ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 01.09.2011
GR. VÂRSTĂ: 20-30 ani
DIN: bucuresti
ÎNSCRIS: 31.08.11
STATUS: JUNIOR
DATE SEJUR
AUG-2011
DURATA: 5 nopți
familie cu copii
2 AD. + 1 COPII -- v: 4 ani

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
70.00%
Satisfăcător
CAZARE [camere etc]:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
95.00%
Mulțumit, aproape încântat
PLAJA şi MAREA:
90.00%
Mulțumit, mici obiecții
DISTRACŢ. / RELAXARE:
60.00%
Către satisfăcător

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
81.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut

TIMP CITIRE: 13 MIN

A fost frumos dar cu obiectii

TIPĂREȘTE

In primul rand trebuie sa stii foarte bine ceea ce vrei de la vacanta si pe mine m-au ajutat parerile sincere de aici. Noi nu regretam ca am fost aici pentru ca am vrut in Romania, la mare, cazare care sa ne permita acces la bucatarie, sa fie curat si activitati pentru copil. Noi am mers pentru copil si nu pentru noi si am fost foarte multumiti. Piciul nostru are in jur de 4 ani si si-a gasit intotdeauna ceva de facut. Pentru copiii mai mari este intr-adevar plictisitor. Deci ca si limita de varsta pt copii cred ca merge pana undeva la 6-7 ani. Este adevarat ca la preturile pe care le au in alte tari primesti mult mai mult, dar e bun de incercat.

Ca si aspecte pentru cei care vor sa mearga:

1. parcarea: chiar este Horror cum s-a mai zis. Trebuie sa stiti ca sunt 2 parcari. Prima, cu care dai piept la intrare, este si ea impartita in sectiunea de "oras" si " tara", adica asfalt si pietris. Pietrisul/nisipul sau ce-o fi pe jos ridica nori de praf. Partea asfaltata este infima pe langa macadamul care te intoxica. In afara de asta, masinile sunt parcate de parca ar fi la parcul de auto rulate: in mod normal in randuri, aliniate frumos ca sa ai loc sa iesi, dar in mod anormal romanul parcheaza si in fata si in spatele randurilor asa incat te trezesti blocat. Evident ca dupa un tur al acestui infern am iesit si am vazut pe o foaie printat "Parcare 2"-un spatiu verde transformat in care nu poti sa intri direct, pt ca puneau borduri pt delimitarea spatiului, ci trebuie sa treci printre terenurile de tenis si niste cladiri unde probabil cresc diverse animale pt ca mirosea a balegar sau sunt wc-uri. Aici esti totusi in avantaj pt ca dai de niste copacei din vremurile de demult care tin umbra.

2. inregistrarea cazarii: te intampina cateva dsoare gen "barbie" (ulterior porecla adevarita si la propriu) care dupa ce te intreaba cum te cheama, daca ai factura si op-ul la tine (pe care ti le opreste la "dosar") incepe sa te caute in "baza de date" (= 3 catastife gen "registru de intrari/iesiri" comunist in care randurile sunt trasate cu pixul si se scrie de mana). Primul moment de asteptare: pt cautarea numelui. Am revenit dupa 15 min si ne-a zis ca nu aparem in evidenta, dar pt ca avem factura si n-mailuri prin care ne asigurasem ca suntem rezervati, a zis ca e ok. Apoi, nu avem locuri de cazare in apartamente (pt cum facusem rezervarea) pt ca s-au eliberat f multe si nu a fost timp sa se faca curat. Timp 2de asteptare: 30 -40 min. Am facut un tur al complexului in cele 30 min si am revenit. Surpriza a fost si mai mare: v-am gasit in baza de date dar figurati la noi cu cazare de maine, dar important este ca v-am gasit un loc si o sa va cazati de azi. Deja incercam cu greu sa-mi tin nervii in corzi pt ca nu aveau ce sa comenteze la toata "documentatia" pe care o aveam cu cazarea din ziua respectiva (factura, mailurile, off Romanie!!!). Deci asigurati-va bine inainte ca sunteti rezervati de cand trebuie. Iti leaga bratarile la mana si te pofteste catre o colega de la PR pt a merge in camera. La cazare trebuie sa va dea cartonasele pt prosoapele de plaja (nu stiam informatia asta, dar in timpul meu pretios petrecut la ghiseul cu barbie, am vazut la altcineva procedura). Am intrebat-o pe dsoara PR de cartonase si s-a fasticit toata, s-a scuzat si pana la urma a mers personal sa ni le aduca. Deci ochii cat cepele ca sa nu fiti privati de "avantajele" resortului.

