ARTICOL ÎNCĂRCAT ÎN: 18.01.2020
--- F ---
GR. VÂRSTĂ: 50-60 ani
DIN: Galați
ÎNSCRIS: 27.07.12
STATUS: POSEIDON
DATE SEJUR
SEP-2019
DURATA: 5 nopți
colegi
1 ADULȚI

GRAD SATISFACȚIE
SERVICII:
100.00%
Încântat, fără reproș
CAZARE [camere etc]:
100.00%
Încântat, fără reproș
BUCĂTĂRIE ŞI MASĂ:
100.00%
Încântat, fără reproș
CADRUL NATURAL:
100.00%
Încântat, fără reproș

NOTARE MEDIE REZULTATĂ
100.00%

AUTORUL ar RECOMANDA
această destinaţie unui prieten sau cunoscut
la PMM* = 108 EUR
*PMM = Preț Minim MEDIU / Cameră, în cursul anului

TIMP CITIRE: 12 MIN

Bine ați venit pe stația spațială! - Barcelo Sants Hotel, Barcelona

TIPĂREȘTE

Astăzi vreau să vă prezint un hotel cu un concept deosebit, care pe mine m-a încântat foarte mult: Barcelo Sants, Barcelona. AmFostAcolo pentru 5 nopți, în septembrie 2019, cu ocazia celui mai important congres european ce are loc anual în specialitatea în care profesez. Ca atare, alegerea nu mi-a aparținut și, de data asta, nici decontarea cazării, costurile evenimentului fiind, în bună parte, acoperite prin sponsorizări.

Inițial n-am intenționat să scriu despre acest hotel, nu e chiar genul budget pe care-l caută turistul român obișnuit, dornic să viziteze superba capitală catalană, adică mi-am imaginat că articolul meu n-ar putea fi de prea mare ajutor. Am căutat însă hotelul pe booking și, la o scurtă simulare, nu l-am găsit chiar inabordabil; de exemplu, pentru luna martie, o cameră dublă cu mic dejun inclus costă 130 de euro (ce-i drept, prețul crește cu cât înaintezi spre vară). Recomand însă a se verifica mai întâi site-ul hotelului (barcelo.com), unde am observat că se acordă diverse discounturi și se pot obține prețuri mult reduse, ce pornesc de la 76 euro (de exemplu, dacă aș vrea o cameră pentru diseară, m-ar costa 90 euro).

Este un hotel clasificat la 4*, iar pe booking este notat cu 8,7 de către 3740 de evaluatori. Am încercat să aflu ce i-a nemulțumit pe cei care au acordat note mai mici, dar nu m-am edificat total: unii n-au reușit să regleze termostatul pentru a-și asigura temperatura dorită în cameră, altora li s-a părut dificil să nimerească parcarea... N-am răbdarea și nici dispoziția de a „săpa” prin aproape 4000 de comentarii și oricum, mie mi-a plăcut, așa că voi prezenta lucrurile din punctul meu de vedere.

Principalul atu al hotelului (greu de depășit de alte locații!) este poziționarea sa: fix deasupra gării/stației de metrou Sants, important nod, ce oferă conexiuni facile și rapide cu centrul istoric al orașului și cu aeroportul El Prat; de aici pleacă și trenuri de mare viteză ce leagă Barcelona de celelalte mari orașe spaniole, inclusiv de capitala Madrid, precum și numeroase trenuri internaționale.

