Ecouri scrise pe AFA [p.1060 /1134]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

nicole33, 29.01.22 20:45»@Aurici:

Știam că ai fost de șase ori și asta a fost o garanție că totul va fi bine.

Nu sunt deloc masochistă să tot revin dacă nu ar fi fost ok.

Chiar dacă preţul a tot crescut faţă de prima mea vizită din 2009, calitatea mâncării a înregistrat unele scăderi, iar la confortul camerelor nu am sesizat alte îmbunătăţiri în afara schimbării televizoarelor prin 2013 sau 2014, a apărut şi aquaparkul, iar Duni încă este o alegere bună şi sigură, cu un raport calitate preţ corect.

Am asociat mereu Duni cu copiii, iar noi nu mai avem copii mici de mult. Dar acum mi-am dat seama că resortul e mult prea mare și că e loc sub soare pentru toată lumea, fără să te calci pe picioare.

De vreo două ori am mers doar noi doi. În restul cazurilor am avut maxim doi copii în grup, acum majori , ceilalţi fiind cupluri fără copii.

Eu nu am asociat niciodată Duni cu copiii decât poate în ceea ce priveşte intrarea extrem de lină în mare, potrivită pentru ei. Nici politica resortului din ultimii ani nu mi se pare prea orientată către familiile cu copii, având în vedere gratuitatea până la o vârstă redusă faţă de media hotelurilor bulgăreşti, restricţiile la cazarea cu doi copii în camere duble etc.

... dar până la urmă toată lumea a ales să stea în același hotel. Ceea ce a fost o mare păcăleală, de fapt, pentru că am fost împrăștiați printr-o grămadă de corpuri și etaje.

Ciudat. Poate pentru că aţi fost şi mulţi tare. Noi la grupuri de maxim şase camere pe aceeaşi rezervare am primit mereu toate camerele la rând, una lângă alta, alocate aşa anterior sosirii în resort, pentru că fiecare a ajuns la Duni de capul lui. Eu ce am mai schimbat camerele părăsindu-mi prietenii atunci când am vrut altceva .

Ai toată admiraţia mea pentru eforturile făcute an de an cu organizarea acestor întâlniri şi, desigur, pentru succesul acestora

⭐ValentinB_88⭐, 29.01.22 20:43»Bine ai revenit!

Articolele tale sunt foarte utile si bune de citit. Pacat ca nu scrii asa de des!

Te asteptam mai des pe aici. 🙂

Multumim pentru recenzie!

LA REVIEW Sfaturi utile pentru o vizită la Plitvice - scris de tm67bru în rubrica Sfaturi utile pentru vacanța la Plitvice
⭐ValentinB_88⭐, 29.01.22 20:29»Chiar daca este o locatie mai comunista, cum ai spus si tu... spre diferenta de altele, chiar pare intretinuta si renovata totusi mai incoace. Cel putin baia, pare din "secoul asta".

Frumoasa si privelistea, iar mancarea chiar cred ca a fost ok. De murit de foame nu cred ca mori. Mai bine putin si bun decat mult si prost.

Multumim pentru recenzie!

LA REVIEW Un sejur liniștit - scris de adrianbogdan în rubrica Comandor Hotel
mprofeanu, 29.01.22 19:53»@calatorul: Ți-am citit articolul tău despre Creta văzută acum 13 ani, ați văzut destule stând în același loc cred. Noi am făcut practic un circuit ce a ocolit toată insula... Fiind iulie ați stat la plajă și baie, mai puțin de văzut obiective turistice, noi am fost în octombrie pentru că nu am vrut să prindem căldură mare, nu suntem doritori de plajă...

Vă doresc să mai mergeți acolo, merită din plin!

Mulțumesc frumos pentru vizită și ecou!

LA REVIEW Circuit de două săptămâni prin fascinanta Insulă Creta - scris de mprofeanu în rubrica Vacanța în Creta
irinad, 29.01.22 19:52»@maryka: În Karpathos am avut parte de unele dintre cele mai bune şi frumoase experinţe la taverne din Grecia, fireşte, datorită oamenilor locului care nu funcţionează încă după principii substanţial mercantile. Peste tot pe unde am mâncat, preparatele au fost gustoase şi cei care ne serveau nu ştiau ce să ne mai facă în ideea să ne mulţumească. Atunci nu am simţit la adevărata valoare aceste lucruri, pe urmă, judecând la rece având şi alţi termeni de comparaţie, ne-am dat seama că simplitatea, sinceritatea şi autenticitatea sunt cele mai grozave argumente în a aprecia calitatea localnicilor.