Marea tzeapa a fost la sfarsit cand am vrut sa prelungim cu inca o noapte, dar ni s-a spus de la n staff ca in wkendul acela nu se fac prelungiri. In afara de asta, in perioada cand am fost noi, a aparut o oferta cu tarife reduse si desi platisem cu 2 sapt inainte cand nu era afisata oferta, trebuia sa ne spuna cineva la cazare de acest aspect sau cel putin sa-ti prelungeasca, sa-ti dea banii inapoi- orice. Documentati-va f bine inainte si urmariti siteul lor in fiecare zi pt noi am vazut oferta sa zicem cu 2 zile inainte de plecare si nu ne-am luptat suficient de mult pt cei 200 de eur pe care i-am platit in plus. Dar, am aflat ulterior, ca daca stii ce le poate pielea de la inceput, faci scandal cu tupeu si obtii ce vrei.

3. apartamentul - surpriza cea mai mare a fost ca din apart cu 2 cam a fost ca ne-am trezit la apart. cu 3 cam, tocmai ca un plus la faptul ca am avut pb la cazare; fara sa platim diferenta de pret. Deci au incercat sa-si spele pacatele cumva. Aici impresia generala a fost de: curat (cu rezerve mici), spatios, aerisit, geamurile sterse, lenjerie apretata, prosoape albe.

Ce nu mi-a placut: masa si scaunele de pe balcon erau pline de praf si se vedea cu nu le mai stersese nimeni de la ultima ploaie, mobila cea rosie si lucioasa de bucatarie era stearsa (dar cu urme-probabil de detergent) si sub paturi se vedeau ghemotoace de praf, la bucatarie era un burete cam obosit si o urma de detergent de vase pe fundul unei sticle de Pur (oricum le aveam pe ale mele, dar de ce le lasasera acolo pe astea consumate?! am observat ca de fapt erau consumabilele lor-pana la sfarsit pur-ul disparuse fara sa ma ating de el). In spiritul unei mame devotate am trecut la operatiunea de dezinfectie generala (cu clor si spirt), am schimbat lenjeria copilului cu cea ce acasa si prosoapele lor cu ale mele. Pe ale lor le-am folosit la sters pe maini si picioare.

Apart. are AC in fiecare camera (daca sunteti doritori). Aveti o sg. telecomanda deci e usor de oprit, ceea ce faceam noi in fiecare zi dupa ce venea femeia constiincioasa si ii dadea drumul.

Baia are cada cu hidromasaj (daca va pasioneaza) si intr-adevar probleme cu scurgerea apei pe sub cada si sifonul din podea (in fiecare seara dupa baie se umplea podeaua cu apa, dar cu maturica pusa la dispozitie reuseam sa scurg apa). Nu are geam, de aceea toata noaptea usa statea deschisa pt a se usca podeaua si a nu aluneca copilul a doua zi. Pe etajera 2 sapunele minuscule (nu ca nu le-am fi avut pe ale noastre, dar in nici un caz nu se face asa la cele 4stele inchipuite). Nu am avut probleme cu wc-ul.

Bucataria-plus: frigiderul mare cu congelator, curat; chiuveta curata (si curatata in fiecare zi), microwave. Minus: in loc de aragaz are montata o plita electrica (care se incalzeste repede dar daca vrei sa fierbi o apa mai degraba se evapora-noroc ca am avut fierbatorul la mine). Microundele sunt situate pe un raft foarte jos, la nivelul copilului si prizele la fel. Pt copilasii mai mici sunt atractii.

