Ecouri scrise pe AFA [p.1 /1889]

[doar cele încărcate în anul crt și anul trecut]

webmasterX, 28.09.21 08:23»Mutat în rubrica "O zi în Cotnari, PAȘCANI" (nou-creată pe sait)
LA REVIEW Cotnari – istorie pe toate planurile - scris de tata123 🔱 în rubrica O zi în Cotnari
webmasterX, 28.09.21 08:16»Mutat în rubrica "Nava hotel A Sara, #Circuite şi croaziere egiptene" (nou-creată pe sait)
LA REVIEW A Sara si Nilul! - scris de ARA în rubrica Nava hotel A Sara
Michi, 27.09.21 23:38»@crismis: Ca să vezi cât de mult mi-a plăcut reviewul tău, apreciat până acum de 50 de useri, află că l-am votat fără niciun interes: nici n-am fost în acele insule şi... ce să mai discut? nici n-o să mai ajung în viaţa asta pe acolo. Poate în următoarea. De poze ( ochi plus aparat) ce să spun? National Geographic- ediţie princeps.
LA REVIEW Cea mai tare vacanță din viața mea - sezonul 2021 - scris de crismis în rubrica Circuit Grecia
doricuta, 27.09.21 22:24»Doamne, cat de mult iubim noi Grecia!

Si cat de frumos asterni tu totul in povestire! O placere sa citesc, Cristina.

Frumoasa vacanta! La cat mai multe cu sanatate si bucurii! Te pup si te imbratisez.

LA REVIEW Cea mai tare vacanță din viața mea - sezonul 2021 - scris de crismis în rubrica Circuit Grecia
gpopa, 27.09.21 18:54»@zapacitu: Problema cu Eurosport Player e că nu are comentariul în limba română la cursele de ciclism. Spre rușinea mea, am dificultăți cu engleza: proba scrisă o trec, cu proba orală e mai greu. Am avut abonament, dar nu l-am mai reînoit.

Sunt conștient că trebuie să rezolv problema asta, dar tot amân... Poate are să-mi aducă fata vreunul pe acasă și nu am să mă pot înțelege ca lumea cu el.

Mă mai uit pe net, pe la italieni (deși nu am făcut o oră de italiană, o pricep mai bine, se vede gintea latină) sau aștept reluările.

L.E. Înțeleg că se va rezolva problema cometariului pe Player, deci voi putea reface abonamentul.

LA REVIEW Turist cu ajutorul Eurosport - scris de gpopa în rubrica Filozofări... turistice
webmasterX, 27.09.21 18:47»@PHILCOLLINS: bun-venit în comunitatea AmFostAcolo.ro.

Mulţumim pentru impresii, te aşteptăm şi cu alte recomandări din vacanţele ori excursiile tale trecute sau viitoare.

-

Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a textului, cât şi ca informaţie utilă, ele fiind căutate, apreciate (şi solicitate) de cititorii interesaţi în această destinaţie... Poţi folosi linkul amfostacolo.ro/pic_add9.p ... 05550&hid=10813.

Sau... poate ceva video de pe acolo? Dacă ai filmat pe acolo, ar fi zuper-util — link încărcare video.

LA REVIEW Excelent!!! - scris de PHILCOLLINS în rubrica Pensiunea Inima Deltei
zapacitu, 27.09.21 18:41»@gpopa: dacă ești fan "înrăit" al ciclismului transmis de eurosport, cred că 3 euro plătiți pentru eurosportplayer în luna septembrie când se transmite Circuitul Flandrei, reprezintă un colac de salvare la îndemână. Vezi ce vrei, când vrei, dacă acele competiții sunt contractate de eurosport. Asta ca să nu mai stai să pierzi timp căutând pe alte medii, mai mult sau mai puțin "vizibile".

În plus, poți vedea în reluare orice transmisiune sportivă de pe eurosport, când dorești, on-demand

Am pățit în mod similar, dar cu alte sporturi.

LA REVIEW Turist cu ajutorul Eurosport - scris de gpopa în rubrica Filozofări... turistice
Zoazore, 27.09.21 17:27»@Yolanda: Printre masinile aliniate pentru îmbarcare e si un Duster cu numar suedez, mi-a crescut inima! = Te cred!

Pe rând la baie, am ocupat patul de jos, lasând la urma colegele de sus. = Chiar ma întrebam! Dar pe unde se urcă în acele paturi?

Frumoasă și surpriza cu cina și micul dejun! Cred ca au aflat că au o AFA-istă care trebuie să scrie

Rasaritul soarelui pe Marea Baltica a fost un spectacol deosebit, plin de emotie, o noua zi pe tarmuri noi. = Asta cred că a fost o emoție superbă. Cam cu astea rămânem peste timp: amintiri și emoții!

Încă mai există bărbați romantici....