Noi, fiind un grup organizat, am ajuns la hotel cu un autocar ce ne-a preluat de la aeroport; cam 30-40 minute am făcut, din câte îmi amintesc. Hotelul are două intrări: cea principală se află pe latura sa vestică – practic, în spatele gării; aici este și parcarea, care se accesează urcând o rampă, prin dreapta gării. Cealaltă e pe partea opusă, printr-un mic gang marcat corespunzător, în stânga intrării principale în Sants Estacio. Odată accesat acest gang, ești imediat introdus în conceptul hotelului, acela de reproduce atmosfera unei... stații spațiale! Da, da, ați înțeles bine! Nu mă întrebați care-i legătura cu Barcelona; probabil că niciuna, oamenii pur și simplu s-au vrut inventivi și le-a ieșit din plin, după cum voi încerca să demonstrez. Trebuie reținut că gangul cu pricina te duce până în fața unui lift, care la rândul lui urcă un etaj până la nivelul recepției.

Hotelul arată aproximativ ca un paralelipiped uriaș, cu cele două fațade împărțite în careuri regulate: uriașele ferestre ale camerelor; rezultă, evident, lipsa balcoanelor, o mare problemă pentru fumători (inclusiv pentru cei din grupul nostru). Am scotocit pe site-ul său și am aflat că dispune de 312 camere Orbital (25 mp, pentru 2 sau 3 persoane), 53 camere Stratosphere (2 adulți, 1 copil) și 14 apartamente Orbital (45 mp). Fiecare cameră este dotată cu „mobilier de designer”, iPod docking station și, desigur, facilități pentru prepararea ceaiului sau cafelei.

În plus, hotelul deține 2 restaurante, Oxygen și Hydrogen (primul, destinat micului dejun, al doilea à la carte), o cafenea (Nitrogen), iar barul Orbital poate oferi oaspeților săi tot felul de licori cu efect... relaxant. Recepția are program non-stop și oferă un serviciu de Express Checkout clienților grăbiți la primele ore ale dimineții (practic, trebuie să ai grijă să-ți închei toate socotelile cu hotelul cu o seară înainte, iar la plecare doar să lași cartela camerei într-o cutie specială). Angajații de la recepție pot furniza, la cerere, diverse materiale turistice, pot facilita rezervări de taxi sau la spectacole sau închirierea unei mașini. Parcarea (sunt disponibile 200 de locuri) se plătește separat, 30 euro pe zi. Există și o sală de fitness, precum și săli de conferințe. Și o cameră pentru depozitat bagaje, desigur.

Noi am ajuns la hotel aproape de ora prânzului și, deși majoritatea camerelor noastre nu erau gata, ni s-a recomandat să facem totuși checkin-ul, să ne lăsăm bagajele în camera specială, pentru ca mai târziu, când vom reveni la hotel, doar să ne preluăm cartelele de la recepție. Fiind un grup numeros, au durat ceva-ceva formalitățile de cazare, deși erau 3 sau 4 birouri disponibile. În general, am cam văzut mici cozi la recepție, rulajul pare să fie destul de mare, e un hotel preferat – din câte am remarcat – și de echipaje ale diverselor companii aeriene. Seara, când ne-am întors, tot a trebuit să așteptăm un pic, chiar dacă aveam doar de ridicat cartela... În fine, una peste alta, n-a durut prea tare... Ce ar mai fi de precizat e faptul că, la cazare, se cer garanții bancare (să prezinți un card de credit), dar nu ți se blochează nicio sumă pe acesta.

Ne-a uimit și ne-a amuzat încă din primele clipe atmosfera de stație spațială, mai ales că, petrecând timp cu checkin-ul, am putut s-o remarcăm mai bine. Holul e uriaș, acoperit în întregime cu o mochetă în culori neutre, un gri cu ceva buline roșcate și albe. Recepția e chiar în fața intrării, arată destul de minimalist, pe ea scrie mare „Barcelo Sants Orbital Station”, iar pe peretele din spate „Boarding Desk”. Corpurile de iluminat seamănă cu niște spoturi imense – simple și eficiente. În apropiere, se găsește camera de bagaje, deservită de un angajat dedicat.

În dreapta e un spațiu larg de socializare (aici aveam să ne adunăm în fiecare dimineață și seară pentru a ne deplasa spre activitățile comune): o masă rotundă „desenată” cu o hartă stelată, înconjurată de scaune ergonomice în genul celor din Star Treck; deasupra, atârnă din tavan o „roată” cu spoturi luminoase, pe marginea căreia scrie, cu ajutorul unor leduri (cred): „Welcome on Bord!”. Iar în continuare: „If you wish to use our Apple computers, please contact the Boarding Desk”, cu referire la cele câteva laptopuri instalate pe masă. Ferestrele mari sunt acoperite de un soi de jaluzele verticale albe, lăsând să pătrundă destul de multă lumină de afară. Pe toată această latură sunt niște băncuțe simple, foarte comode, iar într-unul din capete, un manechin îmbrăcat în costum adevărat de cosmonaut. Pe partea opusă, se fac scări către mezanin, unde se află restaurantele și câteva din sălile de conferință; în spatele scărilor, sunt lifturile către etajele superioare (în număr de 7).

În continuarea zonei de relaxare, tot la parter, este Barul Orbital, de-o parte și de alta a culoarului de trecere – la fel, totul minimalist, decorat în ton cu conceptul hotelului. N-am beneficiat de serviciile acestuia, n-a fost timp, în fiecare seară am cinat cu colegii prin diverse locuri, prin oraș (ar merita un articol și pe această temă????). În continuare, sunt toaletele (impecabile) și alte câteva săli de conferință.

Am primit o cameră la et. 1, pe care vă spuneam că mi-am preluat-o seara, când m-am întors din hălăduială (lucrările aveau să înceapă abia a doua zi dimineața, așa că am profitat). Cu siguranță, a fost una din camerele Orbital. Fotografiile fiind făcute la lumină artificială, nu sunt prea reușite, lucru pentru care vă rog să-mi arătați clemență????. În tot cazul, o să vă dați seama cam cum stau lucrurile pe acolo...

Compartimentarea este cea clasică: hol din care se se face baia în stânga și camera propriu-zisă în față. Pe hol am avut un garderob încastrat în perete, cu uși glisante, una din ele fiind dublată pe exterior cu oglindă. Spațiul interior împărțit optim între zona umerașelor și cea ocupată de rafturi. Ca dotări: mai multe tipuri de umerașe, o pungă pentru haine murdare (în caz că aș fi dorit să beneficiez de serviciile de spălătorie-călcătorie ale hotelului; contra cost, desigur), masă și fier de călcat, trusă de cusut și burete cu silicon pentru curățat încălțămintea, seiful, iar pe unul din rafturile de sus, greu accesibile, probabil pilote de rezervă ambalate în niște huse (n-am avut curiozitatea).

Dormitorul este decorat în tonuri neutre, odihnitoare, beneficiind de același design minimalist, cu trimitere la atmosfera unei nave spațiale. Podeaua e acoperită cu parchet laminat bej, mobilerul din pal de o nuanță apropiată, lenjeria și perdelele albe.

Am avut 2 paturi twin lipite, dotate cu saltele excelente, cearceafuri din bumbac fin (unul pe pat, altul de învelit) și câte 3 perne de dimensiuni și consistență diferită (cu mențiunea că, dacă acestea 3 nu-ți sunt totuși pe plac, ar fi bine să te adresezi recepției, deoarece hotelul dispune de încă alte nu-știu-câte alte feluri!). Patul e încadrat de câte o noptieră (cel mai simplu model posibil) și m-a mirat inițial să nu văd veioze, dar le-am descoperit ulterior încastrate în blatul din spatele patului – niște chestii rotunde, micuțe, care dădeau un spot luminos incredibil de puternic. Alături, câte o priză și întrerupătoare. Pe noptiere am găsit, într-un suport special, telecomanda televizorului, un block-notes micuț, precum și tot felul de înscrisuri referitoare la serviciile oferite de hotel, printre care room service (zilnic între 10:30 și 1 noaptea) și meniul de stelar food&drink, cu prețurile aferente.

Mi-a plăcut foarte mult cum a fost conceput peretele din fața patului – treimea inferioară îmbrăcată în pal bej (ca o prelungire pe verticală a podelei), restul într-un material negru; în acesta era fixat televizorul LCD, cu o diagonală generoasă. În colțul de lângă fereastră se afla un mic birou cu un scaun confecționat dintr-o împletitură metalică, apoi supotul pliabil de bagaje (pe care l-am mutat în fața ferestrei, să nu mă împiedic de el), apoi două măsuțe bune de servit masa la pat, fixate într-un suport, iar dedesubt, coșul de gunoi. Pe perete, în apropiere, termostatul de la sistemul de aer condiționat (acesta fiind ampasat sus, aproape de tavan, între hol și cameră – un model modern, silențios). Eu n-am avut probleme cu setarea temperaturii dorite, nu știu ce n-a putut să funcționeze la alții.

Baia este separată incomplet de restul camerei: în partea de jos, printr-un corp de mobilier ce conține pe partea dinspre dormitor răcitorul plus încă un compartiment (pe care mi-a dat prin cap să-l deschid abia după vreo 2 zile???? și în care am găsit uscătorul de păr și zona destinată preparării ceaiului/cafelei), iar pe cealaltă niște rafturi cu prosoape și chiuvetele. Partea de sus este din sticlă, în care au fost încastrate 2 oglinzi. Astfel, din cameră nu se văd decât cele 2 lavoare de sub oglinzi (dar totuși n-aș recomanda ca genul ăsta de cameră să fie împărțit de oameni care nu se cunosc prea bine anterior????). Intrarea în baie se face din hol, ușa este normală (eu, locuind singură, mi-am permis s-o las permanent deschisă).

Baia este împărțită în mai multe compartimente, iar acest aspect am observat că a nemulțumit pe unii; pe mine absolut deloc, îl consider chiar mai bun decât cel clasic, din punct de vedere al igienei. Primul este cel cu lavoarele despre care deja am amintit. Pe blat am găsit 2 pahare de sticlă și câteva consumabile pe o tăviță (în cazul meu, pentru o persoană): săpun solid, șampon, balsam de păr, gel de duș și loțiune pentru corp – toate dintr-o gamă renumită, de calitate foarte bună. Pe măsură ce le consumi, acestea se suplimentează automat în dimineața următoare; de asemenea, prosoapele au fost schimbate zilnic, deși eu nu le-am lăsat pe jos sau ceva de genul. În tăvița cu consumabile mai era un înscris, prin care erai încurajat să te adresezi recepției în caz că ai mai fi avut nevoie și de altceva. Chestia asta chiar funcționează, o colegă a cerut papuci de unică folosință și a primit.

Dușul și vasul de toaletă se află în alte două compartimente, dispuse unul lângă altul, separate printr-un perete transparent, în care se intră, pe rând, din zona lavoarelor. Cabina de duș este gen walk-in, are podea antiderapantă, mâner de inox fixat în perete de care să te sprijini la o adică și pară dublă: fixă (cu efect de ploaie – foarte plăcut!) și mobilă. Scurgere excelentă, de curățenie nu mai vorbesc, a fost efectuată zilnic cu simț de răspundere. Lângă tron am avut, desigur, hârtia igienică și încă un coș de gunoi.

Hotelul oferă conexiune gratuită la Wi-Fi, eu n-am folosit-o, mi-au fost suficiente datele mobile.

Micul dejun se servește în fiecare dimineață între 7 și 10:30 (11, în weekend), în restaurantul Oxygen, la mezanin. Decorul amintește de asemenea despre spații asemănătoare pe care le-am văzut prin filmele SF: mese simple, rotunde, albe, înconjurate de scaune ergonomice cu exteriorul alb și interiorul roșu. Podeaua e dintr-un material nealunecos, deschisă la culoare, iar din tavan atârnă niște corpuri de iluminat de forma unor lanterne. Ferestrele mari se intercalează cu zone de perete îmbrăcat în lambriuri. Per total, un aspect plăcut, relaxant și aerisit.

