Q&A Vacanța / city-break la Paris

Întrebări și răspunsuri [13]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Vacanța / city-break la Paris»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Plimbare pe Senatrimisă de: ionirimia - în [05.05.15 11:30:01]

    Pentru a face o plimbare pe Sena, sunt pontoane (locuri speciale) de unde trebuie sa cumperi bilet si sa te imbarci la bordul vaporaselor? Sau de oriunde te poti imbarca - debarca, sa poti merge si sa vizitezi ceea ce iti propui in zona respectiva si dupa care sa te intorci sa te imbarci din nou la bordul altui vaporas si sa mergi mai departe? Biletul este valabil pentru toata ziua, sau pentru fiecare calatorie in parte?
    15 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 5188

    TOUR MONTPARNASSEtrimisă de: marcelmtsc - în [06.07.14 12:50:00]

    URGENT am nevoie de un ajutor: stie cineva daca la Tour Montparnasse se poate urca de doua ori cu acelasi bilet? Adica vreu sa urca pe la pranz, sa cobor, sa mai vizitez cate ceva (Domul Invalizilor si Tour Eiffel) si sa ma intorc seara, evident in aceeasi zi, la Tour Montparnasse. Intrebarea este: mai pot intra cu biletul platit la pranz?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2454

    Vacante redusetrimisă de: zuzi_gina* - în [21.03.13 16:27:19]

    Buna ziua. M-ar interesa sa aflu daca a mai mers cineva in excursie in Paris sau in alt oras, cu acele vouchere ce se pot procura de pe site-urile cu reduceri, nu am sa dau nume, pt ca nu stiu daca am voie. Pot avea incredere in agentiile care primesc aceste vouchere? Daca voi cumpara o astfel de vacanta, voi ajunge la destinatia dorita? Sau nici nu voi parasi Bucurestiul?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4159

    Porte Maillottrimisă de: monik25 - în [04.10.12 16:54:22]

    Buna ziua! Inteleg ca din aeroportul Beauvais spre Paris trebuie sa iei un autobuz pana in Porte Maillot. Intrebarea mea este cum ajung de acolo pana la hotelul Abrial, 3 stele. Poate a fost cineva si imi poate da niste indicatii. Multumesc mult. Voi pleca la sfarsitul lui noimebrie si pana atunci intentionez sa ma documentez in asa fel incat sa am idee in cele 4zile ce e de vizitat si ce nu prin Paris. O zi frumoasa!
    13 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 10323

    porte maillottrimisă de: monik25 - în [04.10.12 16:53:37]

    Buna ziua! Inteleg ca din aeroportul Beauvais spre Paris trebuie sa iei un autobuz pana in Porte Maillot. Intrebarea mea este cum ajung de acolo pana la hotelul Abrial, 3 stele. Poate a fost cineva si imi poate da niste indicatii. Multumesc mult. Voi pleca la sfarsitul lui noimebrie si pana atunci intentionez sa ma documentez in asa fel incat sa am idee in cele 4zile ce e de vizitat si ce nu prin Paris. O zi frumoasa!
    0 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1615

    bilete metroutrimisă de: paulhernest1 - în [22.04.12 15:39:02]

    salutare .revin cu o intrebare: daca merg la Porte Mailot spre Tuileries ce fel de bilet sa iau de metrou? cer bilet simplu sau e ceva in functie de zone....multumesc
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2386

    info Paristrimisă de: paulhernest1 - în [11.03.12 11:03:52]

    Salutare. pe 8 iulie impreuna cu familia mea ,3pers., ajungem la Paris cu avionul cu low cost.As dori sa mi dati si mie adrese ,harti metrou,utilizare rer,metrou,obiective turistice pentru 5 zile,plus dysney. Daca se poate si informatii utile de genul ,, de unde iau cartele ptr. 5 zile de transport''
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2440

    Închiriere autotrimisă de: papic* - în [09.02.12 14:12:58]

    daca stie cineva ce costuri mai implica inchirierea unei masini in afara de taxa de inchiriere pe care as plati-o acum, eventual recomandari firme, preturi, multumesc.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2574

    Pret transfer BEAUVAIS-PARIStrimisă de: papic* - în [09.02.12 13:54:20]

    Care e cel mai ieftn transfer aeroport beauvais-paris, cost si eventual un orar de functionare aprox. mersi
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 21568

    Cazare in MONTEVRAINtrimisă de: papic* - în [08.02.12 18:56:47]

    Buna, sant Papic, a fost cineva cazat la Residhome Prestige Val D'Europe, ma intereseaza in mod special cum se ajunge la aceasta destinatie (linie metrou, Rer) si de aici la turn, Luvru, Versailles, Champs Elysee,
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1724

    Tinuta la Moulin Rougetrimisă de: mihaela409 - în [09.11.11 21:00:09]

    As vrea sa intreb daca a fost cineva la un spectacol la Moulin Rouge? Eu o sa merg la un spectacol acolo si nu stiu cum se imbraca lumea. Elegant? Tinute de seara? Multumesc!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 8520

    copii au voie pe biciclete in paris ?trimisă de: mag - în [09.10.11 21:20:33]

    Poate cineva sa-mi spuna daca copii sub 10 ani au voie cu bicicleta in Paris ?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1826

    [Fără titlu]trimisă de: romeol - în [09.04.10 20:47:00]

    imi poate spune cineva preturile pentru muzeele din Paris?
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1459

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Vacanța / city-break la Paris
    pagină generată în 0.024841070175171 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]