LA REVIEW Circuit Fiorduri Scandinave - un circuit extraordinar // ziua 3 - scris de Yolanda în rubrica Circuite prin Țările Scandinave
Mioritica, 27.09.21 16:56»@Trank: laic
LA REVIEW Casa Vlădicu din Breb - scris de Trank în rubrica Unde mâncăm în zona Ocna-Șugatag?
gpopa, 27.09.21 16:44»@irinad: Eu sunt puțin gurmand. Așa că evit să mă uit pe Paprika TV, mi-e frică

Culmea e că ciclismul sau călătoriile culinare sunt mai interesante decât reportajele turistice propriu-zise.

Cu excepția celor franțuzești. Pe TV5 Monde sunt programe geniale. Des Racines & des Ailes, în primul rând, dar nu e singurul.

LA REVIEW Turist cu ajutorul Eurosport - scris de gpopa în rubrica Filozofări... turistice
liviu49, 27.09.21 16:40»@gpopa: Sa stii ca preferinta mea catre cursele cicliste a aparut odata cu Eurosportul. Tot aici am invatat cu ce se mananca ciclismul, de ce unii castiga la sprint, altii pe catarari, altii marile tururi, altii pe pavate, clasice sau monumente. Dar cred ca marele merit in aceasta pasiune o are Alberto Contador care in infruntarile cu Andy Schleck ne- aratat si altfel de ciclism, fata de ce a aratat cativa ani mai tarziu echipa Sky. Mai in zilele noastre m-au impresionat cei doi sloveni Tadej Pogacar si Primoz Roglici, care de cate ori si-au dorit victoria intr-o etapa, chiar daca nu au avut langa ei o echipa de talia Sky, in anii ei de glorie, au luat o roata iar in apropierea unui finis in catarare au dat cateva pedale si dusi au fost. Anul acesta pe Roglici, la Jocurile Olimpice, nici linia de finis nu l-a convins ca a terminat cursa si ca trebuia sa se si opreasca.

Si -mi face placere sa-mi amintesc de campionatul mondial de juniori din 2018, cand un ciclist, campion european la ambele probe, la categoria sa de varsta (18 ani), proaspat campion mondial de juniori la contratimp, are un incident mecanic unde pierde cateva minute, primeste o noua bicicleta si porneste o cursa de urmarire, trecere ca acceleratul prin halta pe langa toti ceilalti concurenti si trece primul linia de sosire cu un avans de peste un minut. De la marele Edy Mercx nu am mai auzit de o asemenea perfomanta.

Nu cred ca mai e nevoie sa precizez numele lui, e stiut de toti prietenii ciclismului, chiar daca nu a mai reusit in 2019-2021 aceleasi performante sportive.

LA REVIEW Turist cu ajutorul Eurosport - scris de gpopa în rubrica Filozofări... turistice
gpopa, 27.09.21 16:14»@crismis: Îmi pare cu adevărat rău să aflu de tatăl dvs. 😥

Am citit ce ați scris despre Belgia, iar când am fost în Namur chiar am folosit articolele dvs. Noi am stat acolo doar o zi, sper să mai ajung.

Fata mea studiază în Aachen. De câte ori mergem la ea „sărim” și peste graniță, fie către Maastricht - Eindhoven, fie către Liege și ce se mai poate prin Belgia.

Am avut două concedii lungi, de câte două săptămâni, petrecute doar în Belgia. Plus câte trei zile în alte două ocazii. Eu sunt fascinat de țara asta și profit de orice ocazie ca să revin acolo. Sunt de acord cu ceea ce spuneți!

LA REVIEW Turist cu ajutorul Eurosport - scris de gpopa în rubrica Filozofări... turistice
gpopa, 27.09.21 15:47»@liviu49: Aseară am stat până către unu noaptea, dar nu au dat nicio reluare, nici pe E1, nici pe E2. Cum de dimineață am fost la slujbă și nu aveam cum urmări, am căutat pe net și am văzut ce s-a întâmplat.

Ca de obicei, principalul favorit nu câștigă. Nu că nu e slab, ci pentru că se unesc toți împotriva sa și chiar e mult prea greu singur împotriva tururor. Van Aert a pățit așa și la Olimpiadă, și anul trecut. Păcat, dar sunt convins că va veni și timpul său, poate într-un an când nu va mai părea atât de sigur de victorie.

Așa s-a întâmplat și cu Alaphilippe: când toată lumea credea că are să fie primul, acum trei ani, la Innsbruck, a pierdut. Anul trecut și anul ăsta, la cursele premergătoare a luat bătaie de la toată lumea, iar la Mondial a fost zeu. Eu chiar îl bănuiesc că a jucat teatru în ultimele două-trei luni.

Remco a tras pentru el, deși promitea altceva. L-am urmărit în primele trei ore de cursă, el chiar dorea să reușească evadarea, se certa cu ceilalți că nu îl ajută la trenă. În cel mai bun caz, se poate spune că a jucat la două capete, să aibă un alibi.