În fine, dacă vei merge în Karpathos cum ştiu că îţi doreşti, te vei bucura de toate acestea, dar şi de altele la fel de memorabile. Karpathos este, realmente, un colţ de rai în care nu au păşit încă hoarde de turişti şi care are multe de oferit. Printre acestea se numără şi gastronomia.

Mi-a plăcut mult priveliștea...

Ne place să alegem, în general, tavernele cu privelişte, pentru a ne bucura şi de imagini de exterior, dar mergem fără probleme şi la altele dacă ne atrage ştiu şi eu, ceva anume.

Mă bucur mult dacă ţi-a plăcut articolul, sper că pozele nu ţi-au făcut poftă astfel încât să-i creeze vreun disconfort.

Te pup, o seară liniştită îţi doresc şi-ţi mulţumesc pentru ecou, cuvinte frumoase!

LA REVIEW Unde, cum, ce și la ce prețuri am mâncat / băut în Karpathos - scris de irinad în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Karpathos
Admin, 29.01.22 19:21»Acum, despre tragerea la sorți pentru stabilirea celor 2 câștigători lunari

1. Lista userilor calificați pentru tragerea la sorți se va introduce pe site-ul miniwebtool.com/random-name-picker

Din februarie voi folosi un alt site, mai „avansat” - wheelofnames.com/ro

2. Cei 2 câștigători vor fi „extrași” , absolut aleator, de softul de pe site-ul de mai sus

3. Tragere la sorți va fi transmisă LIVE, pe grupul de Facebook „AmFostAcolo Grup Oficial „maria55” - link aici -- la o dată care va fi comunicată din timp

LA REVIEW 2 weekenduri gratuite pe lună - scris de Admin în rubrica Anunțuri administrative
maryka, 29.01.22 18:38»Dacă până acum am admirat peisajele karpathiene, iată că de această dată salivez la văzul preparatelor prezentate. Cât de apetisante și ce prețuri de bun simț!

Într-adevăr văd că se mănâncă foarte bine acolo, lucru care mă bucură enorm, în ideea în care le vom încerca și noi cândva! Ce bine că ați prins și puțină relexare de la restricțiile privind muzica, o restricție destul de exagerată, dar cine suntem noi să-i criticăm, nu? Am ascultat cu plăcere melodiile interpretate în filmuleț, cina este și mai „alunecoasă” pe acorduri de bouzuka.

Mi-a plăcut mult priveliștea de la taverna cu vedere spre Kasos, între copaci. Acolo aș putea sta o zi la leneveală și să aștept apusul...

Foarte fain articolul, de poze nu mai spun... mă duc să mănânc!

Seară faină, te pup cu drag!

LA REVIEW Unde, cum, ce și la ce prețuri am mâncat / băut în Karpathos - scris de irinad în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Karpathos
Aurici, 29.01.22 18:37»@nicole33: Mulțumesc pentru ecou, confirmări și completări. Hai să văd cum răspund ca să nu pierd firul.

Știam că ai fost de șase ori și asta a fost o garanție că totul va fi bine. Am asociat mereu Duni cu copiii, iar noi nu mai avem copii mici de mult. Dar acum mi-am dat seama că resortul e mult prea mare și că e loc sub soare pentru toată lumea, fără să te calci pe picioare.

Știu că și noi vom mai ajunge pentru că la Duni a fost mai comod decât la oricare alt hotel la care am stat cu ocazia întâlnirilor noastre. Ne-am stabilit încă din prima zi două puncte de întâlnire: o zonă de plajă și seara la discotecă, apoi fiecare a fost liber ca pasărea cerului. Venea la plajă dacă/când avea chef, seara la fel, unii se mai plimbau, alții mai asistau la spectacolele de la Amfiteatru... și ne suprapuneam la discotecă după cum voia fiecare: 10 minute, două ore sau deloc. Și ne vedeam mereu la masă, pe rând, așa. Doar în ultima seară mâncăm întotdeauna împreună și așa am făcut și la Duni, după ce ospătarii ne-au organizat două mese lungi, pe una din terase.

Da, am mers prin Aytos. Nu am mai detaliat drumul, ci am menționat doar câteva repere importante de pe traseu, pentru că acum toată lumea este cu aplicațiile la purtător și alege după cum îi convine. Noi am ales așa pentru că voiam să ne oprim la Cascada Krumova, după Shumen. La întâlnirea asta fiecare ajunge când vrea, iar eu nu mă grăbesc să ajung la prânz. Într-un fel, e nashpa pentru că se reduc posibilitățile de schimbare a camerei, dar ne asumăm. În ultimii doi-trei ani am ajuns tot spre seară.

