Q&A DRR Marina Royal Palace Hotel

Întrebări și răspunsuri [40]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «DRR Marina Royal Palace Hotel»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Aqua parktrimisă de: voyager - în [31.01.16 20:48:09]

    Ştie cineva când se preconizează să fie dat în folosinţă aquaparkul?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1707

    Cazare in camera singletrimisă de: Virgil81 - în [11.01.16 14:36:25]

    Buna ziua, Va multumesc pentru raspunsurile pe care mi le-ati trimis referitoare la parcarea de la MRP-Duni. Va rog sa-mi mai spuneti cum este camera single: are un singur pat pentru o persoana, doua paturi de o persoana (care pot fi apropiate sau departate) sau un pat dublu matrimonial (in regim single). Va multumesc!
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 981

    Detalii despre parcaretrimisă de: Virgil81 - în [07.01.16 14:57:57]

    Cât este de strict accesul în parcare şi cât este de sigură parcarea? la Marina Royal Palace din Duni.
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2523

    Camera corp 8trimisă de: irinaleca - în [23.07.14 14:43:05]

    A stat cineva in corpul 8 (nr camere incepe cu 8) la etaj 4, deasupra camerei cu terasa foarte mare? In corpul 8, cel cu vedere la piscina, la etajul 3 (dupa numaratoarea lor...) era o camera cu o terasa foarte mare, camera are nr 8316. Ma intereseaza nr camerei de deasupra. Cei de la hotel nu au fost de mare ajutor, raspunzand strict 8416 insa sunt convinsa ca nu acesta este numarul camerei despre care vorbesc. Multumesc mult
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1820

    suita sea viewtrimisă de: vio_andu_gaby - în [11.04.14 12:52:23]

    Buna ziua, are cineva idee in ce consta aceasta camera la Royal Marina Palace?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2338

    Marina Beach sau Marina Royal? trimisă de: Dallas - în [10.04.14 15:58:49]

    Poate cineva sa-mi spuna care din aceste doua hoteluri sa le aleg, ce avantaje-dezavantaje au?
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2488

    Apa marii/treseutrimisă de: aly_by_yna - în [28.10.13 15:45:16]

    Buna, am 2 intrebari. M-am hotatat ca urmatorul sejur sa-l petrec cu familia la Duni. Prima intrebare ar fi daca imi puteti spune ceva de vremea la sfarsitul lunii iunie, ati fost? cum este? Si a doua intrebare se refera la drum... ce traseu imi recomandati? (intru pe la Giurgiu) Multumesc
    19 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 4150

    Traseutrimisă de: theone - în [27.07.13 18:01:14]

    Poate cineva sa dea detalii despre traseul prin Shumen, Aytos, Burgas? Multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1462

    Minibartrimisă de: theone - în [27.07.13 17:53:45]

    Buna ziua. As dori sa stiu daca continutul minibarului din camera se plateste sau intra in all inclusive. Multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2129

    Pastele la Royal Palacetrimisă de: carmicisorin - în [10.05.13 21:51:08]

    a fost cineva de pasti la mare la royal palace? cum a fost?
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1257

    Cum e la început de iunie?trimisă de: carmicisorin - în [26.02.13 22:51:37]

    a fost cineva la inceputul lui iunie? am inteles ca nu functioneaza tot complexul in acea perioada. astept sfaturi. impresii si altele. multumesc/
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1267

    Rog edificati-ma in urmatoarele...trimisă de: carmicisorin - în [21.02.13 01:54:34]

    cum se desfasoara activitatiile la inceputul lui iunie? toate serviciile functioneaza? ma refer la oportunitatiile all inclusiv? sau la overbooking?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 980

    Recomandare agentie si hoteltrimisă de: betioana - în [31.01.13 15:38:19]

    Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu numele unei agentii serioase in vederea achizitionarii unei vacante in luna iulie la Royal Marina Palace sau Marina Beachl? Am tot cautat pe net ceva informatii dar nu am gasit mare lucru... suntem 2 adulti si un copil de 12 ani si mi-e teama sa nu am surprize de la agentii (mai ales ca am tot citit despre experientele cu overbooking-ul). Mai am o rugaminte - ce imi recomandati Royal Marina Palace sau Marina Beach? Va multumesc frumos!
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1747

    Temperaturi iunietrimisă de: userbusy - în [14.01.13 13:22:29]

    O rugaminte pentru cei care au fost la [b]mijocul lui iunie[/b], anul trecut, la Duni; cum a fost vremea, temperaturi, nebulozitate, apa marii? Multumesc anticipat!
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1679

    Informatii despre plaja si piscinatrimisă de: dac - în [09.11.12 18:37:43]

    Buna seara, Va rog, cei care a-ti fost la acest hotel, sa spuneti cum este piscina (adincime, suprafata) si daca sezlongurile pe plaja sunt gratuite. De asemenea daca exista topogan pentru copii.
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1309

    Overbooking?trimisă de: CamiG* - în [14.07.12 11:40:25]

    Salut. Stie cineva daca au mai fost cazuri de overbooking in 2012, la cest hotel?/ Merg in august cu un copil mic si as prefera sa nu am surprize. Multumesc.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1418

    Parcare cu plata?trimisă de: timboli - în [16.05.12 09:46:52]

    Revin cu o alta problema, agentia prin care am reusit sa-mi fac rezervare mi-a trimis ieri un mail in care ne-a adus la cunostinta ca parcarea se plateste 8-10 euro/zi/masina. Asa este ? Se plateste parcarea? Eu am citit ca pentru vara parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile. Pentru oferta de Paste s-a platit parcarea 4-5 leva/zi, dar de la 4-5 leva adica 2-3 euro/zi la 8-10 euro/zi este cale lunga..........Voi ati platit?
    7 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1768

    Recomandare agentietrimisă de: timboli - în [09.05.12 14:40:07]

    Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu numele unei agentii serioase in vederea achizitionarii unei vacante in luna iulie la acest hotel? am tot cautat pe net ceva informatii dar nu am gasit mare lucru... suntem 2 adulti si un copil de 4 ani jumatate si tare mi-e frica sa nu avem surprize de la agentii. Va multumesc frumos!
    NOTA WM: Vă rugăm NU scrieţi în topic nume de agenţii. Eventualele recomandări "nominale" se vor trimite prin mesaj privat adresat celui care a pus întrebarea. PS se admit însă numele agenţiilor de care trebuie să se ferească turiştii!! :)
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1285

    Overbooking de Pastetrimisă de: Klaudyia - în [11.04.12 13:00:39]

    Stie cineva daca au existat cazuri de overbooking la acest hotel si in sejururile de Paste (sau aceasta "politica de marketing" se aplica numai in sezon - pe perioada verii) ?
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2307

    Gratuitati la Duni Resort?trimisă de: Roxana C. - în [08.02.12 20:26:18]

    Buna, Am tot cautat pe site-urile agentiilor de turism si nu am gasit informatii referitoare la parcarea de la Marina Royal Palace: se plateste sau este gratis? Pe plaja, sezlongurile si umbrelele fac parte din all inclusive sau se platesc? Poate cineva dintre voi sa-mi raspunda? Multumesc, Roxana
    13 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2560

    plecare la dunitrimisă de: monstrul - în [16.06.11 11:19:48]

    Salut. Plec si eu luna asta la duni-marina royal palace, impreuna cu sotia si baiatul nostru de 1 an. Nu am mai fost pana acum in bulgaria si nu stiu drumul. Intrebarea mea este: mai merge cineva la Duni cu intrare pe 26 06 2011? Poate mergem impreuna de la giurgiu... e altceva mai multi. Mai te sfatuiesti... mai vorbesti. Multumesc anticipat
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1301