N-am făcut poze platourilor cu mâncare, din motive lesne de înțeles. Au fost însă de toate, nu s-a plâns nimeni că i-ar fi lipsit ceva. Se servește, sub formă de bufet suedez, o mare varietate de preparate sărate sau dulci, „naturale, organice și de proximitate”, după cum se laudă ei pe site-ul propriu. Nu dezvolt mai mult, totul a fost ok, croasantul proaspăt, cafeaua delicioasă????!

Vecinătăți. Despre proximitatea terminalelor de transport în comun v-am povestit deja. Apropierea gării mai implică și alte avantaje pentru turiștii cazați la Barcelo Sants: minimarketuri, cafenele, magazine de tot felul. Pe străzile vecine se găsesc numeroase fast-food-uri, dar și restaurante serioase. Plaça d’Espanya este la 2 stații de metrou (aici e și cel mai apropiat mall, Arenas de Barcelona, spectaculos ca design, dar destul de slăbuț în ceea ce privește oferta de branduri), la distanță scurtă câteva din obiectivele cele mai reprezentative ale orașului: Montjuic (cu Fântânile Magice, Muzeul Național de Artă al Cataloniei, Grădina Botanică, Satul Spaniol, Castelul Montjuic), celebrul bulevard La Rambla, Cartierul Gotic (centrul vechi) și... da, Măria-Sa, Marea, cu portul turistic și plaja Barceloneta!...

Sper că veți avea răbdarea să vizionați și fotografiile pe care am să le atașez, pentru că ele vor vorbi mai bine despre conceptul acestui hotel decât am reușit eu să transmit prin cuvinte. Și sper că v-am făcut suficient de curioși ca, la o viitoare vizită în Barcelona, să luați în calcul și Barcelo Sants!

Citește și CONTINUAREA aici

[fb]
---
Trimis de crismis in 18.01.20 15:43:05
Validat / Publicat: 18.01.20 18:48:53
INFO ADIȚIONALE
  • Nu a fost singura vizită/vacanţă în SPANIA.

VIZUALIZĂRI: 783 TIPĂREȘTE ARTICOL + ECOURISAU ARTICOL fără ECOURI
SESIZEAZĂ
conținut, limbaj

9 ecouri scrise, până acum, la acest articol

NOTĂ: Părerile și recomandările din articol aparțin integral autorului (crismis); în lipsa unor alte precizări explicite, ele nu pot fi considerate recomandări sau contrarecomandări din partea site-ului AmFostAcolo.ro („AFA”) sau ale administratorilor.
Impresiile fiind subiective, AFA nu poate garanta calitatea, relevanța, exactitatea, persistența ori conformitatea impresiilor si recomandărilor (cu asteptările și preferințele fiecarui cititor); deasemenea, responsabilitatea legală pentru afirmațiile făcute in articol revine integral și in mod exclusiv autorului (cf "Termenilor și conditiilor de folosire"); AFA sau administratorii săi neputând fi făcuti răspunzători în privinta corectitudinii ori efectelor de orice natură.
Poze atașate (se deschid în pg nouă)
P20 Hotel Barcelo Sants; camera mea
EVIDENTIAȚI ARTICOLELE CU ADEVĂRAT UTILE!
Dacă impresiile de mai sus v-au impresionat prin utilitate, calitate etc folosiți linkurile de mai jos, prin care puteți acorda articolului un BONUS în Puncte de Mulțumire-Apreciere (PMA) articolului.
Puteți VOTA acest articol: voturi de valoare mărită
PUNCTAJ CRT: 1000 PMA (std) PLUS 54600 PMA (din 41 voturi)
NOTĂ: Mulțumită numărului de voturi primit, articolului i-a fost alocat automat un SUPERBONUS în valoare de 2000 PMA.
  • rezervă o cameră la acest hotel, prin booking.com — la un preț mediu (media pe întreg anul) de 108.00 EUR pe cameră

