Ecouri scrise pe AFA [p.1131 /1221]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

krisstinna, 06.02.22 09:51»@webmasterX: Mulțumesc, e totul perfect, ca și Meraki.
LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
webmaster, 06.02.22 09:41»Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.
LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
crismis, 06.02.22 09:35»@krisstinna: Mi-am asumat că, fiind zile "cu punți", ar putea să fie aglomerat. Totuși, nu cred că toată lumea a beneficiat de "punte", pentru că duminică și luni a fost ok, abia în următoarele 2 zile s-a nasolit treaba. Și n-am o problemă cu copiii la piscină, am cu părinții care nu le pun nicio limită. Și cu personalul, care are datoria de a supraveghea la respectarea regulilor (în cazul de față - "care reguli?! ".

La Wolkendorf am fost de Valentine' s Day și, chiar dacă și pe acolo au mai scârțâit treburile, măcar știai clar: copiii până la ora de, pe urmă adulții. La Covasna, la TTS, se intra strict pe bază de programare și n-au fost niciodată mai mult de 10 persoane în baza spa. Deci se poate când se vrea...

Cât despre pliculețe... Chiar am glumit! Nu cred că m-am folosit de consumabilele de tipul ăsta decât de vreo 2-3 ori la viața mea. N-aveam de ce să reclam absența lor, căci și cu ele și fără ele mi-era perfect egal.

Mulțam de vizită și ecou!

LA REVIEW Un hotel cu potențial de excelență, dar cu câteva minusuri în prezent - scris de crismis în rubrica Grand Hotel Sofianu
crismis, 06.02.22 09:24»@Floria: Voiam neapărat un hotel cu piscină, în compensarea vacanței la Velingrad, ratate deliberat. Am ales Grand Hotel Sofianu în detrimentul lui Palace/Govora sau Imperial/Olănești sau alte 2-3 hoteluri din Călimănești, strict datorită poziției în cadrul zonei, pentru că, în rest, toate aveau referințe bune și foarte bune, iar cheltuielile totale erau comparabile.

Ba, să-ți spun drept, chestia asta cu plătit accesul la spa separat mi se pare ok; poate te cazezi la hotel în interes de afaceri și n-ai timp/chef de spa; atunci de ce să plătești un serviciu de care oricum nu vei beneficia?! În ceea ce privește micul dejun, acesta ar trebui să fie inclus în prețul camerei, clar! Toată lumea trebuie să mănânce dimineața - zise nutriționistul!

Am citit despre Simfonia, mai ales în scrierile tale, și-l am în minte pe primul loc în caz că vom mai poposi în Râmnicu Vâlcea. Deși probabil că nu se va întâmpla prea curând...

Mulțumesc pentru vizită și comentariu! Să ne "auzim" sănătoase!

LA REVIEW Un hotel cu potențial de excelență, dar cu câteva minusuri în prezent - scris de crismis în rubrica Grand Hotel Sofianu
ovidiuyepi, 06.02.22 09:16»@MarinaCo: Evudent! A fost un sejur de 7 zile si am profitat sa merg zilnic in Valletta deoarece am fost cazat la Hotel Grand Excelsior din Floriana (vezi impresii), un oras aflat la doi pasi de Valletta.
LA REVIEW „Superbissima” Valletta. Un muzeu in aer liber - scris de ovidiuyepi în rubrica Descoperă Valletta
webmasterX, 06.02.22 08:51»Excelentă prezentare a hotelului — completă, complexă.

-

Te-am ruga să (re) verifici coordonatele GPS ale acestei destinaţii pe harta interactivă AFA. Ne poți spune dacă-i ok? (mărește zoom-ul cât e necesar, până la afișarea la nivel de stradă - dacă-i posibil)

-

Articolul a "primit" o ilustraţie muzicală sau video-muzicală - vezi mai sus, imediat sub titlu. Daca autorul preferă o altă melodie sau un alt videoclip, este rugat să ne scrie (aici, ca ecou, ori pe PM)

LA REVIEW Boho-chic :) - scris de krisstinna în rubrica Meraki Resort
webmasterX, 06.02.22 08:39»@ux123628: În acest caz, review-ul ar fi republicat CU NOTE

Așteptăm, însă, mai multe detaliii despre ce s-a întâmplat, de ce ați stat doar „1 noapte din 3”

LA REVIEW Sejur ratat - scris de NEMTEANU în rubrica Coroana Moldovei Hotel
webmasterX, 06.02.22 08:33» Mutat, la reorganizare, în rubrica "Unde mâncăm în Craiova și împrejurimi, CRAIOVA" (deja existentă pe sait)
[Rubrica inițială: BUFFER UndeMâncăm]
LA REVIEW Cel mai prost hummus din lume - scris de Asia1100 în rubrica Unde mâncăm în Craiova și împrejurimi
webmasterX, 06.02.22 08:25»@Asia1100: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Conform politicii site-ului, reviews-urile cu evaluari „zero peste tot” sunt publicate FARA NOTE, fiind considerate scrise (prea) la supărare, lipsite (probabil) de minima obiectivitate așteptată.

Dacă dorește, autorul poate reveni asupra evaluărilor, încercând să fie mai obiectiv — fie prin intermediul linkului EDIT IMPRESII, fie scriind un ecou (dacă timpul alocat editării a expirat)

LA REVIEW Cel mai prost hummus din lume - scris de Asia1100 în rubrica Unde mâncăm în Craiova și împrejurimi
NEMTEANU, 06.02.22 08:16»@webmasterX: am fost cazat 1 noapte din 3
LA REVIEW Sejur ratat - scris de NEMTEANU în rubrica Coroana Moldovei Hotel
MarinaCo, 06.02.22 07:43»@ovidiuyepi: foarte bine documentat articolul.

Presupun că ați vizitat în mai multe zile sumedenia de monumente.

LA REVIEW „Superbissima” Valletta. Un muzeu in aer liber - scris de ovidiuyepi în rubrica Descoperă Valletta
georgel, 05.02.22 23:28»Luna trecuta, in Ianuarie, la Nikopol, a avut loc o intalnire intre reprezentantii guvernului de la Sofia si cei ai autoritatilor locale, regiunea Pleven, unde s-a discutat despre constructia unui nou pod. Discutii, despre un pod la Nikopol-Turnu Magurele, au mai fost in trecut, dar, acum se pare ca devin tot mai serioase, cel putin din partea bulgarilor, acestia dorind sa organizeze, la Sofia, o intalnire intre reprezentantii celor doua guverne pe aceasta tema. Se pare ca, aceasta varianta, de amplasare a podului la Nikopol-Tr. Magurele, convine ambelor parti. La momentul acesta, trecerea la Tr. Magurele se efectueaza cu ajutorul a doua bacuri, Europa (ROM) si Bdin (BG), care lucreaza in ture, doua saptamani bacul romanesc, doua cel bulgaresc.
LA REVIEW Hotel Kamelia, episodul 3 - scris de nightwish în rubrica Kamelia Apart Hotel
MarinaCo, 05.02.22 21:28»@tata123 🔱: offff. Nu pot să mă abțin să nu va zic despre Mânăstirea Pângărați care e mai frumoasă decât Bistrița, părerea mea sau despre Mânăstirea Bisericani.

Și dacă tot sunteți în zonă, o plimbare la lebede, lacul Bâtca-acces facil pe malul apei, lebede simpatice care vin să mănânce din mâna, lacul Vaduri sau lacul Pângărați-aici nu se mai ajunge așa de ușor pe malul apei lângă ele.

LA REVIEW Casa Drumețului – un restaurant rustic bun - scris de tata123 🔱 în rubrica Unde mâncăm în zona Piatra Neamț?
ovidiuyepi, 05.02.22 21:12»@Florris: Multumesc mult pentru aprecieri!
LA REVIEW „Superbissima” Valletta. Un muzeu in aer liber - scris de ovidiuyepi în rubrica Descoperă Valletta
krisstinna, 05.02.22 21:00»@crismis: Scuze dar eu am râs in timp ce citeam! De fapt citeam și vă vedeam acolo, la piscina, stropiti de apa.

Măi, bine că nu au fost manele, ați avut noroc

In legatura cu pliculetele de ceai și îndulcitor, trebuia să spui la receptie, au uitat cameristele să le pună in camera. Eu așa am făcut odată, am vorbit la receptie, nu am reclamat, in scurt timp mi-au fost aduse in camera produsele pentru care plătisem, nu erau moka.

Eu credeam că știi ca in zile "cu punți" este aglomerație peste tot, mai ales la piscine, indiferent de anotimp

LA REVIEW Un hotel cu potențial de excelență, dar cu câteva minusuri în prezent - scris de crismis în rubrica Grand Hotel Sofianu
gianimary, 05.02.22 20:58»Eu sunt foarte curioasa sa aflu cu ce hotel compari? Ca sa stim si noi la ce ne raportam. Pentru ca am pretentia ca am calatorit ceva la 5 stele. Sigur sunt hoteluri la 5-6000 euro pe sejur. Cu acelea nu se compara, dar noi in Grecia, Tunisia, Bulgaria, Romania, la banii astia nu am gasit nici pe departe conditiile din lantul Delphin.
LA REVIEW Dephin Deluxe - nimic woaw - scris de CRISTIAN05 în rubrica Delphin DeLuxe Resort [Okurcalar]
Floria, 05.02.22 20:51»@elenaadina: Recomand hotelul Simfonia din Râmnicu Vâlcea, un excelent hotel boutique de patru stele, amplasat într-un cartier liniştit de case, la doar 10-15 minute de mers pe jos de centrul oraşului. Grand Hotel Sofianu este mult mai bine aşezat, are o mică piscină dar Simfonia stă mai bine în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite turiştilor.

Vacanţe frumoase vă doresc!

LA REVIEW Un hotel cu potențial de excelență, dar cu câteva minusuri în prezent - scris de crismis în rubrica Grand Hotel Sofianu
tata123 🔱, 05.02.22 20:42»@MarinaCo: Veți ajunge la momentul potrivit la Dino Parc, posibil ca peste un timp amenajările să fie îmbunătățite, numărul exponatelor să crească. Parcul tematic a devenit în doar câțiva ani un punct de atracție în zonă, copiii din toată țara doresc să ajungă „la dinozauri” .

Sper ca și renovarea cetății Râșnov să fie o reușită; abia aștept să mă plimb din nou pe aleile înguste dintre ziduri și să privesc spre Bran prin ferestrele înguste de tragere.

Mulțumesc pentru aprecieri!

LA REVIEW Dino Parc Râșnov – Pe urmele creaturilor de altădată - scris de tata123 🔱 în rubrica Dino Parc
Floria, 05.02.22 20:40»Grand Hotel Sofianu are cea mai bună amplasare posibilă, pe marginea Zăvoiului vâlcean, foarte aproape de centrul comercial şi administrativ al oraşului, de Muzeul de Artă Simian şi chiar de Episcopie până la care se poate face o plimbare plăcută de o jumătate de oră. De primăvara până toamna târziu, parcul este plin de flori, o încântare pentru cei care iubesc natura... De altfel, tot oraşul arată foarte bine pe vreme bună, este îngrijit şi colorat de mii de flori plantate pe toate bulevardele, în toate piaţetele.

Vechea clădire dărăpănată a băilor publice din Zăvoi a fost renovată în totalitate şi transformată într-un hotel frumos cu care s-ar mândri orice oraş mare, orice staţiune balneară. Cu aproape 60 de ani în urmă, mama mea era elevă la unul dintre liceele din centrul oraşului, stătea la cămin într-o cameră uriaşă şi prost încălzită alături de 6o de fetiţe împreună cu care venea săptămânal la baia publică. Greu de imaginat pentru copiii de astăzi, chiar şi pentru noi!

Revenind la hotelul de astăzi... Am stat de mai multe ori la Grand Hotel Sofianu, cu ocazia deselor evenimente din neamul meu, când aveam diverse treburi de rezolvat prin oraş sau când doream să ne întâlnim cu naşii, prietenii, rudele noastre din oraş. Ne-a plăcut hotelul, ne-am simţit mereu bine acolo, am "profitat" de mica piscină pentru o bălăceală relaxantă. Recunosc, mereu a lipsit ceva...

Nu mi se pare normal să se plătească separat micul dejun şi accesul la spa la un hotel cu pretenţii. Au fost vremuri mai bune când erau incluse în tariful de cazare. Din povestea ta şi din poze, am observat că a fost renovată zona piscinei. Camerele erau mult mai sobre în primii ani de după inaugurarea hotelului, în timp au fost adăugate tablourile, oglinda, covoraşele, măsuţa şi scaunul, cafetiera... camerele au devenit mai calde, mai primitoare.

Adevăratul motiv pentru care m-am despărţit de Grand Hotel Sofianu nu ţine de hotel. Terasele din parc cu program de manele în serile de vară ne-au alungat de acolo! Era cazul să găsim alt hotel pe gustul nostru în oraş... am ajuns la Simfonia care a devenit hotelul nostru preferat din zonă, chiar dacă este un pic mai departe de centrul oraşului şi nu are piscină, doar sală de fitness şi zonă de relaxare cu saune.

Clar, recomandarea mea pentru Râmnicu Vâlcea este hotelul Simfonia, o bijuterie de hotel! Şi restaurantul hotelului, clasat pe primul loc în topul restaurantelor vâlcene...Cam fiţos pentru gustul meu dar merită încercat o dată.

Multă sănătate, plimbări multe şi frumoase!

LA REVIEW Un hotel cu potențial de excelență, dar cu câteva minusuri în prezent - scris de crismis în rubrica Grand Hotel Sofianu
krisstinna, 05.02.22 20:38»@adrianbogdan: Mai bine o camera mică decât o camera cu bucatarie, fie ea și aurită.

Era draguță camera, aveai și oglindă și cuier, avea o terasa...

Bine că nu te-ai cazat intr-un apartament, orice cazare e mai bună decât un apartament cu oale, ibrice și mașina de spălat vase. Chiar și la cort e mai bine decât intr-o camera cu bucatarie, părerea mea.

Mie mi-a plăcut camera asta, ați fost norocoși.

LA REVIEW Dau o tura prin oras... - scris de adrianbogdan în rubrica Leagănul Bucovinei Guest House
pagină generată în 0.369006872177 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată