Ecouri — scrise de elviramvio; [p.1 /327]

elviramvio, 04.04.20 08:42»@traian. leuca:

Ești sigur că ardea chiar țuica așa ca atare la 35 Gr? Lichidul nu arde, nici dacă are alcool de 90 nu arde in orice condiții. Sunt mai multe condiții ca un lichid cu alcool sa ia foc. Și am specialistul în casă, că de, până acum cam 25 de ani când ne durea ceva, mergeam la spițer 😅 sa ne facă leacuri. Și alcoolul era de baza.

Verificarea de care spui era de fapt pt eliberarea vaporilor de alcool dintr-un lichid caldut, vapori care luau foc, normal avand in vedere conditiile. (răspunsul nu-mi aparține 😅😅dar am încredere în colegul de celula 😉).

Sănătate și să ne vedem cu bine!

elviramvio, 03.04.20 19:02»@Zoazore:

Pune spirt într-un căpăcel de tabla și dă-i foc. Daca arde sigur e de la 65* in sus, nu falsificat, deci f. bun.

elviramvio, 20.03.20 12:58»@ANILU:

Nu știu ce să-ți scriu acum dar eu sper sa trecem cu bine, toți. Întâlnirea amânată va fi cea mai cea, eu așa cred.

Ai grija de tine, de voi, nu e de glumă și nici ascultat orice știre, negare. Sa ne vedem cu bine toți!

Te imbratisez cu mare drag! 😘😘😘😘

elviramvio, 15.03.20 22:41»@adrianaglogo:

Eu cu atât mai puțin. Mai ales că vineri trecusem pe acolo și erau suficiente modele și stocuri dar nu m-am hotărât atunci ce să iau. Asta e. N-am alergat după alimente, chiar nu a fost nevoie, n-am stat la rând, rafturi pline, lume puțină. Dar friteuza... 😂!

elviramvio, 15.03.20 21:08»@crismis:

Acum câteva zile s-a stricat friteuza mea. Si cum nici un grătar de duminică nu e bun fara cartofi prăjiți, azi am trimis părțile masculine ale familiei 😂sa ia o friteuza noua. Indicat model, tot.

Ajunși la mall, surprize, surprize, cam ioc friteuze! Cu greu au găsit una profesionala la alt magazin.

Asta a fost surpriza zilei! Ce orez, ce fasole, malai, faina! Friteuze și cuptoare electrice s-au vândut la greu!!

elviramvio, 15.03.20 11:06»@dorgo:

Fiul meu și încă șase prieteni au renunțat la plecare (azi trebuia el să fie la Chamonix, la o familie de români ce lucrează acolo). Nu recomand o deplasare, prietena lor, medic, le-a indicat sa nu vina fara asigurare privată de călătorie. Erau așteptați, mai ales că duceau și ceva necesar cabinetului, situația materialelor sanitare consumabile acolo nefiind prea roz in momentul de fata. Au renunțat toți pentru că nu știu dacă nu, conform legilor ce se vor aplica in viitor, ar fi obligați să stea a la long in F. sau Elveția.

Cât privește prospectul, aștept să-l folosești tu întâi și să ne spui... reacțiile adverse😆. Sa ai o foarfeca in baie 😂😂😂

Sa fii sănătos, tu și toți cei dragi ție! Și pus pe poante, toți avem nevoie de umor!

LA REVIEW Prospect utilizare AFA - scris de ? în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
elviramvio, 14.03.20 20:02»@mishu:

Tare, pardon, super 😅! Ai uitat să spui că nu este nevoie de card de sănătate - oricum mort de câteva zile - că se dă fără rețetă specială, că nu e nevoie de medic sau farmacist pentru recomandare și eliberare. Și nici de card bancar 😂!

Cât privește cearșaful/prospectul, ca mărime, cel mai grozav l-am găsit la aerius:1m/0.75m! Jumate era alb!

Cât privește realitatea, la Chamonix pârtiile sunt goale, zăpada este din belșug, să le facă în necaz schiorilor. Dar se vor închide zilele astea. Amicii fiului meu au trimis poze de acolo, totul pustiu și de o frumusețe incredibilă! Asta e!

Să ne vedem cu bine, toți, la Sâmbăta sau unde va fi anul acesta!

LA REVIEW Prospect utilizare AFA - scris de ? în rubrica Din viața comunității AmFostAcolo
elviramvio, 10.03.20 15:15»@Dana2008:

Virusul nu e de plastic sa alunece 😆pe gat că o mingiuta. Pătrunde și prin mucoase umede. Mesajul circula de azi dimineața, eu am posta plina. Si uite așa se vinde apa mai repede 😂

elviramvio, 10.03.20 09:57»@Dragos:

Daaaa! E... firesc!

elviramvio, 10.03.20 06:47»@Admin:

Și o noutate a virusului european (mutant?!), are acțiune mult mai agresivă asupra celor cu vârste începând de la 45 ani și nu doar asupra bătrânilor. Plus că se pare trăiește în aer cam 30 minute și nu 7-10.

elviramvio, 09.03.20 11:40»@Andox:

😂😂

elviramvio, 08.03.20 17:47»@Michi:

101 cm 😘😘😘

elviramvio, 08.03.20 17:39»@Michi:

Nu va fi ultima măsură! Deși eu tot sper să fie!

Vă îmbrățișez cu drag! De la distanță 😅!

elviramvio, 08.03.20 17:35»@costyy:

Este părerea lor. Normal, pe turism și nu numai, este o pierdere imensă și efectele se vor vedea mult timp după ce se domolește treaba.

Oricum, e bine așa pentru comunitatea noastră că s-a luat această hotărâre, ca nu cumva din prieteni să devenim dușmani. Restul, ce face fiecare, îl privește personal.

Vă doresc o vacanță cât mai frumoasă! Și să ne vedem cu bine la o altă întâlnire AFA!

elviramvio, 08.03.20 17:27»@Admin:

Și eu aveam o rochiță nouă în care intram perfect. Nu garantez pentru viitor că voi mai putea reuși asta 😂😂! Dar vin, dacă pot, și cu una veche!

elviramvio, 08.03.20 17:23»@Dan&Ema:

Toate cele bune fetelor tale dragi!

elviramvio, 08.03.20 17:15»@krisstinna:

Mâine sau marți îți dau un mesaj, știu eu de ce nu azi. Problema nu e chiar așa.

Și eu am vacanțe, prima, 3 sapt în Grecia, luna mai-iunie. A doua în Spania și printre ele firimituri, sper. Acum devine mai puțin sigură prima vacanță, noroc că la început de an am fost mai prevăzătoare ca oricând - zodie maimuță, de 😂- și am rezervat fără nici un leu.

Să fim calmi și raționali. Chestia asta cu virusul va arde o vreme, pârjolește e drept politica, economia și visele noastre dar va trece, sigur. Altceva să nu vină...

elviramvio, 08.03.20 17:02»@costyy:

Cu mult respect te contrazic. Regulile sunt clare pentru adunări organizate. Pentru ce facem fiecare, așa ca individ sau familie, e încă la liber. Noi am colindat azi, cel mai aglomerat era la IKEA (ne-am aprovizionat cu materiale de meșterit în caz că vom fi foarte liberi 14 zile 😂. Și fără să-ți dau amănunte, posibilitatea asta la noi e cam pe la poarta casei ☹).

elviramvio, 08.03.20 16:55»@klausil:

Este infirmată teoria că nemernicul de virus își dă duhul la căldură.

elviramvio, 08.03.20 16:52»@Admin:

Cornel, am așteptat să iei această hotărâre deși intervențiile tale păreau să indice altceva. Fără să mă consideri cobitoare, am știut (a fost 50% informație sigură+50% intuiție) că se va ajunge aici din partea autorităților, problema era CÂND! Am fost tentată să-ți dau un mesaj privat. Mă bucur că ai ales ce este mai bine.

All:

N-ar fi fost deloc plăcut pentru voi, Cornel și gazde să apară această interdicție în zilele de dinainte de 20 martie. Și pentru că s-au luat aceste măsuri, ar trebui să fiți mulțumiți pentru că nu este doar un moft, așa cum mulți dintre noi susțin. Aseară am văzut pe un post străin indignarea unor italieni pentru că statul a neglijat problema și s-a ajuns unde s-a ajuns la ei.

Cred că este mai bine să ne vedem în toamnă, veseli și fără griji, decât acum. Oricum convingerea mea era că mulți ați fi lăsat retragerea pe ultima sută, mâine, poimâine.

De ce susțin varianta toamnei? Simplu, faceți un calcul cât a durat/durează clopotul în China și comparați cu panta ascendentă din Europa la acest moment. Nu trebuie să fiți medici, statisticieni sau eu mai știu ce, să vă dați seama că încă nu știm ce urmează și mai ales cât timp. Plus că nu știm, nu putem prevede urmările. Și plus, ce este mai grav, personalul medical obișnuit este destul de expus și destul de puțin informat despre această situație nouă. Aici nu comentez mai mult. Ecoul meu anterior, de retragere, vă poate convinge că nu culeg vorbele din... cuibul rândunicii.

Știu că unii nu vor putea veni în toamnă sau în luna mai, așa cum unii nu puteau veni acum în martie. În fiecare an va fi așa. Eu de exemplu, dacă lucrurile se calmează, nu pot veni după 13 mai sau la toamnă până la 10 octombrie. Regret dar asta este și voi fi cu gândul la voi dacă nu pot participa.

Sper să nu dați cu pietre pentru ce am zis mai sus🤔! Să ne vedem cu bine când se va putea!

Mishu, cică unii piloți vor lucra de acasă dar spun asta pasagerilor când sunt la 10000 m 😂.

Mama Michi, nu vă îngrijorați mai mult decât este cazul. Cel mai vârstnic vindecat are 101 ani! Și OMS a zis tare clar și răspicat că vârsta e un mit în problema asta. Restul belelelor pe care le avem fiecare sunt marea problemă, indiferent de prima parte a CNP-ului. Să ne vedem cu bine!

pagină generată în 0.118829965591 sec
[C] Copyright 2008-2020 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată