Q&A Descoperă Londra

Întrebări și răspunsuri [6]

  • adresate (şi trimise automat) TUTUROR celor care au scris impresii în rubrica «Descoperă Londra»
    • CÂND / LA CE se folosesc

      Aceasta rubrică a apărut observand nevoia voastră de a cere informaţii despre o destinație prin scrierea unor întrebări nelegate obligatoriu de un sejur sau review particular, care să ajungă cât mai ușor, mai rapid în atenția tuturor.

      Exemplu: presupunem că un utilizator dorea să întrebe ceva despre toboganele unui hotel - dacă există, câte sunt la număr și unde sunt ele amplasate

      • Anterior introducerii acestei rubrici, întrebarea putea fi scrisă doar la rubrica ECOURI a unui review existent. Dar dacă nu era scris incă nici un review la acel hotel? Din practică, de multe ori se deschide un pseudo-review, se scria intrebarea, se dadeau note (??!!) acelui pseudosejur, apoi se așteptau raspunsurile...
      • Dacă existau deja mai multe reviews-uri, in unele cazuri se proceda la postarea repetată a acelei intrebari la FIECARE review, în scopul supunerii spre atenția fiecăruia dintre cei care au fost acolo şi au scris impresii.
      • In mod evident, ambele "rezolvări" erau incorecte şi "peste mână", dar erau oarecum de înţeles, având in vedere lipsa altei posibilităţi. Odată cu apariţia rubricii «ÎNTREBĂRI şi RĂSPUNSURI», nevoia de informaţii se rezolvă decent.
      • NOTĂ: evident, alternativa de a posta întrebarea ca ECOU al unui review RĂMANE în picioare - dvs decideţi dacă întrebarea va fi destinată \b|[doar] acelui autor sau o trimiteți prin rubrica ÎNTREBĂRI și RĂSPUNSURI (avand expunere directă mai mare, către TOȚI)

      • PENTRU A POSTA O ÎNTREBARE: apasati «SCRIE O INTREBARE»; completați textul in fereastra nou-aparuta; apăsați «SALVEAZA»

      • PENTRU A VIZUALIZA O ÎNTREBARE ȘI RĂSPUNSURILE AFERENTE: click pe titlul sau textul întrebării

      • PENTRU A RĂSPUNDE LA O ÎNTREBARE: intrati în pagina acelei întrebări, eventual citiţi răspunsurile anterioare (daca există); apăsaţi «RĂSPUNDE»; scrieţi textul şi apăsaţi «SALVEAZĂ»
    • Când NU trebuie folosite
      • NU folosiți această rubrică dacă doriți sa adresați o întrebare autorului unui SINGUR review - este mult mai bine să o scrieți folosind rubrica ECOURI a acelui review (autorul va fi înștiințat/ă automat prin email )

      • [chiar dacă pare evident:] NU folosiți rubrica INTREBĂRI și RĂSPUNSURI pentru a scrie PĂRERI, IMPRESII sau RECOMANDĂRI din sejurul în acea destinație - este mult mai bine să folositi linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»
      CÂND SCRIEȚI UN RĂSPUNS: încercați să vă limitați doar la subiectul întrebării; dacă doriți să aduceți alte completări referitoare la acea destinație sau acel sejur, este preferabil să folosiți rubrica ECOURI a unui review existent (poate chiar al dvs; sau al altui autor) SAU linkul/butonul «ADAUGĂ (SCRIE) IMPRESII»

    Bilete tren cumparate on-line pt Stansted - Londratrimisă de: aziel - în [07.03.16 21:36:56]

    As dori sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Urmeaza sa calatorim la Londra in luna Mai, si vrem sa cumparam on-line biletele de tren de la Stansted aeroport pana in Londra (cu 'Stansted Express'). 1) Unde vom intra noi in posesia biletelor, si cum? 2) La achizitia on-line in Ro, trebuie sa printez ceva? Va rog sa-mi dati un raspuns detaliat, sa ma pot lamuri daca ne vom putea sau nu descurca usor, noi fiind 2 persoane nu chiar f. tinere!!! Va multumesc tuturor,
    11 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3283

    Transport in Londratrimisă de: stafan - în [17.01.14 21:25:55]

    In curand voi fi la Londra pentru 3 zile. Adresez celor familiarizati cu transportul public in Londra rugamintea de a ma "lumina" cu privire la urmatoarele aspecte: - biletul pentru metrou de la aeroportul Heathrow in oras are o limita de timp ca valabilitate? - Travel Card-ul poate fi utilizat pentru calatoria cu metroul pe traseul Heathrow - Londra? - exista 2 Days Travel Card ori trebuie sa cumperi zilnic unul? Cu multumiri anticipate, Stafan
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 6251

    Moneda Londratrimisă de: gugurita01* - în [05.09.13 09:29:30]

    Dragilor, care ati calcat Londra, sfatuiti-ma care este cea mai buna moneda cu care sa fac cumparaturi, lira sau sa schimb euro la casele de schimb? Plec peste 5 zile si mi-ar fi de mare ajutor sa stiu. Pupici!
    8 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3132

    Revelion 2013 la Londratrimisă de: elenabotea - în [29.10.12 17:14:06]

    Mi-ar fi de folos recomandarile voastre pentru o vacanta de 7 zile la Londra incepand din 28 decembrie 2012. Va multumesc.
    4 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 1981

    Londra - vizita fulger de 7 ore!trimisă de: ionela_toma - în [26.06.12 14:15:19]

    Ajung in Londra pt 7 ore, aterizez la Luton la 7.00 am, iar la 16.00 trebuie sa fiu in Victoria Station sa iau busul catre York. As vrea sa folosesc cat mai eficient acest interval, asa ca va rog sa imi recomndati un traseu optim pt a vizita macar unele din obiectivele: Buckingham Palace, Piccadilly Circus, Westminster Abbey, Parliament, Big-Ben, London Eye, Tower Bridge, London Bridge. Am inteles ca unele sunt, sa zic asa, grupate, deci as castiga timp. Sa nu mai zic ca as vrea sa ajung si la British Museum, la asta chiar as vrea sa intru inauntru, la celelalte doar din afara sa le imortalizez pt mine. Deci, pentru cateva poze, ce rute imi recomandati? M-am documentat pana la un moment dat, in sensul ca de la Luton iau trenul pana la St Pancras, de acolo imi iau Travelcard pt 1 zi, cu care pot sa merg cu metroul in zona1-2 si cu autobuzul pe oriunde. Am vazut ceva si de autobuzul 15, care cica ar face un tur al principalelor atractii, din care poti cobori oriunde vrei si sa te urci in urmatorul pe aceeasi ruta, folosind travelcardul. Dar problema e, cat dureaza turul? m-as incadra oare in timp? Orice sfat e binevenit, multumesc mult!
    10 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 7633

    Nelamuriri - Londra.trimisă de: TraianS - în [06.04.11 09:26:39]

    Am cateva intrebari legate de un sejur la Londra. Multumesc anticipat celor care-mi vor raspunde. Voi sta aproximativ 5 zile la Londra. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1. Oystercard sau Travelcard? Stiu ca Oystercardurile au o limita pe zi - a unui One Day Travelcard (adica nu voi plati mai mult decat One Day Travelcard, indiferent cate calatorii fac), dar pentru mai multe zile ma gandeam ca ies mai ieftin cu Travelcardu. De asemenea daca am sa cumpar Travelcardu de la o gara (nu de la metrou), il pot folosi si pentru ofertele 2For1. Ma gandesc sa merg pana la Greenwich cu vaporul si din cate am inteles cei cu Travelcard au reducere de 1/3. Problema cu TravelCard ar fi ca am sa stau in Zona 4. Daca imi iau pentru zonele 1-4, e foarte scump. Nu am intelesc exact, daca iau un TravelCard pentru Zona 1-2, pot folosi Tube in aceste zone si autobuzele in toate zonele? Inca nu m-am decis daca va fi Oystercard sau Travecard, deci orice sfat imi va fi de folos. 2. Unde sunt cele mai mari cozi si cum se pot evita? Din ce-am gasit pe net ..exista London Pass, care-ti ofera posibilitatea sa eviti cozile, dar imi pare extrem de scump. Cred ca am sa merg pe ofertele 2For1, sa vedem cate am sa pot printa. 3. Cum se poate vizita Stonehenge si care e un intinerariu obisnuit? Ce alte atractii mai sunt legate de o calatorie pana la Stonehenge. 4. A fost cineva la Hampton Court? Cum ati ajuns pana acolo? S-a meritat? Am inteles ca o calatorie cu vaporul e de vreo 4 ore. Cu trenul se ajunge mai usor. Cam astea ar fi intrebarile. Multumesc anticipat pentru orice raspuns.
    5 RĂSPUNSURI la Întrebare // vizualizări: 3106

    SCRIE O ÎNTREBARE referitoare la Descoperă Londra
    pagină generată în 0.0102379322052 sec
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]