    Daca ies pe la vama veche din tara, cat mai am pana la Duni?trimisă de: steff - în [12.06.11 12:28:30]

    eu sunt din galati si as vrea sa-mi indice cineva traseul cel mai bun pana la duni. cam ce distanata ar fi de la granita si cum e drumul? multumesc
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1892

    Traseu catre Dunitrimisă de: serban1772 - în [02.06.11 07:39:37]

    Te rog sa-mi spui ce traseu ai folosit pentru a ajunge la Duni si cum a fost drumul. Multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1881

    Restaurantele a la cart?trimisă de: claudi50 - în [19.04.11 22:59:13]

    Am inteles ca sunt doua restaurante a la cart unul bulgaresc si unul italian. Intr-un sejur de 7 zile cate rezervari se pot face si ce se plateste si ce nu?
    1 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1330

    [Fără titlu]trimisă de: alisutzza - în [16.02.11 11:46:37]

    Buna... As dorii sa merg de intai mai la bulgari la Marina Royal Palace si as dorii sa stiu cum este apa din mare si piscine?alte impresii dak se poate....Va multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1417

    [Fără titlu]trimisă de: ciobi2309 - în [17.01.11 12:25:16]

    buna! As vrea sa merg in august la acest hotel. Ce spuneti voi cei care ati fost aici? Din review-uri reiese ce este un hotel bun. Va intreb pentru ca suntem 2 adulti si o fetita de 1 an si ma gandesc ca o sa stam numai acolo. Nu avem timp de plimbari prin alte parti. O sa fie un concediu pentru plaja, mare, plimbari cu copilul........ As avea ce sa ii dau fetitei sa manance, avand in vedereca are doar un an si nu pot sa ii dau sa manance orice? Eu sunt destul de pretentioasa in ceea ce priveste mancarea pe care o dau copilului meu si presupun ca si voi la fel. Imi recomandati sa merg cu copilul aici? Daca nu , atunci unde mi-ati recomanda? Multumesc frumos si astept cu nerabdare raspunsurile voastre.
    12 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2722

    [Fără titlu]trimisă de: costy_ony - în [06.01.11 12:04:19]

    Merge cineva in duni de Paste? plecare din Bucuresti 22.04.2011?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1078

    [Fără titlu]trimisă de: costy_ony - în [06.01.11 11:50:17]

    Imi poate spune cineva cum este camera junior suite. Merg cu 2 copii unul de 1 an si celalalt de 13 ani.Sunt facilitati pentru copii de 1 an? Adica patut in camera, scaun special la mese?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1600

    [Fără titlu]trimisă de: jeny32 - în [09.09.10 16:08:41]

    Buna! am fost la Duni in acest an in septembrie, am fost foarte multumita, dar am auzit de Hotel Royal Park din Elenite, poate cineva sa-mi spuna ce parere are despre acest hotel si despre servicii, cazare, aqua park , etc? Va-ti confruntat cu probleme de sanatate dupa sau in timpul sejurului? Merita sa schimb locatia la anul sau sa raman la aceeasi alegere facuta in acest an? Va multumesc si astept cat mai multe raspunsuri?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 923

    [Fără titlu]trimisă de: broniro - în [08.07.10 22:46:02]

    AM REZERVARE pe 11 iulie! Oare vor fi probleme?
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 882

    [Fără titlu]trimisă de: crangutalil - în [24.06.10 17:28:57]

    Cum este camera junior suite la Marina Royal Palace? Are un A in fata numarului camerei? Este o camera mai mare cu o canapea extensibila sau 2 camere (un living cu canapea si un dormitor cu usa intre ele sau fara) si o singura baie? Am inteles ca suita are 2 bai, si sigur 2 camere, dar junior suite? Intreb deoarece am platit junior suite si am 2 copii mari de 5 ani jumate si 11 ani jumate si n-as vrea sa stam toti gramada in aceeasi camera si vreau sa stiu ce sa cer la receptie in caz ca fac figuri si imi dau doar o camera. (plecam pe 2 iulie, mai e putin) Si inca o intrebare, a dat drumul la autostrada pana la Varna? Cum se mai circula pe ea? Va multumesc
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 2736

    [Fără titlu]trimisă de: ologute - în [18.06.10 15:00:55]

    intrebari > despre drum... despre rezervare. drumul prin > Shumen - Smyadovo (apoi dupa cativa km stanga) - drum spre Ruen - (pana in Ruen facem dreapta) - Aytos - Burgas - Duni, cum este drumul... e bine pe akolo? poate da cineva indrumari? (@Dragos am vizitat link-ul das pre putine info:) si mc pt reply) - rezervarea - am incercat sa dau email akolo pt. ami confirma rezervarea, insa nu primesc raspuns... o idee despre cum as putea primi confirmare la rezervarea pe care am facut-o (am platit... voucherul il am cu confirmare de la "AGENTIA" (@webmaster18 mc pt indrumari si scuze pt numele agentiei) din bulagaria... ce ma sfatuiti? sa dau telefon la ei... sau sa mai incerc cu email? desi vad ca nu raspund apropo plecam pe 1.07 - 2 familii 2 masini din tgv - daca mai e cineva BUZZ!
    9 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1814

    [Fără titlu]trimisă de: jokermen2001 - în [18.06.10 07:47:34]

    Imi da si mie cineva un traseu sigur si simplu spre Duni, ca tot citesc pe aici tot feluri de traseuri si nu mai stiu pe unde sa o iau? Multumesc, dar sa vina raspunsul pana pe 25.06.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1841

    [Fără titlu]trimisă de: ggeorgia - în [27.05.10 10:32:03]

    mai merge cineva la Duni pe 05 iunie 2010 ?
    2 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 840

    [Fără titlu]trimisă de: HELLEN - în [10.03.10 12:29:27]

    Salut! Sunt hotarata in urma recomandarilor pe care le-am citit aici, sa merg anul acesta cu familia la Marina Royal Palace. Poate cineva sa-mi spuna cum e apa marii la inceputul lunii iulie ? Nu e prea rece? Dar cea din piscina? Multumesc!
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1941

    [Fără titlu]trimisă de: gionnut1* - în [28.02.10 22:30:43]

    salut tuturor, ma duc in august pentru prima data. exista biliard ,bowling,ceva sa nu te plictisesti.va multumesc
    3 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1183

    [Fără titlu]trimisă de: kris77 - în [27.02.10 19:37:56]

    Buna. In vara ma duc si eu la Royal Marina Palace pentru prima oara. Doi ani la rand am fost in Obzor la Miramar si a fost super, super misto acolo. Sper sa fie cel putin la fel si aici. Am citit mai multe pareri si in mare am inteles ca e f bine la Duni. Poate sa-mi spuna cineva daca e ceva de vazut prin imprejurimi si daca mancarea e buna? Merg cu un copil mic si ma intereseaza.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1982

    [Fără titlu]trimisă de: eug - în [27.02.10 00:56:58]

    poate cineva sa-mi recomande un best-price si agentia respectiva? date: 2adl+1chd(5ani) - 07.06 - 10nopti multumesc!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1941

    [Fără titlu]trimisă de: iclaudiaisabela - în [26.02.10 16:11:48]

    Ne-am hotarat pentru la vara sa mergem la acest hotel. Pe baietii din grupul care mergem ii intereseaza in ce constau bauturile alcoolice locale (tariile) la acest hotel. De exemplu in Turcia aveau vodca si un tip de campari produse de ei care erau bune.
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1784

    [Fără titlu]trimisă de: onix80* - în [17.01.10 15:08:56]

    Buna ziua, De 3 ani merg in Nisipuri si anul acesta vreau in Duni. Ce hotel imi recomandati?
    6 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1853

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la DRR Marina Royal Palace Hotel
    pagină generată în 0.068551063537598 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]