Inventarul: exista o lista cu tot ce ai in apart. Ni s-a pus in vedere de PR ca daca avem timp ar trebui sa verificam, daca nu se vede la sfarsit ce ai luat. Evident ca am citit lista, dar la cate erau acolo am renuntat. La final, am iesit bine, totusi se insista f tare pe lipsa unui bol de flori (menajera a recunoscut in final ca acel bol nu este dar e trecut pe lista- deci atentie!!! - evident ca nu am platit nimic). Noi am ascuns de copil vazele de flori (la care chiar nu le-am gasit rostul).

Nu exista patut pt copii mici, trebuie probabil solicitat pt ca paturile sunt destul de inalte pt un bebe daca e lasat sa doarma singur.

In dormitoare este parchet, cu ceva carpete foarte alunecoase (in fiecare zi le strangeam, in fiecare zi le gaseam la loc-nici nu te intalneai cu cameristele pt ca veneau la 10-11), livingul, holul si buc au gresie. In living este un covoras nealunecos.

Pe balcon ai uscator de rufe.

Dezavantaje la balcon: curent teribil si nu se poate sta la masa linistit.

4. curatenia-se face in fiecare zi, se schimba prosoapele (numai cele folosite), se aranjeaza paturile, am gasit si hainele impachetate, chiuveta de la buc curatata, vasele aranjate (nu si spalate-asta e de datoria clientului), AC pornit in toate camerele, hartia igienica schimbata in fiecare zi cu sul nou si cel vechi pus in raftulet, sampoanele mutate de pe chiuveta in raftul de la cada (in fiecare zi) - deci femeile sunt silitoare. Singurul lucru pe care nu l-am observat ca se face este aspirarea si spalarea pe jos (urmele papucilor uzi au fost prezente non-stop pe gresia din hol) -probabil numai la finalul sejurului se fac.

Faza cea mai tare a fost la final cand i-am spus ca nu am folosit prosoapele si menajera a zis: " Ce bine ca le lasam pt urmatorii pt ca suntem la foc continuu! " (oh God!!)

5. restaurantele:

kastane-romanesc - caracterizat printr-un curent teribil pe toate cele 3-4 terase -bufet suedez

libanez: cu mai putin curent pt ca avea protectie de plastic-bufet suedez

italian: nu am servit aici pt ca era pe plaja in afara zonei de "bufet suedez" -de la el se poate comanda si in camera pizza

La intrarea in rest. la md si pranz te intampina o barbie si un arab. Lui Barbie tb sa-i spui cladirea si camera si te taie de pe lista si arabul te scaneaza daca esti imbracat decent (nu ai voie numai in costum de baie de ex. - te trimite sa te imbraci) si daca ai bratara. Daca te depisteaza fara, tariful este de 50 lei/adult si 25 lei/copil (sunt multi care vin afara sa pape aici).

De la romanesc mic dejun: Oua in toate variantele, cartofi prajiti, snitele, branza, humus, pate de ficat (la bol), mezeluri, carnati prajiti, cremvusti, unt-branza topita-margarina (la pachetele mici deci cu data exp vizibila), iaurt simplu/fructe la bol (eu l-am avut pe al meu pt copil pt ca stiam lucrul asta si nu am incredere in produse la care nu vad termenul de exp si in plus nu a fost in fiecare zi-am vazut mamici dezamagite), salate de toate felurile (nu de vinete sau icre), miere (la bol sau la pachetele), dulceata (2feluri-cirese si capsuni-bol), lapte cu vreo 4-5 feluri de cereale, ceaiuri (gen gama lipton-verde, digestiv, negru etc; nu am gasit ceaiuri simple gen tei/menta etc-am avut nevoie si am luat de la farmacie), cafea cu si fara cofeina, deserturi (chec, negrese), fructe (compoturi de la conserva -dar prezentate la castron vrac- gen de ananas, fructe exotice asortate, pepene foarte mult). Painea era de 3 feluri: pe vatra (calda, facuta pe loc; bataie si coada la ea), feliata si chifle.