  • ECOURI la acest review

    9 ecouri scrise, până acum

    webmaster
    [18.01.20 19:00:51]
    »

    Articol selectat ca fiind „de interes editorial crescut

    — (1) la momentul publicării, nu existau impresii recente în rubrica curentă;

    — (2) depășește pragul minim calitativ & cantitativ necesar unei astfel de selecții.

    Voturile FB/FU, B/U sunt de valori semnificativ mai mari.

    (Eventualele voturi exprimate anterior selecţiei au fost «convertite» în unele de 1300 PMA, respectiv 600 PMA)

    crismisAUTOR REVIEW
    [18.01.20 19:19:03]
    »

    @webmaster: Mulțam frumos!

    krisstinna
    [18.01.20 20:16:48]
    »

    @crismis: Haios tapetul

    Tu știi foarte bine că unii s-au născut nemulțumiți, așa că nu mai încerca sa înțelegi și sa-ți explici notele mici și nemulțumirile turiștilor

    Inedit loc, într-adevăr

    crismisAUTOR REVIEW
    [18.01.20 20:19:28]
    »

    @krisstinna: Da, știu, dar tot trebuie combătuți!

    Eram sigură că ție o să-ți placă!

    maryka
    [19.01.20 09:35:35]
    »

    Habar n-aveam că așa e înăuntru! Foarte haios! Inedită idee.

    Am văzut hotelul, doar noi am ieșit din subteran, din gară, acolo, de acolo ne-am și întors! Ce pot să spun că și gara e destul de sofisticată, noi abia am găsit toaletele, iar când le-am găsit nu aveam fise! Am reușit să schimbăm niște bani la o farmacie lângă, cu rugăminți! Dar și acolo, să știi că mobilierul era puțintel ciudat, foarte curat și frumos, parcă era o primăvară timpurie, totul era de un verde crud!

    Oricum, toată combinația, gară, autogară, nod de transport în comun, hotel, e tare binevenită!

    crismisAUTOR REVIEW
    [19.01.20 09:44:03]
    »

    @maryka: Într-adevăr, exteriorul nu prevestește nimic în legătură cu ceea ce vei găsi înăuntru! Și noi am fost plăcut impresionați! Iar cât am stat acolo, în fiecare zi mai descopeream câte ceva ...

    Iar cu gara... Altă poveste, pe care n-am mai povestit-o, că am zis că mă fac de râs! Dar dacă zici că și ție ți s-a părut un labirint... Într-o zi, întorcându-ne la hotel, eu și încă 2 prietene, am intrat în gara să ne luăm câte o sticlă de apă. La ieșire, ia intrarea în hotel (aia din gang) de unde nu-i! Totul arăta extrem de familiar, dar dispăruse intrarea în hotel!! După ce ne-am învârtit ceva-ceva, am realizat că probabil ieșiserăm din gară pe partea opusă!

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    alinafulg
    [19.01.20 22:21:10]
    »

    @crismis: Arata interesant hotelul, în primăvara anului 2016 am vizitat si noi Barcelona, am ales atunci o cazare foarte aproape de Piața Catalunya, la Hotel Reading Croma, iar prețul mi s-a părut atunci mare, 170 Eur camera triplă pe noapte.

    Barcelona este un oraș destul de scump mai ales daca îți dorești o cazare într-o zonă bună.

