Q&A Club Orchideya & Orchideya Park Hotel

Întrebări și răspunsuri [11]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Club Orchideya & Orchideya Park Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Plan de masa: Pensiune completa sau AItrimisă de: elena18bz - în [05.03.14 15:09:34]

    Buna ziua, Daca ma puteti ajuta cu cateva informatii privind planul de masa. Intentionez sa fac rezervare la acest hotel pe booking dar, din pacate, de 2 zile Orhidea nu mai figureaza cu AI ci cu Full Board. Stie cineva mai multe? Pe toate celelalte site-uri ale agentiilor de turism inclusiv pe cel al lantului hotelier Albena hotelul este in continuare cu AI dar parca ceva nu-mi "miroase" a bine. Am tot dat mailuri catre lantul hotelier si nimic. Din pacate hotelul nu are site propriu si nici numar de telefon la care sa ii pot contacta. Multumesc anticipat, Elena
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1991

    cazaretrimisă de: nusica - în [04.07.13 23:07:12]

    unde e mai bine sa fim cazati pentru a avea vedere la mare (sa se vada marea) ?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1652

    minifrigider in cameratrimisă de: nusica - în [04.07.13 22:56:36]

    In hotel Orhideya din Albena sunt minifrigidere in camere? multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1777

    Despre plajatrimisă de: mbrandusa - în [23.01.13 19:48:18]

    Buna, de cateva zile am inceput sa ma documentez in legatura cu hotelurile. Puteti sa-mi spuneti mai multe despre plaja: exista sezlonguri gratis ale hotelului, snak br?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1912

    Albena Complex Orchideyatrimisă de: lizi - în [11.01.13 21:13:22]

    Slutare am cautat peste tot si nu am gasit nici un sfat de orientare (sa-mi fac o parere). Am vrea si noi un sejur la acest Complex, daca aveti ceva sfaturi sunt bine venite pt sejur 2012.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2348

    card sau cash?trimisă de: puf - în [21.05.12 11:19:21]

    a facut cineva rezervare la acest hotel prin booking? anularea este nerambursabila...deci se extrag banii direct de pe card in momentul rezervarii sau doar iti blocheaza banii pe card si plata se face efectiv la hotel in leva? ms
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1209

    parcarea?trimisă de: katti_paun - în [02.05.12 19:04:35]

    salut! am luat bilet la orchidea si ma intereseaza situatia locurilor de parcare si siguranta lor? va multumesc!
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1983

    Vrem un sejur la ORCHIDEYAtrimisă de: Racz Csaba* - în [26.02.12 20:00:53]

    Am citit parerile altora si nu stiu daca va fi o alegere buna .Multi sau plans de mancarea pt copii prea condimentata,laptele mai mult apa,etc.In privinta curateniei femeia de servici intra cand vrea si iese cu ce vrea? Ce limba se poate vorbi sa ne si inteleaga in afara de bulgara.
    18 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2775

    Bar in zona plajeitrimisă de: dan_is - în [17.07.11 08:23:56]

    Anul acesta incercam din nou litoralul bulgaresc la Complexul Orhideea. Stiu ca plaja e departe de hotel ,intrebarea mea daca in zona plajei exista vreun bar daca exista se plateste sau nu ? multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2169

    Plajatrimisă de: Claudiak - în [27.06.11 10:55:25]

    Buna Si eu am rezervat un sejur cu familia la acest hotel, in iulie 2011. Exista o portiune de plaja alocata hotelului Orchideya? Sezlongurile si umbrelutele sunt intr-adevar oferite in pret? Daca ajungi de exemplu in jurul orei 9 la plaja, ai sanse sa mai gasesti un loc, in apropiere de mare? E permis sa stai la plaja direct pe nisip, cu cearceaf sau salteluta proprie?
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3721

    [Fără titlu]trimisă de: nanuc - în [24.05.10 15:08:32]

    Buna ziua, In acesta vara am rez. si noi doua camere la acest hotel.As dori sa aflu daca exista uscator la baie si daca prosoapele sunt OK sau sa ne luam de acasa; cum functioneaza trenuletul care duce la plaja ? Nu inteleg de ce alti turisti s-au plans si anul trecut, de drumul pe scari pana la plaja in conditiile existentei acestui trenulet. Chiar trebuie sa lasi prosopul de la 6 AM la piscina ca sa ocupi un sezlong? Va multumesc
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1592

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Club Orchideya & Orchideya Park Hotel
    pagină generată în 0.017524003982544 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]