La libanez n-am vazut nici o miscare dimineata

Pranz: ciorbe (in fiecare zi erau 3-4 ceaune cu carne din vita, porc, pui; sortimente prin rotatie: pui a la grec (la 2 zile), pui cu galusti (la 2 zile), vita cu legume (zilnic), porc cu legume (zilnic), legume simple (zilnic), fasole (o sg data am prins), ciorba de burta (o sg. data am prins); cartofi in toate variantele, snitele, orez in vreo 3 sortimente, mujdei, ceapa verde/uscata/rosie, verdeata, tocanita de pui, pulpe de pui la tava, mamaliguta, smantana, branza, salate, humus, fasole batuta, iahnie, ciolan afumat, pulpa de vaca, saramura de crap, cartofi frantuzesti, mancare de mazare, muraturi de toate felurile, masline diverse, gratare de care vrei (pui, porc, mici) -cam mare coada la zona de gratare; tot timpul completeaza in tavi, singurul lucru pe care nu l-au completat au fost hamsiile la care era disponibila doar o tava mare la toata lumea si saramura de crap.

libanez: prajituri cu pesmet, baclavale (cam putine; numai in prima zi am prins pt ca secretul este sa incepi sa cari prajituri din timpul mesei daca vrei sa ai diversitate pt ca la libanez o data ce se termina nu se mai completeaza), tarte cu fructe, inghetata de vreo 6-7 feluri (cam 2 cupe de persoana), freshuri de portocala, pepene la discretie, zona de preparare a cafelei (la nisip sau la plita-atentie cum va inghesuiti ca sa nu va opariti-am fost martora unui accident nefericit) si a ceaiului, bauturi la dozator (capsuni, mere, portocale)

Bauturile gen fanta, cola si berea se platesc separat pe oricare din terase. O bere 8 -9 lei, la draft 5 lei. Apa este la dozatoare.

Nu m-am imbulzit niciodata la mancare, dar am stat la coada la paine si la gratare.

Cina: se serveste a la carte si se plateste in functie de cat mananci. Nu am comandat niciodata seara pt ca ne-am luat provizii si le-am consumat in camera.

Program mic dejun: 7-10.00; pranz (13.00-pt copii este o ora nepotrivita-toti vor mai degraba sa doarma si mai mult plang la masa deci multe chiraieli-15.00)

Pranzul nu e inclus in ziua cazarii si este in ziua plecarii.

Atentie anunt pe toate usile: plecarea din restaurant cu orice produs alimentar duce la anularea sejurului. Daca nu va ganditi ca va da la pachet.

Ocuparea mesei: dimineata nu e problema cu masa la orice ora vii, dar la pranz se aglomereaza f tare la 13.30. Restaurantul se deschide totusi la 12.45 si ai de unde alege. Au fost zile in care am ramas singura la masa si am impartit-o si cu alti turisti (fara suparare bineinteles) la ce aglomeratie era.

Ospatarii: nu stateau farfuriile murdare pe masa. La 2-3 min dupa ce terminai degajau masa. F amabili si puteai sa le ceri berea la masa.

6. spectacole: in fiecare seara pt copii si adulti (artisti gen BIU-exMandinga, Jasmine, Maria Dragomiroiu, Mihai Traistariu, trupa de cabaret rebel si altii necunoscuti); clovnitele antreneaza mereu copiii la dans;

numai pt copii erau ziua pe terasa orientala cu personaje din desene si intr-o zi la restaurant era plin de baloane si jucarii agatate de tavan pe care daca reuseai puteai sa le iei sau cereai ospatarilor sa-ti ia;

la piscine: antren in fiecare zi cu aerobic si dans, concursuri acvatice in piscine

7. salina si sauna-atractii nefinalizate si destul de neingrijite. Intrarea in salina/sauna (caci sunt la acelasi subsol) se face printr-o zona de catacombe vopsite cu grafiti si pereti acoperiti cu perdele verzi. Usa la catacombe este o bucata de lemn (in nici un caz usa) acoperita cu perdeaua verde, pe care o tarsai (daca nu poti s-o ridici) ca sa deschizi. Ca sa vezi pe unde mergi iti tarasti picioarele si chiar poti sa cazi la o mica scarita.

