ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 27.06.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Bucuresti
ÎNSCRIS: 10.07.09
STATUS: APOLLO
LUNA
JUL-2019
Familie
1 AD. + 4 COPII -- v: 19-24
Raport PREȚ/CALITATE:
BUN

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
TIMP CITIRE: 3 MIN

Flo-Jos, Tex-Mex – Restaurant Innsbruck

TIPĂREȘTE

Cand am fost cu baietii (cei 4 baieti ai mei) am cautat un restaurant unde sa mancam coaste, am gasit unul cu nota mare pe Tripadvisor si cand am ajuns acolo era in renovare, asa ca iar am pupat clanta. Ghinion de nesansa, dar am plecat la alt restaurant (inca nu l-am povestit) si a fost ok, dar acum daca ati vazut in ultimele articole, am venit din Austria Superioara, am mai poposit putin in Kufstein si v-am dus la biserica, ieri v-am prezentat un local traditional ceva mai ferit de ochii turistului, acum insa va duc in buricul targului Innsbruck, un loc unde probabilitatea sa ajungeti este mai mare.

Ne doream sa mancam coaste si aveam sa vizitam cate ceva in zona Innsbruck, asa ca hai sa cautam coaste. Nu ne-a luat mult timp, noroc cu prietenul mentionat mai sus care ne-a oferit o varianta buna chiar in centru ceea ce ne-a facut sa facem si o rezervare ca sa fim siguri.

Fiind chiar in zona istorica (adica Golden Roof, Turnul Sfatului, sunt la o aruncatura de bat) a fost perfect, m-am plimbat putin cu baietii aratandu-le cate ceva din zona, am fost chiar si la muzeul Audioversum despre care am povestit aici vezi impresii si pe care il mentionez deoarece de obicei lume merge in zona istorica, sau cea mai populara, insa acesta este un muzeu care merita a fi vizitat, este despre noi si simturile noastre.

Revenind la destinatia noastra insa, la ora programata impreuna cu muschetarii mei ne-am infiintat acolo. Adica la Restaurantul Flo-Jos cu specific Tex-Mex (Texan-Mexican). Pagina oficiala a restaurantului este: flojos.at

Cine sunt ei? Asa cum se prezinta: „Intr-o coaja de nuca, repede si bun, simplu si necomplicat. Credem ca astazi este important sa mentinem lucrurile simple si sa facem mai mult cu mai putin”

Meniul cuprinde destul de multe variante, erau care mai de care mai tentante, insa piticii nostri de pe creieri spuneau intr-una coaste, coaste, chiar daca dupa cele vezute in meniu dar si la vecini sigur mai trebuie ajuns acolo, inghiti in sec doar cand rasfoiesti meniul, asa incat am ales intai bautura adica mojito, limonada, suc apoi am ales o portie de coaste plus aripioare si doua de coaste plus coaste. Sa nu radeti, deoarece coastele sunt foarte cautate, ele existau in mai multe variante asa incat puteai sa combini si sa iei coaste cu ceva sau coaste cu coaste =)).

Am asteptat intai bauturile ca sa ne racorim putin, dupa care eu am intrat putin prin local, unde acum nu era nimeni, toata lumea era afara, vremea placuta, iar inauntru stai cand e vremea rea, sau eventual nu mai ai loc afara. Localul arata bine de tot si in interior, o sa vedeti din poze, asa ca revin tot la bucate, acestea au venit pe platouri din lemn, la care s-au adaugat o bucata de porumb fiert, uns cu un unt sarat, si prevazut cu doua “scoabe” pe care sa le infigi in capete casa nu te murdaresti. Ok, nu ma murdaresc de la porumb fiert =)), dar coastele, sa le mananc ajutandu-ma de cutit si furculita, never-ever, sau poate doar daca ma invita Regina Angliei la o portie de coaste sa fiu ceva mai politicoasa, dar pe ascuns tot as aprecia sa pot roade asa linistita oasele.

Avem si un cartof copt dar si un sos cu smantana, asa ca e clar cam cum ne-am simtit noi. Cat despre gust, sa mai continui??? Imi pare rau ca nu am fotografiat oasele la final sa vedeti cum le-am apreciat ????.

Consumatia a costat 89 euro, care include deja 5% bacsis, daca vreti sa mai adaugati ceva, normal, va fi apreciat, si la fel, ospatarii, chiar daca vorbiti germana perfect, vor sti de unde veniti, nemtii si austriecii sunt zgarciti la bacsis (si am vazut asta destul de des, asa ca nu prea ma puteti contrazice).

Sper ca pozele sa va arate macar cam cum au fost bucatele, eu va spun ca totul a fost gustos, si va invit sa le treceti pragul daca va aflati prin zona.


[fb]
---
Trimis de mishu in 27.06.20 11:54:25
Validat / Publicat: 27.06.20 12:54:07
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în AUSTRIA.

VIZUALIZĂRI: 720 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

6 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (mishu); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P30 Flo-Jos - sa inceapa dezmatul, cam asta era masa noastra, nu mananca nimeni pana nu facem pozele
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
[1300 PMA] [600 PMA]
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 42300 PMA (din 31 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.

ECOURI la acest articol

6 ecouri scrise, până acum

webmaster [27.06.20 13:02:00] »

Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

— (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

— (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

(Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

mishu [27.06.20 13:32:24] »

@webmaster:  Multumesc frumos, o zi minunata!

Zoazore [28.06.20 16:05:07] »

@mishu:  Gataaaa, am mâncat! Pot citi liniștită pe-aici!

Coaste cu coaste? De ce nu? Prin 2016, când ne-am întors de la Cinciș, am mâmcat la Câineni, la” Balta Verde” , ciolan cu ciolan! 750 gr de ciolan de căciulă!

Dar cum arată coastele alea... aripioarele puteu lipsi! Le-ați dovedit? Sau aț avut și cina asigurată?

Și desert... nimic? ​​

mishu [28.06.20 16:51:47] »

@Zoazore:  Au mers si aripioarele sa stii, si am reusit sa dovedim totul, insa nu a mai mers si altceva, asa ca fara desert.  

Dar sa stii ca acum ca ai mentionat, stau si ma gandesc ca eram infometati bine de am dovedit totul, insa daca imi amintesc bine, a fost o zi incarcata, fusesem intai la Achensee, ne-am mai plimbat mai apoi si prin Innsbruck si inainte de masa, dar si dupa, am alergat baietii peste tot.

Multumesc de vizita si aprecieri, sa-ti fie de bine.

​​

RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
nicole33 [28.06.20 22:24:37] »

@mishu:  

Să vă fie de bine și să mai repetați!

Îmi place teribil acest restaurant. Exact pe gustul meu

inghiti in sec doar cand rasfoiesti meniul, asa incat am ales intai bautura adica mojito, limonada, suc apoi am ales o portie de coaste plus aripioare si doua de coaste plus coaste. Sa nu radeti, deoarece coastele sunt foarte cautate, ele existau in mai multe variante asa incat puteai sa combini si sa iei coaste cu ceva sau coaste cu coaste ​​​

Articolul l-am citit şi votat (cu mare drag, cum altfel?) încă de ieri, dar pozele le-am lăsat pentru azi după cină, evident .

Mi se pare extraordinară combinaţia de "coaste cu coaste". Dacă iniţial am crezut că este doar o greşeală în text, pozele m-au convins că este purul adevăr, deci cu atât mai tentant ​​

mishu [28.06.20 22:31:34] »

@nicole33:  Adevarul este ca acest meniu coaste cu coaste suna interesant, daca vrei sa le mai combini cu altceva e ok, daca nu, iei asa cum am luat si noi. Insa la cat de bogat era meniul, sigur mai trebuie ajuns pe acolo.

Mi se pare un restaurant aflat in locul potrivit si spun asta deoarece zona este intesata de restaurante si terase, asta este insa usor mai aerisita fiind in apropierea obiectivelor insa oarecum in plan secund.

Multumesc pentru vizita si aprecieri. ​

Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

ROG REȚINEȚI:
  • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
  • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
  • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
    (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
2 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
mishu, Zoazore
Alte impresii din această RUBRICĂUnde mâncăm în Innsbruck:

    SOCIALs
Alătură-te comunității noastre

AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

 
[C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.071301937103271 sec
    ecranul dvs: 1 x 1