]

    buna ziua am si eu mai multe intrebari pentru cei care au fost aici in 2010,sezlongurile pe plaja sunt free?plaja este aglomerata?parcarea cat costa?locuri de joaca pentru copii?multumesc
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1745

    [Fără titlu]trimisă de: sibianul - în [11.07.10 07:46:51]

    ce inseamna demipensiune plus,ce trebuie stiut neaparat legat de sejurul la acest hotel?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1815

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Berlin Golden Beach Hotel
    pagină generată în 0.023699998855591 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]