Prima usa de care dai este salina, apoi sauna. Salina are la intrare un intrerupator cu butoane pt lumina, ventilatoare si fantanica arteziana (construita dintr-o pompa intr-un butoias). Deci in fiecare zi aveam acelasi traseu pana la lumini, apoi te obisnuiau cu beciul.

Sauna n-am incercat-o, dar la salina am mers in fiecare zi din cauze de raceala care s-a si vindecat. Salina are peretii din blocuri de sare (podeaua si tavanul sunt din beton). E bine de stiut ca acest tip de saline ca sa aiba efect trebuie sa stii si sa le folosesti. Trebuie pornite ventilatoarele si fantana, ceea ce multi nu faceau. Aici gasesti 4 fotolii, 2 masute, 4 scaunele pliante pt copii si jucarii gen lego. In primele doua zile, din cauza faptului ca personalul a uitat de aceasta facilitate si romanul a uitat sa fie si curat, mizeria era in floare (gen coceni de porumb, ambalaje, peturi si cotoare de fructe), podeaua era uscata si simteai aerul sarat (oricum lipsa oxigenului te ducea inspre o stare de somnolenta ciudata). Ne-am apucat, am strans gunoaiele si de-abia a 3 zi am gasit curatenie luna, cos de gunoi, spalat pe jos in toata incinta cu furtunul de s-a facut o umezeala innabusitoare. Dupa 10 min te faceai fleasca de transpiratie parca erai in sauna. Nu se mai putea sta 30-45 min ca in primele zile- dupa 15 min ieseam. Mirosul de tencuiala te izbea de la intrare. Deci daca observati baltoci pe jos, mai bine nu.

8. piscinele-Atentie: nici o piscina nu e incalzita -nici cea din interior. Noi nu ne-am balacit in piscine pt ca apa era f rece, un pic mai calda la cea olimpica care este mai expusa la soare. Piscinuta mica pt copii este la umbra si tot timpul foarte rece (deci neutilizabila). La cele din jurul barului era apa gheata si singurul mod in care le-am utilizat a fost la plimbarea cu barcutele electrice.

Apa era intr-adevar curata in doua dintre ele (cele cu dungi verzi-cea "mica" si cea olimpica). La restul am observat apa tulbure. In ultima zi, vineri am vazut personalul cu aspiratoare de apa, in rest nu. Nu se simtea miros de clor.

9. distractii-masinute electrice (te poti da cu copilul daca ai pana la 60 kg), carusel (la fel limita de greutate), barcute electrice, jocuri mecanice, biliard, ping-pong, soccer, plimbari cu elicopterul (300 eur - 30 min), spatiu pt copii cu minicinematograf unde zilnic se vizionau filme disney (cam de la ora 14.00 deci total nepotrivit pt al meu), activitati de gradinita, picturi pe fata si pt cei care au curajul puteai sa lasi copilul acolo o perioada.

10. Magazine-1 magazin cu chipurile produse bio (nu cumparati ca e teapa si babetele care vand habar nu au ce e aia o prajitura de casa) si haine gen europa, 2 mag cu articole de plaja (de la papuci la genti-pret 25 lei, barcute-colace-35 lei), 2 mag alimentare (kg de fructe- de la 5 lei in sus).

Toneta de ziare si reviste

Farmacie - nu e non-stop, farmaciste cam plutiste dar o scoti la cap pana la urma daca stii ce sa ceri

Beauty salon

Salon de masaj gen spa

11. plaja-sunt 2: una la care nu platesti sezlongu, alta (DUNE) la care dai 20 lei/zi/sezlong dar consumi de la bar de suma asta (bere 9 lei; machiato: 12lei). Ce are deosebit Dune: paturi cu baldachin pe malul apei, au cosuri de gunoi/masute/umbrela la 2 sezlonguri si podul de scanduri duce pana la sezlonguri.

Cea fara plata are umbrela la 2 sezlonguri; daca ajungi pe la 10.00 nu mai gasesti umbrele, saltele pt sezlong sau chiar sezlong. Podul de scanduri se termina mult mai devreme si mergi prin nisip (ca doar de-aia esti la mare nu). Noi am folosit plaja fara plata, ne-am cumparat o umbrela si ne-am stabilit pe malul marii unde copilul s-a jucat in voie. Preturile de la bar sunt la fel ca la Dune. Nisipul este absolut la fel pe ambele, arat in fiecare zi, fara mucuri si gunoaie.

Totusi, nu te scuteste nimeni de coloratii cu ponei (care miros ingrozitor a balega), porumb fiert, gogosi si namol.

12. alte facilitati:

- do it yourself: spalatorie de rufe (au 3 masini de spalat si detergent); programezi; spalatorie de masina manuala (undeva unde se termina parcarea 2- au un aparat de jet sub presiune, detergent de masina); inchiriere de electrocasnice - nu am folosit

- prosoapele de plaja le poti schimba in fiecare zi fara sa dai cartonasul - de la centrul de prosoape (am aflat la sfarsit)


[fb]
---
Trimis de omihaela in 01.09.11 00:01:58
Validat / Publicat: 01.09.11 08:16:54
NOTĂ: Articol ARHIVAT (nu intră în calculul mediei acestei destinaţii)

VIZUALIZĂRI: 4036 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
NOTĂ: Operatorul acestei destinații (proprietarul, administratorul etc) a scris un răspuns / drept la replică referitor la aceste impresii
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

3 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (omihaela); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
IMPORTANT: Eventualul drept la replică din partea proprietarilor este BINEVENIT, ÎNCURAJAT și SALUTAT, fiind esențial pentru formarea unei opinii în cât mai completă cunoștință de cauză. Proprietarii sau reprezentanții unitătilor de cazare își pot exercita dreptul la replică fie scriind un ECOU la acest articol, fie inițiind un articol nou, cu titlul "Dreptul la replică".
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P01 Salina-vedere la gunoaiele de pe masa lasate de conationalii nostri. Jucariile sunt de la ei,creioanele colorate din cosulet nu sunt ascutite si rupte.Peretii sunt din sare,podeaua si tavanul din tencuiala.
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol:
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 9450 PMA (din 12 voturi)
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com

  • ECOURI la acest review

    3 ecouri scrise, până acum

    webmaster15
    [01.09.11 08:16:24]
    »

    @omihaela: bine ai venit pe site si in comunitatea AmFostAcolo!

    Multumim pentru impresii, te asteptam si cu alte recomandari din vacantele tale trecute sau viitoare.

    maji
    [26.10.11 09:25:52]
    »

    AR FI FOST TOTUL OK, DAR CURATENIA LASA DE DORIT! pozele postate de mine (pe care sper sa le si publicati) vor spune TOTUL... imi pare rau, nu as mai reveni!

    PhoeniciaHR
    [24.06.14 12:32:22]
    »

    Buna ziua!

    Va multumim pentru review! Ne pare rau pentru eventualele neplaceri pe care le-ati intampinat. Recenziile dumneavoastra, ale tuturor turistilor care ne-au ales sa le fim gazde sunt foarte importante pentru noi. Cu ajutorul dumneavoastra am crescut, ne-ati ajutat sa imbunatatim serviciile si facilitatile resort-ului si sa ne mentinem standardele ridicate, iar acum putem spune ca alaturi de noi veti avea parte de vacanta la care ati visat mereu. Dorim sa va invitam anul acesta alaturi de noi pentru a va bucura de minunata lume Phoenicia Holiday Resort!

    Cu stima,

    A. Damian, Referent Marketing Phoenicia Holiday Resort


    NB PhoeniciaHR este (sau a fost) reprezentant al unității
    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][0 vot]
    Adnotat ca DREPT REPLICA la review CRT
    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    1 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    PhoeniciaHR
    Alte impresii din această RUBRICĂPhoenicia Holiday Resort [Mamaia Sat]:

    INFO: Membrii AmFostAcolo beneficiază de oferte speciale pentru această destinaţie - Solicită o ofertă personalizată

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.070045948028564 sec
    ecranul dvs: 1 x 1