    RĂSPUNDEVOTAȚI ECOUL [300] [150][1 vot]
    crismisAUTOR REVIEW
    [19.01.20 22:29:37]
    »

    @alinafulg: Așa e. Noi am fost de 2 ori pe cont propriu în Barcelona, nu mai știu exact cât am plătit (mai ales că de fiecare dată am împărțit cheltuielile cu alții), dar știu că n-a fost puțin. Barcelona este o destinație must, cu siguranță!

    mishu
    [05.04.20 16:26:18]
    »

    @crismis: Pentru mine acest articol ma facea in acel moment sa scriu un ecou, insa stiam ca va veni si acea zi.

    Acest hotel a fost special pentru mine din mai multe puncte de vedere, in fine, mie mi-a placut hotelul de cand am intrat inauntru, am avut daca nu ma insel camera la etajul 7, si afara era o zi de toamna splendida, un cer partial senin, cu niste nori superbi, si ceea ce a fost momentul suprem, la radio o melodie din vremea tineretii parintilor mei, o melodie care imi este draga si acum, asa ca din punctul meu de vedere nimic nu putea sa imi strice buna impresie.

    Si asa cum am povestit acum vreo 4 ani despre asta, colega din Romania pe care am cunoscut-o atunci implinea un numar de ani, si a primit o bucata de tort (pe care am impartit-o normal).

    Un hotel scump dar bun, insa la fel de bun (cel putin cand esti pe cont propriu) a fost si un alt hotel (Buonanova Park), 2* aflat in zona rezidentiala (unii ar dpune la periferie), dar de unde ajungeai usor in centru (aveai statie de autobuz in fata hotelului, sau la cateva minute metroul).

    Frumoase amntiri, frumos oras, dar si un hotel minunat, felicitari, votat cu mare drag.

    Sfârșit SECȚIUNE Listă ECOURI scrise la articol

    ROG REȚINEȚI:
    • Folosiți rubrica de mai jos (SCRIE ECOU) pentru a solicita informații suplimentare sau pentru a discuta cele postate de autorul review-ului de mai sus
    • Dacă ați fost acolo și doriți să ne povestiți experiența dvs, folosiți mai bine butonul de mai jos ADAUGĂ IMPRESII NOI
    • Dacă doriți să adresați o întrebare tuturor celor care au scris impresii din această destinație: in loc de a scrie un (același) Ecou în "n" rubrici, mai bine inițiati o ÎNTREBARE NOUĂ
      (întrebarea va fi trimisă *automat* tuturor celor care au scris impresii din această destinație)
    SCRIE UN ECOU LA ACEST REVIEW
    NOTĂ: Puteți folosi ptr formatarea ecoului: [b]...[/b], [i]...[/i], [q]...[/q]
    EMOTICOANE ce pot fi folosite SHOW/HIDE
    Sfârșit SECȚIUNE SCRIE ECOU

    NOTĂ: Rubrica de mai jos vă permite să vă abonați (sau să vă dezabonați) la / de la notificări (înștiințări prin email) atunci când cineva răspunde unui text scris ca ecou mai sus.
    Status Abonament Ecouri la acest review - abonament INACTIV [NU primiți înștiințări atunci când se scriu ecouri la acest review]
    VREAU înștiințări pe mail când se postează ecouri la acest review
    4 utilizatori sunt abonaţi la urmărirea acestui fir de discuţie (primesc instiinţări la adăugarea unui ecou):
    alinafulg, crismis, maryka, mishu
    Alte impresii din această RUBRICĂBarcelo Sants Hotel:

      SOCIALs
    Alătură-te comunității noastre

    AGENȚIA DE TURISM AmFostAcolo.Travel:
    SC Alacarte SRL | R.C.: J35/417/24.02.09 | RO 25182218 | Licența de turism 218 / 28.11.2018

     
    [C] Copyright 2008-2024 AmFostAcolo.ro // Reproducerea integrală sau parţială a conţinutului este interzisă
    AmFostAcolo® este marcă înregistrată
  • la final = [utf8mb4]; bMustChange=[]
  • pagină generată în 0.061486005783081 sec
    ecranul dvs: 1 x 1