De Radu Banciu nu îmi plăcea nici când comenta ciclism, cu atât mai puțin îmi place acum. Radu Naum avea și are clasă, din păcate s-a cam vândut pentru bani, ca să nu folosesc alt cuvânt.

Și da, ștriu că mai avem două monumente și încă vreo două-trei curse tari. Nu e chiar o lună, Il Lombardia e pe 9 octombrie și apoi pa, pe la anul.

Mă bucur să aflu că un coleg AFA împărtășește aceeași pasiune!

LA REVIEW Turist cu ajutorul Eurosport - scris de gpopa în rubrica Filozofări... turistice
Dana2008, 27.09.21 15:40»@crismis: WoW! Minunat! Felicitări!

Tot citesc de ieri și încerc să rețin câte ceva, poate îmi vor fi de folos informațiile pentru că vineri plec într-o croazieră pe insulele din Marea Ionică, la propunerea unor prieteni, sâmbătă asta m-am înscris.

Abia aștept să ajung acolo, azi m-am ocupat de documente, așa cum am ai scris in articol și de asigurare pentru că vom fi pe barcă 7 nopți.

Vacanța ta a fost de vis! Bravoooo!

Fotografiile sunt minunate, felicitări!

P s. Îți voi consulta articolul și de acolo.

Călătorii plăcute! Alegeri inspirate! Sănătate! Numai bine! Pupici!

LA REVIEW Cea mai tare vacanță din viața mea - sezonul 2021 - scris de crismis în rubrica Circuit Grecia
Mioritica, 27.09.21 15:35»Nici asta nu are coregrafie 😁

Și mesajul este bolovănos 😁

LA REVIEW Hanu' Ancuței, de ce nu?! - scris de Yersinia pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Roman?
gpopa, 27.09.21 15:16»@Carmen Ion: Aveți mare dreptate!

Uitați, eu am pățit așa cu Barcelona. Am ajuns acolo după ce am citit Carlos Ruiz Zafón (în primul rând „Umbra vântului” , dar și celelalte romane dedicate Barcelonei sunt minunate, „Jocul îngerului” , „Prizonierul cerului” , „Marina” ) și Care Santos („Încăperi ferecate” , „Poftă de ciocolată” , „Jumătate de viață” , „Aerul pe care îl respiri” și încă vreo două). Înțelegi cu totul altfel un loc după ce îl privești prin ochii unora care îl iubesc și care mai știu și cum să te facă să înțelegi asta.

Din păcate, probabil din vina mea, nu am găsit foarte multe cărți care să mă facă să îndrăgesc un oraș sau o țară. Cred că pe lista asta mai am doar Parisul (în primul rând, pentru seria Maigret) și Cordoba. A, și Istanbul.

Am citit „Un an în Provence” , dar nu am rezonat atât de mult cu autorul, deși cartea mi-a plăcut.

LA REVIEW Turist cu ajutorul Eurosport - scris de gpopa în rubrica Filozofări... turistice
nrs, 27.09.21 15:13»

Cum naiba o fi să te uiți la 2 televizoare în aceeași cameră?

aproape imposibil daca schimbi din pat programul la unu se schimba si la celalalt

in vama era atat de pustiu ca nu imi venea sa cred ca am scapat oricum pentru perioada cand merg eu in Turcia se pare ca asta-i traseul castigator

faza cu kalashnikoavele a fost un pic infricosatoare de-adevaratelea

cat despre hotel eu zic ca ofera mult mai mult de 2* si raportul pret/ calitate este clar subunitar

LA REVIEW Ce buna-i Kamenitza seara! - scris de nrs în rubrica Parish Hotel
Aurici, 27.09.21 14:56»Hai că m-au trecut toate căldurile până te-am văzut în Bulgaria, cu drumurile și kalașnikoavele tale, cu tot.

Și la Malko Târnovo tot un ghișeu am găsit și eram obișnuiți cu 3.

Hotel bun, preț corect. Tare de tot asta cu fiecare cu televizorul lui. Cum naiba o fi să te uiți la 2 televizoare în aceeași cameră?

LA REVIEW Ce buna-i Kamenitza seara! - scris de nrs în rubrica Parish Hotel
gpopa, 27.09.21 14:41»@Yersinia pestis: youtube
LA REVIEW Hanu' Ancuței, de ce nu?! - scris de Yersinia pestis în rubrica Unde mâncăm în zona Roman?
Michi, 27.09.21 14:30»@webmasterX: Mulţumesc mult
LA REVIEW Triunghiul lăcaşurilor sfinte de lângă Niculiţel: Mănăstirea Saon (I) - scris de Michi în rubrica Mânăstirea Saon [Niculițel]
pagină generată în 0.597712993622 sec
[C] Copyright 2008-2021 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
AmFostAcolo recomandă găzduirea la ROHOST.COM