Categoric, Belleville poartă stelele alea degeaba pe fațadă, dar dacă ar avea parte de o renovare poate n-ar fi departe. Camerele sunt destul de mari, baia la fel, balconul. Mie chiar îmi pare rău că el nu se potrivește cu restul locului, chiar e păcat pentru că are o recepție generoasă, care se vede renovată destul de recent, un bar bun, corpurile pe afară sunt aspectuoase, pajiștile îngrijite... chiar merită și camerele o actualizare.

Sunt curioasă cum o arăta Pelicanul acela după renovare pentru că m-au uimit românii aceia care erau a 5-a oară la Duni și au stat numai la Pelican.

Despre mâncare, chiar trebuie să fii cârcotaș să spui că nu găsești ceva pe plac, iar barurile au fost pe placul nostru, ceea ce nu s-a întâmplat întotdeauna la hotelurile de 4* la care am stat prin Bulgaria.

Despre WiFi nu ne-am bătut capul, pentru că cei care au nevoie mai mult de net au abonamente pe măsură, iar ceilalți nu s-au stresat, că nu le-a trebuit.

Așa intenționăm, să ne întoarcem la Duni, pentru că este foarte greu să găsim un alt loc la fel de bun, pentru atât de mulți. Acum că știm și cum stă treaba poate chiar o să stăm diferențiat, în funcție de buget. Am avut ofertă și acum pentru Marina și nu era deloc mare diferenta (100 de EUR pentru sejurul de 5 nopți), dar până la urmă toată lumea a ales să stea în același hotel. Ceea ce a fost o mare păcăleală, de fapt, pentru că am fost împrăștiați printr-o grămadă de corpuri și etaje.

Mulțumesc încă o dată pentru vizită, week-end fain în continuare!

irinad, 29.01.22 18:13»@webmaster şi @webmasterX: Mulţumesc foarte mult! Mă onorează!
LA REVIEW Unde, cum, ce și la ce prețuri am mâncat / băut în Karpathos - scris de irinad în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Karpathos
webmaster, 29.01.22 18:04»Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente (din anul curent sau anul trecut!) în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ al descrierii.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

===

Articolul a fost selectat ca MiniGhid AmFostAcolo pentru această destinaţie.

LA REVIEW Unde, cum, ce și la ce prețuri am mâncat / băut în Karpathos - scris de irinad în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Karpathos
webmasterX, 29.01.22 17:44»Excepțional review-ul

Mutat în rubrica "Unde mâncăm? Taverne în Karpathos, KARPATHOS (insula)" (nou-creată pe sait)

[Rubrica inițială: BUFFER UndeMâncăm]

-

Ilustrația muzicală sau video-muzicală indicată a fost atașată articolului (vezi sus, imediat sub titlu).

LA REVIEW Unde, cum, ce și la ce prețuri am mâncat / băut în Karpathos - scris de irinad în rubrica Unde mâncăm? Taverne în Karpathos
nicole33, 29.01.22 17:18»@Aurici:

Anul trecut am ales Duni pentru întâlnirea tradițională a grupului, despre care citisem numai de bine, inclusiv pe saitul nostru... Din cauza aceasta am și amânat alegerea complexului atât de mult.

Mai bine mai târziu decât niciodată

Felicitări pentru alegere şi pentru articol!

Totuşi, atenţie mare, Duni provoacă dependenţă Spun asta după şase vizite şi cu dorinţa încă vie de a reveni... iar şi iar.

Au fost 353 de km din București, din poarta noastră, până în parcarea complexului din Duni și am mers pe traseul Ruse – Razgrad – Shumen – Burgas – Duni, drum pe care l-am făcut pentru prima dată, destul de bunuț.

Chiar dacă nu ai detaliat, bănuiesc că ai ales varianta prin Aytos, cea mai scurtă, dar nu ştiu dacă şi cea mai rapidă, dar voi oricum nu vă grăbeaţi .

Complexul Duni Royal Resort din golful Duni cuprinde două hoteluri de 5* Marina Beach și Marina Royal Palace, situate pe plajă, două de 4* Belleville și Pelican, mai în planul doi-trei, ultimul închis pentru renovare și Holiday Village

Aşa ştiam şi eu, chiar dacă tot nu am reuşit să înţeleg rostul celor cinci stele afişate pe firma Belleville-ului, pe care le-am numărat şi fotografiat personal, cel mai recent în 2018, hotelul nefiind la acest nivel.

Recepția funcționează non-stop și este foarte frumos decorată.

A fost renovată în 2018 când au schimbat canapelele şi restul mobilierului din Lobby.

Am fost arondați la Restaurantul Sozopol din apropierea hotelului, vis-à-vis de Aqua Park, dar puteam mânca și la Marina Beach. Câțiva prieteni au fost curioși și au fost o dată, dar nu au mai repetat pentru că mâncarea era aceeași. Spuneau ei că doar aranjamentele erau ușor diferite și spațiul mai mare.

Dacă ar fi fost deschis şi Pelicanul, puteaţi încerca să mâncaţi şi acolo .

Eu sunt tare curioasă şi am verificat nu o dată mâncarea de la Marina Beach în comparaţie cu cea de la Marina Royal Palace, iar diferenţele mi s-au părut puţine şi nesemnificative. În ambele restaurante se mânca foarte bine şi fiecare găsea ceva pe gustul lui.

Într-o altă seară am fost și la barul de la Marina Beach, mai mult pentru priveliștea de pe terasa de sus.

Şi eu am trecut deseori pe la acest bar tot pentru privelişte atât ziua, cât şi seara când era petrecere pe platoul de la piscina de la Marina Beach. În rest, preferam barul de la MRP, unde cocktailurile erau mai bune şi mai bine făcute de un barman talentat, altfel ingredientele fiind aceleaşi, locale.

WiFi cu plată, nu cred că am mai întâlnit de mulți, mulți ani, dar asta era situația la resortul din Duni.

Ehh... asta a fost mereu o problemă la Duni. Culmea este că şi cei care au plătit în urmă cu nişte ani au fost nemulţumiţi de viteză. În 2018 eu am fost plăcut surprinsă să constat că beneficiam de WiFi gratis la Lobby barul de la Marina Royal Palace, însă pe mine nu mă mai interesa subiectul, deja beneficiind de suficient net în roaming în SEE în cadrul abonamentului de mobil. Nu ştiu dacă şi-au păstrat oferta sau au revenit între timp la netul contra cost .

De obicei, nici asta nu este o problemă pentru că le apropiem, dar la Belleville a fost imposibil, pentru că, între cele două paturi era o măsuță cu blat de marmură, foarte grea, imposibil de urnit.

Şi eu m-am chinuit să mut o asemenea noptieră, al naibii de grea din cauza blatului din marmură.

Din pozele tale am constatat că mobilierul de la Belleville nu diferă prea mult de cel de la MRP, acelaşi stil, poate doar mai bine întreţinut cele de la 5 stele. Şi nici cu umiditatea nu am avut vreo problemă, dar nici nu am stat în pădure

Duni Royal Resort va mai fi în planurile noastre. Atât de mult a plăcut tuturor și pentru că este exact ceea ce trebuie grupului nostru, cu siguranță vom mai da de el.

Ar fi păcat să nu reveniţi într-un loc unde aţi fost mulţumiţi.

Când toate hotelurile sunt deschise, fiecare îşi poate alege cazare unde doreşte în cadrul resortului, după buget, deoarece nimic nu vă împiedică să vă petreceţi tot timpul împreună, facilităţile fiind comune, şi apoi fiecare doarme în camera lui din hotelul ales.

webmasterX, 29.01.22 17:17»@nico1928: Mulțumiri pentru schimbarea username.
LA REVIEW Super mirobolanta vacanța! - scris de nico1928 în rubrica HVD Club Hotel Miramar
nicole33, 29.01.22 15:35»@ux123557:

Hotel de lux, servicii bune, daca alegi Level este foarte ok, daca alegi Melia nu se justifica pretul platit.

Am citit de două ori cele scrise, fără a înţelege mare lucru

În primul rând nu am înţeles cum ai reuşit să plăteşti atât de mult. 5000 euro pentru o săptămână la acest hotel mi se pare enorm.

Dacă alegi să plăteşti în plus pentru Level atunci beneficiezi de anumite exclusivităţi. Multe hoteluri ale acestui lanţ internaţional aplică această politică.

Alegi Melia zanzibar all incusive nu ai voie sa faci baie in piscina de la LEVEL SI AI VOIE SA MANANCI DOAR JUMATATE DIN MENIU.

Ar fi poate util să explici puţin chestia cu meniul doar pe jumătate

LA REVIEW Aici ti se spune ca esti sarac!! 😂 - scris de Noidoiprinlume în rubrica Melia Zanzibar Resort [Kiwengwa]
Aurici, 29.01.22 14:41»@elenaadina: Semnalez lucrurile de genul acesta, dar pe mine nu m-a deranjat că mobilierul era învechit, la modul că îmi strică vacanța. În general, țin seamă de ce bani am dat și am fix așteptările alea, nu mă supăr ca văcarul pe sat. Singura condiție este curățenia, dar erau prea multe articole în care nu se plângeau turiștii de așa ceva, iar noi avem prea multe experiențe la bulgari și în ceea ce privește curățenia nu am suferit niciodată.

Sunt de aceeași părere că trebuie să luăm lucrurile bune din orice experiență, iar pentru noi această întâlnire este o bucurie, nu există să ne deranjeze ceva. Este o euforie de când ne întâlnim și până ne despărțim. Am stat în locuri rele cu adevărat, pe vremea când numitorul comun al găștii era jos de tot și alegeam, vai de mama noastră, doar ca să fim toți în același spațiu. Așa că, Belleville a fost parfum pentru cei mai mulți, iar pentru unii raiul pe pământ.

Mulțumesc de vizită și ecou, week-end frumos în continuare!

elenaadina, 29.01.22 13:57»Acum că am citit acest articol frumos, mi s-a făcut dor de Bulgaria!

Faina vacanta, chiar dacă mobilierul era mai vechi principalul este să alegi să te simți bine și să te bucuri de loc așa cum este el, fiecare are frumusețea lui, depinde de fiecare din nou să o descoperim!

Felicitări pentru o vacanţă reușită!

😊 👍

webmasterX, 29.01.22 13:15»Văd că sunteți încă acolo (sau în zonă). Deşi de multe ori nu publicăm impresiile scrise "live" din sejur, în cazul de faţă vom face o excepţie, în scopul facilitării luării legăturii cu voi — de către alţi turişti, care probabil vor ajunge acolo, unii în scurt timp! — cât sunteţi încă în sejur, pentru posibile întrebări / răspunsuri, de multe ori foarte utile — în direct, de la "faţa locului".

Completări, ajustări (inclusiv în privinţa notelor şi calificativelor acordate) — pot fi aduse prin rubrica ecouri, la finalul sejurului.

LA REVIEW Aici ti se spune ca esti sarac!! 😂 - scris de Noidoiprinlume în rubrica Melia Zanzibar Resort [Kiwengwa]
webmasterX, 29.01.22 13:10»@ux123557: bun-venit pe AmFostAcolo.ro.

Te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Am setat în program coordonatele GPS ale acestei destinaţii, rezultând următoarea poziţionare pe hartă -- click aici.

Ne poţi spune dacă-i ok? (măreşte zoom-ul de pe hartă cât e necesar, până la afişarea poziţionării / încadrării la nivel de stradă etc)

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 06501&hid=27165.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

--

„Numele utilizator” alocat automat de către program (la primul review încărcat) - ux123557 - este, pare-se, confuzant, derutant pentru unii utilizatori. Când ai timp, îl poți schimba într-o formă mai „umană” (de ex „popescu2020”) - folosind butonul schimbă username de aici

LA REVIEW Aici ti se spune ca esti sarac!! 😂 - scris de Noidoiprinlume în rubrica Melia Zanzibar Resort [Kiwengwa]
elenaadina, 29.01.22 12:14»Bună alegerea!

Ma bucur că v-a plăcut și ați fost mulțumiți!

👍

LA REVIEW Granny’s House Moisei - scris de Trank în rubrica Casa Bunicii / Granny's House
Admin, 29.01.22 10:34»Actualizare, 29 ianuarie

- 24 useri au depășit deja pragul de 100 reviews-uri votate: mprofeanu, zlatna, crismis, Yersinia pestis, tm67bru, krisstinna, adrianbogdan, Mioritik🥂🌺, nicole33, Aurici, AZE, Daniela33, Nasshu, cris1982, ANILU, nrs, tata123 🔱, robert, MarinaCo, Yoda, Safta Radu, maryka, Flaviu, cata2106

==

Atrag atenția asupra cerințelor Regulamentului Concursului referitoare la votarea reviews-urilor:

- în Concurs se contabilizează doar voturi pentru revs din luna curentă sau de maxim 3 ani vechime

- voturile acordate la mai puțin de 5 minute distanță (între ele) sunt eliminate din Concurs

Am văzut, de exemplu, un utilizator care a acordat, în ianuarie, un număr de voturi care depășește sensibil pragul de „100 reviews-uri votate” , dar care NU figurează (acum) pe lista (provizorie) a tragerii la sorți, pentru că 18 dintre acele voturi sunt acordate pentru revs mai vechi de 2019; în plus, alte 2 voturi sunt eliminate din Concurs pentru că au fost date la interval mai mic de 5 minute...

LA REVIEW 2 weekenduri gratuite pe lună - scris de Admin în rubrica Anunțuri administrative
pagină generată în 0.419515132904 sec
[C] Copyright 2008-2023 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată