Ecouri scrise pe AFA [p.2 /1134]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

AZE, 20.03.23 16:29»@mprofeanu: Ma bucur ca ati vazut si Dvs acest muzeu.

La inceput si in momentul in care am decis sa ma duc acolo nu eram atat de convins ca o sa-mi placa.

Aveam sa aflu dupa vizita si nu mi-a venit sa cred ca in cele 4 incaperi exista atat de multe de vazut si ca si captiveaza eu neavand nimic comun cu medicina si cu medicamentele. Dovada este faptul cum am descris ceea ce mi-a placut la acest mic muzeu.

Iar permisiunea de a face fotografii este mai mult decat binevenita.

LA REVIEW La Ursul Negru - scris de AZE în rubrica [Alte] Muzee sibiene
Zoazore, 20.03.23 16:09»@Alina53: Bine te-am regăsit!

Nepoți fericiți înseamnă bunici fericiți.

Ce poate fi mai valoros pentru bunici decât zâmbetul fericit al nepoților?

Dar când bunicii găsesc și o așa superbete de cazare, in care nepoții au și mici bucurii, totul este la superlativ!

Adevărul este că a meritat fiecare leu dat. Este minunat!

LA REVIEW Seaside Home Apartment - un loc numit cu drag *acasă* - scris de Alina53 în rubrica Apartamente in regim hotelier
farcasgelu.eu, 20.03.23 16:02»@constantin58: mulțumesc!
LA REVIEW Family friendly - scris de constantin58 în rubrica Castle Pontos (ex Pontios) Hotel
Alina53, 20.03.23 15:43»@webmasterX: Te rog: https://www.youtube.com/watch?v=IkbsG-pR8t0 Mulțumesc!
LA REVIEW Seaside Home Apartment - un loc numit cu drag *acasă* - scris de Alina53 în rubrica Apartamente in regim hotelier
constantin58, 20.03.23 15:36»@farcasgelu. eu: la castle pontos nu cu scaun. Multe trepte și scari. Este o pensiune de trei etaje și o panta semnificativa pana la plaja.

Ar fi Louloudis louloudishotel.gr. E pe plaje. Fiul meu a fost acolo și a fost foarte mulțumit. Eu personal am fost doar o zi pe plaja, în vizita

Super.

LA REVIEW Family friendly - scris de constantin58 în rubrica Castle Pontos (ex Pontios) Hotel
webmasterX, 20.03.23 15:35» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Apartamente in regim hotelier, MANGALIA" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: BUFFER CAZARE]
LA REVIEW Seaside Home Apartment - un loc numit cu drag *acasă* - scris de Alina53 în rubrica Apartamente in regim hotelier
codryna, 20.03.23 14:42»@webmasterX: Este corectă localizarea. Mulțumesc.
LA REVIEW Rygerfjord Hotel & Hostel - Cazare in inima capitalei suedeze - scris de codryna în rubrica Rygerfjord Floating Hotel & Hostel (hotel plutitor)
Daniela H, 20.03.23 14:01»@mprofeanu: da, este drum asfaltat, se poate parcurge si pe jos.

e plină zona de biserici de lemn, eu am făcut-o (distanța) cu mașina, am vizitat mai multe în acea zi.

eu văd impresiile de călătorie ca și ceea ce mi-au inspirat mie obiectivele vizitate, locurile, dar sunt dispusă să dau și alte detalii celor interesați. Îmi plac cladirile vechi, arhitectura, bisericuțele de lemn, cu tot ceea ce înseamnă istorie. Indiferent de ce vizitez, mă straduiesc să aflu cum au trăit și cum trăiesc acum localnicii, tradițiile, obiceiurile.

Mulțumesc

LA REVIEW Veșnicia de la sat - scris de Daniela H în rubrica Descoperă România
farcasgelu.eu, 20.03.23 13:41»Vă rog să-mi spuneți și mie daca sunt scări sau trepte, pentru soția mea este mai problematic, are probleme de deplasare. Aș putea folosi un scaun cu rotile, sau este greu de mers (scări, borduri mari etc)?

Din cauza asta, în ultimii ani noi am mers mai mult la Hotel Laguna din Mangalia, deși stațiunea Mangalia este plină de scări, trepte și borduri pentru cineva care împinge un scaun cu rotile.

În schimb hotelul este pe plajă, se coboară direct pe nisip, apa este curată și potrivită pentru copii (adâncime mică), iar șezlongurile sunt gratuite (incluse în preț, plaja fiind privată). Camerele sunt cu mobilier și băi impecabile, personalul este super amabil, iar prețul este foarte bun.

În fiecare zi băieții de la șezlonguri m-au ajutat să car scaunul cu rotile cu soția până la șezlong, de multe ori luând-o pe sus cu tot cu scaun.

LA REVIEW Family friendly - scris de constantin58 în rubrica Castle Pontos (ex Pontios) Hotel
doinafil, 20.03.23 13:36»Foarte interesant tot mobilierul și toate obiectele din această „farmacie-bijuterie” !

Îmi amintește de farmaciile în care intram în copilărie (deceniul cinci al secolului trecut), care se mai găseau - încă - în București. Unele din ele, mai puține - ce-i drept - și-au mai păstrat mobilierul specific până prin anii ' 80, iar unele mai aveau laboratoarele în care se preparau diferite produse farmaceutice (creme sau pulberi). Acestea din urmă se puneau în niște „cașete” (parcă așa se numeau, dacă-mi amintesc bine) de mărimea unor pastile ceva mai măricele, în diametru, ale pilulelor de azi!

Pe mine, copil fiind, mă fascina tot ce vedeam în acele farmacii! Păcat că au dispărut!

Mă bucur că am citit și văzut aceste poze „de colecție” , cu ajutorul articolului tău!

Felicitări pentru tot!

LA REVIEW La Ursul Negru - scris de AZE în rubrica [Alte] Muzee sibiene
mprofeanu, 20.03.23 13:28»@Daniela H: Frumoasă întoarcere în timp, frumos scris! Parcă îmi imaginez la fel ca tine bunica văzută în primii ani ai copilăriei! Frumoasă această biserică din lemn, Muncelul Mare, frumoase poze! Am făcut o simulare pe hartă și este la 35 kilometri de Deva. Între cele două biserici vechi de lemn, Muncelul Mare și Boia Bârzii sunt doar 3,5 kilometri, cred că se pot vizita și pe jos.
LA REVIEW Veșnicia de la sat - scris de Daniela H în rubrica Descoperă România
ETV, 20.03.23 13:26»@Dan Petrescu: Buna ziua, m-ar interesa daca aveti o harta completa a resortului, pentru ca din poza pusa lipseste legenda. Am vrea sa mergem aici, dar ma intereseaza doar camerele din cladirea principala. Agentia nu a oferit un tarif diferentiat pentru aceste camere, si nu stiu cum sa cer. Multumesc!
LA REVIEW Egiptul antic, un loc incarcat de istorie, care trebuie descoperit. Merita. - scris de Dan Petrescu în rubrica Long Beach Resort (ex Hilton)
crismis, 20.03.23 13:26»@mprofeanu: Așa e, chiar vorbeam cu Tati și ne minunam în legătură cu numărul angajaților și mai ales extraordinara disponibilitate pe care o afișa toată lumea la fiecare pas! Mereu eram întrebați dacă e totul în regulă, dacă a fost suficient de cald în cameră, dacă vrem prosoape schimbate sau mai avem nevoie de consumabile (cât să consumi într-o zi jumate?!), dacă mâncarea e pe placul nostru... Se vedea că au fost școliți în acest sens și bravo patronului pentru asta!

Și da, cele 2 mănăstiri se află la distanță scurtă de complex și una față de alta, nouă ne-a luat un pic peste o oră să le vizităm, cu tot cu drum.

Mulțumesc mult pentru vizită și cuvintele frumoase! 😘

LA REVIEW Un loc aproape de perfecțiune - ARCA Resort - scris de crismis în rubrica ARCA Resort [Blăgești]
mprofeanu, 20.03.23 13:04»@crismis: Altă faină cazare ați avut! Ce bine arată totul și zona lângă apa Bistriței, apusul sau construcțiile în lumina serii! Avem și noi așa ceva, deci ne mișcăm spre bine... Și personalul este fidelizat, numeros, poate și pentru sezonul estival sau așa este conceptul patronului.

Am făcut o simulare pentru a vedea unde este pe hartă și mănăstirea Ciolpani este la doar 8 kilometri.

LA REVIEW Un loc aproape de perfecțiune - ARCA Resort - scris de crismis în rubrica ARCA Resort [Blăgești]
webmasterX, 20.03.23 11:18»@Puiu100: Mulțumiri pentru amabilitatea cu care ai dat curs solicitării de a încărca fotografii.

-

Poate reușești să pui și notele (la camere, servici etc) -- amfostacolo.ro/r9.php?iid=110691

LA REVIEW Un sfârșit de săptămână plăcut - scris de Puiu100 în rubrica Complex Pintea - Valea Măriei [Vama]
mprofeanu, 20.03.23 10:52»@AZE: Foarte interesant și bine prezentat! Merită cu prisosință!

Nu puteam rata acest muzeu, l-am văzut în mai 2012 când am stat 6 zile în Sibiu, împreună cu mai multe colege din Pitești, am participat la un proiect. Tot în aceea vară am vizitat Croația și la Dubrovnic am văzut Muzeul Farmaciei, am fost inspirată de Sibiu și muzeul său. De atunci prin orice zonă am fost nu puteam rata un astfel de muzeu. De aici a pornit totul!

Mulțumesc pentru aducere aminte!

LA REVIEW La Ursul Negru - scris de AZE în rubrica [Alte] Muzee sibiene
elenaadina, 20.03.23 10:51»@Rodel:

Mulțumesc frumos!!

Chiar ieri ne-am uitat pe ce am filmat în Thailanda și ne-am minunat cât de verde era apa, păcat că nu ai timp să stai mai mult la faţa locului...

O săptămână excelentă să ai! 😚

LA REVIEW Pi Leh Bay - uimitoarea lagună de smarald - scris de elenaadina în rubrica 'Opționale' din Phuket
catrinel, 20.03.23 09:19»@nicole33: Multumesc pentru aprecieri. 😀

"Nu ştiu dacă este chiar aşa

. Eu aş crede mai degrabă că Istanbulul trezeşte sentimente diametral opuse celor care-l vizitează. Unii se îndrăgostesc de marea metropolă şi îşi doresc să revină iar şi iar, în timp ce alţii nu sunt deloc încântaţi şi se jură că nu vor mai călca pe acolo vreodată. Eu am întâlnit ambele categorii de persoane, le-am ascultat argumentele şi am încercat să le înţeleg punctul de vedere. "

Da, chiar asa este. Probabil depinde si de asteptari si de "temele " pe care le facem inainte de a pleca, adica informare despre locul si oamenii pe care ii vizitam.

"Nu sunt chiar de aceeaşi părere. Încă din urmă cu vreo 14 ani, blocată într-un trafic incredibil pe Kennedy Caddesi, imediat după coborârea de pe ferry la Yenikapı, de mi-a luat o eternitate să ajung la hotelul din zona Sultanahmet, aflat relativ aproape, mi-am promis că nu mă voi mai enerva vreodată din cauza traficului din Bucureşti, care este "parfum" faţă de ce am pătimit în Istanbul. Şi nu a fost singurul caz în care am prins blocaje în marea metropolă. "

Totusi forfota din Istanbul, Bucuresti si Atena (de exemplu) n-o mai intalnesti in alta parte. In nici o capitala europeana nu se foloseste claxonul.

LA REVIEW Istanbul dragoste la prima vedere - scris de catrinel în rubrica Vacanța în Istanbul
webmasterX, 20.03.23 09:01»Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 10691&hid=22891.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat câte ceva, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Un sfârșit de săptămână plăcut - scris de Puiu100 în rubrica Complex Pintea - Valea Măriei [Vama]
webmasterX, 20.03.23 09:00» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Complex Pintea - Valea Măriei [Vama], NEGREŞTI-OAŞ" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: BUFFER CĂLĂTORIE]

-

Încărcând inițial impresiile la o rubrică de călătorie (în loc de una de cazare), rubrica de CAZARE (CAMERE) a fost nedisponibilă pentru notare. Te-aș ruga să indici o notă și pentru acest capitol - cazarea / camera - folosind linkul EDIT IMPRESII, afișat cu roșu mai sus și disponibil permanent la publicare (şi timp de 30 minute după aceasta).

Ulterior, poți scrie notele de la CAZARE şi sub formă de ECOU — le vom adăuga noi în caseta tehnică.

LA REVIEW Un sfârșit de săptămână plăcut - scris de Puiu100 în rubrica Complex Pintea - Valea Măriei [Vama]
pagină generată în 0.246249914169 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată